2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de aynısıni düşünüyorum ama benim okulumda 12 tane öğretmeniz 4 tanesi ücretli 8 kişi biri benim biri eşim 6 tane kalıyor geriye onlara da demek istemiyorum müdür yardımcısına desem o kesin herkese der

Arkadaşım hamileydi idrar ve kan testi istiyordu sürekli aile hekimi hatta bir keresinde bir test yaptı sonucu yüksek çıktı hemen merkeze gönderdi sevkle o yüzden aklıma takıldı

Ben iş yerime bildirdim kimseye söylememelerini rica ettim söylemediler sağ olsunlar sen bildir müdür bilsin yeter
Yaşadığımız yerde herkes akraba gibi bir ogretmen arkadaş nisanlanacakti nisanlana kadar kimse bilmesin dedi müdürumuz İstiklal marşı için hep beraber sıra olduğumuzda asiye arkadaşımızi da verdik nişanı hayırlı olsun dedi

ya ne kadar mikro Bizim 62 öğretmen var içlerinde küçük çocuğu olan iki üç kadın varız yaş ortalaması yüksek ankarada merkezi bi yerdeyim. O yüzden tüm kadın öğretmenlerin doğum hikayelerini dinledim ilk gebeliğimde. Adım atınca bi kadın öğretmene rastlayıp konuşmaya başlıyorduk. Bak şu an yazarken bile o günleri hatırlayıp içim daraldı. Bir de hiç olumlu olumsuz demeden anlatıyorlar tembihliyorlar fikir beyan ediyorlar vs. Yani hepsi çok kıymetli insanlar benim için büyüğüm ama yine de 2. Kez almayayım no thanks bi de o zamam 37 hafta dolana kadar çalışmıştım 10’ay filan sürdü o gebelik hem benim hem herkes için. Bu sefer 32de ayrılacağım izne inşallah.

Evet temmuz ayında tetanoz aşısı vuracak hemşire
Kan vb istemediler o zaman gerçi bizim aile hekimimiz çok iyi ne istersem testini yapar merkeze yollar hiçbir şey için yok o bu demez ben de yine kayıt oluşturayim

Cidden ilgi sevmeyen biri için çok zor ve Sıkıcı Bizim okulda hamile olan bir tane vardı ilgi manyağı sürekli gelir ay bugün şu oldu bu oldu derbyaslari küçük ücretli öğretmenlerin onlara masajlar yaptırirdi davranışlarından midem bulaniyordu

Hahaha bizim de en son okulda şu oldu bi öğretmen daha hamile hemen duyuldu gidip tebrik ettim ben de filan ama nasıl soğukkanlılığımı koruyorum. 6 haftalıkmış onun şu an benim 8 hafta doldu. Yine de bişey demedim. Sinsi sayılmam inş.

Ben bankacıyım kızlar atmnin sorumlulluğu ve ana kasa gibi beden gücü gerektiren işlerimiz var . O yüzden ben mecburen şubedekilere söylemiştim o işleri yapamayacağım için zaten çok iyilerdir söylerdim normalde de. Ama henüz müdürüme söylemedim:) banka müdürleri hamile personeli hiç sevmez:) he bu benim umurumda mı :)
Bugün 6+4 kalp atışını duyduk çok şükür 2-3 hafta sonra müdürümede söylerm mecburen.
Bu arada progesteron kullanımıyla ilgili yazılanları okudum kendim için üzüldüm tüp bebek olduğu için kullanmak zorundayım maalesef Allah korusun inşallah evlatlarımızı

Amin hepimizin evlatlarını korusun

Bugun bana guncellemeler geldi balimsu kizlar
-sabah bulantisi
- koku hassasiyeti ozellikle yumurta
Birde ogleden sonra adet olacakmisim gobi belim bacaklarım kopuyor ağrıdan

Gozun aydin.. progesteronla ilgili yazilari kacirmisim kisa ozet gecer misin

Ahahha ben de hiçbir şey belli etmiyorum zaten reflum vardı önceden de bir şey olunca reflum diyorum aman bilmesinler bilseler sanki ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…