2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tutulma 14-15 ekimdi ama etkisi 4 ay surecekmis olup bitmiyor yani
Anamız ağlamasa bari Allahım hayırlara cıkarsın. Bir süredir bakmıodum tutulmaya onume cıktı okuyunca akıldanda cıkmıyor zırt pırt Tutulma

Evet canım maalesef. Özelin acilinde kadın doğumcu yok. Olsada zaten haftam küçük 32. Haftaya kadar mecburum acil durumlarda üniversite hastanesine gitmeye
Allah düşürmesin oralara dün benimde çok kasılmam oldu sabahtan akşama kadar geçer diyerek oyaladım kendimi doktoruma yazdım demesin mi Ankaradayım yarın dönüyorum bu işler zaten hep ya gece olur ya haftasonu ya doktor yokken. Devletede yaşayacaklarımı tahmin ettiğimden gitmedim. Bugüne bismillah hayırlısı bakalım

Anamız ağlamasa bari Allahım hayırlara cıkarsın. Bir süredir bakmıodum tutulmaya onume cıktı okuyunca akıldanda cıkmıyor zırt pırt Tutulma
O tutulmanin da etkisiyle bizim bebeklerin ruh burcu terazi olacakmis

Kızlar buhar makinesi odayı nemlendirmek için mi sadece,ben Antalya'da yaşıyorum mesela gerekli mi , suanda %61 nem var, aldığımız xiamio termometrenin olctugune göre, sizin odalar kaç
Benim aile hekimim ne nibilazator ne hava nemlendiricisi ne hava temizleyicisi önerdi kronikleşmeye yakın bir hastalık yoksa bebeğin doğal yapısını bozmayın yoksa ileri ki dönemlerde alerjik olma riski artar dedi

İstediğimiz boyutta yaparlar herhalde size teslim edilince beğenirseniz bize de söyleyin
0-3 ve 3-6 aylık secenek sundular.. Sen 3-6aylık istersin, bırbebekmesleesı cok memnun kalmıs, el işlemesi oldugu ıcın de cok degerlı gelıyor bana da, hem saklamalık

Kızlar günaydın. Güzel bir gün olsun. DUPHALAC şurup kullanan var mı aranızda? Günde 1 ölçek diyor aç tok yazılmamış. Şimdi aç karnına kan ilacıyla alsam bunu olur mu

Kızlar günaydın. Güzel bir gün olsun. DUPHALAC şurup kullanan var mı aranızda? Günde 1 ölçek diyor aç tok yazılmamış. Şimdi aç karnına kan ilacıyla alsam bunu olur mu
Doktorun onermediyse kullanma canım çünkü benim doktorum içme dedi yazmadı da istememe rağmen

Kızlar çekmece dolap düzenleyen varmı? Hastane çantası hazırlarken de yazın hepimize fikir olur hem. Bende önümüzdeki hafta hazırlıcam ama neyi nasıl yapsam sürekli kararsızım
Canım ben biraz giriştim.
Benim 3 kapılı dolap. Sağ taraf raflı
Sol iki Kapı askılı taraf . Altında da 3 çekmece var Şifonyer boyutunda

Askılı üstündeki uzunca rafa battaniye nevresim ve havluları koyacağım.

Askılara tulumları kıyafetleri astım
Askı altında kıyafetler kısa olduğu için prganizer koydum 3tane .birine altları koydum. Diğerine oyuncakları. Diğerine de mama önlüklerini koydum
3 çekmecenin en üstüne
beyaz zıbınları. Bereleri eldivenleri ve çorapları ve ağız mendillerini koydum. (Organizerler içinde )
2.çekmeceye mekanik hijyenik zerzevatlar yine organizerler içinde ( ateş ölçerler . Taraklar emzikler biberonlar . Burun aspiratörü . Pişik kremi losyonlar vs)
3.yani en alt çekmeceye bebek bezi ıslak mendil alt değiştirme örtüsü. Göğüs pedi kalkanları vs koyacağım.
Yan taraftaki 3.Kapı rafa da tüm aldıklarımın stoklarını en alt veya en üst sık kullanmayacağım şeyleri koyacağım. Deterjanlar bezler mendiller vs )
Yetişebileceğim yerlere de makine tipi göğüs pompası süt saklama poşetleri ve bebişe değil bana lazım olan şeyleri koyarım

Müsait olduğumda ve tam hazır olduğunda çeker gönderirim unutmamak için yazıyorum :)

Pintereste bakıp biraz ordan biraz kendimce dizmeye çalıştım.

Bir de taşınabilir raf var e bebekte var motex marka ondan aldım onun içine de günlük kullanacağım şeyleri koyarım

Kızlar buhar makinesi odayı nemlendirmek için mi sadece,ben Antalya'da yaşıyorum mesela gerekli mi , suanda %61 nem var, aldığımız xiamio termometrenin olctugune göre, sizin odalar kaç
Sizin nem yuksekmis. Ideali yude 50 nemin. Sizin icin gerekli degil. Yuzde 40 in altina duserse ya da yuzde 60 in uzerine cikarsa uygun degil nem. Bizim su an 31 gosteriyor, kombiyi actigimizda 20 lere dusuyor, sabah burnumuz tikanmis olarak uyaniyoruz. Biraz calistirmak gerekebiliyor

eKimden Ocak sonuna kadar doğan tüm bebeklerin ruh burcu teraziymis ama ruh burcu ne demek bilmiyorum
Güneş burcu ay burcu bitti simdide ruh burcu mu çıktı o ne demek acaba bende hiç duymamıştım. Dengesiz mi olacak şimdi bizim bebislerimiz

Kızlar ya emzirme atletini hangi marka aldınız? Ben atletsiz yaşıyamam 2 tane atlet alıp bi deniyeyim dedim

ilk yazdıklarınız okuyayım . Sonra yazacağımı yazayım dedim de bitecek gibi değil :)

Kızlar dün eşimle hisar internationalın doğum emzirme gebelik süreçleri adlı bir konferansına katıldım. Öncelikle çok memnun kaldık özellikle kadın doğum doktoru ve hemşirenin anlattıklarına

hastane anne bebek dostu hastanesi öncelikle onu belirtiyim normal doğum yanlısı bir doktor eğitimi verdi (gebelik süreçleri için )

5dk da1 sancıların girmesi durumunda gerçek sancılar başlıyor demekmiş
Suyun geldikten sonra 24saat içinde doğum olmalı imiş.

Eldiven kullanımını önermiyorlar tırnaklı doğdukları için yenidoğum sonrası kullanılabilir ama eldiven yerine çorap daha iyi oluyormuş

emzirme için meme ucunun olmasına gerek yok dediler bir de emzirirken yuvarlağın tamamı bebiş ağzına girecek meme ucu bebişin damağına gelmeliymiş . Bebek emme duygusunu damaktan alıyormuş. Doktorlar da oyüzden serçe parmağını damağa dokundurmuş kontrollerde.

Konferans sonunda çekiliş yaptılar ebebek hediyeleri verdiler
Bir de herkese eşantiyon verdiler
premium çare bebek bezi
Mustela pişik kremi
göğüs ucu kremi
Bestlak süt getirici damla
Arabada bebek var sticker
Mama önlüğü mü gaz önleyici bele takılan şey mi anlamadım onu verdiler
3 tane de emzirme. Beslenme ile ilgili kitapçık verdiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…