2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar benim kesen nasıl 5 haftalikti o zaman 4+2 çıktı ultrasonda Dr hiç bişi demedi resmen büyür işte dedi tek açıklaması

Eklentiler

• IMG_20230427_172757.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 64
Canım zaten bu estrofem falan gebelik x kategorisi yanı gebelikte kesınlıkle kullanılmaması gereken ilaçlar arasında ama estrofem olmasa bebek tutmıcak o yuzden mecbur verıyorlar

Selamlaarr yeni geldim cuma kesemiz gözüktü şükür Aralık 28 gibi doğumun olur dedi doktor, dilerim herkes sağlıcakla kucağına alır bebişini❤
Gözünüz aydın sat tarihiniz ne benimde beklenen doğum 28 aralık. çarşamba gideceğim doktora erken mi olur diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da çok meraktayım. Kalp atışı için ne zamana çağırdı doktorun canım

Hiç öyle bişey demedi ben dedim hani ultrosan da 4+2 gözüktü sıkıntı olur mu diye büyüyor işte dedi 10 gün sonra gel dedi bu kadar
uc bes gun illa ki farkli cikiyor bende de iki kere gittim sata gore 4 gun fark etti bu onrmli degil o kadar dedigi tarihe kadar rahat olun keseyi etkileyecek zor hareketler slt karin sporu agir bir sey ksldirma eylemi vs yapmayin

uc bes gun illa ki farkli cikiyor bende de iki kere gittim sata gore 4 gun fark etti bu onrmli degil o kadar dedigi tarihe kadar rahat olun keseyi etkileyecek zor hareketler slt karin sporu agir bir sey ksldirma eylemi vs yapmayin
Yok ben küçük çıkmasına takilmadim da kese çok küçük geldi bana birazda aşağıda gibi ama Dr asla düzgün bir bilgi vermiyor 2 dk içinde baktı yolladı resmen

Allah kabul etsin çok geç gelmesidi geri inşallah naptın o korkuyla uyusaydıb bari
Kız mide bulantısı geçince bi rahat uyudum sorma
Ya haftaici hep bilgisayar basindayim giriyorum telefondan usendim sanirim hahhaha. Ayy ama cok sevindim merak etmene ilgine.. aslan burcuyum hosuma gitti yani hahhaha
bende senelerdir kese görmeyince benim görmeyen arkadaşların bebekleri olduğunu bilmem o kadar güzel geliyo ki anlatamam çok şükür yaa

20 mart sat tarihim ben cuma gittim kalp atışı duyulmadı sadece kese ve içinde minik fasulye var 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için ama 6 tüp kan 2 kutu idrar tahlili yaptırdı yani herşeye baktı sağolsun bence gidin en azından ölçtürmüş olursunuz her değeri, sizin de gözünüz aydın Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar herkese,
Ben bu grupta yeniyim. Ikinci hamileligim. 4 yasinda kizim var, Bebegim 5 haftalik oldu bugun itibariyle. Ultrasona henuz giremedim burada doktor randevusu en erken 7 haftalikken oluyor. Insallah o zamana kalp atisini da dinlerim:)
Bayramda pozitif test ettim. O gunden beri gogus agrim ve yogun kasik agrisi var. Bi solda bi sagda. Mide bulantim baslamadi ama karnim hizli sisti gibi. Umarim mide bulantisi bu hamileligimde hic olmaz.
Saglikli ve kolay hamilelik diliyorum hepinize

Merhaba kızlar 2019 Şubat annesiyim. Son adet tarihim 3 Mart ama doktor geçen hafta geç yumurtlamışsın büyük ihtimal söylediğinden daha ufak gözüküyor haftaya tekrar gel gelişiyor mu bakalım dedi. Çünkü geçtiğimiz yaz bir düşüğüm de olmuştu. Tahmini doğum tarihi 15 Aralık gözüküyor :)

Bu arada kese şeklinden cinsiyet tahmini olayı için söylüyorum oğlumda kese fasülye şeklindeydi bu yuvarlak bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…