2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de oyle biliorum zaten. Su o sekilde aktiginda dis bile fircalamayin deniyor. Barajlar da dibi gordu. Gram yagmur yok Allah yardimcimiz olsun. İnsallah kesintiler de baslamaz..
Kızlar anca sakinledim ben bu saatte kadar sinirim yeni geçti o değil şimdi de regl ağrısı gibi ağrım var böyle belime bacaklarıma vuruyor. Sancı olarak sayılıyor mu?
Okdr gerdin ki kendini butun gun ondan agrin oluyo bence suan
Gecen gun bana oldu. Agladim zirladim sonra agrim oldu

Bir de o sinirle bir sepet dolusu çamaşır taşıdım salak gibi, çok pişmanım umarım geçer daha çok erken çünkü ağladım zırladım bitti gitti

Canım bida acile gitmeyi düşünmüyorum valla. Elimden geldiğince diğer güne erteleyip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Bugün hem çok yordular hemde çok uğraştılar yani gereksizdi
Geçmiş olsun çok. Devlette oldu değil mi tüm bunlar

Geçmiş olsun canım offff bu aciller niye böyle yaaa

Hamile bölümü koltuklarına gidip afedersiniz burası benim için ayrılmış kalkar mısınız demeli bazılarına. Ya da kalkmazsa önüne geçip kusacak gibi yapmalı (çok zorlarsa az kusulabilir ) hamileyiz sonuçta cezai indirimimiz var

Saat 5.30 uykusu kaçanlar kulübüne hoş geldim. Bugün kaçamak yapıp gazoz ve cips yedim. Midem bulanıyor gibi ama kusacak kadar değil aşırı gaz yaptı o da insan gibi uyumadı. “Sanki neyime yaaaa yeme yeme bi akşam aburcubur ye” şimdi düşüncesi bile midemi kaldırıyor. Ama burdan söz “daha da DAVOSAjlhjkjkljkljkl ayy pardon DOĞUMA KADAR YEMEM” (inşallah amin)

Bızım okulda da bı arkadas ızne ayrıldı ertesı gün dogum yaptı, 37ydı sanırım, tansıyonu yukselmıs o gece, cocuklars sınjf ogrtmenınız benım artık, ogretmenınızın bebegı oldu dedim, herkes şok, hiçbiri anlamamıs megerse

Canım yeni gördüm mesajını halama sordum o yapılır derse dahiliyeye gidersin cevap bekliyorum

Bu sayfa 3 parçalı olanları diğer sayfalara göre daha uyguna yapıyor bence
Parça sayısına göre fiyatı onunda değişiyor illaki ama hatıra olarak saklayacağımdan dolayı 3 parça ürün bana yeter gibi geliyor

Hamile ve engelli tarafta tuhaf tuhaf yabancılar vardı .
Kış kış burası benim desem
Bana Nau Nau diyeceklerdi

Günaydın kızlar
Burnum tıkalı gece 1 gram nefes alamadım
Sırtım belim afedersiniz g.tüm başım her bir tarafım ağrıyor
Gece boyu ah ah diye istemsiz ağıt yaktım resmen
Benim kız artık hiçbir yönde uyutmuyor beni uykuları sadece 15-20 dk lık içim geçer gibi oluyor tekme ve oyun istediği ile zorla uyandırıyor beni
Kendimi 1 yıldır bitmeyen bir hamilelik döngüsünde hissediyorum

Dün gece Ay ve tüm gezegenler toplu mu tutuldu
Son 2 ay hep böyle mi geçecek

İsimli hastane çıkışı mı yaptırıyorsunuz ? Ben vazgeçmiştim ondan ya.

Vermiyorlar tatlım ben kiloluyum beni de kilom sanıyorlar belki de ama vermiyorlar yani.
Kimse yer vermiyor artik. Bal gibi de goruyorlar hamile oldugumuzu. Ogluma 35-36 haftalik nst ye gitmistim. Ama ayakta duracak halim yok, belim cok agriyordu. Nst nin bekleme alanina 2 sandalye koymuslardi. Bi tane adam! Hamile esinin yanina oturup bekledi kalkmadi. Alt kata inip orada beklemistim. Ama cok zoruma gitmisti

Ben de bunlari begenmistim. Erkek bebege guzel olmaz dedi esim begenmedi

Ay eşime kahvaltı hazırlarken bakayım dedim kız kaç sayfa konuşmuşsunuz maşallah bu arada parla gel bir selam yaz şu kızlar rahatlasın sabah ve gece ani açlıklarına çözüm bulan var mı ya birden deli gibi acıkıyorum fazla yemekte istemiyorum artık kilo fazla aldım gibi

Tutulma 14-15 ekimdi ama etkisi 4 ay surecekmis olup bitmiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…