- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.321
Kız haber alınmayan üyeye yapılır oKazene söyleyelim telefonla ulassın barı
İşte ilk girdiğimde boşluğuma denk geldi. Acile girer girmez önce açıklık bakıcaz dediler algılayamadım çıkarken bida dediler yemedim çok şükürVajınal muayenede prob ıle de gorunuyor halbukı acıklık uzunluk, elle kontrol etmeye bende anlam veremıyorum.
Burda da, haber alamıyoz kıKız haber alınmayan üyeye yapılır o
Kadın gece gündüz burda zaten
Kazen bize deli misiniz dese ne diycez
Ay çok sinirlendim madem böyle doğurtma olmuyor ilişki niye yasak oluyor erken doğum tehlikesi olanda. Vallaha çok afedersiniz ama kocamla ilişki yaşasaydım bari zevk alırdım bu bildiğiniz gayet acı veren bir işlemdi. Sürekli bunu yapsalar olmayan şeyi açarlar gayettwO acıklık bana 6 7 kez yapıldı benı delı ettiler aceleden acilden perinatoloniye yatırdılar elimden herseyi alıp sedyede catala cıkardı, odada 3 4 kişiler bana bağırdı biri orda valla sımdı olsa tam katillik de, benimki cahillik kibarca sustum en berbat hastane anısı oldu.
Bende gitmem empati yok hele konusma. Herkes bireysel.
Açıklık yapmasanız dedım asistana oda dıokı böyle olsa herkesi bu yontemle doğurturuz zararı yokmus yani. Neyseki evimize geldik gecmıs olsun
Acıklık yoksa da o parmakla acarlar Allah korusun..İşte ilk girdiğimde boşluğuma denk geldi. Acile girer girmez önce açıklık bakıcaz dediler algılayamadım çıkarken bida dediler yemedim çok şüküraçıklık yoktu istemiyorum deyip kestirip attım. O zaman ultrason ile bakalım bi dediler onu kabul ettim
Burda da, haber alamıyoz kı
Kazenın verecegı cevabı yazıyorumBen karışmam ban yemeye niyetim yok
Sen istersen önden git ama arkandan gelmem
Ne de olsa sadece sen merak ettin✌
Ben sadece sana yardımcı olmaya çalıştım
Yolda bırakmada sudem gibi ol✌✌
Ben gayet de yoğundum valla ✌Kazenın verecegı cevabı yazıyorum
İşsiz misiniz, gidin çocugunuzu doğurun kımseye karışmadan
Geldi aklımıza soktuBen gayet de yoğundum valla ✌
Hepsi senin suçun
Hadi hadi, benden çok ilgini çekti sonradanBen gayet de yoğundum valla ✌
Hepsi senin suçun
TööööbeGeldi aklımıza soktu
Hemde nasıl bir hafta on gün önce böyle böyle biri var dedi ifşa etmediGeldi aklımıza soktu
Bu grupta olmasa hayatımıza renk katacak bir şey yokHemde nasıl bir hafta on gün önce böyle böyle biri var dedi ifşa etmedi
Herkes bir merak bir gizem
Sonra adını ifşaladı✌
Şimdi de küstüm bana yazmıyor diyor
Kesinlikle öyle. Hayır zaten 2-3 saat önce baktınız bide çıkarken çağırıyorlar gel bida bakayım diye. Yani o an gene boşluğuma gelse bida bakacaklar. Bence bu asistanlar böyle acile gelen hastaların üzerinden bişeyler öğreniyorlar işte. Aradada kim kaynarsa artıkAcıklık yoksa da o parmakla acarlar Allah korusun..
Hemde nasıl bir hafta on gün önce böyle böyle biri var dedi ifşa etmedi
Herkes bir merak bir gizem
Sonra adını ifşaladı✌
Şimdi de küstüm bana yazmıyor diyor
Sıkıntıdan hepBu grupta olmasa hayatımıza renk katacak bir şey yok
Ben niye KK bağımlısıyım sanıyonBu grupta olmasa hayatımıza renk katacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?