- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.961
Şaka gibi ama bu cevabı yazdım yazarken bi kere vurdu sonra çoğaldıÇok sevindim
Evde olduğum için pek yapmıyorum ama çıkarken yapıyorum aldığımız nefesteki hava bile spreyli zehirli arada yapılan makyaj bile daha az zararlı emin olKızlar makyaj yapıyor musunuz?Kozmetikteki kimyasallar cilde emilip bebeğe zarar verir mi?
Bence yanlış yere yazdınız. Bunun için bi konu açmalısınız diye düşünüyorumSelam kızlar benm son adet tarihim 21 Mart bugün test yaptm bu şekilde çıktı çıplak gözle rahat görülüyor ama telefonda çok net olmadığı için böyle yaptm siprailim vardı benm üstelik
Eki Görüntüle 3240475
Pozitif görünüyor ama yine de pazartesi bir kan testi yaptırın.Selam kızlar benm son adet tarihim 21 Mart bugün test yaptm bu şekilde çıktı çıplak gözle rahat görülüyor ama telefonda çok net olmadığı için böyle yaptm siprailim vardı benm üstelik
Eki Görüntüle 3240475
Hastane ve doktor önerisi aldınız mı acaba? Paylaşmanız mümkün mü? Ben de avrupa yakası hastane ve doktor arayışındayım.Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var
Gercekten şaştı bunyem ben hamileliği cok şirin havalarda uculan bi donem sanıyodum megerse hastalık yapıyomuş resmen inşallah bu 3 ayda gecerEvet canım bünye şaşıyor uyku düzeni o yüzden mahvoluyor
Benim de bu şekilde arttı doktor ikiz olabilir değilse de sağlıklı bir gebelik işareti dedi. Mol gebelik çok çok nadir görünen bir şey ve üzüm tanesi gibi akıntı yapar mol gebelik hiç canını sıkma sevinkızlar ben özelde beta baktıryordum ama devletten düşük çıkarıyor diye çıkan sonucun iki katını beta olarak sayıyordum çünkü önceki gebeliğimde sonuçlar öyle farklı oluyordu devlet ile özelde neyse iki gün önce özelde öğle 12 gibi kan verdim 441 çıktı dün akşam dokuz buçukta yine aynı hastanede verdim 1612 çıktı iki günde neredeyse üç kat ikiz yada mol gebelik mi ya
Şaka gibi ama bu cevabı yazdım yazarken bi kere vurdu sonra çoğaldıen iyisi uyumak sabaha olursa yine giderim ağrı dışında kanamam yok şükür zaten Allah rahatlık versin canım yarın görüşürüz
Gercekten şaştı bunyem ben hamileliği cok şirin havalarda uculan bi donem sanıyodum megerse hastalık yapıyomuş resmen inşallah bu 3 ayda gecerinstagramda özendıgım hamileliği istıyorum
Pozitif kadin doğum doktoruna gidin spralin çıkartılması gerekebilir yoksa zarar verirSelam kızlar benm son adet tarihim 21 Mart bugün test yaptm bu şekilde çıktı çıplak gözle rahat görülüyor ama telefonda çok net olmadığı için böyle yaptm siprailim vardı benm üstelik
Eki Görüntüle 3240475
Sağlık bakanlığı onaylı oluyor ya çoğu Zarar vereceğini düşünmüyorumKızlar makyaj yapıyor musunuz?Kozmetikteki kimyasallar cilde emilip bebeğe zarar verir mi?
çok saolun içim rahatladı sizin belli oldu mu pekiBenim de bu şekilde arttı doktor ikiz olabilir değilse de sağlıklı bir gebelik işareti dedi. Mol gebelik çok çok nadir görünen bir şey ve üzüm tanesi gibi akıntı yapar mol gebelik hiç canını sıkma sevin
Kızlar iyi akşamlarbugün biraz yürüdüm annemle market alışverişi yaptık eve geldimik yemek falan derken yoruldum ve o saatlerde kasıklarıma ağrı girmeye başladı.. ara ara vurdu geçti ama şu son yarım saattir devamlı sağ kasığımda ağrı var ve bazen yerimde duramıyorum ağrıdan kemiklerime vuruyor .. evdekiler korkmasın diye belli de edemiyorum ama ben korkmaya başladım acile gitsem mi ne dersin
Dilkenn arkadaş kaç gündür yoksun? Her şey yolundadir inşCanım Trendyolda mentollü migren taşı var direkt kesiyor ve çok ucuz birşey tavsiye ederim hamileler de kullanabiliyor
8+4 deyim tekçok saolun içim rahatladı sizin belli oldu mu peki
ben perşembe yada cuma giderim galiba şimdi 5+2 deyim biraz daha geçsin8+4 deyim tek
Ben de 5+4 gitmiştim HCG 15000 ustuydu kalp atışını da görmüştümben perşembe yada cuma giderim galiba şimdi 5+2 deyim biraz daha geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?