2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
zaten zor tutuyorum kendimi gitmemek için sizde öyle deyince ben dünden hazır ptesi 1 mayıs salı gideyim mi acaba
İlk muayyene önemli testler falan yapılıyor o yüzden erken olması iyi bence

Kızlar mide bulantısı olanlara sorum olacak 5+6 gibi mide bulantım başladı baya bulandı ama 6+6 da mide bulantım azaldı sizinde azaldı mı aynı devam mı edıyor? Kahverengi akıntım oluyor progestan geri gelirken sadece acaba dıyorum bebişlere bişey mi oldu mide bulantım da azaldı

kızımda bende böyle olmuştum acayip istifra ediyorum taki kan kusana kadar o dönemde sadece bir gün midem bulanmadı bende kendimi yedim niye bugün bulanmıyor bebeğe bişi mi oldu diye şimdiki aklım olsaydı o günün tadını çıkarırdım

Her belirti sürekli olmuyor ben göğüslerimi sürekli kontrol ediyorum burada öyle bir şey okumuştum gerçek değildir ama psikolojik göğüslerim aynı ise iyi diyorum

Kızlar makyaj yapıyor musunuz?Kozmetikteki kimyasallar cilde emilip bebeğe zarar verir mi?
“zaten kullanmana ihtimal vermiyorum ihtiyacın yok ama cilt bakım ürünlerinde salisilik asit, retinoik asit olmamasına dikkat et.Fetüs için toksik”
Benm cocuk doktoru ayni zmnda iki cocugu olan bf im bunu yazdi
Cilt temizleyiciler ve bakim urunleri daha sikintili galiba

Benim yüzüm çok çirkinleşti yaa kırmızı kırmızı kuru kocaman bişiler var yanaklarımda çenemde. Normalde yüzümde maşallah hiç bişi yok temiz ama şuan çok fena. Arko krem akşamları sürüyorum bi tek bide biraz ruj sürüyorum arada dudaklarımda mor mor olmuş başka hiç bişi kullanmıyorum korkudan

Günaydınlar kızlarrrr yüzümde benimde çıktı o kırmızılar üç güneğr psikolojimi bozdu çirkinleştim dedikçe eşim güzelleştin diyor daha çok deli oluyorum

Gercekten şaştı bunyem ben hamileliği cok şirin havalarda uculan bi donem sanıyodum megerse hastalık yapıyomuş resmen inşallah bu 3 ayda gecer instagramda özendıgım hamileliği istıyorum
Ah o görüntüde güzel olan hamilelik benimde hayalimdi

Günaydınlar kızlarrrr yüzümde benimde çıktı o kırmızılar üç güneğr psikolojimi bozdu çirkinleştim dedikçe eşim güzelleştin diyor daha çok deli oluyorum
Bende de aynı çirkinleştim diyorum yok diyo sen nasıl oldun ağrın varmı?

Bende de aynı çirkinleştim diyorum yok diyo sen nasıl oldun ağrın varmı?
Şükürler olsun ağrısız bulantısız uyandım ama panik atak kaynaklı titreme ve çarpıntı yaşıyorum doktor içemezsin ilaç dedi normalde her sabah bi tane dideral içiyorum her gün titreme ve çarpıntı yaşıyorum içmeyince .. günlerdir yaşamamıştım seviniyordum ilaçsız yaşayacağım diye bugün vurdu

Korktuğun içindir bende de panik atak var çok şükür şuan uyku modunda ama her an her şey olabilir neyin tetikleyeceğini bilemiyorsun maalesef iyi düşünmeye çalış dicemde istesende olmadığını biliyorum

Yok yok bendeki panik atak kronik malesef duygu değişimi olmasa bile her gün titreme ve kalp çarpıntısı illa yaşıyorum senelerdir böyleyim o yüzden her gün dideral içiyorum hamileliği in verdiği semptomlar daha ağır basınca uyudu herhalde bugün bulantısız ağrısız yanmasız uyandım ya kesin ben ide sıra dedi

Dün elektrik gitti birden tam Kuran okuyordum midem de bulanıyor zor duruyom. Elektrik gidince birden bi korktum ne mide bulantısı kaldı ne bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…