2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay bilemedim ki kuzum ya ama zararsız birşey diye biliyorum yağ bezesi sana sıkıntı çıkaracak durum yoktur inşallah korkma

Kızlar iyi akşamlar bugün biraz yürüdüm annemle market alışverişi yaptık eve geldimik yemek falan derken yoruldum ve o saatlerde kasıklarıma ağrı girmeye başladı.. ara ara vurdu geçti ama şu son yarım saattir devamlı sağ kasığımda ağrı var ve bazen yerimde duramıyorum ağrıdan kemiklerime vuruyor .. evdekiler korkmasın diye belli de edemiyorum ama ben korkmaya başladım acile gitsem mi ne dersiniz

Dinlenince gecmediyse bir git

Balimmm teşekkürler eveet gittim fasulye gibi kesemi gordum suan hersey cok yolunda tqbiki kalp atisi icin erken 4+6 dedi doktor cok sukur mol gebelik degilmis
Ay sana bakmaya geldim
Çok mutlu oldummmmm maşallah kuzum..
Sağlıkla gelsin minnosun.
Kaç ay korunmuş oldun şimdi sen

Canım merhaba bende 5-6 haftalık hamileyim 1 haftadır lekelenmem var bir gün geçiyor diğer gün yine başlıyor açıkçası çok korkuyorum ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı. Lekelenmem ilk defa bugün açık pembe oldu sende o renk görmüş müydün?

Yarım saat daha geçmezse gideceğim korkmaya başladım çünkü
Doktor bana gri olup artarsa, kanama olup artarsa gel demisti. Ege ebisey azalmayip artiyosa gelmen gerek demisti bi git baksinlar

Doktor bana gri olup artarsa, kanama olup artarsa gel demisti. Ege ebisey azalmayip artiyosa gelmen gerek demisti bi git baksinlar
Alıntı kanama yok ama ağrı artıyor ya adet ağrısı gibi değil ama kalçama yayılmaya başladı

Progesteron icin dogal yolla hamile kalip kanamasi olmayanlari bilemem ama tup bebekte zorunlu. Baska sans yok. Plesanta 3. Ay itibari ile calismaya baslayip progestan uretiyormus. Oncesinde ise ilk uc sy corpis luteumdan uretiliyomus o da tup bebek annelerimde hele hele dondurulmus embriyoda ztn yok.
Eger ignesi ve fitili dediginiz gibi olsa butun tup bebekler hastalikli dogar diye dusunuyorum
Oyuzden kanama olunca kullanmakta fayda var
Doktor dusecek bebegi progesteron da durdurmuyo ama eksikligi dusuk yapio dedi

Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim

Merhaba canım hiç belli olmuyor bazı insanlar 15 gün sonra bile pozitifi görebiliyor o yüzden aslında ne umutlan nede umutsuz ol en iyisi sen kan ver kesinlikle o zaman öğrenirsin negatifi görürsende mutlaka yine doktora git bu kadar gecikme niye oldu onu öğrenirsin

Merhaba canım ben gecikmemin 2. Ayında öğrendim hamile olduğumu, normalde 36 günde bir regl olurum ama son adetim 12 Şubat pazartesi günü kese 5 haftalık göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…