- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.941
Ay bilemedim ki kuzum ya ama zararsız birşey diye biliyorum yağ bezesi sana sıkıntı çıkaracak durum yoktur inşallah korkmaBenim de popomun yan kısmında 5 cm lik bir yağ bezesi vardı hamile olduğumu öğrendiğim için operasyınunu iptal ettirmiştik bugün o epey ağrı yaptı hem de ilk kez yaptı. Kafam ona takıldı şimdi acaba büyüdü mü daha da çevre dokulara bası mı yapıyor diye
Dinlenince gecmediyse bir gitKızlar iyi akşamlarbugün biraz yürüdüm annemle market alışverişi yaptık eve geldimik yemek falan derken yoruldum ve o saatlerde kasıklarıma ağrı girmeye başladı.. ara ara vurdu geçti ama şu son yarım saattir devamlı sağ kasığımda ağrı var ve bazen yerimde duramıyorum ağrıdan kemiklerime vuruyor .. evdekiler korkmasın diye belli de edemiyorum ama ben korkmaya başladım acile gitsem mi ne dersiniz
Akşam beş altı dan beri oturuyorum yatıyorum yorulacak birşey yapmadım son yarım saattir daha çok vurmaya başladıDinlenince gecmediyse bir git
Seni endişelendirdiyse bir görün canımAkşam beş altı dan beri oturuyorum yatıyorum yorulacak birşey yapmadım son yarım saattir daha çok vurmaya başladı
Ay sana bakmaya geldimBalimmm teşekkürler eveet gittim fasulye gibi kesemi gordum suan hersey cok yolunda tqbiki kalp atisi icin erken 4+6 dedi doktor cok sukur mol gebelik degilmis
Yarım saat daha geçmezse gideceğim korkmaya başladım çünküSeni endişelendirdiyse bir görün canım
Ayaklarını ısıt o da geçiriyorYarım saat daha geçmezse gideceğim korkmaya başladım çünkü
Panduflarım hep ayağımda yanıyor şuanAyaklarını ısıt o da geçiriyor
Canım merhaba bende 5-6 haftalık hamileyim 1 haftadır lekelenmem var bir gün geçiyor diğer gün yine başlıyor açıkçası çok korkuyorum ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı. Lekelenmem ilk defa bugün açık pembe oldu sende o renk görmüş müydün?Progesteron veren doktorun verdiği lutinus fitildi. Prospektüsünde şu yazıyordu ki arayıp sorduğumda bu doğala en yakın en yan etkisiz demişti. Bilmiyorum neredeyse 5 haftadır aralıklarla devam eden lekelenmem var ama kullanmadım henüz.
Doktor bana gri olup artarsa, kanama olup artarsa gel demisti. Ege ebisey azalmayip artiyosa gelmen gerek demisti bi git baksinlarYarım saat daha geçmezse gideceğim korkmaya başladım çünkü
Alıntı kanama yok ama ağrı artıyor ya adet ağrısı gibi değil ama kalçama yayılmaya başladıDoktor bana gri olup artarsa, kanama olup artarsa gel demisti. Ege ebisey azalmayip artiyosa gelmen gerek demisti bi git baksinlar
Merhaba canımMerhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
Merhaba canım ben gecikmemin 2. Ayında öğrendim hamile olduğumu, normalde 36 günde bir regl olurum ama son adetim 12 Şubat pazartesi günü kese 5 haftalık göründüMerhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
Ben de merak ediyorum bunuOkula hamileliği ne zaman bildirmek zorundayiz
Geçti mi ağrın canımAlıntı kanama yok ama ağrı artıyor ya adet ağrısı gibi değil ama kalçama yayılmaya başladı
Geçmedi ama sıklığı azaldı en azından korkutucu şekilde vurmuyor şükürler olsun yavrum sağolGeçti mi ağrın canım
Çok sevindimGeçmedi ama sıklığı azaldı en azından korkutucu şekilde vurmuyor şükürler olsun yavrum sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?