2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya bugğn çok midem bulandı doktora sordum o da zofer dedi aldım bitane iyi geldi inşallah bebek iyidir
İyidir merak etme yorumu okudum arkadaşın bence o tesadüf olmuş zofer ilk gebeligimde emedur fayda etmediği zaman bende kullandım ablamda kullandı hemde uzun süre çocuklarımız kocaman şimdi

Selam canim benim doktorum perinatolog. Progestani vajinal fitil olarak verdi. Elimde prolutex igne vardi bunu kullanayim mi dedigimde o toplatilmaya baslandi kullanma dedi.

Progesteron veren doktorun verdiği lutinus fitildi. Prospektüsünde şu yazıyordu ki arayıp sorduğumda bu doğala en yakın en yan etkisiz demişti. Bilmiyorum neredeyse 5 haftadır aralıklarla devam eden lekelenmem var ama kullanmadım henüz.

Eklentiler

• IMG_0484.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ilk çocuğunuz mu? Ben dün doktora gittim. 6 haftalık gibi hesapladı son adetim 17 marttı çünkü. Bir de sağa yerleşmiş. Benim hep solum ağrıyodu

Kızlar siz aile hekimine hamile olduğunuzu bildirdiniz mi? Bildirdiyseniz ne yaptılar

Kızlar ilk çocuğunuz mu? Ben dün doktora gittim. 6 haftalık gibi hesapladı son adetim 17 marttı çünkü. Bir de sağa yerleşmiş. Benim hep solum ağrıyodu
Benim ilk benimde sağa yerleşmiş bakalım cinsiyetleri erkek mi olacak kızmı takipteyim

Kızlar siz aile hekimine hamile olduğunuzu bildirdiniz mi? Bildirdiyseniz ne yaptılar
Kadın doğum doktoru sistemden açıyo onlara bilgi gidiyo aslında. İstanbul’da aile hekimi başına çok fazla hasta düştüğü için muhtemelen benim henüz farkımda değiller hatta benim normal hastaları olduğumun bile farkında değiller muhtemelen başka illerde böyle değildir sanırsam

Bugün biri hastaneye kese görmeye gidecekti mol gebelikten falan şüpheniyodu da değerleri normal gebelik gibiydi kim di o yaa?

Benim doktorum komşumuz burada ebe atanıyor falan diye duymustum

Doktora gittin mi tatlım kanama devam etti mi?
Kanama devam etti, adet görüyorum gibi hani, erken gebelik testi yapmamış olsaydım hiç şüphelenmezdim, adet gördüm derdim, beta hcg de 23.89 çıkınca pek anlam veremedim hamile miyim değil iyim, tek ispat hafta içi beta hcg testinin yükselmesi olcak, o yüzden doktorada gitmedim, doktora gitsem oda tekrar kan testi yaptır diyecek, kese görünmez bu betayla

Benim izinde gittiğim de öyle dedi hem o hastalık hem de çocuklarda 20 yaşa kadar kansere neden oluyor ve kanıtlandı dedi, çok arada kaldım 3 gündür tutuyorum kendimi içmemek ya da iğneyi vurmamak için.

Selam canim benim doktorum perinatolog. Progestani vajinal fitil olarak verdi. Elimde prolutex igne vardi bunu kullanayim mi dedigimde o toplatilmaya baslandi kullanma dedi.
Evet benim doktor da prolutex şuanda yasaklandı yurt dışında yakında progestanı yasaklarla cinsinden konuştu

Bence bugün git HCG testi yaptır dış gebelikte olabilir Allah korusun

Peki sma testi yaptirmis miydiniz? Biz evlenirken yoktu sonra da bilincli olmamiza ragmen ihmal ettik yaptirmadik. Simdi perinatolog yaptirmami tavsiye etti, eger anne de baba da tasiyici ise bebege anne karninda test yapiyorlarmis. Hazirlik olmak iyidir dedi. Ben de saglik ocagina gittim yaptirmak icin. Ortalik agaya kalkti. Evli misiniz? Evet dedim sok gecirdiler. Gebeyim dedim daha da sok gecirdiler. Ama israr ettim. Merkezi bir yeri aradilar. Telefonda kadin gayet normal evli ve gebe oldugunu belirtin sonucu hizlandiralim diyince kan aldilar nihayet esim ile benden. Ailede hic yok ama yine de yaptirmak istedim. Yaptirmak isteyen olursa bilginiz olsun

Sancı hangi tarafınızda?

Hemşiremize mesaj attım ; son adet tarihimi kilomu boyumu kullandığım folik asiti kaçıncı gebeliğim olduğunu. Hemşire de bana dönüp harikasınız soracak hiç bir şeyim kalmadı yazmış

Hemşiremize mesaj attım ; son adet tarihimi kilomu boyumu kullandığım folik asiti kaçıncı gebeliğim olduğunu. Hemşire de bana dönüp harikasınız soracak hiç bir şeyim kalmadı yazmış
Bizim aile hekimimiz biliyor ama kayıt yapmadı neyse o zaman önemli bir şey yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…