- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.241
Benim de donmuş, kafası asagida dimi?Dönmüş benim bebiş bende ondan mı dedim
Ah çok tatlııı bende bugün hallettim kapı süsü içini ama ben kendim yapcamBedestene gittim kapı süsünü hallettim ama bir daha ayakta çok duracak çok yürüyecek bişeyler yapmam büyük ihtimalle.
Evet canım artık aşağıda kafası baskı yapıyor galiba ondan ağrı oluyor olabilirBenim de donmuş, kafası asagida dimi?
Parla_4 isminde bir uye, grubu sürekli okuyor, gecen etıket yapıp yazdım, gördü cevap vermedı.. Sohbete sen de katıl dedımAyyyy kim senin ki yaaa o kadar eskiyi okudum ki anlamadımkız resmen kim olduğunu merak aşerdim
Bende kendim yapacaktım çiçeklerini satın aldığımız yer 20 tlya yapıştırdı zaten işcilik olarak bende malzeme almaktansa adama verdimAh çok tatlııı bende bugün hallettim kapı süsü içini ama ben kendim yapcam
Çok güzel olmusBedestene gittim kapı süsünü hallettim ama bir daha ayakta çok duracak çok yürüyecek bişeyler yapmam büyük ihtimalle.
Canım beslenmeni erken saatte bitirip gün içinde kendini dinlemeye vakit ayır. Birinin sana okumasındansa senin okuman daha iyidir. Abdestli olmaya dikkat et. Yediklerinin katkısız olmasına ve temiz yerlerden alınmasına dikkat et. Evi sirkeli su ile sil. Nas ve felak surelerini okuyup avucuna üfle sonra başında. Ayaklarına kadar sür. Arada uzanıp gözlerinin kapat ve seni mutlu eden şeyleri düşün. Sonra bebişle güzel hayaller kur. Komik güzel hayaller. Ve en önemlisi inan Allah büyüktür ona Sığın geçecektir inşallah.Kızlar ben iki gündür bu saatlerde bi kötü oluyorum böyle bir anda panik atak geçiriyor gibi. Hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum. Nefesim kesiliyor gibi oluyor. Sanırım artık psikolojik olarak dayanamıyorum. Öncesinde de zaten Bi kaygı bozukluğu teşhisi konmuştu ama bilmiyorum onlar mı tetiklendi. Annem okuyor üstüme sürekli kadının gözünden yaş akıyor şıpır şıpır. İçim daralıyor artık sığamıyorum eve. Tavsiyesi olan var mı bana?elimde değil ama böyle olunca bebeğe bu sefer bişey olacak diye tutmaya çalışıyorum kendimi. Kısır döngü.
Aynen kuzenimde bana diyo hiçbir şeyi içinse tutma yoksa şişersin ödem yapar diyoHiçbir şeyi içinde tutma bu dönemde hak edene hak ettiğini vermezsen sen hak etmediğin muammeleyi görüyorsun
Bana coraspirini 36 oldu mu bırak dedi.Ecopirin degil coraspin kullaniyorum. 32. Haftada birakacagimizi soylemisti
İyi midir kiBim e 29 TL gibi bir fiyata eee baby gelecek sanırim
100 tlya almıştım ürünü şuan 80e düşmüş çok üzüldümÇok güzel olmusmaalıeyeti kac oldu canım
Cuma gunu bıme gıdıyoz ona gore, bırsuru sey var alacak hısırtılı kıtaplar oyuncaklar, a101den daha uyguna.. Bu sefer ne yapıp edıp bulcam bıseylerİyi midir ki
Harikasın valla zehir hafiyeParla_4 isminde bir uye, grubu sürekli okuyor, gecen etıket yapıp yazdım, gördü cevap vermedı.. Sohbete sen de katıl dedımbu gruba mayıs ayında sadece 2 mesaj yazmıs..
Çiçekler pahalıymıs.. Ama cok guzel olmus100 tlya almıştım ürünü şuan 80e düşmüş çok üzüldüm165 tlda üstündeki çiçekler 265e denk geldi
Bence baya iyiye denk gelmiş100 tlya almıştım ürünü şuan 80e düşmüş çok üzüldüm165 tlda üstündeki çiçekler 265e denk geldi
Evet benim de öyle, bi de vajinamda hep doluluk hissi varEvet canım artık aşağıda kafası baskı yapıyor galiba ondan ağrı oluyor olabilir
Ahahaha bence yazar
Geldı şimdi yıneHarikasın valla zehir hafiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?