2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cilt bakım rutini oluşturacaktım bu konuya kafa patlatmak isterken gebe olduğumu öğrendim.
Su dışında cildime bir şey değmiyor.
Ama geçen yaz çok güneşte kaldım. Yüzümde güneş lekeleri, ağda sonrası kızarıklık , sivilce izleri filan kaldı. Ve ergen gibi kocaman sivilceler çıkıyor yüzümden.
Doğal doğal geziyorum ama en azından bir föndoten ile kapatayım diyorum. Bu sefer sivilceler hepten azıyor. İki ucu belalı değnek yani. Bu yaza hamile kalamazsam burun estetiği düşünüyordum. Ben de kendimi çirkin hissedenlerdenim.

Bende de fistul çıktı çok zor popomun üstüne oturamıyorum

Benim devam ediyor sabah akşam ne yersem
Gidiyo kahverengi akıntı bebek yerleşmesinden de olabilir

3-4 haftalık gebeyim salı günü hcg baktıracağım arada bel ağrısı yaşıyorum bu normal mi sizde de oluyor mu ?

Kızlar selam tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda ? Üç gündür tansiyonum 8-6 9-6 civarları . Gebelikten önce 12-8 dir hep hiç düştüğünü bilmezdim . Kafamı kaldıramıyorum

Canım senin bulantı kaç haftalık başladı ve şuan kaç haftalıksın?
Benim bugün 6+5. 1 haftadır bulantım var gün içinde beni çok huzursuz ve mutsuz eden ama henüz kusma aşamasında değilim. Acaba diyorum böylece geçer gider mi artar mı.
Kızımda çok kusmalı çok yoğun bulantılı ve çok uzun haftalar sürmüştü

Dün elektrik gitti birden tam Kuran okuyordum midem de bulanıyor zor duruyom. Elektrik gidince birden bi korktum ne mide bulantısı kaldı ne bişi
Allah kabul etsin çok geç gelmesidi geri inşallah naptın o korkuyla uyusaydıb bari

Hormonlar dan diye kendimi ikna etmeye çalışanlardanım ne makyaj ne yıkamak ne birşeyler sürmek kendimi iyi hissettiriyor çirkin hissedenler kulübüne hoş geldin kardeşim bende hamile kalmasaydım bu yaz neler neler yapacaktım

Allah ol derse olur bacım yiyecek ekmeği varmış geliyor bebiş sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun

Ya benim uyuzluğumdan. Geçen yaz 3 doktorla görüştüm. Birine foto attım vs cesaret mi edemedim paraya mı kıyamadım bilmiyorum diş burun göz hepsi aradan çıkardı hepsi kaldı öyle
Şimdi diyorum bu bebeğin ardından hemen bir daha patlatayım kendime bakamadım bari bebelere bakayım

İkisi bir arada çıkar bence güzel fikir

Selamlaarr yeni geldim cuma kesemiz gözüktü şükür Aralık 28 gibi doğumun olur dedi doktor, dilerim herkes sağlıcakla kucağına alır bebişini❤
Hoş geldin Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba, benim bu çarşamba hcg 1250 çıkmıştı henuz kese görünmemişti. Size sormak istediğim başakşehir tarafında oturuyorum önereceğiniz bir doktor var mı birde kan aldırırken damarlarım çok inceldiği için alınamıyor kan gelen yerde çok yavaş ve katı geliyormuş kollarım ellerim mahvoldu siz de aynı durum var mı merak ettim

Ben zaten 5 gundur mide bulantısı hapı alıyodum o biraz kesmişti ama bugun iyiyim yani o biraz tuhaf geldi sadece goguslerim hala eski halinin 3 katı falan inşallah bulanmaması normaldir. Doktorum bana progestan depot vurdur demişti kahve akıntı için gerek yok kırmızı olursa dedi o yuzden hep bakıyorum bi de benım ikiz kalp atımı başlamıştı 2 hafta once belki 2 tane olunca daha fazla mı kahve akıntı oluyo acaba

Her belirti sürekli olmuyor ben göğüslerimi sürekli kontrol ediyorum burada öyle bir şey okumuştum gerçek değildir ama psikolojik göğüslerim aynı ise iyi diyorum
Benım goguslerım 75 ti su an rahat 85 var kocamanlar bazen ucları yanıyo. Bende bakıyorum küçülmüşler mi diye hatta bi küçülmüş gbi geldi pskolojikte olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…