2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bir ebe normal zamanda sütun gelmesi için sıcak aşırı sıcak olmayan yakmayan havlu koyun filan diyordu sıcak ve masaj getiriyormus
ılık duş almistim ama ona ragmen gelmemisti ve 1 kereye mahsusta degildi , bebek cok emerse getirir diyolar ama cokta emizdirdm hatta goguslerm kanamisti süt gelmeyince

Kızlar topuk kanı alındığında bütün detaylara bakılıyor mu? Ve sonuçlar ne kadar süre sonra çıkıyor? Bilen varsa merak ettim
Sonuçlar çabuk çıkıyordu da tam neye bakıyorlardı hatırlamıyorum. Çölyaka bakıyorlar. Bi de 9. Gün sağlık ocağında tekrar ediliyor.

Canım bence sen kendini germe benim de bak aynı senin gibi ama benim üçüncü gün geldi ilk dogumda normal sanki Allah'ın izniyle besleenmene falan şu an da da dikkat et doğumdan hemen sonra da gelir sütun ben şu an kendime güveniyorum gelecek inşallah sende öyle yap her bebeğin rızkı da farklı sanki mesela benim sütüm geldi ama sonradan kesildi mama devam etik bazıları bebeğini iki üç yaşına kadar emziriyor öyle de düşün süt işi de nasip bence benim iki eltim hiç bebeklerini emzirmemis mesela sütleri bebeği beslemiyormus belki de sigaryala ilgisi de olabilir onlar öyle düşünüyor sigara içtikleri için

ılık duş almistim ama ona ragmen gelmemisti ve 1 kereye mahsusta degildi , bebek cok emerse getirir diyolar ama cokta emizdirdm hatta goguslerm kanamisti süt gelmeyince
Canım her hamilelik farklı ya önceden gelmedi şimdi de gelmez diye düşünme ilk baştan süt gelmese bile sen emzir az da olsa bebek unutmasın sütun yine aynı olur gelirse devam edersin sadece unutmasın

Bir ebe normal zamanda sütun gelmesi için sıcak aşırı sıcak olmayan yakmayan havlu koyun filan diyordu sıcak ve masaj getiriyormus
Aman kız gelecek olan süt zaten gelecek ya boş ver gitsin hiç ugrasamam haa vala ne bezdim neden böyleyim ben bunyeyle allakli da olabilir aslında bak mesela geçen kuzenimin eşi sezeryan oldu sütü gelmiş hemen ama bende normal doğurdum üçüncü gün anca halbuki derler normal doğumda hemen gelir sezeryanda belki süre uzayabilir diye ama bende bu işten birşey anlamdım

Ah canım benim gözümüz aydın, çok duygulandım çok şükür kavuşturana. Her geldiğinde daha da güzel haberlerin olsun inşallah dualarımız sizinle grubumuzun ilk miniği ölsem unutmam

Bünyeye göre farklılık gösteriyor demek ki hamilelikte herkesin belirtisi filan mide bulantısı farklı oluyor ya onun gibi

Anladm canm senin 3 gun gelmeyince naptin o esnada mamami verdin

Çok güzel değil mi ama o kadar süre bekledik artık bebişi geldi sıra bize geliyor duygulandim yakında bizimkiler de gelecek
Bende bı an onu düşündüm kız perdeyi yikamadim o aklıma geldi gerçi daha bebeğin kiyafetlerini bile yikamadim zaman çabuk geçiyor ama ya hala inanmiyorum 7 ayı doldurduk çoğumuz 8 de Allah'ın ziniyle hasimin ortalarında sonra başlar bu gurup gibime geldi benim ikinci insallah herşey güzel olur bir an önce doğurup kızımla oğlumla mutlu mesut devam etmek istiyorum bide kızım var bı gözüm arkada ilkte hiç böyle hissetmemiştim dün kocama dedim ki onu da götürelim gece olursa arkada uyusun sabah benimle kalsın saçmalığıma bak belki götürürüm benim işim beli olmaz

Canım her hamilelik farklı ya önceden gelmedi şimdi de gelmez diye düşünme ilk baştan süt gelmese bile sen emzir az da olsa bebek unutmasın sütun yine aynı olur gelirse devam edersin sadece unutmasın
Rabbim insalh nasip ederde bu bebegimi emzirirm insanlar diyorki ilki emmemiş buda emmez diyolar sinirimi bozuyolar

Çok geçmiş olsun rabbim bebeğine de sanada safi ismiyle sağlik iyilik versin en kısa zamanda miniğin toparlayıp kucağına almayı nasip etsin. Ben topuk kanininda sonucunda sıkıntılı bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Hemencik sütünde gelir ins bol bol uyarıp süt sagmaya çalış sezeryan olup erken doğum yapıp sütü gelen çok kişi var seninde öyle olucak ins

Rabbim insalh nasip ederde bu bebegimi emzirirm insanlar diyorki ilki emmemiş buda emmez diyolar sinirimi bozuyolar
Ay canım millete neyse kendilerine düşmüş öyle düşünme sakın her hamilelik her çocuk birbirinden farklı inşallah bu sefer istediğin gibi olacak

Allah seni perdeyi bilmem de bebişin kıyafetlerini yıka sonra zor olur

Tahmini dogum tarihleriniz ne kizlar bencede kasim sonu gibi çogumuz dogururz

Ay kız sen onları zaten takarsan emzirmezsin bak benim ilk bebeğimde sütüm vardı çocuk gayette kilo alıyordu kaynanam ve görümcem bir olup sürekli bu çocuk zayıf bu çocuk çirkin bilmem ne moralimi bozuyorlardi sütun yetmiyor bence senin bilmem ne falan süt kesildi ben buna bağlıyorum halbuki süt var çocuk bariz kilo alıyor gorumcemin küçük oğlu beş yaşında kızım iki yaşında onun iki katı hadi annam ordan yani bunu kıyas için söylemiyorum ama insanı delirtiyorlar bu sefer emzirmeme de sürüme de çok dikkat edicem kizlar sakın kimsenin yanında boşluğa gelipte emzirmeyin olan var olmayan var ben her gelenin önünde çıkartım nazarda olabiliyor buna inanıyorum hepimize tavsiyemmmm

Buyur sen bak sen emzir deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…