2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana da bugün aynısı oldu . Ben adet olacağımı diz kapaklarımın ağrısından anlardım. Bugün diz kapaklarım çok ağrıdı
Ayy benim dün gece öyle oldu işte, bir yarım saat kadar da sürdü

Bugün oğlum anne sen neden bizimle aynı şeyleri artık yemiyorsun diye sorup durunca üç beş tane çikolata ve muzla pankek yedim kahvaltıda onları yedim diye ekmekte yemedim 1 saat sonra şekeri bi ölçtüm 176 tövbe bidaha yersem

Hareketlerini cok sert hissediyordum 1 ay filan once asagiya vuruyordu hep. Kontrole gittigimde doktor makat duruyor demisti o zaman. En son gittigimde de gobek deliginin etrafinda hareketliydi. Bebegin kafasi asagida demisti doktor. Simdi tekrar asagida hissetmeye basladim. Sert bi sekilde vuruyor yine o yuzden dondugunu dusunuyorum

Sizde de var mıydı gebelik şekeri?

Kizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
Kolonya yapcam hem kolay hem kullanışlı şöyle minnoş bişi

Eklentiler

• IMG_4042.webp
    26 KB · Görüntüleme: 71
Su iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu dene
Kızlar ya emzirme atletini hangi marka aldınız? Ben atletsiz yaşıyamam 2 tane atlet alıp bi deniyeyim dedim
Kon aldim cok begendim

Bende almadım 2 hastane çıkışı 5 li 3 tulum 4 tane takım 3 tane de ayrı ayrı alt üst aldım gerisini bebeğin kilosuna göre alacağım. Tabi zıbın fazla aldım . Evet öyle oluyormuş annemde boşuna alınan da ziyan olmasın bekle sonrasına alırsın gerisini dedi. Tulum e bebekte çok güzel şeyler var bak istersen canım ben tulum çok severim
Valla umarım benim de ödemdir eşim sumo güreşçi olma yolunda ilerliyorsun diyor bende aniden acıkıyorum Yoğurt falanyiyorum ama yok geçmiyor mecbur aperatif bişeyelr hazırlıyorum
Su iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu dene

Kon aldim cok begendim
Aa deneyeyim canım sağol inşallah öyledir valla yoksa ben doğuma 80 olurum herhalde

Kaç güne geliyor acaba ben hastane çıkışı olarak degol de kırkıni çıkarırken giydirmek için düşündüm
Bize 2 hafta temin süresi verdi bayan
0-3 ay geliyor ilk boy tulum
Bence kırkındadq olabilir
Tulumun tam boy aralığını sorup fikir edinebilirsin bence

Kızlar günaydın. Güzel bir gün olsun. DUPHALAC şurup kullanan var mı aranızda? Günde 1 ölçek diyor aç tok yazılmamış. Şimdi aç karnına kan ilacıyla alsam bunu olur mu
Canım ben kullanıyordum
Ben yok alıyordum
Kan ilacı ile arasında bi yarım saat mesafe koy bence birlikte içinde mide bulandırmasın

Cok gecmis olsun canim

Kızlar ya bebişin kıyafetlerini yıkamıştık kurutmalığın birinde küf lekesi olmuş. Aylardır çamaşır asmadığım için bilmiyordum annem astı zaten bunları da görmedi sanırım o da. Kıyafetlerin bir kısmında nokta nokta küf lekesi olmuş. Birkaç şey denedik çıkmadı önerisi olan var mı

Canım ben kullanıyordum
Ben yok alıyordum
Kan ilacı ile arasında bi yarım saat mesafe koy bence birlikte içinde mide bulandırmasın
İçtim ama Bi fayda yok henüz ya. İçinde ki kapağı tamamen doldurup içiyordun di mi? 30ml. Ben biraz eksik bırakıp içtim ondan mı fayda etmedi acaba 3 gündür lavobaya çıkamıyorum. Hayır bir de diyet yapıyorum ona rağmen.

Çok geçmiş olsun.

Kizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
Ben dün biraz baktım
Kapıya küçük balon standı
Kapıya tül ve isimlik düşündüm
Odaya hediyeliklerin yanına
Bide kutulu baby yazılı olanlar oluyor

Kutu ve stand daha sonra eve getirincefe odasında yada kılıflı çıkarken v.s yine balonları yeniler kullanırım

Hediyelik ve kapı süsü renklerimde balon alsam bana yeter

Eklentiler

• IMG_4811.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4812.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 59
Bende biraz biraz etkisi olmuştu
Ben daha çok taze incir yedikten sonra rahat WC ye çıkabildim

Bugün de kahvaltı yaparken mideme kramp girdi bir 10 dk sürüyor ama midem bulanıyor soğuk soğuk terliyorum çok zorlanıyorum. Acaba sancı bu mu ben mi anlamıyorum sancı nasıl oluyor kızlar . Gün içinde yok ama kahvaltı yapınca oluyor hiçbir şey de yiyemedim tekrar olacak diye uff çok kötü bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…