- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.921
Senin işin daha sıkıntıliymis.Ben bankacıyım kızlar atmnin sorumlulluğu ve ana kasa gibi beden gücü gerektiren işlerimiz var . O yüzden ben mecburen şubedekilere söylemiştim o işleri yapamayacağım için zaten çok iyilerdir söylerdim normalde de. Ama henüz müdürüme söylemedim:) banka müdürleri hamile personeli hiç sevmez:) he bu benim umurumda mı :)
Bugün 6+4 kalp atışını duyduk çok şükür 2-3 hafta sonra müdürümede söylerm mecburen.
Bu arada progesteron kullanımıyla ilgili yazılanları okudum kendim için üzüldüm tüp bebek olduğu için kullanmak zorundayım maalesef Allah korusun inşallah evlatlarımızı
Niye yazmıyon kız madem gördünBalimmm teşekkürler eveet gittim fasulye gibi kesemi gordum suan hersey cok yolunda tqbiki kalp atisi icin erken 4+6 dedi doktor cok sukur mol gebelik degilmis
Bizim aşağı ortaokulun çok bilmiş bir müdürü var bildirmek zorundasınız vb diyor.hamileligimizi okula bildirmek durumunda miyiz muhabbeti pek anlamadim
İyi durumda olursam izne geç ayrılmayı da düşünüyorum sonra da edebiyat öğretmeniyim çocuklar ücretli öğretmene alışma süresi versem mi yoksa ben goturebildigim yere kadar götürsem mi bilmiyorum sınava hazırlanıyoruz dershane video fakan izleme imkanları yok hepsi neredeyse çoban çocuğu yurtta kalıyorlar okuldaki diğer edebiyatçı ölse ne kurs açar ne bir tane sorularına bakar hem karnımdaki o hem de okuldaki çocuklarım için en iyi kararı vermeye çalışıyorum24. Haftada nöbet tutmamak için. Öncesinde herhangi bir durum yok amiri bağlayan.
Anladim Allah kimseyi muhtaç etmesin böyle ilaçlara. Sağ salim kucağımıza aliriz insallahBebekte genital bölge anomalileri birde kanser riskinden bahsetti 20 yaşına kadar çocuklarda, aynı arkadaşa dediği gibi düşecekse progestan kullansan da düşer dedi, hayırlısı bakalım kafalar karışık şu dönemi bi atlatabilsem, lekelenme kanama bitse biran önce rahatlasam
En güzeliDaha once düşüğüm oldugunda ofiste calisiyordum, kalbi duyar duymaz bildirmistim. Fazla mesai yapmayayim diye. Bir de gunde 7 saat calistiriyorlar. Ama simdi evden calisiyorum 8. Haftadan sonra bildirmeyi dusunuyorum zaten fiziksel yol yorgunlugum olmuyor. Hastane de cok yakin sabah 8 e randevu alip mesaiye yetisiyorum eve :) kimsenin ruhu duymadi :)
Bizim regle göre 6+1’ken bebek 5 mm idi, bebeğe göre 6+2 dedi doktorum. Yani sizin sıkıntı yok benceMerhaba. Kaç gündür ciddi sancılar yaşıyordum. Nihayet dün bugün daha iyiyim derken bu sabahta bulantıyla uyandım. Bugün ilk defa böyle hissediyorum. Uykusuzlukta benle ilgili sanıyordum. Galiba sizlerde de var. Sık sık uyuyorum ama az az. Sabahın köründe uyanıyorum. Bulantı da sabah başladı hala midem tuhaf. Başım dönüyor. Az önce doktordan geldim. Bu hafta 3 kez gittim. Sancılardan dolayı. Kafama bir şey takıldı. 5+6 da kalp duyduk embriyo 3.21mm idi, bir gün sonra 5.15mm. Doktor çok iyi gelişimi dedi. Fakat bugün 6+2 (son ölçümden iki gün sonra) 5,57mm. Bir günde neredeyse iki katı büyümüşken iki günde neredeyse hiç büyümemiş. Son gebeliğimde bu haftada gelişim durmuştu şimdi de çok korkuyorum. Sizin bu haftalarda ölçümler nasıldı?
Benim de ilk çocuk SAT 12 marttıKızlar ilk çocuğunuz mu? Ben dün doktora gittim. 6 haftalık gibi hesapladı son adetim 17 marttı çünkü. Bir de sağa yerleşmiş. Benim hep solum ağrıyodu
Merhaba ben yeni gördüm mesajınızı bu konuda yanlış anlaşılma var sanırım bu progestan fitil ayrı iğnesi ayrı ikiside bildiğim kadarıyla ki teyit ettirip konuşuyorum bunlar doğal progestan içeriyorKızlar ya 6 haftalıktım izne çıkmadan önce lekelenmelerim vardı doktor progestan dex 25 ml iğne verdi akşamları da hap olarak aldım.izne gidince başka özel doktora daha gittim o da bana progestanın zararlarını anlattı ben vermiyorum gecelerime dedi Amerika'daki yasaklandı hatta muadili yeni yayınlar yayınladılar dedi, bana içerde kanama alanın yok dedi bu gelen leke yerleşmeden kaynaklı Rahim ağzında bekleyen kanlar dedi ben de bıraktım iğneyi hapı,1 hafta oldu bırakalı hatta şuan yoldayım izinden dönüyorum dün kanama olarak geldi leke değil sonra kesildi leke gelmeye başladı yoldayım gene kanama gibi geliyor, benim durumumda olan ve doktoru benim gibi önermeyen var mı?
Zencefil taze veya toz bir tutam alabilirsin bulantı için dedi doktorumKızlar merhaba bugün annem süpriz yaptı geldi o yüzden geç geldim aranızane var ne yok bakındım da hepimiz aynıyız hemen hemen gün içinde uyuklama uyku halsizlik bulantı yanma gece uykusuzluğu ve sabah horozlarla uyanma dün öğlen uyudum üç saat gece 11 gibi zorla tekrar uyudum bir buçukta uyandım uyku yok zorla geri uyudum sonra sanah altı gibi kalktım yine uyku yok annem gelene kadar uyuyup uyandım saat başı ne kalkabildm ne kolay uyuyabildim şaka gibi
Prilam bana bugün sadece bulantıda etki etti üçüncü ilacı sabah da içtim, vardı bulantı korkum ekşime ve ağzımın tat bozukluğu devam ediyor şeker yiyorum gene ondan da bıktım ama ne yapayım başka öneri var mıdır
Denerim ama prilam gerçekten işe yaradı onu kullanıyorum günde dört tane içiyorum hoşZencefil taze veya toz bir tutam alabilirsin bulantı için dedi doktorum
Muhtemelen öyledir ben öyle düşündüm kendim için.canım ben de vinalac kullanıyorum. Acaba ondan mı bulantım olmuyor? Çünkü diğer gebeliklerimde olmuştu bulantım.
Canım selam ağrımayan bi oram kaldı ama okuduğum iyi oldu benim de yarın filan ağrırKızlar lütfen aydınlatınnn benim gibi kuyruk sokumu ağrıyan var mı gebelikten mi acaba
Canım hahahah inşallah ağrımaz çok zor yürürken eğilirken felan çok ağrıyor pelvis genişlediği için olabilir yazıyor ama bilemedim korktum böyle oluncaCanım selam ağrımayan bi oram kaldı ama okuduğum iyi oldu benim de yarın filan ağrırvalla ilk trimestrr zor ya. 3. Gebeliğim hala herşeye şaşırıyorum google a yazıyorum filan
Benim de popomun yan kısmında 5 cm lik bir yağ bezesi vardı hamile olduğumu öğrendiğim için operasyınunu iptal ettirmiştik bugün o epey ağrı yaptı hem de ilk kez yaptı. Kafam ona takıldı şimdi acaba büyüdü mü daha da çevre dokulara bası mı yapıyor diyeCanım hahahah inşallah ağrımaz çok zor yürürken eğilirken felan çok ağrıyor pelvis genişlediği için olabilir yazıyor ama bilemedim korktum böyle olunca
Tatlım beta artışını görse hamilelik şüphesi düşük engelleyici müdahale de falan bulunabilirdiKanama devam etti, adet görüyorum gibi hani, erken gebelik testi yapmamış olsaydım hiç şüphelenmezdim, adet gördüm derdim, beta hcg de 23.89 çıkınca pek anlam veremedim hamile miyim değil iyim, tek ispat hafta içi beta hcg testinin yükselmesi olcak, o yüzden doktorada gitmedim, doktora gitsem oda tekrar kan testi yaptır diyecek, kese görünmez bu betayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?