2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen görüyorsun da diğer arkadaş pro üye değildi ondan sordum sudem34 söyledi saolsun
Profil fotosuna ya adına tıkla hakkında çok şey görürsün.
Mesajlarına dokun okursun.
Hatta sağda yukarda büyüteç işareti var ya oraya merak ettiğiniz şeyleri ya da kişileri yazıp profili gizli bile mesajını şunu bunu okuyabilirsin
Pro olmadan hafiyelik mümkün
Ben 13 senedir öyle idare ettim
Gerçi arada girmediğim yıl çok bir dönem ara vermiştim ama son 3-4 yıldır aktif ötesiyim

Sen çözmüşsun bu işi ben buraya yazıyorum çıkıyorum

sudem34 hastanedeyim nst devam kalp nst guzel cıksa hersey daha güzel olacak dua felan okudum zikir çektim yapacak bıseyde yok. Bgn ansızın sancım cıktı sok oldum oda hıc okadar olmamıştı sonra cıkmadı gerçi.
Yorucu bazen ama idare edicez sizden dua beklıyorum duanıza benide alın kızlar.. Rabbime sığınıyorum şu sonuc güzel çıksa

Canım az daha sabır biz de dua ederiz hafifler inşallah endişelerin.

Gercekten cekirdegimi aldim sizi okuyorum Allah dilinize dusurmesin can bacılarim aslinda girince alisiyo insan bi atlasa o da cikamiicakfnchfjf parla_4 bebegim bi selam yaz hepberaber rahatlayalim dusmiceksin dillerinden

Maalesef bende öyleyim günde iki üç kere oluyor ayakta kalınca insan daha şiddetli hissediyor ama otururkende oluyor
Tuz falan yalıyorum bir faydası olmuyor

Kızlar nakışlı set yaptıranlar instagramdan hngi sayfadan yaptırdınız foto çekerim diye istiyorum 10 lu değil ama3-5 li takımlar olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…