- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.361
Ben napim kiz bu parlaya. Muhattao olmuyoki hic birimizle. Ama kafamizi bozan canimizi sikan olursa can siperhane savasirim hepimiz icinYok ya asıl o zaman bura daha lazım olur
Hadi ya aslında tam bana uyuyordu sezeryan tarihi doktor 15 ı filan demişti sende tam 15 ile final yapacaktın ya
Hayırlısı olsun
Zaten bebekler karar verecek neyin ne zaman olacağını Allah bilir
Zamanında gelsinler inşallah sağlıkla hepsi
Yok ya aslan gibi Gamze var D d_g_g eğlenceli olmayanı tutmayız aramızda evelAllah
Kuzum biz de aritma kullanioruzKızlar birde İstanbul’da yaşayanlar için bişi dicem. Ben arıtmalı sürahi kullanıyorum marka yazsam sorun oluyomu bilmiyorum şimdi başıma iş almim. Sürahinin içi 2 haftadır çamur olmaya başladı muhtemelen sularda çamur var artık seviye azaldığı için. İshal sebebi bu olabilir arada da sanki koku geliyo bana kı öyle geliyo bilmiyorum ama olabilirde
Ya sürahi farklı olabilir çünkü baya dibi çamurdu keşke temizlemeden önce resmini çekeydim daha süreside vardı arıtmanın. Evde komple arıtma olması çok iyi bişi çünkü bi virüs bulaşacaksa sadece içme suyundan geçmiyoBen napim kiz bu parlaya. Muhattao olmuyoki hic birimizle. Ama kafamizi bozan canimizi sikan olursa can siperhane savasirim hepimiz icin
Kuzum biz de aritma kullanioruz
Gecen hafta annem hastalandi bagirsak enfeksiyonu cikti. Ben panik oldum cunku tum evlerde aritma var dedim musluk suyundan
Neyse anneme bakmak icin o gece orada kaldim ayni zmnda aritmacilari aradim dddilerki hic sikayet yok ama gelelim
Ertesi gun geldiler olcumde musluk suyu 430lwrda cikti eksiden 170-210 arasi cikardi kirlilik
Aritma 27cikti eskiden 12 cikardi. Erikli almistim ben aritmacilar gelene kdr 64 cikti.
Yani normal aritma hala asiri asiri guvenli.
Ama surahi aritmayi bilemem. Cnku suyun aritilmasi icin ters ozmoz ve en 3 filtreli tekininde membran mi bi adı var ole olmasi lazim
Her bokolog gamze iyigunler diler
Buda çok tatlı olmuş
Ben tamamen damacana beceremedigim icin almistim ilk. Annemle yasarken. Bikac kere su bitti sucu getirmedi susuz kaldik. Ozmn bi marka ile basladik annem hala onu kullanioYa sürahi farklı olabilir çünkü baya dibi çamurdu keşke temizlemeden önce resmini çekeydim daha süreside vardı arıtmanın. Evde komple arıtma olması çok iyi bişi çünkü bi virüs bulaşacaksa sadece içme suyundan geçmiyo
Ben direct nexus almıştımKızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
Vermiyorlar tatlım ben kiloluyum beni de kilom sanıyorlar belki de ama vermiyorlar yani.Bugün kız kardeşlerim ile kahvaltıya gidelim dedik
Marmara’ya bindim kimse bana yer vermedi
8 durak ayakta gittim. Nerede kaldı eski anlayış
O kadar elimide göbeğime koydum kimsenin dikkatini çekmediyüksek sesle ben gebeyim filan mi demek gerekiyor
Zayıfım diye hamile saymıyor kimse beni
Kaldirsaydin yasi kucuk birilerini kiz. Nie ayakta gittin deli misinBugün kız kardeşlerim ile kahvaltıya gidelim dedik
O kadar elimide göbeğime koydum kimsenin dikkatini çekmediyüksek sesle ben gebeyim filan mi demek gerekiyor
Dolap uygulamasından görmüştüm benKızlar nakışlı set yaptıranlar instagramdan hngi sayfadan yaptırdınız foto çekerim diye istiyorum 10 lu değil ama3-5 li takımlar olabilir
Bacım ben de şişmanım diye hala şişman sanıyorlar. Anlamıyorlar hamile olduğumu.Bugün kız kardeşlerim ile kahvaltıya gidelim dedik
Yukarı kaldir biraz daAyaklarım davul gibi şişmiş kızlar. Soğuk suyla yıkadım yatağa girdim şimdi, umarım sabaha geçer
Kız sana yer vermemişler ben camiye gittim avluda oturuyordum da kadın bide beni yerimden kaldırmaya çalışıyoBugün kız kardeşlerim ile kahvaltıya gidelim dedik
Ya ben yemekleri de hep sürahide ki sudan yapıyodum son zamanlarda çünkü şuan cidden sıkıntı. Sel olduğunda ya da böyle ciddi kuraklık olduğunda suya her zaman çamur karışır mikrop taşır. E ben abdest alıyorum duş alıyorum işte bunlarda önemli. Her şekilde teması aza indirmek lazım iyisini yapmışsın valla arıtma taktırmakla. Ev benim olsa bende taktırırdım çünkü su beni çok etkiliyor Çeşme suyunu düz içsem karnım ağrırBen tamamen damacana beceremedigim icin almistim ilk. Annemle yasarken. Bikac kere su bitti sucu getirmedi susuz kaldik. Ozmn bi marka ile basladik annem hala onu kullanio
Evlenince eve istedim esim sirkette kullandigi markayi eve de koydurdu
Bu yaz da yazliga aldik cnku basedemedim hamilelikte su istemekle
Hakikaten buyuk rahatlik cok korktum barajlar bu hale gelince icilemezse die ama test ettik onayladik oluyomus
Aslında bnde böyle bir takım düşünüyorum niyeyse daha pahalı garip bir şekilde hem erkek hem kız için uygun olur diye düşündüm olmadı söylediğiniz sayfalardaki lerde çok tatlı sipariş vericem ins bire aya gelirDolap uygulamasından görmüştüm ben
Dün kızlardan tavsiye üstüne yaptıran oldu çok beğendik gelen ürünleribirbebekmeselesii
Instagram = @kafyadesing
Bende vericem siparişimi yarın
DünSohrab sipariş verdi
3-4 parça tam ideal erkekler içinde modelleri vardı sayfasında
Ben de bu sayfaya sormuştum aşırı pahalı geldi bana daAslında bnde böyle bir takım düşünüyorum niyeyse daha pahalı garip bir şekilde hem erkek hem kız için uygun olur diye düşündüm olmadı söylediğiniz sayfalardaki lerde çok tatlı sipariş vericem ins bire aya gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?