- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.441
Heh süper. elinde patlamayacak :)1 takım yeni doğan almıştım cinsiyetini öğrendiğim de ama detaylı ultrasondaki doktor 56 cm 3800 3900 civarı doğar bu bebek dediği için genelde 3 6 aylık aldım dün nst verdim sancım çıkmadı bebek 32+4 Ken 35 ile uyumlu olduğu için her hafta nst istedi doktorum başı karnından 4 gün kadar büyükdoğum şekli hakkında hiç konuşmadık hala ama haftada 1kez nts çektir dedi suyumla ilgili çok şükür bir problem yok ama haftalık şu kontrolü yapmamız lazım dedi
Baş gelisli veya makat gelisli de demedi
1 takım yeni doğan almıştım cinsiyetini öğrendiğim de ama detaylı ultrasondaki doktor 56 cm 3800 3900 civarı doğar bu bebek dediği için genelde 3 6 aylık aldım dün nst verdim sancım çıkmadı bebek 32+4 Ken 35 ile uyumlu olduğu için her hafta nst istedi doktorum başı karnından 4 gün kadar büyükdoğum şekli hakkında hiç konuşmadık hala ama haftada 1kez nts çektir dedi suyumla ilgili çok şükür bir problem yok ama haftalık şu kontrolü yapmamız lazım dedi
Baş gelisli veya makat gelisli de deme
Brown prt2000 koltuk altı almışız canım eşim çok araştırıp almıştı . Ben de denedim 2sn de koltuk altından ölçüm yapıyprKızlar ateşölçer braun almaya karar verdim ama bir sürü çeşidi var hangisinden aldınız siz? Araştıran biri bilgi verirse çok makbule geçer
Ay ben de dün tüm gün modum çok düşüktü akşam ağlayıverrim Normalde kafaya bişeyi takmam. Herşey üstüste gelince dün taştım:)Dün ben bütün gün ağladım akşam anca sakinleştim ee o kadar ağlayınca da erkenden uyudum
Doktorum yazdı. 3 günde 1 tuvalete çıkıyorum ben, gebelikten öncede böyleydim gebelikle iyice ilerledi. Söyleyince iyi değil dedi. 4 gün oldu bugün çıkamıyorum mecbur içtim artık 1 ölçek. Diyet yaptığım lifli beslendiğim halde böyle. Ikınma da yasak. İnşallah fayda verir yaDoktorun onermediyse kullanma canım çünkü benim doktorum içme dedi yazmadı da istememe rağmen
Yoksa sen de prt 2000 aldın :)Ben koltuk altından ölcenden aldım
Dün hepimiz bi posta ağlamışız yani. Ben de artık Allah affetsin yarabbim dayanamıyorum anne diye diye ağladım. Nefes alamıyorum diye ağladım sıkıldım artık çok bunaldım diye ağladım iyi değilim diye ağladım. Bir sürü ağladım sonra öyle uyumuşum. Hep bölük pörçük uykular tabi eşim 3e kadar seni bekledim yanında diyor. Korkmuş. Ağızlardan çıkan tek cümle SENİ ANLIYORUZ ÇOK HAKLISIN AZ DAHA SABIR :))Ay ben de dün tüm gün modum çok düşüktü akşam ağlayıverrim Normalde kafaya bişeyi takmam. Herşey üstüste gelince dün taştım:)
Uyutur belkinasil oluyor gece formu yaziyor mu bilgisinde
Ben olsam hiç yazmamGeldı şimdi yıne
Değil sanırım. Doktorum ağrıyı böyle tanımlıyor bana sancıyı nasıl anlıcam diye sorduğum da. Geçmezse doktoruna yaz istersenKızlar adet olacakmışım gibi bir ağrı var, normal mi?
Ben gecen ay alisveris yaptim. Bir sart yoktu sanki, denk gelmedimKızlar bu hepsi papel varya link geliri onu kullanırken bir şart fln yok dimi ayın 20 snde bna yuklenicek diye bazı alışverişleri bekletiyorum bı şart fln varsa alayım kullanan oldu mu hic
5dk sürdü geçti ama dün bi 15-20dk sürde o adet olacakmışım hissi, üşütmüş de olabilir biraz soğukta kalmışım farkında olmadan. Eğer tekrarlarsa bir mesaj atarımDeğil sanırım. Doktorum ağrıyı böyle tanımlıyor bana sancıyı nasıl anlıcam diye sorduğum da. Geçmezse doktoruna yaz istersen
Bekleyelim o zmnBen gecen ay alisveris yaptim. Bir sart yoktu sanki, denk gelmedim
Pinterest e bakmak aklıma gelmedi hee bende bakimCanım ben biraz giriştim.
Benim 3 kapılı dolap. Sağ taraf raflı
Sol iki Kapı askılı taraf . Altında da 3 çekmece var Şifonyer boyutunda
Askılı üstündeki uzunca rafa battaniye nevresim ve havluları koyacağım.
Askılara tulumları kıyafetleri astım
Askı altında kıyafetler kısa olduğu için prganizer koydum 3tane .birine altları koydum. Diğerine oyuncakları. Diğerine de mama önlüklerini koydum
3 çekmecenin en üstüne
beyaz zıbınları. Bereleri eldivenleri ve çorapları ve ağız mendillerini koydum. (Organizerler içinde )
2.çekmeceye mekanik hijyenik zerzevatlar yine organizerler içinde ( ateş ölçerler . Taraklar emzikler biberonlar . Burun aspiratörü . Pişik kremi losyonlar vs)
3.yani en alt çekmeceye bebek bezi ıslak mendil alt değiştirme örtüsü. Göğüs pedi kalkanları vs koyacağım.
Yan taraftaki 3.Kapı rafa da tüm aldıklarımın stoklarını en alt veya en üst sık kullanmayacağım şeyleri koyacağım. Deterjanlar bezler mendiller vs )
Yetişebileceğim yerlere de makine tipi göğüs pompası süt saklama poşetleri ve bebişe değil bana lazım olan şeyleri koyarım
Müsait olduğumda ve tam hazır olduğunda çeker gönderirim unutmamak için yazıyorum :)
Pintereste bakıp biraz ordan biraz kendimce dizmeye çalıştım.
Bir de taşınabilir raf var e bebekte var motex marka ondan aldım onun içine de günlük kullanacağım şeyleri koyarım
Canım ben de öyle düşünüyordum hani nereyi tepkiliyprsa kafası tam tersi yöndedir diye. Mesela kaburgalarıma vuruyor göğüsümün hemen altı. baş gelişli sanıyordum meğersem bu hafta katlanmış ağzındaydı ayakları :) kafası neredeyse ayakları orda benim şuan.Bebek daha cok nereyi tekmeliyor. Aslinda anlasiliyor bas gelisli mi makat gelisli mi oldugu. Benim sipa dunden beri makat duruyor asagiyi tekmeliyor cikacakmis gibi
Bana da bugün aynısı oldu . Ben adet olacağımı diz kapaklarımın ağrısından anlardım. Bugün diz kapaklarım çok ağrıdıKızlar adet olacakmışım gibi bir ağrı var, normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?