- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.001
Ayy inşallahSağlık bakanlığı onaylı oluyor ya çoğu Zarar vereceğini düşünmüyorum
Cilt bakım rutini oluşturacaktım bu konuya kafa patlatmak isterken gebe olduğumu öğrendim.“zaten kullanmana ihtimal vermiyorum ihtiyacın yok ama cilt bakım ürünlerinde salisilik asit, retinoik asit olmamasına dikkat et.Fetüs için toksik”
Benm cocuk doktoru ayni zmnda iki cocugu olan bf im bunu yazdi
Cilt temizleyiciler ve bakim urunleri daha sikintili galiba
Bende de fistul çıktı çok zor popomun üstüne oturamıyorumBenim de popomun yan kısmında 5 cm lik bir yağ bezesi vardı hamile olduğumu öğrendiğim için operasyınunu iptal ettirmiştik bugün o epey ağrı yaptı hem de ilk kez yaptı. Kafam ona takıldı şimdi acaba büyüdü mü daha da çevre dokulara bası mı yapıyor diye
Benim devam ediyor sabah akşam ne yersemKızlar mide bulantısı olanlara sorum olacak 5+6 gibi mide bulantım başladı baya bulandı ama 6+6 da mide bulantım azaldı sizinde azaldı mı aynı devam mı edıyor? Kahverengi akıntım oluyor progestan geri gelirken sadece acaba dıyorum bebişlere bişey mi oldu mide bulantım da azaldı
Canım senin bulantı kaç haftalık başladı ve şuan kaç haftalıksın?Benim devam ediyor sabah akşam ne yersem
Gidiyo kahverengi akıntı bebek yerleşmesinden de olabilir
Allah kabul etsinDün elektrik gitti birden tam Kuran okuyordum midem de bulanıyor zor duruyom. Elektrik gidince birden bi korktum ne mide bulantısı kaldı ne bişi
Hormonlar dan diye kendimi ikna etmeye çalışanlardanım ne makyaj ne yıkamak ne birşeyler sürmek kendimi iyi hissettiriyor çirkin hissedenler kulübüne hoş geldin kardeşim bende hamile kalmasaydım bu yaz neler neler yapacaktımCilt bakım rutini oluşturacaktım bu konuya kafa patlatmak isterken gebe olduğumu öğrendim.
Su dışında cildime bir şey değmiyor.
Ama geçen yaz çok güneşte kaldım. Yüzümde güneş lekeleri, ağda sonrası kızarıklık , sivilce izleri filan kaldı. Ve ergen gibi kocaman sivilceler çıkıyor yüzümden.
Doğal doğal geziyorum ama en azından bir föndoten ile kapatayım diyorum. Bu sefer sivilceler hepten azıyor. İki ucu belalı değnek yani. Bu yaza hamile kalamazsam burun estetiği düşünüyordum. Ben de kendimi çirkin hissedenlerdenim.
Allah ol derse olur bacım yiyecek ekmeği varmış geliyor bebişSelam kızlar benm son adet tarihim 21 Mart bugün test yaptm bu şekilde çıktı çıplak gözle rahat görülüyor ama telefonda çok net olmadığı için böyle yaptm siprailim vardı benm üstelik
Eki Görüntüle 3240475
Ya benim uyuzluğumdan. Geçen yaz 3 doktorla görüştüm. Birine foto attım vs cesaret mi edemedim paraya mı kıyamadım bilmiyorumHormonlar dan diye kendimi ikna etmeye çalışanlardanım ne makyaj ne yıkamak ne birşeyler sürmek kendimi iyi hissettiriyor çirkin hissedenler kulübüne hoş geldin kardeşim bende hamile kalmasaydım bu yaz neler neler yapacaktım
İkisi bir arada çıkar bence güzel fikirYa benim uyuzluğumdan. Geçen yaz 3 doktorla görüştüm. Birine foto attım vs cesaret mi edemedim paraya mı kıyamadım bilmiyorumdiş burun göz hepsi aradan çıkardı hepsi kaldı öyle
Şimdi diyorum bu bebeğin ardından hemen bir daha patlatayımkendime bakamadım bari bebelere bakayım
Hoş geldin Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallahSelamlaarr yeni geldim cuma kesemiz gözüktü şükür Aralık 28 gibi doğumun olur dedi doktor, dilerim herkes sağlıcakla kucağına alır bebişini❤
Çok teşekkürler allah razi olsun ins bakalim bir kalbini de duyarsam rahatlicam.. 4 ay oluyor sanırımAy sana bakmaya geldim
Çok mutlu oldummmmm maşallah kuzum..
Sağlıkla gelsin minnosun.
Kaç ay korunmuş oldun şimdi sen
Ya haftaici hep bilgisayar basindayim giriyorum telefondan usendim sanirim hahhaha. Ayy ama cok sevindim merak etmene ilgine.. aslan burcuyum hosuma gitti yani hahhahaNiye yazmıyon kız madem gördüntebrik ediyoruuum hayırlı olsun
Ooooo bilmiyordum şuan şoktayımdoğacak çocuklarda 20 yaşa kadar kanser ve doğumda cinsel organlarda anomaliler.
Ben zaten 5 gundur mide bulantısı hapı alıyodum o biraz kesmişti ama bugun iyiyim yani o biraz tuhaf geldi sadece goguslerim hala eski halinin 3 katı falanBenim devam ediyor sabah akşam ne yersem
Gidiyo kahverengi akıntı bebek yerleşmesinden de olabilir
Benım goguslerım 75 ti su an rahat 85 var kocamanlarHer belirti sürekli olmuyor ben göğüslerimi sürekli kontrol ediyorum burada öyle bir şey okumuştum gerçek değildir ama psikolojik göğüslerim aynı ise iyi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?