- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.421
Anamız ağlamasa bari Allahım hayırlara cıkarsın. Bir süredir bakmıodum tutulmaya onume cıktı okuyunca akıldanda cıkmıyor zırt pırt TutulmaTutulma 14-15 ekimdi ama etkisi 4 ay surecekmisolup bitmiyor yani
20 gun dedı, bızım yaptırdıgımız sayfaKaç güne geliyor acababen hastane çıkışı olarak degol de kırkıni çıkarırken giydirmek için düşündüm
Allah düşürmesin oralara dün benimde çok kasılmam oldu sabahtan akşama kadar geçer diyerek oyaladım kendimi doktoruma yazdım demesin mi Ankaradayım yarın dönüyorumEvet canım maalesef. Özelin acilinde kadın doğumcu yok. Olsada zaten haftam küçük 32. Haftaya kadar mecburum acil durumlarda üniversite hastanesine gitmeye
İstediğimiz boyutta yaparlar herhalde20 gun dedı, bızım yaptırdıgımız sayfa
Dün o yüzden mi çok kötü olduk ya ağlamalar kasılmalarAnamız ağlamasa bari Allahım hayırlara cıkarsın. Bir süredir bakmıodum tutulmaya onume cıktı okuyunca akıldanda cıkmıyor zırt pırt Tutulma
O tutulmanin da etkisiyle bizim bebeklerin ruh burcu terazi olacakmisAnamız ağlamasa bari Allahım hayırlara cıkarsın. Bir süredir bakmıodum tutulmaya onume cıktı okuyunca akıldanda cıkmıyor zırt pırt Tutulma
Benim aile hekimim ne nibilazator ne hava nemlendiricisi ne hava temizleyicisi önerdi kronikleşmeye yakın bir hastalık yoksa bebeğin doğal yapısını bozmayın yoksa ileri ki dönemlerde alerjik olma riski artar dediKızlar buhar makinesi odayı nemlendirmek için mi sadece,ben Antalya'da yaşıyorum mesela gerekli mi , suanda %61 nem var, aldığımız xiamio termometrenin olctugune göre, sizin odalar kaç
0-3 ve 3-6 aylık secenek sundular.. Sen 3-6aylık istersin, bırbebekmesleesı cok memnun kalmıs, el işlemesi oldugu ıcın de cok degerlı gelıyor bana da, hem saklamalıkİstediğimiz boyutta yaparlar herhaldesize teslim edilince beğenirseniz bize de söyleyin
nasil oluyor gece formu yaziyor mu bilgisindeBu kafayla bir de magnezyumun gece formunu içtim iyi miNeler olacak bakalım
Allah korusunO tutulmanin da etkisiyle bizim bebeklerin ruh burcu terazi olacakmis
Ben de bakayım hazır maasimizda yattı0-3 ve 3-6 aylık secenek sundular.. Sen 3-6aylık istersin, bırbebekmesleesı cok memnun kalmıs, el işlemesi oldugu ıcın de cok degerlı gelıyor bana da, hem saklamalık
Doktorun onermediyse kullanma canım çünkü benim doktorum içme dedi yazmadı da istememe rağmenKızlar günaydın. Güzel bir gün olsun. DUPHALAC şurup kullanan var mı aranızda? Günde 1 ölçek diyor aç tok yazılmamış. Şimdi aç karnına kan ilacıyla alsam bunu olur mu
Canım ben biraz giriştim.Kızlar çekmece dolap düzenleyen varmı? Hastane çantası hazırlarken de yazın hepimize fikir olur hem. Bende önümüzdeki hafta hazırlıcam ama neyi nasıl yapsam sürekli kararsızım
Allah korusun
Sizin nem yuksekmis. Ideali yude 50 nemin. Sizin icin gerekli degil. Yuzde 40 in altina duserse ya da yuzde 60 in uzerine cikarsa uygun degil nem. Bizim su an 31 gosteriyor, kombiyi actigimizda 20 lere dusuyor, sabah burnumuz tikanmis olarak uyaniyoruz. Biraz calistirmak gerekebiliyorKızlar buhar makinesi odayı nemlendirmek için mi sadece,ben Antalya'da yaşıyorum mesela gerekli mi , suanda %61 nem var, aldığımız xiamio termometrenin olctugune göre, sizin odalar kaç
Güneş burcu ay burcu bitti simdide ruh burcu mu çıktı o ne demek acaba bende hiç duymamıştım. Dengesiz mi olacak şimdi bizim bebislerimizeKimden Ocak sonuna kadar doğan tüm bebeklerin ruh burcu teraziymis ama ruh burcu ne demek bilmiyorum
Teraziler seri üzgünGüneş burcu ay burcu bitti simdide ruh burcu mu çıktı o ne demek acaba bende hiç duymamıştım. Dengesiz mi olacak şimdi bizim bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?