- 30 Mart 2023
- 343
- 232
- 18
- 25
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.241
Bnmde tahmini dogum tarihim 5 aralik ama doktor 10 gun önce veya sonra gelebilir dedi13 Aralıkama bence de çoğumuz Kasım sonu gibi doğuracak
Ay seni Aralık sonu gibi hisetim hepsinden on beş gün çıkarıyorum ben ondan13 Aralıkama bence de çoğumuz Kasım sonu gibi doğuracak
Çok saçma, ablam emmiş ben emmemişim kardeşim emmiş, yani ilkiyle aynı olacak diye bir şey yokRabbim insalh nasip ederde bu bebegimi emzirirminsanlar diyorki ilki emmemiş buda emmez diyolar sinirimi bozuyolar
Bence bebek durmazBenim 29 Aralık ama ben yine Aralık 15 falan hisediyorum sanki o zamana kadar durmam
Hepimiz ayni ayda doğuruyomuşukmuuBenim 29 Aralık ama ben yine Aralık 15 falan hisediyorum sanki o zamana kadar durmam
Insalh olmaz bnde oyle dusunuyormÇok saçma, ablam emmiş ben emmemişim kardeşim emmiş, yani ilkiyle aynı olacak diye bir şey yok
Aynen hiç belli olmuyor ki benim ki aralığı beklemez gibime geliyorBnmde tahmini dogum tarihim 5 aralik ama doktor 10 gun önce veya sonra gelebilir dedivallahi cok sitresli bisey
Gerçekten o kadar boş muhabetlerle uğraştım ki inanamazsiniz anlatsam roman olur onlar yüzünden kızıma düzgun annelik yapamdim diye çok kızıyorum kendime hem bana bı yararları yok hemde daha çok zararlar yani bu bebeğimde Cat kapiyi suratlarına kapticam kimse benden ve çocuklarımdan önemli degil başka eşek bulsunlar kendilerineBuyur sen bak sen emzir deseydin
Şuan kac haftaliksnAynen hiç belli olmuyor ki benim ki aralığı beklemez gibime geliyor
İşte sen bunu bir de çevreye anlat aman bosverin işte hepsi birbirinden farklı oluyor inşallah bol bol emen bebişler olurÇok saçma, ablam emmiş ben emmemişim kardeşim emmiş, yani ilkiyle aynı olacak diye bir şey yok
32+0 canımŞuan kac haftaliksn
Bnmde sata gore 33 ama doktor 31 haftayla uyumlu dedi32+0 canım
Yani tam hatırlamıyorum üçüncü gün damla damla hep emzirdim ikinci gece çok agaldi annem küçük bı biberon mama yaptı verdi hastane de ilk gece öyle yaptık zaten üçüncü gün akşama doğru süt geldi çok mama vermedim zaten sütünün tadını alınca mamayı unutur canım çok uzun surmezse mama diye düşünüyorum benAnladm canm senin 3 gun gelmeyince naptin o esnada mamami verdin
Ayyy insalhhhhİşte sen bunu bir de çevreye anlat aman bosverin işte hepsi birbirinden farklı oluyor inşallah bol bol emen bebişler olur
Ya biz evlendik ailemden uzaktayım misafirim olmaz pek arkadaşım yok eşimin ailesi desen aile bağları kopuk ama şimdi bebiş olacak ya herkes onu görmek istiyor sinirlerim bozuluyor bende eşime dedim yani kimse lazım değil şimdi ben lazım desem mesela kv gelir gitmez çocuğa bakmak ister o zaman ben sinir olurum baktım kalacak kendi çocuğa bakmaya çalışıyor söylerim yani aşırı sinir oluyorumGerçekten o kadar boş muhabetlerle uğraştım ki inanamazsiniz anlatsam roman olur onlar yüzünden kızıma düzgun annelik yapamdim diye çok kızıyorum kendime hem bana bı yararları yok hemde daha çok zararlar yani bu bebeğimde Cat kapiyi suratlarına kapticam kimse benden ve çocuklarımdan önemli degil başka eşek bulsunlar kendilerine
Bnmki tam tersi oldu cnm mamanin tadini alinca memeyi istemediYani tam hatırlamıyorum üçüncü gün damla damla hep emzirdim ikinci gece çok agaldi annem küçük bı biberon mama yaptı verdi hastane de ilk gece öyle yaptık zaten üçüncü gün akşama doğru süt geldi çok mama vermedim zaten sütünün tadını alınca mamayı unutur canım çok uzun surmezse mama diye düşünüyorum ben
Bende öyle hisediyorum benim ki de durmazzzBence bebek durmazkız bir ara rüyamda 30 Kasım'da doğuruyordum aklıma o geldi
Aramızda 1 hafta var ama bence 2 hafta da olsa hep birbirimize yakın doguracagizBnmde sata gore 33 ama doktor 31 haftayla uyumlu dedi
Ben herşeyi halletim onu bekliyorumBende öyle hisediyorum benim ki de durmazzzkız bı isaretler hayra alamet değil he sen öyle kodla işlerini falan hemen yap
BncedeAramızda 1 hafta var ama bence 2 hafta da olsa hep birbirimize yakın doguracagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?