2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Senin işin daha sıkıntıliymis. Sağlıkla doğsun büyüsun de

Balimmm teşekkürler eveet gittim fasulye gibi kesemi gordum suan hersey cok yolunda tqbiki kalp atisi icin erken 4+6 dedi doktor cok sukur mol gebelik degilmis
Niye yazmıyon kız madem gördün tebrik ediyoruuum hayırlı olsun

24. Haftada nöbet tutmamak için. Öncesinde herhangi bir durum yok amiri bağlayan.
İyi durumda olursam izne geç ayrılmayı da düşünüyorum sonra da edebiyat öğretmeniyim çocuklar ücretli öğretmene alışma süresi versem mi yoksa ben goturebildigim yere kadar götürsem mi bilmiyorum sınava hazırlanıyoruz dershane video fakan izleme imkanları yok hepsi neredeyse çoban çocuğu yurtta kalıyorlar okuldaki diğer edebiyatçı ölse ne kurs açar ne bir tane sorularına bakar hem karnımdaki o hem de okuldaki çocuklarım için en iyi kararı vermeye çalışıyorum

Progestan için kafam karıştı zararı olduğunu bilmiyorum. Benim kanamam yoktu tedavi ile de olmadı ama öncesinde düşüklerimden sebep verdi diye düşündüm. Aslında rahim de güzel demişti. Sabah 1 akşam 2 fitil olarak kullan dedi ama ben sabah 1 akşam 1 kullanıyorum. Kalp atışından sonra özele başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar kullanırım doktora tekrar sorarım diyordum ne yapsam bilemedim

Daha once düşüğüm oldugunda ofiste calisiyordum, kalbi duyar duymaz bildirmistim. Fazla mesai yapmayayim diye. Bir de gunde 7 saat calistiriyorlar. Ama simdi evden calisiyorum 8. Haftadan sonra bildirmeyi dusunuyorum zaten fiziksel yol yorgunlugum olmuyor. Hastane de cok yakin sabah 8 e randevu alip mesaiye yetisiyorum eve :) kimsenin ruhu duymadi :)

Anladim Allah kimseyi muhtaç etmesin böyle ilaçlara. Sağ salim kucağımıza aliriz insallah

En güzeli

Bizim regle göre 6+1’ken bebek 5 mm idi, bebeğe göre 6+2 dedi doktorum. Yani sizin sıkıntı yok bence
Kızlar ilk çocuğunuz mu? Ben dün doktora gittim. 6 haftalık gibi hesapladı son adetim 17 marttı çünkü. Bir de sağa yerleşmiş. Benim hep solum ağrıyodu
Benim de ilk çocuk SAT 12 marttı benim de hep solum ağrıdı ama söylemedi doktor bebek nerde sanırım solda

Kızlar lütfen aydınlatınnn benim gibi kuyruk sokumu ağrıyan var mı gebelikten mi acaba

Merhaba ben yeni gördüm mesajınızı bu konuda yanlış anlaşılma var sanırım bu progestan fitil ayrı iğnesi ayrı ikiside bildiğim kadarıyla ki teyit ettirip konuşuyorum bunlar doğal progestan içeriyor
Doktorunuzun dediği şaşırttı beni çünkü Amerika da yasaklanan ve toplatılan ilac proluton depot düşük önleyici doğal progestan içermeyen ilac yasaklandı ben bunu araştırırken ( ilk kızımda ben bu iğneyi kanama alanı yüzünden üç hafta kadar kullanmıştım) bir doktora denk geldim ve o paylaştı doktorun ismi Dr.Mustafa Melih erkan açıklama yaptığı video da var ve kendisine de o sebeple mesaj attığımda proluton depot yasaklandi dedi

Zencefil taze veya toz bir tutam alabilirsin bulantı için dedi doktorum

Kızlar merhaba iki gündür giremiyorum ya midem çok kötü bir kilo vermişim 4 günde su bile zor içiyorum prilam falan da fayda etmiyor safra mafra kalmadi

Kızlar lütfen aydınlatınnn benim gibi kuyruk sokumu ağrıyan var mı gebelikten mi acaba
Canım selam ağrımayan bi oram kaldı ama okuduğum iyi oldu benim de yarın filan ağrır valla ilk trimestrr zor ya. 3. Gebeliğim hala herşeye şaşırıyorum google a yazıyorum filan

Canım selam ağrımayan bi oram kaldı ama okuduğum iyi oldu benim de yarın filan ağrır valla ilk trimestrr zor ya. 3. Gebeliğim hala herşeye şaşırıyorum google a yazıyorum filan
Canım hahahah inşallah ağrımaz çok zor yürürken eğilirken felan çok ağrıyor pelvis genişlediği için olabilir yazıyor ama bilemedim korktum böyle olunca

Canım hahahah inşallah ağrımaz çok zor yürürken eğilirken felan çok ağrıyor pelvis genişlediği için olabilir yazıyor ama bilemedim korktum böyle olunca
Benim de popomun yan kısmında 5 cm lik bir yağ bezesi vardı hamile olduğumu öğrendiğim için operasyınunu iptal ettirmiştik bugün o epey ağrı yaptı hem de ilk kez yaptı. Kafam ona takıldı şimdi acaba büyüdü mü daha da çevre dokulara bası mı yapıyor diye

Tatlım beta artışını görse hamilelik şüphesi düşük engelleyici müdahale de falan bulunabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…