2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastane güzel hastane doğum paketi kapsamı da güzel
22bin normal 30bin sezaryen
İçinde Kapı süsü şerbet. Aile kutlama yemeği . Kuaför hizmeti var

Doktor normal doğum yanlısı olduğu için dün ondan da muayene oldum . Makat gelişli olduğu için baka dönmesine yönelik egzersizler verdi.
Leep olduğum için hpv testi yaptırmamı riskli hpv varmı yok mı diye eğer onlar var ise doğum esnasında bebeğin boğazına yapışıp gırtlak kanserine kadar gidebilirmiş ama olmayadabilirmiş.
Normal doğum istiyordum canım çok sıkıldı bu yüzden.

Heh süper. elinde patlamayacak :)
Kafa karın ölçüleri de yaklaşmış birbirlerine
Bence makat gelişli olsa söylerdi olmadığı için söylememiş . Ben hala neresi nerede anlamadığım için doktora soruyorum pozisyonu nasıl diye elindeki aletle gösteriyor bana kafası burada kollar bacaklar popiş burada diye :)

Beni 35e çağırdı sonra haftalık olacak :)

Valla cnm senin doktor bnmkinden daha temkinli geçen agri cikmiasina rağmen 3 hfta sonra 35 e girerken gelirsin dedi zaten agrrin olursa gelirsin acile dedi devlettede takip oluyordum bn şansıma doğum yklsti doktorlar izne çıkmaya başladı üç hftada o yok bir hftada perinatolg yok bklim bnmkiler doktorlari bklicek mi

Kızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
Brown prt2000 koltuk altı almışız canım eşim çok araştırıp almıştı . Ben de denedim 2sn de koltuk altından ölçüm yapıypr

Doktorun onermediyse kullanma canım çünkü benim doktorum içme dedi yazmadı da istememe rağmen
Doktorum yazdı. 3 günde 1 tuvalete çıkıyorum ben, gebelikten öncede böyleydim gebelikle iyice ilerledi. Söyleyince iyi değil dedi. 4 gün oldu bugün çıkamıyorum mecbur içtim artık 1 ölçek. Diyet yaptığım lifli beslendiğim halde böyle. Ikınma da yasak. İnşallah fayda verir ya

Ay ben de dün tüm gün modum çok düşüktü akşam ağlayıverrim Normalde kafaya bişeyi takmam. Herşey üstüste gelince dün taştım:)
Dün hepimiz bi posta ağlamışız yani. Ben de artık Allah affetsin yarabbim dayanamıyorum anne diye diye ağladım. Nefes alamıyorum diye ağladım sıkıldım artık çok bunaldım diye ağladım iyi değilim diye ağladım. Bir sürü ağladım sonra öyle uyumuşum. Hep bölük pörçük uykular tabi eşim 3e kadar seni bekledim yanında diyor. Korkmuş. Ağızlardan çıkan tek cümle SENİ ANLIYORUZ ÇOK HAKLISIN AZ DAHA SABIR :))

Kızlar bu hepsi papel varya link geliri onu kullanırken bir şart fln yok dimi ayın 20 snde bna yuklenicek diye bazı alışverişleri bekletiyorum bı şart fln varsa alayım kullanan oldu mu hic

Değil sanırım. Doktorum ağrıyı böyle tanımlıyor bana sancıyı nasıl anlıcam diye sorduğum da. Geçmezse doktoruna yaz istersen
5dk sürdü geçti ama dün bi 15-20dk sürde o adet olacakmışım hissi, üşütmüş de olabilir biraz soğukta kalmışım farkında olmadan. Eğer tekrarlarsa bir mesaj atarım

Kızlar selam, bu kovidden hastanede yatınca aklım başıma geldi. Ertelediğim herşeyi dün internetten sipariş verdim artık önümüzdeki hafta hastane çantamı hazırlayacağım inşallah. Tam bebek kıyafetlerini yıkamaya başlamıştık. Ama yardımcı ablamıza da kovid bulaştırdım galiba o da hastalanmış bugün minik detaylar için hiç dolaşmak gezmek istemiyorum tırnak makası korbell çöp torbası incik cincim herşeyin siparişini verdim hepsiburada ve Trendyoldan. Ayyy sabırsızlandım ya ben artık. Tahmini sezaryan tarihim 25-29 kasım arası olacak benim.

Pinterest e bakmak aklıma gelmedi hee bende bakim

Bebek daha cok nereyi tekmeliyor. Aslinda anlasiliyor bas gelisli mi makat gelisli mi oldugu. Benim sipa dunden beri makat duruyor asagiyi tekmeliyor cikacakmis gibi
Canım ben de öyle düşünüyordum hani nereyi tepkiliyprsa kafası tam tersi yöndedir diye. Mesela kaburgalarıma vuruyor göğüsümün hemen altı. baş gelişli sanıyordum meğersem bu hafta katlanmış ağzındaydı ayakları :) kafası neredeyse ayakları orda benim şuan.
Ama hem kollarından hem ayaklarımdan yaptığı hareketleri hissediyorum artık iki taraftanda vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…