- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.381
Ben de oyle biliorum zaten. Su o sekilde aktiginda dis bile fircalamayin deniyor. Barajlar da dibi gordu. Gram yagmur yok Allah yardimcimiz olsun. İnsallah kesintiler de baslamaz..Ya ben yemekleri de hep sürahide ki sudan yapıyodum son zamanlarda çünkü şuan cidden sıkıntı. Sel olduğunda ya da böyle ciddi kuraklık olduğunda suya her zaman çamur karışır mikrop taşır. E ben abdest alıyorum duş alıyorum işte bunlarda önemli. Her şekilde teması aza indirmek lazım iyisini yapmışsın valla arıtma taktırmakla. Ev benim olsa bende taktırırdım çünkü su beni çok etkiliyor Çeşme suyunu düz içsem karnım ağrırşuan mesela etrafımızda bi sürü kişi ishal kusma kesin sebebi bu bence
Okdr gerdin ki kendini butun gun ondan agrin oluyo bence suanKızlar anca sakinledim ben bu saatte kadar sinirim yeni geçtio değil şimdi de regl ağrısı gibi ağrım var böyle belime bacaklarıma vuruyor. Sancı olarak sayılıyor mu?
Bir de o sinirle bir sepet dolusu çamaşır taşıdım salak gibi, çok pişmanım umarım geçer daha çok erken çünküBen de oyle biliorum zaten. Su o sekilde aktiginda dis bile fircalamayin deniyor. Barajlar da dibi gordu. Gram yagmur yok Allah yardimcimiz olsun. İnsallah kesintiler de baslamaz..
Okdr gerdin ki kendini butun gun ondan agrin oluyo bence suan
Gecen gun bana oldu. Agladim zirladim sonra agrim oldu
Geçmiş olsun çok. Devlette oldu değil mi tüm bunlarCanım bida acile gitmeyi düşünmüyorum valla. Elimden geldiğince diğer güne erteleyip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Bugün hem çok yordular hemde çok uğraştılar yani gereksizdi
Geçmiş olsun canım offff bu aciller niye böyle yaaaKızlar acilden geldik eve. 5 saattir acildeydik. Sancım vardı biraz serum felan taktılar geçti sancım. Açılmam yoktu çok şükürama ilk defa parmakla açıklık baktılar iğrençti. Çıkmadan önce bida bakmak istediler kabul etmedim. Normal alttan ultrasonla rahim uzunluğuna baktılar kabul etmeyince oda iyiydi. Sancın yine olursa gel dediler ama ben bida asla gitmek istemiyorum kan alırken kolumda 2 damarı patlattılar sanırım kolum mosmor ve şiş
Hamile bölümü koltuklarına gidip afedersiniz burası benim için ayrılmış kalkar mısınız demeli bazılarına. Ya da kalkmazsa önüne geçip kusacak gibi yapmalı (çok zorlarsa az kusulabilirBugün kız kardeşlerim ile kahvaltıya gidelim dedik
Marmara’ya bindim kimse bana yer vermedi
8 durak ayakta gittim. Nerede kaldı eski anlayış
O kadar elimide göbeğime koydum kimsenin dikkatini çekmediyüksek sesle ben gebeyim filan mi demek gerekiyor
Zayıfım diye hamile saymıyor kimse beni
Bızım okulda da bı arkadas ızne ayrıldı ertesı gün dogum yaptı, 37ydı sanırım, tansıyonu yukselmıs o gece, cocuklars sınjf ogrtmenınız benım artık, ogretmenınızın bebegı oldu dedim, herkes şok, hiçbiri anlamamıs megerseBacım ben de şişmanım diye hala şişman sanıyorlar. Anlamıyorlar hamile olduğumu.
Kızımda da 37. Haftada yarın doğum iznine ayrılcam dedim, 5 haftadır beraber çalıştığım biri ‘aa hamile misin!’ Demişti.
Canım yeni gördüm mesajını halama sordum o yapılır derse dahiliyeye gidersin cevap bekliyorumKızlar ciddi bir şey sorucam bilen yazsın ✌
B12 II kobalamin tahlili devlet hastanesi kadın doğum parametresinde var mı?
Daha önce gittiğim kadın doğumcu yazmamıştı dahiliyeden randevu almak zorunda kalmıştım.
Şimdi dahiliyeden randevu bulamıyorum biraz geç kaldım.
Kendi doktorum tahliller istedi gitmeden yaptırıp götürmem lazım.
Bu sayfa 3 parçalı olanları diğer sayfalara göre daha uyguna yapıyor benceAslında bnde böyle bir takım düşünüyorum niyeyse daha pahalı garip bir şekilde hem erkek hem kız için uygun olur diye düşündüm olmadı söylediğiniz sayfalardaki lerde çok tatlı sipariş vericem ins bire aya gelir
Hamile ve engelli tarafta tuhaf tuhaf yabancılar vardı .Hamile bölümü koltuklarına gidip afedersiniz burası benim için ayrılmış kalkar mısınız demeli bazılarına. Ya da kalkmazsa önüne geçip kusacak gibi yapmalı (çok zorlarsa az kusulabilir) hamileyiz sonuçta cezai indirimimiz var
İsimli hastane çıkışı mı yaptırıyorsunuz ? Ben vazgeçmiştim ondan ya.Bu sayfa 3 parçalı olanları diğer sayfalara göre daha uyguna yapıyor bence
Parça sayısına göre fiyatı onunda değişiyor illaki ama hatıra olarak saklayacağımdan dolayı 3 parça ürün bana yeter gibi geliyor
Kimse yer vermiyor artik. Bal gibi de goruyorlar hamile oldugumuzu. Ogluma 35-36 haftalik nst ye gitmistim. Ama ayakta duracak halim yok, belim cok agriyordu. Nst nin bekleme alanina 2 sandalye koymuslardi. Bi tane adam! Hamile esinin yanina oturup bekledi kalkmadi. Alt kata inip orada beklemistim. Ama cok zoruma gitmistiVermiyorlar tatlım ben kiloluyum beni de kilom sanıyorlar belki de ama vermiyorlar yani.
Ben de bunlari begenmistim. Erkek bebege guzel olmaz dedi esim begenmediAslında bnde böyle bir takım düşünüyorum niyeyse daha pahalı garip bir şekilde hem erkek hem kız için uygun olur diye düşündüm olmadı söylediğiniz sayfalardaki lerde çok tatlı sipariş vericem ins bire aya gelir
Bende aynısını yaşadım çok sevdim ama sanki erkeğe gitmez gibime geldi, ama aklım da kalmadı değilBen de bunlari begenmistim. Erkek bebege guzel olmaz dedi esim begenmedi
Tutulma 14-15 ekimdi ama etkisi 4 ay surecekmisGünaydın kızlar
Burnum tıkalı gece 1 gram nefes alamadım
Sırtım belim afedersiniz g.tüm başım her bir tarafım ağrıyor
Gece boyu ah ah diye istemsiz ağıt yaktım resmen
Benim kız artık hiçbir yönde uyutmuyor beni uykuları sadece 15-20 dk lık içim geçer gibi oluyor tekme ve oyun istediği ile zorla uyandırıyor beni
Kendimi 1 yıldır bitmeyen bir hamilelik döngüsünde hissediyorum
Dün gece Ay ve tüm gezegenler toplu mu tutuldu
Son 2 ay hep böyle mi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?