- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.341
Aynen öyle. Tecrübeli bı doktorun baktıgını hıc gormedım benKesinlikle öyle. Hayır zaten 2-3 saat önce baktınız bide çıkarken çağırıyorlar gel bida bakayım diye. Yani o an gene boşluğuma gelse bida bakacaklar. Bence bu asistanlar böyle acile gelen hastaların üzerinden bişeyler öğreniyorlar işte. Aradada kim kaynarsa artık
Geçen randevu da doktor kan istedi kan aldırmak için gittim stajyer vardı bende bir şey demedim geldim ki kolum mosmor olmuş damar patlamış. Kendini stajyere bırakma canım dikkat et özellikle gerçekten deneme yapıyorlar insanwKesinlikle öyle. Hayır zaten 2-3 saat önce baktınız bide çıkarken çağırıyorlar gel bida bakayım diye. Yani o an gene boşluğuma gelse bida bakacaklar. Bence bu asistanlar böyle acile gelen hastaların üzerinden bişeyler öğreniyorlar işte. Aradada kim kaynarsa artık
Amın canım, hıcbırımıze vermesınAllah başka dert vermesin anam bacım ✌
Ya geri sayımdan gerildiklerini söyleyenler olunca bende daha yazmayım dedim. Bence çok eğlenceli de tek benlik bişi değil grubuz sonuçta
Allah'tan grubumuz eğlenceli ya böyle olmasaydı Allah korusunBen niye KK bağımlısıyım sanıyon
Evdekiler sürekli neye gülüyon der
Diyet grubunda da çok kaynatırdık böyle
Ocak daha eğlenceliiAllah'tan grubumuz eğlenceli ya böyle olmasaydı Allah korusun
Hı hı aynen aynenOcak daha eğlencelii
Bana laf atmıslar, buraya geldıgımde bura daha sevıyelı dedım dıye
Yok ya asıl o zaman bura daha lazım olurAmın canım, hıcbırımıze vermesın
Cocuk dogunca girmez zaten parla da
Hadi ya aslında tam bana uyuyordu sezeryan tarihi doktor 15 ı filan demişti sende tam 15 ile final yapacaktın yaYa geri sayımdan gerildiklerini söyleyenler olunca bende daha yazmayım dedim. Bence çok eğlenceli de tek benlik bişi değil grubuz sonuçtayoksa devam edecektim.
Yok ya aslan gibi Gamze var D d_g_g eğlenceli olmayanı tutmayız aramızda evelAllahAllah'tan grubumuz eğlenceli ya böyle olmasaydı Allah korusun
Öyle mii bende merak ediyordum yazmıyormusum diyeYa geri sayımdan gerildiklerini söyleyenler olunca bende daha yazmayım dedim. Bence çok eğlenceli de tek benlik bişi değil grubuz sonuçtayoksa devam edecektim.
Cok haklısınKesinlikle öyle. Hayır zaten 2-3 saat önce baktınız bide çıkarken çağırıyorlar gel bida bakayım diye. Yani o an gene boşluğuma gelse bida bakacaklar. Bence bu asistanlar böyle acile gelen hastaların üzerinden bişeyler öğreniyorlar işte. Aradada kim kaynarsa artık
Canım bida acile gitmeyi düşünmüyorum valla. Elimden geldiğince diğer güne erteleyip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Bugün hem çok yordular hemde çok uğraştılar yani gereksizdiGeçen randevu da doktor kan istedi kan aldırmak için gittim stajyer vardı bende bir şey demedim geldim ki kolum mosmor olmuş damar patlamış. Kendini stajyere bırakma canım dikkat et özellikle gerçekten deneme yapıyorlar insanw
Yok ya asıl o zaman bura daha lazım olur
Hadi ya aslında tam bana uyuyordu sezeryan tarihi doktor 15 ı filan demişti sende tam 15 ile final yapacaktın ya
Hayırlısı olsun
Zaten bebekler karar verecek neyin ne zaman olacağını Allah bilir
Zamanında gelsinler inşallah sağlıkla hepsi
Yok ya aslan gibi Gamze var D d_g_g eğlenceli olmayanı tutmayız aramızda evelAllah
Ya bencede çok eğlenceli bende kendimi takip ediyodum bir yandan da dediğim gibi diğer kızları da şeyapmak lazım arada yazarım olmadı yaa sürekli olmasa da ay hatta yarın 61 benim memleket onu yazarımÖyle mii bende merak ediyordum yazmıyormusum diye
Ama benim hoşuma gidiyor du burdan doğumumu takip ediyordumdoğum tarihime çok yakın olduğu için
bu aralar hep içimden şey geçiyo şu 3ayı geçirsekde doğdum bitmiş ağrılar hafiflemiş olurda bebelerde yanımızda olurCanım bida acile gitmeyi düşünmüyorum valla. Elimden geldiğince diğer güne erteleyip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Bugün hem çok yordular hemde çok uğraştılar yani gereksizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?