- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.201
Çok şükür, umarım sonuçlar iyi çıkarŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Artık nasıl yiyorsam, normal insan gibi yeyince kilo verdim düşünBu kilo verme nasıl oluyor ben veremiyorum2.haftam dolmak üzere diyette 1 kilo aldım sayılır
Canım gözünüz aydın geçmiş olsun inşallah. Çok sevindik iyi olmanıza.Hepinizden Allah razı olsun..
Kız ben bazen önceki hayatımı unutuyorumBana da öyle geliyor yaa çocuğum hep içimdeymiş sanki
Bence benimki etimi mıncırıyosize de bebişler kemiklerinizle oynuyormuş gibi geliyor mu
Canım gelmiş geçmiş olsun ayrıca gözün aydınHepinizden Allah razı olsun..
Doğurunca da tuhaf gelecek kesin içimizde değil artıkKız ben bazen önceki hayatımı unutuyorum
Ay çok şükür canım çok sevindim senin iyi olmanaa bebisinin iyi olamsina kendine odaklan bebeğine odaklan şu an birşey düşünme lütfen herşey güzel olucakŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Bence benimki etimi mıncırıyoöyle bişi hissediyorum arada
Tam mesajına yazacaktım sayfalarda geriden okudum bı baktım yazmış çok şükür canımKızlar hâlâ haber çıkmadı yadizinde başınıza böyle bir şey gelirse ya da doğum da en azından bir girip yazın geri çıkın
Gözün aydın canım inşallah güzel haberler gelirHepinizden Allah razı olsun..
Tam mesajına yazacaktım sayfalarda geriden okudum bı baktım yazmış çok şükür canımbelki musiat olamıyordur diycektim bence biz doguranlardan ilk gün haber beklemeyelim yoksa dokuz dogurucaz bide sezeryan daha zahmetli Allah acil toparlanma versin hemen kendine gelemiyor insan ben normal doğumda bile salak oldum da ilk gün inşallah o da bebisinin güzel haberlerini yazar artık
Çok şükür iyisiniz. Bebek toparlar emin ellerde merak etme. Moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün de gelsin moralle çok bağlantılıymış. Ben inanıyorum bişey çıkmayacak güzel sonuçlar gelecek.Şimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Aynen vala haklisn ben kendimde merak etim ama kendim yaşadığım için ondan dedim belki musiat değildir teleas farklı oluyorAy beklemek çok zor bir de grubun ilk bebişi hepimiz çok merak ettik ya olsun siz yine yazın bir iki şey çıkın
Bir ebe normal zamanda sütun gelmesi için sıcak aşırı sıcak olmayan yakmayan havlu koyun filan diyordu sıcak ve masaj getiriyormusMerhaba kızlar
Şuan 31 haftalik hamileyim bu 2. Gebeligim ilk gebeligim normal dogum oldu ve normal olmasina rağmen 4 gün sütüm hic gelmedi ve bebegim sarılık oldu , normal doğum yapip başına böyle olay gelen oldumu ve acaba doğum yapar yapmaz sütümün gelmesi için napmam lazm kızlar bi bilginiz varmı? Ilk gebeligimde malesef bebegim mamaya alıştığı için sütüm geldikten sonrada beni emmedi memeyi istemedi hic ,bundada aynisi olucak diye korkuyorm , allah nasip ederse bunu emizdirmeyi cok istiyorm
Çok güzel değil mi ama o kadar süre bekledik artık bebişi geldi sıra bize geliyorAynen vala haklisn ben kendimde merak etim ama kendim yaşadığım için ondan dedim belki musiat değildir teleas farklı oluyortamam birtanem biz bı yazıp çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?