- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.901
Ben de aynısıni düşünüyorum ama benim okulumda 12 tane öğretmeniz 4 tanesi ücretli 8 kişi biri benim biri eşim 6 tane kalıyor geriye onlara da demek istemiyorumBen raporumu verdim erken dönem gebelik kanama yazıyordu müdr yardımcısına tembihledim hocam öğretmen arkadaşlarım bilmiyor lütfen diye, müdür yard bidaha konusunu bile açmadıOkuldaki öğretmen arkadaşlara da oğlum hasta oldu bize bulaştırdı diye beyaz bi yalan söyledim açıkçası. Samimi olduğum 10 kişilik bir ekip var onlara da haziran ortasında söylemeyi düşünüyorum. Küsmesinler diye o da çünkü oğlumda kanamalarım olduğunda herkes çok erken öğrenmişti ve okulda sürekli bir özel muamele hamile olduğum için sürekli hamilelik muhabbeti. Herkes çok tatlı çok düşünceli ama aynı şeyi aynı ortamda ikinci kez yaşamak istemedim. Geri kalan öğretmenler de eylülde okul açılınca göbeğimden farkeder herhalde ekimde de izne ayrılacağım. Bu muhabbetlere sadece 1 ay maruz kalacağım inş
Ben iş yerime bildirdim kimseye söylememelerini rica ettim söylemediler sağ olsunlar sen bildir müdür bilsin yeterBen okuldakilere söylemek istemiyorum o yüzden acaba sorun olur mu diye düşündüm
Evet temmuz ayında tetanoz aşısı vuracak hemşireTest falan yaptı mı tetonoz aşısı yapılacak gibi bir şey dediler
Yaşadığımız yerde herkes akraba gibiBen iş yerime bildirdim kimseye söylememelerini rica ettim söylemediler sağ olsunlar sen bildir müdür bilsin yeter
tabi tercih meselesi.insan hamileyken biraz evhamlı oluyor belki başka sebepten bebeğin kalbi durmuş ama o öyle deyince kullanmak istemedim @Zecmel
ya ne kadar mikroBen de aynısıni düşünüyorum ama benim okulumda 12 tane öğretmeniz 4 tanesi ücretli 8 kişi biri benim biri eşim 6 tane kalıyor geriye onlara da demek istemiyorummüdür yardımcısına desem o kesin herkese der
Kan vb istemediler o zaman gerçi bizim aile hekimimiz çok iyi ne istersem testini yapar merkeze yollar hiçbir şey için yok o bu demez ben de yine kayıt oluşturayimEvet temmuz ayında tetanoz aşısı vuracak hemşire
Cidden ilgi sevmeyen biri için çok zor ve Sıkıcıya ne kadar mikroBizim 62 öğretmen var içlerinde küçük çocuğu olan iki üç kadın varız yaş ortalaması yüksek ankarada merkezi bi yerdeyim. O yüzden tüm kadın öğretmenlerin doğum hikayelerini dinledim ilk gebeliğimde. Adım atınca bi kadın öğretmene rastlayıp konuşmaya başlıyorduk. Bak şu an yazarken bile o günleri hatırlayıp içim daraldı. Bir de hiç olumlu olumsuz demeden anlatıyorlar tembihliyorlar fikir beyan ediyorlar vs. Yani hepsi çok kıymetli insanlar benim için büyüğüm ama yine de 2. Kez almayayım no thanks bi de o zamam 37 hafta dolana kadar çalışmıştım 10’ay filan sürdü o gebelik hem benim hem herkes için. Bu sefer 32de ayrılacağım izne inşallah.
hamileligimizi okula bildirmek durumunda miyiz muhabbeti pek anlamadimKan vb istemediler o zaman gerçi bizim aile hekimimiz çok iyi ne istersem testini yapar merkeze yollar hiçbir şey için yok o bu demez ben de yine kayıt oluşturayim
Hahaha bizim de en son okulda şu oldu bi öğretmen daha hamile hemen duyuldu gidip tebrik ettim ben de filan ama nasıl soğukkanlılığımı koruyorum. 6 haftalıkmış onun şu an benim 8 hafta doldu. Yine de bişey demedim. Sinsi sayılmam inş.Cidden ilgi sevmeyen biri için çok zor ve SıkıcıBizim okulda hamile olan bir tane vardı ilgi manyağı sürekli gelir ay bugün şu oldu bu oldu derbyaslari küçük ücretli öğretmenlerin onlara masajlar yaptırirdi davranışlarından midem bulaniyordu
24. Haftada nöbet tutmamak için. Öncesinde herhangi bir durum yok amiri bağlayan.hamileligimizi okula bildirmek durumunda miyiz muhabbeti pek anlamadim
a oyle mi anladim24. Haftada nöbet tutmamak için. Öncesinde herhangi bir durum yok amiri bağlayan.
Balimmm teşekkürler eveet gittim fasulye gibi kesemi gordum suan hersey cok yolunda tqbiki kalp atisi icin erken 4+6 dedi doktor cok sukur mol gebelik degilmisKız ben seni arıyom bugün doktora gittin mi?
Amin hepimizin evlatlarını korusunBen bankacıyım kızlar atmnin sorumlulluğu ve ana kasa gibi beden gücü gerektiren işlerimiz var . O yüzden ben mecburen şubedekilere söylemiştim o işleri yapamayacağım için zaten çok iyilerdir söylerdim normalde de. Ama henüz müdürüme söylemedim:) banka müdürleri hamile personeli hiç sevmez:) he bu benim umurumda mı :)
Bugün 6+4 kalp atışını duyduk çok şükür 2-3 hafta sonra müdürümede söylerm mecburen.
Bu arada progesteron kullanımıyla ilgili yazılanları okudum kendim için üzüldüm tüp bebek olduğu için kullanmak zorundayım maalesef Allah korusun inşallah evlatlarımızı
Gozun aydin.. progesteronla ilgili yazilari kacirmisim kisa ozet gecer misinBen bankacıyım kızlar atmnin sorumlulluğu ve ana kasa gibi beden gücü gerektiren işlerimiz var . O yüzden ben mecburen şubedekilere söylemiştim o işleri yapamayacağım için zaten çok iyilerdir söylerdim normalde de. Ama henüz müdürüme söylemedim:) banka müdürleri hamile personeli hiç sevmez:) he bu benim umurumda mı :)
Bugün 6+4 kalp atışını duyduk çok şükür 2-3 hafta sonra müdürümede söylerm mecburen.
Bu arada progesteron kullanımıyla ilgili yazılanları okudum kendim için üzüldüm tüp bebek olduğu için kullanmak zorundayım maalesef Allah korusun inşallah evlatlarımızı
Ahahha ben de hiçbir şey belli etmiyorum zaten reflum vardı önceden de bir şey olunca reflum diyorumHahaha bizim de en son okulda şu oldu bi öğretmen daha hamile hemen duyuldu gidip tebrik ettim ben de filan ama nasıl soğukkanlılığımı koruyorum. 6 haftalıkmış onun şu an benim 8 hafta doldu. Yine de bişey demedim. Sinsi sayılmam inş.
doğacak çocuklarda 20 yaşa kadar kanser ve doğumda cinsel organlarda anomaliler.Gozun aydin.. progesteronla ilgili yazilari kacirmisim kisa ozet gecer misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?