- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.401
Keske ben de aciksam. Zorla yiyorum. Hic istahim yokAy eşime kahvaltı hazırlarken bakayım dedim kız kaç sayfa konuşmuşsunuz maşallahbu arada parla gel bir selam yaz şu kızlar rahatlasın sabah ve gece ani açlıklarına çözüm bulan var mı ya birden deli gibi acıkıyorum fazla yemekte istemiyorum artık kilo fazla aldım gibi
Ben alacaktim esim aldirmadi bundanBende aynısını yaşadım çok sevdim ama sanki erkeğe gitmez gibime geldi, ama aklım da kalmadı değil
Çok acıkmakta iyi değil kuzu ya dakika başı bişey yemek gerekiyor, birde öyle fena vuruyor ki yemesem ölecekmişim gibiKeske ben de aciksam. Zorla yiyorum. Hic istahim yok
Ay bana da erkeğe gitmez gibi geldi kararsız kaldım o yüzdenBen alacaktim esim aldirmadi bundansen alabiliyorsan al bence hem sade hem cok tatli
Benim annem de aynı şeyi söylüyor canım o yüzden çok fazla almadım doğumdan sonra almak istiyorum ihtiyaçlar dışında böyle her takımdan 5 10 asla almadım hata şu an bi tane tulum bile bulamdim gönlüme göreAy bana da erkeğe gitmez gibi geldi kararsız kaldım o yüzdenbir daha düşüneyim bakalım belki öyle gelmez bu kez bird eben artık 0 3 fazla almak istemiyorum çünkü çabuk büyüyorlarmjş birde annem sürekli yıkanacak çabuk yıpranma olacak fazla para dökme bekle 3 ay sonrası için al dedi mantıklı geldi
Ben aşırı acikiyorum bu aralar kendime dur diyemiyorum erken yatarasam tamam ama biraz 11 gibi olsunn yine acikiyorum o anı acikmalara kuru yemiş ceviz falann olabilir aslında 76 89 cikişim ve normal kilomun 65 olması gerekiyor siz hesaplayın ben yetişemiyorum kendj hizima umarım odemdir yoksa hiç iyi olmazzzzzzAy eşime kahvaltı hazırlarken bakayım dedim kız kaç sayfa konuşmuşsunuz maşallahbu arada parla gel bir selam yaz şu kızlar rahatlasın sabah ve gece ani açlıklarına çözüm bulan var mı ya birden deli gibi acıkıyorum fazla yemekte istemiyorum artık kilo fazla aldım gibi
Saat 5.30 uykusu kaçanlar kulübüne hoş geldim. Bugün kaçamak yapıp gazoz ve cips yedim. Midem bulanıyor gibi ama kusacak kadar değilaşırı gaz yaptı o da insan gibi uyumadı. “Sanki neyime yaaaa yeme yeme bi akşam aburcubur ye” şimdi düşüncesi bile midemi kaldırıyor. Ama burdan söz “daha da DAVOSAjlhjkjkljkljkl ayy pardon DOĞUMA KADAR YEMEM” (inşallah amin)
Tüp bebek katında herkes eşinin yanında oturuyor, bırsuru kadın ayakta beklıyoruz, benım doktor bı cıktı, bıraz saygı gosterın hanımlara diye bagırdı.. Erkekler bi kaçıstıKimse yer vermiyor artik. Bal gibi de goruyorlar hamile oldugumuzu. Ogluma 35-36 haftalik nst ye gitmistim. Ama ayakta duracak halim yok, belim cok agriyordu. Nst nin bekleme alanina 2 sandalye koymuslardi. Bi tane adam! Hamile esinin yanina oturup bekledi kalkmadi. Alt kata inip orada beklemistim. Ama cok zoruma gitmisti
Ohhh iyi yapmisTüp bebek katında herkes eşinin yanında oturuyor, bırsuru kadın ayakta beklıyoruz, benım doktor bı cıktı, bıraz saygı gosterın hanımlara diye bagırdı.. Erkekler bi kaçıstı
Çok güzel gidiyorduYa geri sayımdan gerildiklerini söyleyenler olunca bende daha yazmayım dedim. Bence çok eğlenceli de tek benlik bişi değil grubuz sonuçtayoksa devam edecektim.
Evet canım maalesef. Özelin acilinde kadın doğumcu yok. Olsada zaten haftam küçük 32. Haftaya kadar mecburum acil durumlarda üniversite hastanesine gitmeyeGeçmiş olsun çok. Devlette oldu değil mi tüm bunlar
Kesinlikle hazırlanmali 34 den sonra haftada 1 kontrol var ve doğum kontrolu gibi bakıliyorBu hafta ufaktan çanta hazırlamaya başlayın diyo
Bazı adamlar cidden öküzOhhh iyi yapmis
Kaç güne geliyor acabaBu sayfa 3 parçalı olanları diğer sayfalara göre daha uyguna yapıyor bence
Parça sayısına göre fiyatı onunda değişiyor illaki ama hatıra olarak saklayacağımdan dolayı 3 parça ürün bana yeter gibi geliyor
Maşallah bebiş çizgiye yaklaşırken depara kalkmış :) yenidoğan 50 cm aldın mı hiç bu gidişle giydiremeyeceksin gibi :)Bizim de bugün kontrolumuz vardı 32+4 olduk bugün ama ulturasyonda 35 çıkıyor doğum tarihi 18 kasıma geliyor ulturasyona göre onu bir daha sordum önemli değil o tarih dedi ama bebegin ntssini her hafta istiyorum dedibenim kızımda toplanıyor ama tek yere degil bütün karnıma sırtını veriyordur dedi. Boyu 49 cm kilosu 2450 olmuş
1 takım yeni doğan almıştım cinsiyetini öğrendiğim de ama detaylı ultrasondaki doktor 56 cm 3800 3900 civarı doğar bu bebek dediği için genelde 3 6 aylık aldım dün nst verdim sancım çıkmadı bebek 32+4 Ken 35 ile uyumlu olduğu için her hafta nst istedi doktorum başı karnından 4 gün kadar büyükMaşallah bebiş çizgiye yaklaşırken depara kalkmış :) yenidoğan 50 cm aldın mı hiç bu gidişle giydiremeyeceksin gibi :)
Dün nst verdin mi ?
Baş ve karın ölçümü eşit şekilde mi ilerideymiş ?
Normal doğum ile ilgili bişey dedi mi ?
Bebek daha cok nereyi tekmeliyor. Aslinda anlasiliyor bas gelisli mi makat gelisli mi oldugu. Benim sipa dunden beri makat duruyor asagiyi tekmeliyor cikacakmis gibi1 takım yeni doğan almıştım cinsiyetini öğrendiğim de ama detaylı ultrasondaki doktor 56 cm 3800 3900 civarı doğar bu bebek dediği için genelde 3 6 aylık aldım dün nst verdim sancım çıkmadı bebek 32+4 Ken 35 ile uyumlu olduğu için her hafta nst istedi doktorum başı karnından 4 gün kadar büyükdoğum şekli hakkında hiç konuşmadık hala ama haftada 1kez nts çektir dedi suyumla ilgili çok şükür bir problem yok ama haftalık şu kontrolü yapmamız lazım dedi
Baş gelisli veya makat gelisli de demedi
Hareketleri tekme şeklinde değil de dönme kayma şeklinde hep öyleydiBebek daha cok nereyi tekmeliyor. Aslinda anlasiliyor bas gelisli mi makat gelisli mi oldugu. Benim sipa dunden beri makat duruyor asagiyi tekmeliyor cikacakmis gibi
Kızlar buhar makinesi odayı nemlendirmek için mi sadece,ben Antalya'da yaşıyorum mesela gerekli mi , suanda %61 nem var, aldığımız xiamio termometrenin olctugune göre, sizin odalar kaçAblam benim doğduğundan beri kullanıyor bebeği hiç hasta olmadı 2 yaşına girecek. Bir kez bile ateşlenmedi yani o derece. Arkadaşımda kullanıyor çok memnun . O da doğumdan beri kullanıyor
Ankara’da 44ü hiç geçmedi bizimki aldığımdan beriKızlar buhar makinesi odayı nemlendirmek için mi sadece,ben Antalya'da yaşıyorum mesela gerekli mi , suanda %61 nem var, aldığımız xiamio termometrenin olctugune göre, sizin odalar kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?