- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.981
zaten zor tutuyorum kendimi gitmemek için sizde öyle deyince ben dünden hazır ptesi 1 mayıs salı gideyim mi acabaBen de 5+4 gitmiştim HCG 15000 ustuydu kalp atışını da görmüştüm
ama şuda var sizin betanız yüksekmiş daha benim o seviyede değilBen de 5+4 gitmiştim HCG 15000 ustuydu kalp atışını da görmüştüm
İlk muayyene önemli testler falan yapılıyor o yüzden erken olması iyi bencezaten zor tutuyorum kendimi gitmemek için sizde öyle deyince ben dünden hazır ptesi 1 mayıs salı gideyim mi acaba
Adet tarihimin üstünden 12 gün geçmiştiama şuda var sizin betanız yüksekmiş daha benim o seviyede değil
Evet valla oyle sanıyordum millet boy boy foto koyarken evde yatıyorumSadece karnın büyüdüğü bir dönem sanarken
Evet valla oyle sanıyordum millet boy boy foto koyarken evde yatıyorum
benim son adetim yok ya anca doktorda haftayı öğrenirim beta artışına göre tahmin yapıyorumAdet tarihimin üstünden 12 gün geçmişti
kızımda bende böyle olmuştum acayip istifra ediyorum taki kan kusana kadar o dönemde sadece bir gün midem bulanmadı bende kendimi yedim niye bugün bulanmıyor bebeğe bişi mi oldu diye şimdiki aklım olsaydı o günün tadını çıkarırdımKızlar mide bulantısı olanlara sorum olacak 5+6 gibi mide bulantım başladı baya bulandı ama 6+6 da mide bulantım azaldı sizinde azaldı mı aynı devam mı edıyor? Kahverengi akıntım oluyor progestan geri gelirken sadece acaba dıyorum bebişlere bişey mi oldu mide bulantım da azaldı
Anladım canımbenim son adetim yok ya anca doktorda haftayı öğrenirim beta artışına göre tahmin yapıyorum
Her belirti sürekli olmuyor ben göğüslerimi sürekli kontrol ediyorum burada öyle bir şey okumuştum gerçek değildir ama psikolojik göğüslerim aynı ise iyi diyorumKızlar mide bulantısı olanlara sorum olacak 5+6 gibi mide bulantım başladı baya bulandı ama 6+6 da mide bulantım azaldı sizinde azaldı mı aynı devam mı edıyor? Kahverengi akıntım oluyor progestan geri gelirken sadece acaba dıyorum bebişlere bişey mi oldu mide bulantım da azaldı
“zaten kullanmana ihtimal vermiyorum ihtiyacın yok ama cilt bakım ürünlerinde salisilik asit, retinoik asit olmamasına dikkat et.Fetüs için toksik”Kızlar makyaj yapıyor musunuz?Kozmetikteki kimyasallar cilde emilip bebeğe zarar verir mi?
Günaydınlar kızlarrrrBenim yüzüm çok çirkinleşti yaa kırmızı kırmızı kuru kocaman bişiler var yanaklarımda çenemde. Normalde yüzümde maşallah hiç bişi yok temiz ama şuan çok fena. Arko krem akşamları sürüyorum bi tekbide biraz ruj sürüyorum arada dudaklarımda mor mor olmuş başka hiç bişi kullanmıyorum korkudan
Ah o görüntüde güzel olan hamilelik benimde hayalimdiGercekten şaştı bunyem ben hamileliği cok şirin havalarda uculan bi donem sanıyodum megerse hastalık yapıyomuş resmen inşallah bu 3 ayda gecerinstagramda özendıgım hamileliği istıyorum
Bende de aynı çirkinleştim diyorum yok diyoGünaydınlar kızlarrrryüzümde benimde çıktı o kırmızılar üç güneğr psikolojimi bozdu çirkinleştim dedikçe eşim güzelleştin diyor daha çok deli oluyorum
Şükürler olsun ağrısız bulantısız uyandım ama panik atak kaynaklı titreme ve çarpıntı yaşıyorum doktor içemezsin ilaç dedi normalde her sabah bi tane dideral içiyorum her gün titreme ve çarpıntı yaşıyorum içmeyince .. günlerdir yaşamamıştım seviniyordum ilaçsız yaşayacağım diye bugün vurduBende de aynı çirkinleştim diyorum yok diyosen nasıl oldun ağrın varmı?
Korktuğun içindir bende de panik atak var çok şükür şuan uyku modundaŞükürler olsun ağrısız bulantısız uyandım ama panik atak kaynaklı titreme ve çarpıntı yaşıyorum doktor içemezsin ilaç dedi normalde her sabah bi tane dideral içiyorum her gün titreme ve çarpıntı yaşıyorum içmeyince .. günlerdir yaşamamıştım seviniyordum ilaçsız yaşayacağım diye bugün vurdu
Yok yok bendeki panik atak kronik malesef duygu değişimi olmasa bile her gün titreme ve kalp çarpıntısı illa yaşıyorum senelerdir böyleyim o yüzden her gün dideral içiyorum hamileliği in verdiği semptomlar daha ağır basınca uyudu herhalde bugün bulantısız ağrısız yanmasız uyandım ya kesin ben ide sıra dediKorktuğun içindir bende de panik atak var çok şükür şuan uyku modundaama her an her şey olabilir neyin tetikleyeceğini bilemiyorsun maalesef iyi düşünmeye çalış dicemde istesende olmadığını biliyorum
Dün elektrik gitti birden tam Kuran okuyordum midem de bulanıyor zor duruyom. Elektrik gidince birden bi korktum ne mide bulantısı kaldı ne bişiYok yok bendeki panik atak kronik malesef duygu değişimi olmasa bile her gün titreme ve kalp çarpıntısı illa yaşıyorum senelerdir böyleyim o yüzden her gün dideral içiyorum hamileliği in verdiği semptomlar daha ağır basınca uyudu herhalde bugün bulantısız ağrısız yanmasız uyandım ya kesin ben ide sıra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?