2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen öyle. Tecrübeli bı doktorun baktıgını hıc gormedım ben

Geçen randevu da doktor kan istedi kan aldırmak için gittim stajyer vardı bende bir şey demedim geldim ki kolum mosmor olmuş damar patlamış. Kendini stajyere bırakma canım dikkat et özellikle gerçekten deneme yapıyorlar insanw

Z Zecmel kız hani geriye sayım vardı TR illlerinden bugünkünü kaçırdım mı?
Ya geri sayımdan gerildiklerini söyleyenler olunca bende daha yazmayım dedim. Bence çok eğlenceli de tek benlik bişi değil grubuz sonuçta yoksa devam edecektim.

Amın canım, hıcbırımıze vermesın
Cocuk dogunca girmez zaten parla da
Yok ya asıl o zaman bura daha lazım olur
Ya geri sayımdan gerildiklerini söyleyenler olunca bende daha yazmayım dedim. Bence çok eğlenceli de tek benlik bişi değil grubuz sonuçta yoksa devam edecektim.
Hadi ya aslında tam bana uyuyordu sezeryan tarihi doktor 15 ı filan demişti sende tam 15 ile final yapacaktın ya
Hayırlısı olsun
Zaten bebekler karar verecek neyin ne zaman olacağını Allah bilir
Zamanında gelsinler inşallah sağlıkla hepsi
Allah'tan grubumuz eğlenceli ya böyle olmasaydı Allah korusun
Yok ya aslan gibi Gamze var D d_g_g eğlenceli olmayanı tutmayız aramızda evelAllah

Öyle mii bende merak ediyordum yazmıyormusum diye
Ama benim hoşuma gidiyor du burdan doğumumu takip ediyordumdoğum tarihime çok yakın olduğu için

Cok haklısın

Canım bida acile gitmeyi düşünmüyorum valla. Elimden geldiğince diğer güne erteleyip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Bugün hem çok yordular hemde çok uğraştılar yani gereksizdi

Öyle mii bende merak ediyordum yazmıyormusum diye
Ama benim hoşuma gidiyor du burdan doğumumu takip ediyordumdoğum tarihime çok yakın olduğu için
Ya bencede çok eğlenceli bende kendimi takip ediyodum bir yandan da dediğim gibi diğer kızları da şeyapmak lazım arada yazarım olmadı yaa sürekli olmasa da ay hatta yarın 61 benim memleket onu yazarım

Canım bida acile gitmeyi düşünmüyorum valla. Elimden geldiğince diğer güne erteleyip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Bugün hem çok yordular hemde çok uğraştılar yani gereksizdi
bu aralar hep içimden şey geçiyo şu 3ayı geçirsekde doğdum bitmiş ağrılar hafiflemiş olurda bebelerde yanımızda olur

Kızlar birde İstanbul’da yaşayanlar için bişi dicem. Ben arıtmalı sürahi kullanıyorum marka yazsam sorun oluyomu bilmiyorum şimdi başıma iş almim. Sürahinin içi 2 haftadır çamur olmaya başladı muhtemelen sularda çamur var artık seviye azaldığı için. İshal sebebi bu olabilir arada da sanki koku geliyo bana kı öyle geliyo bilmiyorum ama olabilirde

Kızlar ciddi bir şey sorucam bilen yazsın ✌
B12 II kobalamin tahlili devlet hastanesi kadın doğum parametresinde var mı?

Daha önce gittiğim kadın doğumcu yazmamıştı dahiliyeden randevu almak zorunda kalmıştım.
Şimdi dahiliyeden randevu bulamıyorum biraz geç kaldım.

Kendi doktorum tahliller istedi gitmeden yaptırıp götürmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…