2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çok şükür, umarım sonuçlar iyi çıkar Güzel haberler alacağına hepimiz inanıyoruz

Bu kilo verme nasıl oluyor ben veremiyorum 2.haftam dolmak üzere diyette 1 kilo aldım sayılır
Artık nasıl yiyorsam, normal insan gibi yeyince kilo verdim düşün
Ben gündüz çok güzel düzenli besleniyorum ama akşam tv başında yediklerim mahvediyor bebi. 10’da yatsam uyusam keşke.

Ay çok şükür canım çok sevindim senin iyi olmanaa bebisinin iyi olamsina kendine odaklan bebeğine odaklan şu an birşey düşünme lütfen herşey güzel olucak

Kızlar topuk kanı alındığında bütün detaylara bakılıyor mu? Ve sonuçlar ne kadar süre sonra çıkıyor? Bilen varsa merak ettim

Kızlar hâlâ haber çıkmadı ya dizinde başınıza böyle bir şey gelirse ya da doğum da en azından bir girip yazın geri çıkın
Tam mesajına yazacaktım sayfalarda geriden okudum bı baktım yazmış çok şükür canım belki musiat olamıyordur diycektim bence biz doguranlardan ilk gün haber beklemeyelim yoksa dokuz dogurucaz bide sezeryan daha zahmetli Allah acil toparlanma versin hemen kendine gelemiyor insan ben normal doğumda bile salak oldum da ilk gün inşallah o da bebisinin güzel haberlerini yazar artık

Ay beklemek çok zor bir de grubun ilk bebişi hepimiz çok merak ettik ya olsun siz yine yazın bir iki şey çıkın

Çok şükür iyisiniz. Bebek toparlar emin ellerde merak etme. Moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün de gelsin moralle çok bağlantılıymış. Ben inanıyorum bişey çıkmayacak güzel sonuçlar gelecek.

Merhaba kızlar
Şuan 31 haftalik hamileyim bu 2. Gebeligim ilk gebeligim normal dogum oldu ve normal olmasina rağmen 4 gün sütüm hic gelmedi ve bebegim sarılık oldu , normal doğum yapip başına böyle olay gelen oldumu ve acaba doğum yapar yapmaz sütümün gelmesi için napmam lazm kızlar bi bilginiz varmı? Ilk gebeligimde malesef bebegim mamaya alıştığı için sütüm geldikten sonrada beni emmedi memeyi istemedi hic ,bundada aynisi olucak diye korkuyorm , allah nasip ederse bunu emizdirmeyi cok istiyorm

Ay beklemek çok zor bir de grubun ilk bebişi hepimiz çok merak ettik ya olsun siz yine yazın bir iki şey çıkın
Aynen vala haklisn ben kendimde merak etim ama kendim yaşadığım için ondan dedim belki musiat değildir teleas farklı oluyor tamam birtanem biz bı yazıp çıkarız

Bir ebe normal zamanda sütun gelmesi için sıcak aşırı sıcak olmayan yakmayan havlu koyun filan diyordu sıcak ve masaj getiriyormus

Aynen vala haklisn ben kendimde merak etim ama kendim yaşadığım için ondan dedim belki musiat değildir teleas farklı oluyor tamam birtanem biz bı yazıp çıkarız
Çok güzel değil mi ama o kadar süre bekledik artık bebişi geldi sıra bize geliyor duygulandim yakında bizimkiler de gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…