- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.461
Ayy benim dün gece öyle oldu işte, bir yarım saat kadar da sürdüBana da bugün aynısı oldu . Ben adet olacağımı diz kapaklarımın ağrısından anlardım. Bugün diz kapaklarım çok ağrıdı
Hareketlerini cok sert hissediyordum 1 ay filan once asagiya vuruyordu hep. Kontrole gittigimde doktor makat duruyor demisti o zaman. En son gittigimde de gobek deliginin etrafinda hareketliydi. Bebegin kafasi asagida demisti doktor. Simdi tekrar asagida hissetmeye basladim. Sert bi sekilde vuruyor yine o yuzden dondugunu dusunuyorumCanım ben de öyle düşünüyordum hani nereyi tepkiliyprsa kafası tam tersi yöndedir diye. Mesela kaburgalarıma vuruyor göğüsümün hemen altı. baş gelişli sanıyordum meğersem bu hafta katlanmış ağzındaydı ayakları :) kafası neredeyse ayakları orda benim şuan.
Ama hem kollarından hem ayaklarımdan yaptığı hareketleri hissediyorum artık iki taraftanda vuruyor
Sizde de var mıydı gebelik şekeri?Bugün oğlum anne sen neden bizimle aynı şeyleri artık yemiyorsun diye sorup durunca üç beş tane çikolata ve muzla pankek yedim kahvaltıda onları yedim diye ekmekte yemedim 1 saat sonra şekeri bi ölçtüm 176 tövbe bidaha yersem
Kolonya yapcam hem kolay hem kullanışlı şöyle minnoş bişiKizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
Su iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu deneAy eşime kahvaltı hazırlarken bakayım dedim kız kaç sayfa konuşmuşsunuz maşallahbu arada parla gel bir selam yaz şu kızlar rahatlasın sabah ve gece ani açlıklarına çözüm bulan var mı ya birden deli gibi acıkıyorum fazla yemekte istemiyorum artık kilo fazla aldım gibi
Kon aldim cok begendimKızlar ya emzirme atletini hangi marka aldınız? Ben atletsiz yaşıyamam 2 tane atlet alıp bi deniyeyim dedim
Tamam canım bir bakayımSu iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu dene
Kon aldim cok begendim
Bende almadım 2 hastane çıkışı 5 li 3 tulum 4 tane takım 3 tane de ayrı ayrı alt üst aldım gerisini bebeğin kilosuna göre alacağım. Tabi zıbın fazla aldım . Evet öyle oluyormuş annemde boşuna alınan da ziyan olmasın bekle sonrasına alırsın gerisini dedi. Tulum e bebekte çok güzel şeyler var bak istersen canım ben tulum çok severimBenim annem de aynı şeyi söylüyor canım o yüzden çok fazla almadım doğumdan sonra almak istiyorum ihtiyaçlar dışında böyle her takımdan 5 10 asla almadım hata şu an bi tane tulum bile bulamdim gönlüme görebı arakdasimda oğluma çok aldım giyemedi çoğunu dedi başkalarina verdim
Valla umarım benim de ödemdirBen aşırı acikiyorum bu aralar kendime dur diyemiyorum erken yatarasam tamam ama biraz 11 gibi olsunn yine acikiyorum o anı acikmalara kuru yemiş ceviz falann olabilir aslında 76 89 cikişim ve normal kilomun 65 olması gerekiyor siz hesaplayın ben yetişemiyorum kendj hizima umarım odemdir yoksa hiç iyi olmazzzzzz
Aa deneyeyim canım sağol inşallah öyledir valla yoksa ben doğuma 80 olurum herhaldeSu iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu dene
Kon aldim cok begendim
Bize 2 hafta temin süresi verdi bayanKaç güne geliyor acababen hastane çıkışı olarak degol de kırkıni çıkarırken giydirmek için düşündüm
Canım ben kullanıyordumKızlar günaydın. Güzel bir gün olsun. DUPHALAC şurup kullanan var mı aranızda? Günde 1 ölçek diyor aç tok yazılmamış. Şimdi aç karnına kan ilacıyla alsam bunu olur mu
Cok gecmis olsun canimdün gece çok kustum zaten ishalide yeni atlatmıştım vücudum acayip susuz kaldı hem de çok acıkmışım muazzam bi kahvaltı yaptım inşallah bugün iyi olurum ya dün gece çok kötüydüm kusarken o kadar zorlandım ki burnumdan kan boşaldı
teşekkür ederim gerçekten kusmaktan çok yoruldum yaCok gecmis olsun canim
İçtim ama Bi fayda yok henüz ya. İçinde ki kapağı tamamen doldurup içiyordun di mi? 30ml. Ben biraz eksik bırakıp içtim ondan mı fayda etmedi acaba 3 gündür lavobaya çıkamıyorum.Canım ben kullanıyordum
Ben yok alıyordum
Kan ilacı ile arasında bi yarım saat mesafe koy bence birlikte içinde mide bulandırmasın
Çok geçmiş olsun.dün gece çok kustum zaten ishalide yeni atlatmıştım vücudum acayip susuz kaldı hem de çok acıkmışım muazzam bi kahvaltı yaptım inşallah bugün iyi olurum ya dün gece çok kötüydüm kusarken o kadar zorlandım ki burnumdan kan boşaldı
Ben dün biraz baktımKizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
Bende biraz biraz etkisi olmuştuİçtim ama Bi fayda yok henüz ya. İçinde ki kapağı tamamen doldurup içiyordun di mi? 30ml. Ben biraz eksik bırakıp içtim ondan mı fayda etmedi acaba 3 gündür lavobaya çıkamıyorum.Hayır bir de diyet yapıyorum ona rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?