- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.841
Zofer ablam kullanmıştı o kanser tedavisi görenlere veriliyor ondan önce prilam al dene oda iyi gelmezse zofer en son derece hastanelik olanlara veriliyor canımKızlar zofer kullanan varmı bugğn midem çok bulandı yaa doktor onu alabilirsin dedi
Ben normalde hiç ekmek yemem ama tansıyonum düşüyo midem bulanıyo yemek zorunda kalıyorum7.-8. Haftaya kdr vucut sisermis hatta 5aylik hamile gibiyim bu ne moduna girermis insan -ki ben de oleyim- sanki belim kalinlasti ama gram gram olcup yiyorum yani mumkun degil -
8.haftadan sonra hormonlara alisinca bunye o siskinlik gidiyomus. Diyetistenim boyle anlatti bu hafta konustuk daha
Yaaa evet benımde uykularım hiç iyi degıl hamilelikten mi oyle oluyomuşKızlar merhaba bugün annem süpriz yaptı geldi o yüzden geç geldim aranızane var ne yok bakındım da hepimiz aynıyız hemen hemen gün içinde uyuklama uyku halsizlik bulantı yanma gece uykusuzluğu ve sabah horozlarla uyanma dün öğlen uyudum üç saat gece 11 gibi zorla tekrar uyudum bir buçukta uyandım uyku yok zorla geri uyudum sonra sanah altı gibi kalktım yine uyku yok annem gelene kadar uyuyup uyandım saat başı ne kalkabildm ne kolay uyuyabildim şaka gibi
Prilam bana bugün sadece bulantıda etki etti üçüncü ilacı sabah da içtim, vardı bulantı korkum ekşime ve ağzımın tat bozukluğu devam ediyor şeker yiyorum gene ondan da bıktım ama ne yapayım başka öneri var mıdır
yani kızımda doktor bana zofer kullanabilirsin demişti ama kuzenim beş aylık hamileyken zofer kullandığım gibi bebeğim karnımda öldü dedi bende korktum doktora söyleyince tersledi beni bende bidaha ona gitmedim diğer doktorum prilam verdi o çok iyi geliyordu bence sende ona başlaKızlar zofer kullanan varmı bugğn midem çok bulandı yaa doktor onu alabilirsin dedi
Evet canım bünye şaşıyor uyku düzeni o yüzden mahvoluyorYaaa evet benımde uykularım hiç iyi degıl hamilelikten mi oyle oluyomuşbilmiyodum şaşırdım
Haha inşallah yaaİyi bi diyetisyen bulup istikrarlı olmalıinşallah maşallah amin
Prilam al bulunsun evde gerçekten iyi geliyorHaha inşallah yaabişeyim yok diyordum bugün midem bulanıyo
Herkese merhaba sat 22 mart dün kan verdim sağlık ocağında beta hcg 1526 çıkmış çarşamba kadın doğuma randevum var sizce kaç haftalıktır bu değerle
Ya evet herkes öyle yazmış alacağım bendePrilam al bulunsun evde gerçekten iyi geliyor
14 mart sat 45oo cıkmıştı değerim erken dedi bana doktor için 1o mayısa randevu aldıkHerkese merhaba sat 22 mart dün kan verdim sağlık ocağında beta hcg 1526 çıkmış çarşamba kadın doğuma randevum var sizce kaç haftalıktır bu değerle
canım ben de vinalac kullanıyorum. Acaba ondan mı bulantım olmuyor? Çünkü diğer gebeliklerimde olmuştu bulantım.Bugün 6+6 dr a gittik kalp atışını ilk kez duyduk. Mide bulantısı için prilam mı ne verdi. Mide yanması için gaviscon. Arada bir tutam zencefil toz ya da taze ağzına atabilirsin bulantı için dedi. Aklıma 7 sene evvel ilk doktorumun verdiği zencefilli folikasit takviye geldi vinalac onu aldım hemen onun sayesinde muhtemelen daha önce bu kadar bulantım olmamıştı. Folicusu bıraktım ona başladım ayrıca içinde daha fazla vitamin mineral ve probiyotik var. Bu arada sol yumurtalığımda kist gördü. Kesenin altında da kan biriktiğini gördü kanamam yok ama yine de progestan ilaç verdi bir ay önlem amaçlı kullan dedi. Durumlar böyle
zofer cok iyi guvenilir bi ilacyani kızımda doktor bana zofer kullanabilirsin demişti ama kuzenim beş aylık hamileyken zofer kullandığım gibi bebeğim karnımda öldü dedi bende korktum doktora söyleyince tersledi beni bende bidaha ona gitmedim diğer doktorum prilam verdi o çok iyi geliyordu bence sende ona başla
Benim kanama alanım var dışarıya kanamam yok proges değerim 5 haftalıkken 39.77 çıkmıştı ona rağmen sabah ve akşam 100 mg progesteron alıyorum ve 2 farklı doktora gidoyorum ikisi de kullan dedi. Kanama olursa progesteron iğnesi yapılacak bence hastaneye gidin büyük ihtimalle iğne yaparlarKızlar ya 6 haftalıktım izne çıkmadan önce lekelenmelerim vardı doktor progestan dex 25 ml iğne verdi akşamları da hap olarak aldım.izne gidince başka özel doktora daha gittim o da bana progestanın zararlarını anlattı ben vermiyorum gecelerime dedi Amerika'daki yasaklandı hatta muadili yeni yayınlar yayınladılar dedi, bana içerde kanama alanın yok dedi bu gelen leke yerleşmeden kaynaklı Rahim ağzında bekleyen kanlar dedi ben de bıraktım iğneyi hapı,1 hafta oldu bırakalı hatta şuan yoldayım izinden dönüyorum dün kanama olarak geldi leke değil sonra kesildi leke gelmeye başladı yoldayım gene kanama gibi geliyor, benim durumumda olan ve doktoru benim gibi önermeyen var mı?
Benim 6+1 de 0.44 cm çıkmıştı doktor iyi haftası ile uyumlu dediMerhaba. Kaç gündür ciddi sancılar yaşıyordum. Nihayet dün bugün daha iyiyim derken bu sabahta bulantıyla uyandım. Bugün ilk defa böyle hissediyorum. Uykusuzlukta benle ilgili sanıyordum. Galiba sizlerde de var. Sık sık uyuyorum ama az az. Sabahın köründe uyanıyorum. Bulantı da sabah başladı hala midem tuhaf. Başım dönüyor. Az önce doktordan geldim. Bu hafta 3 kez gittim. Sancılardan dolayı. Kafama bir şey takıldı. 5+6 da kalp duyduk embriyo 3.21mm idi, bir gün sonra 5.15mm. Doktor çok iyi gelişimi dedi. Fakat bugün 6+2 (son ölçümden iki gün sonra) 5,57mm. Bir günde neredeyse iki katı büyümüşken iki günde neredeyse hiç büyümemiş. Son gebeliğimde bu haftada gelişim durmuştu şimdi de çok korkuyorum. Sizin bu haftalarda ölçümler nasıldı?
Geçmiş olsun. Önceki gebeliğimde bana da doktor kullandırmamıştı. Düşecekse zaten düşer demişti ki benim gelişimi durdu ve alındı. Progestan sadece hormon yetersiz olduğunda kullanılmalı demişti. Ama görüyorum ki çoğu doktor önlem amaçlı kullandırıyor. Hatta kanama olmasada. Şimdi yine hamileyim 6. Haftam sadece sancım var. Kanama lekelenme vs yok. Başka bir doktora gidiyorum. Bu kullandırıyor. Eski doktorumun dediğini anlattım. Aslında doğru sadece plasebo etkisi var, kullanmanın zararı olmadığını düşünüyoruz o yüzden yazıyoruz işte dedi. Benim de kafam karışık bu konudaKızlar ya 6 haftalıktım izne çıkmadan önce lekelenmelerim vardı doktor progestan dex 25 ml iğne verdi akşamları da hap olarak aldım.izne gidince başka özel doktora daha gittim o da bana progestanın zararlarını anlattı ben vermiyorum gecelerime dedi Amerika'daki yasaklandı hatta muadili yeni yayınlar yayınladılar dedi, bana içerde kanama alanın yok dedi bu gelen leke yerleşmeden kaynaklı Rahim ağzında bekleyen kanlar dedi ben de bıraktım iğneyi hapı,1 hafta oldu bırakalı hatta şuan yoldayım izinden dönüyorum dün kanama olarak geldi leke değil sonra kesildi leke gelmeye başladı yoldayım gene kanama gibi geliyor, benim durumumda olan ve doktoru benim gibi önermeyen var mı?
Suyu bol içmek lazım. Ben lavobadan çıkamamaya başladım. Su içtikçe wc.Ödem hep bunlar ödem
Dış olsa kurtajdan sonra düşmezdi. Ya rahim ağzındadır. Kimyasaldır büyük ihtimalle. Dışta aşırı kanamam olmuştu benim kıpkırmızı hatta.yani çok yavaş ilerliyordu beta ama tüpte yada rahimde kese görünmedi betam az olduğu için bide ben adet günüm hamileliği öğrendim ve birkaç gündede dış gebelik ihtimali olduğunubu yüzden çok ilerlemeden kürtaj oldum ve kürtaj sonrası hemen beta düşmeye başladı
Kötü düşünme.Merhaba. Kaç gündür ciddi sancılar yaşıyordum. Nihayet dün bugün daha iyiyim derken bu sabahta bulantıyla uyandım. Bugün ilk defa böyle hissediyorum. Uykusuzlukta benle ilgili sanıyordum. Galiba sizlerde de var. Sık sık uyuyorum ama az az. Sabahın köründe uyanıyorum. Bulantı da sabah başladı hala midem tuhaf. Başım dönüyor. Az önce doktordan geldim. Bu hafta 3 kez gittim. Sancılardan dolayı. Kafama bir şey takıldı. 5+6 da kalp duyduk embriyo 3.21mm idi, bir gün sonra 5.15mm. Doktor çok iyi gelişimi dedi. Fakat bugün 6+2 (son ölçümden iki gün sonra) 5,57mm. Bir günde neredeyse iki katı büyümüşken iki günde neredeyse hiç büyümemiş. Son gebeliğimde bu haftada gelişim durmuştu şimdi de çok korkuyorum. Sizin bu haftalarda ölçümler nasıldı?
Canım benim lekelenme kahverengi devam ediyor kendi doktorum perinatolog ve önermedi. Ama kendi doktoruma gitmeden önce yakın olduğu için başka bi doktora gitmişyim hemen yazmıştı. Ben çok şaşırıyorum açıkçası bu kadar çok her gebeye verilmesine. Çünkü benim oğlum hipospadias hastalığıyla doğdu çocuk üroloji doktoruna gittiğimde ilk sorduğu şey hamileyken progesteron kullandın mı sorusu olmuştuKızlar ya 6 haftalıktım izne çıkmadan önce lekelenmelerim vardı doktor progestan dex 25 ml iğne verdi akşamları da hap olarak aldım.izne gidince başka özel doktora daha gittim o da bana progestanın zararlarını anlattı ben vermiyorum gecelerime dedi Amerika'daki yasaklandı hatta muadili yeni yayınlar yayınladılar dedi, bana içerde kanama alanın yok dedi bu gelen leke yerleşmeden kaynaklı Rahim ağzında bekleyen kanlar dedi ben de bıraktım iğneyi hapı,1 hafta oldu bırakalı hatta şuan yoldayım izinden dönüyorum dün kanama olarak geldi leke değil sonra kesildi leke gelmeye başladı yoldayım gene kanama gibi geliyor, benim durumumda olan ve doktoru benim gibi önermeyen var mı?
Zofer ablam kullanmıştı o kanser tedavisi görenlere veriliyor ondan önce prilam al dene oda iyi gelmezse zofer en son derece hastanelik olanlara veriliyor canım
Ya bugğn çok midem bulandı doktora sordum o da zofer dedi aldım bitane iyi geldi inşallah bebek iyidiryani kızımda doktor bana zofer kullanabilirsin demişti ama kuzenim beş aylık hamileyken zofer kullandığım gibi bebeğim karnımda öldü dedi bende korktum doktora söyleyince tersledi beni bende bidaha ona gitmedim diğer doktorum prilam verdi o çok iyi geliyordu bence sende ona başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?