2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sevgili P parla_4 utanmana çekinmene gerek yok. Kızlar sadece seni biraz fazla merak etmişler. Yazdığında emin ol kimse senle tartışmaya falan girmeyecek. Biz tartışmayı pek sevmeyen bi grubuz zaten okuyormuşsun zaten anlamışsındır. Milleti de merakta bırakıp durma yazacaksan yaz

Ben son bir haftadır kaşıntı problemi yaşıyorum. Önce karnımda çıktı döküntüler şimdi tüm vücudumda bölge bölge var. Geceleri çok kaşınıyor. Randevuma da daha var korkutuyor beni bu durum. Yaşayan var mı bu durumu?

Kilo alma yüzünden kaşıntı normal nemlendirici kullandığında düzelme oluyomu? Bende de son zamanlarda oldu da hipp çatlak kremi aldıydım farkında olmadan iyi bişi yaptım kaşıntıyı hafifletti çok şükür

Sadece karnımda değil ki kolumda bacağımda sırtımda bazen döküntüler çok azalıyor bazen çok belirgin oluyor

Kızlar acilden geldik eve. 5 saattir acildeydik. Sancım vardı biraz serum felan taktılar geçti sancım. Açılmam yoktu çok şükür ama ilk defa parmakla açıklık baktılar iğrençti. Çıkmadan önce bida bakmak istediler kabul etmedim. Normal alttan ultrasonla rahim uzunluğuna baktılar kabul etmeyince oda iyiydi. Sancın yine olursa gel dediler ama ben bida asla gitmek istemiyorum kan alırken kolumda 2 damarı patlattılar sanırım kolum mosmor ve şiş

Yani benim bu ilkelliği aklım almıyor makineyle anlayamadıkları şeyi elle anlamaları çok tuhaf . Ben de baktırmamıştım iyi yapmışsın bence bida da baktırma elzem olmadıkça

İyi olmanıza sevindim
Emin ellerdesin
Bilinçlisin
Allah'ın izniyle bekleyecek minik kuş
Ciğer geliştirici vurdular mı her ihtimale karşı?
Sohrab sudem34 sizin için elimden gelen budur
En son kazeni muneyi curly ı filan mı çağırsam
Onlar kim diyenler olur şimdi site sahipleri ve yöneticileri
Özel hayata müdahaleden baskı ve cebirden beni banlarlarmış ne güler parla
Valla iyi güldüm size
Enerji geldi bak hepimize

Yani benim bu ilkelliği aklım almıyor makineyle anlayamadıkları şeyi elle anlamaları çok tuhaf . Ben de baktırmamıştım iyi yapmışsın bence bida da baktırma elzem olmadıkça
Vajınal muayenede prob ıle de gorunuyor halbukı acıklık uzunluk, elle kontrol etmeye bende anlam veremıyorum.

O acıklık bana 6 7 kez yapıldı benı delı ettiler aceleden acilden perinatoloniye yatırdılar elimden herseyi alıp sedyede catala cıkardı, odada 3 4 kişiler bana bağırdı biri orda valla sımdı olsa tam katillik de, benimki cahillik kibarca sustum en berbat hastane anısı oldu.
Bende gitmem empati yok hele konusma. Herkes bireysel.
Açıklık yapmasanız dedım asistana oda dıokı böyle olsa herkesi bu yontemle doğurturuz zararı yokmus yani. Neyseki evimize geldik gecmıs olsun

Kazene söyleyelim telefonla ulassın barı

Valla bende çok şaşırdım kendi doktorumla sancım varken bile parmakla açıklığa hiç bakmamıştı hep ultrason ile bakıyordu alttan. Bidada kabul edeceğimi sanmıyorum yani. Gayet ağrılı bi işlem

Enfeksiyon vardır canım bende enfeksiyon vardi dediğin gibiydi tahlil verdin mi

Yok hayır tahlil vermedim doktorla da daha konuşmamıştım. Siz nerden tahlil vermiştiniz?

Kendi doktorum istedi devlet hastanesinde siz bir söyleyin doktorunuza ister muhtemelen sağlık ocağında tahlil veriliyor ama idrar tahlilleri var mı bilmiyorum
Kız kelebek kadınla tek konuşan sensin
Çağır bakalım belki seni kırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…