- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.281
Burda canımSen nerden gördün kız
Profil fotosuna ya adına tıkla hakkında çok şey görürsün.
Sende mi girdin profilineBizden çok okuyor
Profil fotosuna ya adına tıkla hakkında çok şey görürsün.
Mesajlarına dokun okursun.
Hatta sağda yukarda büyüteç işareti var ya oraya merak ettiğiniz şeyleri ya da kişileri yazıp profili gizli bile mesajını şunu bunu okuyabilirsin
Pro olmadan hafiyelik mümkün
Ben 13 senedir öyle idare ettim
Gerçi arada girmediğim yıl çok bir dönem ara vermiştim ama son 3-4 yıldır aktif ötesiyim
Aynen merak ettim bendeSende mi girdin profiline
Kadını ünlü yaptık
Şu an 29 kişi burayı okuyor o hariç 28 kişi kim bu parla diyor
Canım az daha sabır biz de dua ederiz hafifler inşallah endişelerin.Zaten sürekli yatıyorum ben. Sürekli kendimleyim evden çıkamıyorum abdest alamıyorum ayağımı kaldıramıyorum evdekilerden rica edip ayağıma ayrı Bi yerde su döktürmem gerek. Vakit geçmiyor sanki hergünüm aynı 1.5 aydır tek bir gün yaşıyor gibiyim. Üzerine bir sürü korku endişe. Dua okuyup üflüyorum kendime doğru
ne bileyim Bir gitseydik şurdanBana az geldin ona çok gittin ne kız
Kızlar ben yine ilk başlarda ki gibi tansiyon düşmesi oluyor dün eşimle pazara gittik normalde bir şey yoktu 4 5 kere düştü ayrandan artık midem kötü oldu bugün yine hemen düşüyor fazla ayakta da kalmıyorum yorgun da olmuyorum ama düşüyor. Sizin tansiyonunuz nasıl? Tek dışarı çıkmaya korkuyorum bayılırım bir yerde diye
Maalesef bende öyleyim günde iki üç kere oluyor ayakta kalınca insan daha şiddetli hissediyor ama otururkende oluyorKızlar ben yine ilk başlarda ki gibi tansiyon düşmesi oluyor dün eşimle pazara gittik normalde bir şey yoktu 4 5 kere düştü ayrandan artık midem kötü oldu bugün yine hemen düşüyor fazla ayakta da kalmıyorum yorgun da olmuyorum ama düşüyor. Sizin tansiyonunuz nasıl? Tek dışarı çıkmaya korkuyorum bayılırım bir yerde diye
Üye ara yerine ismini yazınca aktif şu an Aralık 2023 annelerine bakıyor yazıyorduSen nerden gördün kız
Neden bazılarımız sarıBurda canım
Tamamdır hadi bakalımCuma gunu bıme gıdıyoz ona gore, bırsuru sey var alacak hısırtılı kıtaplar oyuncaklar, a101den daha uyguna.. Bu sefer ne yapıp edıp bulcam bıseyler
Atolyerakun sayfasindan yaptirdim, daha gelmedi amaKızlar nakışlı set yaptıranlar instagramdan hngi sayfadan yaptırdınız foto çekerim diye istiyorum 10 lu değil ama3-5 li takımlar olabilir
Gecen kizlardan biri dedi ki aralik geubunu takip edince mi ne sari oluomussun sen de sarisin ben de sariyim. Ben ozel bisi yapmadimNeden bazılarımız sarı
Anneler kulubune uye oldugunuz ıcınNeden bazılarımız sarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?