- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.861
İyidir merak etme yorumu okudum arkadaşın bence o tesadüf olmuş zofer ilk gebeligimde emedur fayda etmediği zaman bende kullandım ablamda kullandı hemde uzun süre çocuklarımız kocaman şimdiYa bugğn çok midem bulandı doktora sordum o da zofer dedi aldım bitane iyi geldi inşallah bebek iyidir
Benim de midem şişiyor bulanıyordu prilam al dedi doktorumYa bugğn çok midem bulandı doktora sordum o da zofer dedi aldım bitane iyi geldi inşallah bebek iyidir
Selam canim benim doktorum perinatolog. Progestani vajinal fitil olarak verdi. Elimde prolutex igne vardi bunu kullanayim mi dedigimde o toplatilmaya baslandi kullanma dedi.Kızlar ya 6 haftalıktım izne çıkmadan önce lekelenmelerim vardı doktor progestan dex 25 ml iğne verdi akşamları da hap olarak aldım.izne gidince başka özel doktora daha gittim o da bana progestanın zararlarını anlattı ben vermiyorum gecelerime dedi Amerika'daki yasaklandı hatta muadili yeni yayınlar yayınladılar dedi, bana içerde kanama alanın yok dedi bu gelen leke yerleşmeden kaynaklı Rahim ağzında bekleyen kanlar dedi ben de bıraktım iğneyi hapı,1 hafta oldu bırakalı hatta şuan yoldayım izinden dönüyorum dün kanama olarak geldi leke değil sonra kesildi leke gelmeye başladı yoldayım gene kanama gibi geliyor, benim durumumda olan ve doktoru benim gibi önermeyen var mı?
Bende proluton depotun toplatıldığını okumuştum instagramdaSelam canim benim doktorum perinatolog. Progestani vajinal fitil olarak verdi. Elimde prolutex igne vardi bunu kullanayim mi dedigimde o toplatilmaya baslandi kullanma dedi.
Benim ilk benimde sağa yerleşmiş bakalım cinsiyetleri erkek mi olacak kızmı takipteyimKızlar ilk çocuğunuz mu? Ben dün doktora gittim. 6 haftalık gibi hesapladı son adetim 17 marttı çünkü. Bir de sağa yerleşmiş. Benim hep solum ağrıyodu
Kadın doğum doktoru sistemden açıyo onlara bilgi gidiyo aslında. İstanbul’da aile hekimi başına çok fazla hasta düştüğü için muhtemelen benim henüz farkımda değiller hatta benim normal hastaları olduğumun bile farkında değiller muhtemelenKızlar siz aile hekimine hamile olduğunuzu bildirdiniz mi? Bildirdiyseniz ne yaptılar
Benim doktorum komşumuzKadın doğum doktoru sistemden açıyo onlara bilgi gidiyo aslında. İstanbul’da aile hekimi başına çok fazla hasta düştüğü için muhtemelen benim henüz farkımda değiller hatta benim normal hastaları olduğumun bile farkında değiller muhtemelenbaşka illerde böyle değildir sanırsam
Kanama devam etti, adet görüyorum gibi hani, erken gebelik testi yapmamış olsaydım hiç şüphelenmezdim, adet gördüm derdim, beta hcg de 23.89 çıkınca pek anlam veremedim hamile miyim değil iyim, tek ispat hafta içi beta hcg testinin yükselmesi olcak, o yüzden doktorada gitmedim, doktora gitsem oda tekrar kan testi yaptır diyecek, kese görünmez bu betaylaDoktora gittin mi tatlım kanama devam etti mi?
Benim izinde gittiğim de öyle dedi hem o hastalık hem de çocuklarda 20 yaşa kadar kansere neden oluyor ve kanıtlandı dedi, çok arada kaldım 3 gündür tutuyorum kendimi içmemek ya da iğneyi vurmamak için.Canım benim lekelenme kahverengi devam ediyor kendi doktorum perinatolog ve önermedi. Ama kendi doktoruma gitmeden önce yakın olduğu için başka bi doktora gitmişyim hemen yazmıştı. Ben çok şaşırıyorum açıkçası bu kadar çok her gebeye verilmesine. Çünkü benim oğlum hipospadias hastalığıyla doğdu çocuk üroloji doktoruna gittiğimde ilk sorduğu şey hamileyken progesteron kullandın mı sorusu olmuştu
Evet benim doktor da prolutex şuanda yasaklandı yurt dışında yakında progestanı yasaklarla cinsinden konuştuSelam canim benim doktorum perinatolog. Progestani vajinal fitil olarak verdi. Elimde prolutex igne vardi bunu kullanayim mi dedigimde o toplatilmaya baslandi kullanma dedi.
Bence bugün git HCG testi yaptır dış gebelikte olabilir Allah korusunKanama devam etti, adet görüyorum gibi hani, erken gebelik testi yapmamış olsaydım hiç şüphelenmezdim, adet gördüm derdim, beta hcg de 23.89 çıkınca pek anlam veremedim hamile miyim değil iyim, tek ispat hafta içi beta hcg testinin yükselmesi olcak, o yüzden doktorada gitmedim, doktora gitsem oda tekrar kan testi yaptır diyecek, kese görünmez bu betayla
Sancı hangi tarafınızda?Kanama devam etti, adet görüyorum gibi hani, erken gebelik testi yapmamış olsaydım hiç şüphelenmezdim, adet gördüm derdim, beta hcg de 23.89 çıkınca pek anlam veremedim hamile miyim değil iyim, tek ispat hafta içi beta hcg testinin yükselmesi olcak, o yüzden doktorada gitmedim, doktora gitsem oda tekrar kan testi yaptır diyecek, kese görünmez bu betayla
Hemşiremize mesaj attım ; son adet tarihimi kilomu boyumu kullandığım folik asiti kaçıncı gebeliğim olduğunu. Hemşire de bana dönüp harikasınız soracak hiç bir şeyim kalmadı yazmışKızlar siz aile hekimine hamile olduğunuzu bildirdiniz mi? Bildirdiyseniz ne yaptılar
Hemşiremize mesaj attım ; son adet tarihimi kilomu boyumu kullandığım folik asiti kaçıncı gebeliğim olduğunu. Hemşire de bana dönüp harikasınız soracak hiç bir şeyim kalmadı yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?