2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugün benim de sinirim aşırı bozuk. Sabah eşimle kahvaltı için tartıştık. Uyanınca mide bulantılı uyandım tiroid hapı da içmem lazım nasıl içicem şimdi midem de bulanıyo diye düşünürken kahvaltı hazırla yiyelim diye eşim dürtüklüyo ben de hazırlamiyicam dedim o da çok çalışıyo bi şey demiyorum ama hazır evdeyken bi işimi görsün çoğu şeyi tek yapıyorum zaten yoğun çalıştığı için sonra gitti kendine hazırladı çağırmadı bile beni. Neymiş o işteyken her gün ben kendime hazırlıyomuşum bi gün evdeyken ona hazırlayamamışım. Bu erkeklere noluyo cidden biz mi hamile kafasındayız onlar mı? Sonra gece çalışmak için işe gitti şimdi özür diliyo akşama kadar boş yere sıktı canımı. Polis olduğu için hak veriyorum yorulmasına ama biz de eskisi gibi değiliz napalım

Deprem zamanı bnde böyle olmustum bolca inşirah duası ve tesbih çektim maneviyat o kdr iyi geldi ki bir kafanı başka bir şeyle oyalamak da bir çözüm yöntemi ama nefes darligim bile oluyor du

Yani cnm hamilelik psikolojisi bizde illaki alıngan oluyoruz ama ekstra anlayışlı olması gerekiyor abim polis eşim asker yengemle ikimizde hamileyiz inanki Allah razı olsun ikiside hiç bir şey yaptırmıyor. Arada sadece eşim bni kullaniyon fln diye şakasına tabi herkesin süreci farklı bnm hem ikiz hemde beş yıldan sonra iki düşükten sonra oldu biraz korku var sanırım ama şuna inanıyorum erkekler hamilelik ve lohusalıkta farklı psikolojiye bürünüyor

Deprem zamanı bnde böyle olmustum bolca inşirah duası ve tesbih çektim maneviyat o kdr iyi geldi ki bir kafanı başka bir şeyle oyalamak da bir çözüm yöntemi ama nefes darligim bile oluyor du
İnşirah ezberimde okuyayım. Yani artık oyalayamıyorum kendimi hergün aynı bilmiyorum ne olacak Tesbih ne çekmiştin

Karadenizli damarı+hamilelik + doğum stresi hep bunlar
Yakında adım mahallenin delisi diye çıkmaz inşallah
Aklıma gelmişti daha önce eşim boş ver dedi, temizlemeyeyim biriksin biraz öyle atarım kapısının önünde çok iyi fikir

Doğru söylüyorsun aslında, anca öyle anlarlar laftan
ben evlendiğimde 3 4 sene falan kimse bi sorun yaşamadığımı sanıyordu kendi aileme bile anlatmıyordum bi olay olduğunda ya hakkından geliyordum ya da alttan alıyordum. Baktım bu iş böyle olmuyomuş. Kimseyi şu yaştan sonra alttan falan alamam kim olursa olsun umrumda değil. Başta biraz şaşırdılar geri laf edince sonra alıştılar. Arkamdan da konuşuluyormuş ben bilmiyormuşum hepsinide duydum. Kimseye asla küsmüyorum olay olduğu an lafımı fazlasıyla söylüyorum. Kesinlikle de tavsiye ederim bu iş anca böyle yürüyo başka türlü bize dert oluyo

buna gerçekten inandım gören onlar hamile sanıcak bir de süreç sonuçta bu biticek

buna gerçekten inandım gören onlar hamile sanıcak bir de süreç sonuçta bu biticek
Ben gecen gun insallah paralel evrende sen hamilesindir ben pufur pufur sigara iciyorun die böğürüyodum. Bak sebebi hatirlamiyorum bile kimbilir neye kizdim yine
Onlar da stresli kizlar. Sorumluluk gelicek maddi/manevi erkek olarak da kolay degil. Bi de bizim kdr cabbar degiller daha otokontrolluler fln oyuzden onlar da bizimle sapitiyo. Onlari da anlayalim

Bakara suresi çok iyi geliyor

Ay ben sormayı unuttum nasılsın diye soracaktım gittin mi sen doktora?
Dün gittim canım şükür sancı çıkmadı nts de ama karın ağrım var ayakta durunca oluyor ve karnım sert. Bide vajinama ağrı oluyor baskı gibi batma gibi bazen makata vuruyor ağrısı. Acildeki doktor ilişki sonrası karın sertliği olabilir dedi ama 3 gün oldu geçmesi lazım yani. Bebek makat pozisyonundan dönmüş ve ilk defa döndü baskı mı yapıyor dedim bende

Eşim böyle bir şey yapsa ben de aynısını yapardım düşüncesizlik etmks

Bu takım 388 e düşmüş

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-14-19-07-03-837_trendyol.com.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 62
Bende ilişki falan yok ama bende de var ki şuan ağrıyo mesela hıçkırınca falan aşağıya baskı yapıyo daha çok ağrı oluyo

Oksaparda kullanıyorsun dimi bana onu doğum sonu bile devam edicez dedi de
Oksapar kullanmiyorum canim. Benim pihtilasma cikmadi aslinda genetik test filan yaptirmistim hamilelik oncesi. Ama coraspinin yeri ayri demisti doktorum. Daha once bebegimin kalbi durdugu icin onlem amacli kullaniyorum coraspini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…