2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar makyaj yapıyor musunuz?Kozmetikteki kimyasallar cilde emilip bebeğe zarar verir mi?

Şaka gibi ama bu cevabı yazdım yazarken bi kere vurdu sonra çoğaldı en iyisi uyumak sabaha olursa yine giderim ağrı dışında kanamam yok şükür zaten Allah rahatlık versin canım yarın görüşürüz

Kızlar makyaj yapıyor musunuz?Kozmetikteki kimyasallar cilde emilip bebeğe zarar verir mi?
Evde olduğum için pek yapmıyorum ama çıkarken yapıyorum aldığımız nefesteki hava bile spreyli zehirli arada yapılan makyaj bile daha az zararlı emin ol

Selam kızlar benm son adet tarihim 21 Mart bugün test yaptm bu şekilde çıktı çıplak gözle rahat görülüyor ama telefonda çok net olmadığı için böyle yaptm siprailim vardı benm üstelik

Bence yanlış yere yazdınız. Bunun için bi konu açmalısınız diye düşünüyorum

Pozitif görünüyor ama yine de pazartesi bir kan testi yaptırın.

Hastane ve doktor önerisi aldınız mı acaba? Paylaşmanız mümkün mü? Ben de avrupa yakası hastane ve doktor arayışındayım.

kızlar ben özelde beta baktıryordum ama devletten düşük çıkarıyor diye çıkan sonucun iki katını beta olarak sayıyordum çünkü önceki gebeliğimde sonuçlar öyle farklı oluyordu devlet ile özelde neyse iki gün önce özelde öğle 12 gibi kan verdim 441 çıktı dün akşam dokuz buçukta yine aynı hastanede verdim 1612 çıktı iki günde neredeyse üç kat ikiz yada mol gebelik mi ya

Benim de bu şekilde arttı doktor ikiz olabilir değilse de sağlıklı bir gebelik işareti dedi. Mol gebelik çok çok nadir görünen bir şey ve üzüm tanesi gibi akıntı yapar mol gebelik hiç canını sıkma sevin

Gercekten şaştı bunyem ben hamileliği cok şirin havalarda uculan bi donem sanıyodum megerse hastalık yapıyomuş resmen inşallah bu 3 ayda gecer instagramda özendıgım hamileliği istıyorum
Sadece karnın büyüdüğü bir dönem sanarken

Pozitif kadin doğum doktoruna gidin spralin çıkartılması gerekebilir yoksa zarar verir

çok saolun içim rahatladı sizin belli oldu mu peki

Canım Trendyolda mentollü migren taşı var direkt kesiyor ve çok ucuz birşey tavsiye ederim hamileler de kullanabiliyor
Dilkenn arkadaş kaç gündür yoksun? Her şey yolundadir inş kasım anneleri başlığında başlık sahibi gibi gördüm profil fotonu ordan aklıma geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…