2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Keske ben de aciksam. Zorla yiyorum. Hic istahim yok

Ben alacaktim esim aldirmadi bundan sen alabiliyorsan al bence hem sade hem cok tatli
Ay bana da erkeğe gitmez gibi geldi kararsız kaldım o yüzden bir daha düşüneyim bakalım belki öyle gelmez bu kez bird eben artık 0 3 fazla almak istemiyorum çünkü çabuk büyüyorlarmjş birde annem sürekli yıkanacak çabuk yıpranma olacak fazla para dökme bekle 3 ay sonrası için al dedi mantıklı geldi

Benim annem de aynı şeyi söylüyor canım o yüzden çok fazla almadım doğumdan sonra almak istiyorum ihtiyaçlar dışında böyle her takımdan 5 10 asla almadım hata şu an bi tane tulum bile bulamdim gönlüme göre bı arakdasimda oğluma çok aldım giyemedi çoğunu dedi başkalarina verdim

Ben aşırı acikiyorum bu aralar kendime dur diyemiyorum erken yatarasam tamam ama biraz 11 gibi olsunn yine acikiyorum o anı acikmalara kuru yemiş ceviz falann olabilir aslında 76 89 cikişim ve normal kilomun 65 olması gerekiyor siz hesaplayın ben yetişemiyorum kendj hizima umarım odemdir yoksa hiç iyi olmazzzzzz

Ben de bir şey yediğimde böyle olunca hemen senin neyine diye kendimi azaliyorum tek değilmişim

Tüp bebek katında herkes eşinin yanında oturuyor, bırsuru kadın ayakta beklıyoruz, benım doktor bı cıktı, bıraz saygı gosterın hanımlara diye bagırdı.. Erkekler bi kaçıstı

Tüp bebek katında herkes eşinin yanında oturuyor, bırsuru kadın ayakta beklıyoruz, benım doktor bı cıktı, bıraz saygı gosterın hanımlara diye bagırdı.. Erkekler bi kaçıstı
Ohhh iyi yapmis

Ya geri sayımdan gerildiklerini söyleyenler olunca bende daha yazmayım dedim. Bence çok eğlenceli de tek benlik bişi değil grubuz sonuçta yoksa devam edecektim.
Çok güzel gidiyordu bence

Kaç güne geliyor acaba ben hastane çıkışı olarak degol de kırkıni çıkarırken giydirmek için düşündüm

Maşallah bebiş çizgiye yaklaşırken depara kalkmış :) yenidoğan 50 cm aldın mı hiç bu gidişle giydiremeyeceksin gibi :)
Dün nst verdin mi ?
Baş ve karın ölçümü eşit şekilde mi ilerideymiş ?
Normal doğum ile ilgili bişey dedi mi ?

1 takım yeni doğan almıştım cinsiyetini öğrendiğim de ama detaylı ultrasondaki doktor 56 cm 3800 3900 civarı doğar bu bebek dediği için genelde 3 6 aylık aldım dün nst verdim sancım çıkmadı bebek 32+4 Ken 35 ile uyumlu olduğu için her hafta nst istedi doktorum başı karnından 4 gün kadar büyük doğum şekli hakkında hiç konuşmadık hala ama haftada 1kez nts çektir dedi suyumla ilgili çok şükür bir problem yok ama haftalık şu kontrolü yapmamız lazım dedi
Baş gelisli veya makat gelisli de demedi

Bebek daha cok nereyi tekmeliyor. Aslinda anlasiliyor bas gelisli mi makat gelisli mi oldugu. Benim sipa dunden beri makat duruyor asagiyi tekmeliyor cikacakmis gibi

Bebek daha cok nereyi tekmeliyor. Aslinda anlasiliyor bas gelisli mi makat gelisli mi oldugu. Benim sipa dunden beri makat duruyor asagiyi tekmeliyor cikacakmis gibi
Hareketleri tekme şeklinde değil de dönme kayma şeklinde hep öyleydi karnımda aşağı yukarı değilde yan yatıyor gibi hissediyorum kafası solda ayakları sağda gibi

Ablam benim doğduğundan beri kullanıyor bebeği hiç hasta olmadı 2 yaşına girecek. Bir kez bile ateşlenmedi yani o derece. Arkadaşımda kullanıyor çok memnun . O da doğumdan beri kullanıyor
Kızlar buhar makinesi odayı nemlendirmek için mi sadece,ben Antalya'da yaşıyorum mesela gerekli mi , suanda %61 nem var, aldığımız xiamio termometrenin olctugune göre, sizin odalar kaç

Kızlar buhar makinesi odayı nemlendirmek için mi sadece,ben Antalya'da yaşıyorum mesela gerekli mi , suanda %61 nem var, aldığımız xiamio termometrenin olctugune göre, sizin odalar kaç
Ankara’da 44ü hiç geçmedi bizimki aldığımdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…