2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Vajınal muayenede prob ıle de gorunuyor halbukı acıklık uzunluk, elle kontrol etmeye bende anlam veremıyorum.
İşte ilk girdiğimde boşluğuma denk geldi. Acile girer girmez önce açıklık bakıcaz dediler algılayamadım çıkarken bida dediler yemedim çok şükür açıklık yoktu istemiyorum deyip kestirip attım. O zaman ultrason ile bakalım bi dediler onu kabul ettim

Ay çok sinirlendim madem böyle doğurtma olmuyor ilişki niye yasak oluyor erken doğum tehlikesi olanda. Vallaha çok afedersiniz ama kocamla ilişki yaşasaydım bari zevk alırdım bu bildiğiniz gayet acı veren bir işlemdi. Sürekli bunu yapsalar olmayan şeyi açarlar gayettw

Acıklık yoksa da o parmakla acarlar Allah korusun..

Ben karışmam ban yemeye niyetim yok
Sen istersen önden git ama arkandan gelmem
Ne de olsa sadece sen merak ettin✌
Ben sadece sana yardımcı olmaya çalıştım

Yolda bırakmada sudem gibi ol✌✌
Burda da, haber alamıyoz kı

Ben karışmam ban yemeye niyetim yok
Sen istersen önden git ama arkandan gelmem
Ne de olsa sadece sen merak ettin✌
Ben sadece sana yardımcı olmaya çalıştım

Yolda bırakmada sudem gibi ol✌✌
Kazenın verecegı cevabı yazıyorum
İşsiz misiniz, gidin çocugunuzu doğurun kımseye karışmadan

Acıklık yoksa da o parmakla acarlar Allah korusun..
Kesinlikle öyle. Hayır zaten 2-3 saat önce baktınız bide çıkarken çağırıyorlar gel bida bakayım diye. Yani o an gene boşluğuma gelse bida bakacaklar. Bence bu asistanlar böyle acile gelen hastaların üzerinden bişeyler öğreniyorlar işte. Aradada kim kaynarsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…