- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.261
KimAz kaldı beni Şikayet edicek
Kım olacak parla
Kız siteyi o kadar çözse iki satır bir şey yazar benceKım olacak parla
Zaten sürekli yatıyorum ben. Sürekli kendimleyim evden çıkamıyorum abdest alamıyorum ayağımı kaldıramıyorum evdekilerden rica edip ayağıma ayrı Bi yerde su döktürmem gerek. Vakit geçmiyor sanki hergünüm aynı 1.5 aydır tek bir gün yaşıyor gibiyim. Üzerine bir sürü korku endişe. Dua okuyup üflüyorum kendime doğruCanım beslenmeni erken saatte bitirip gün içinde kendini dinlemeye vakit ayır. Birinin sana okumasındansa senin okuman daha iyidir. Abdestli olmaya dikkat et. Yediklerinin katkısız olmasına ve temiz yerlerden alınmasına dikkat et. Evi sirkeli su ile sil. Nas ve felak surelerini okuyup avucuna üfle sonra başında. Ayaklarına kadar sür. Arada uzanıp gözlerinin kapat ve seni mutlu eden şeyleri düşün. Sonra bebişle güzel hayaller kur. Komik güzel hayaller. Ve en önemlisi inan Allah büyüktür ona Sığın geçecektir inşallah.
Senı once sıkayet edıcek bu gıdısleKız siteyi o kadar çözse iki satır bir şey yazar bence
Ya da yazacak vakti olsa
Kalitesine bakarsın hoşuna giderse alırsınİyi midir ki
Ben zaten çabuk gaza gelirim beni gazladın attın parlanın önüneSenı once sıkayet edıcek bu gıdısle
Bence kız geriden geliyo henüz muhabbeti döndüğünü görmediYav çok zalımsınız hafta sonu 6 sayfa ne ara yazdınız
Parlam da yazsa hiç yetişemiycem yani
Ama kabul et, senın de dikkatini cektı soyleyınceBen zaten çabuk gaza gelirim beni gazladın attın parlanın önüne
Nasıl da hedef şaşırtıyon
Senden cok gırıyor burayaBence kız geriden geliyo henüz muhabbeti döndüğünü görmedi
Kız mayıstan beri grubu biliyor ilk mesajı gruba toplam sitede iki mesajı var ikisi de bu grubaBence kız geriden geliyo henüz muhabbeti döndüğünü görmedi
Şu an bile burayı okuyorKız mayıstan beri grubu biliyor ilk mesajı gruba toplam sitede iki mesajı var ikisi de bu gruba
Sohrinin dediğine göre en az 2-3 aydır gece gündüz istisnasız girip okuyor. Bence seni beni hepimizden iyi tanıyor ✌
Sen nerden gördün kızŞu an bile burayı okuyor
Hepimiz James BondŞu an bile burayı okuyor
Ben konustum bugun, görürse yazar o da, hastanede hala
Profiline girmiştirSen nerden gördün kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?