- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.401
Ben 1-2 saate bir daha çıkıcam kaldıysa bir tane daha alıcam vallaBen de anneme albümü aldırdım ya trendyolda 150 lira. Sen de kaliteli deyince güvendimokul çıkışı bakarım bi kaldıysa evin oradakine
Aldııımmmm aldııımmm maşrapa kalmış banaBebek eşyaları
Bunlar bimde miydi? Ama sitelerde indirime girince daha uygun oluyormuş diye de duymuştum
Kasılmalar düzenli olur bebek hareketi azalırsa hemen gel şuanki sancılar açılma yapacak türden değil ilacı günde dört tane içmeye devam dedi magnezyum iki sefer dedi iyi şekilde uğurladı beni şükürler olsun
Düzenli olması önemliymiş aslında ya ..Benim doktorumda 20 leri 40 lari sancıdan saymıyor 60 üstünü ve düzenli olursa müdahale ederiz diye soyledi ben yinede panikliyorum özellikle akşam olunca artıyor bu sancılar gün içinde yoruluyormuyuz ne oluyor anlamadım gitti
Rahatla rahatlaSohrab canım çok sağol ya @birminikask2020 aşırı aşırı sevindim çok şükür rabbim korktuğun ile karşılaştırmadı şimdi minik prensesin kilo alıp hızlıca evine geldiği günleri görmeyi bekliyoru
S Seray94 canım sanada çok sevindim bende yarınki nstde sancı çıkarsa yatırırmı yine diye korkuyordum ama demekki yatırmaz benide. İçim rahat gidebilirim artık muayeneyeseni biraz kullanmış gibi oldum ama affet
Serumluk değilsin dedi şükürler olsunCanım geçmiş olsun inşallah durdurabilirler serum falan yaptılar mı
Ya sen çok yaşa emi çok güldümYahu toplum baskısı denen şey
Gaza geldim
Gittim aldım oturağı sabah sabah 8 bim gezdirdiniz bana arabayla yaktığım benzin ne oldu kim bilir✌tee kaç km ötedeki bime gitmişim
Evin dibindeki bim'de bulup geri bıraktım sonra bim bim gezip buldum✌
İçim kalktı okuyunca hep burdaymışsın ama hoş geldinMerhabalar. Bende basta yazip aktif olamayan sessiz okuyucularinizdanim ama kimsenin eltisi gorumcesi fln degilimevdeki +2 cocugumla su sayfalarida bitiriyim yazayim derken hep konu ilerlemis oluyor damdan dusercesine olmasin diye sessizce takibe devam ediyorum. İlk minik gelmis annesine ailesine goz aydinligi diliyorum umarim tez vakitte kavusursunuz kizinla. Diger sancisi olan arkadaslara da inşallah vakti zamanini bekler bebekleriniz.. simdiye kadar yazilan sayfalarin yarisindan çoğunu okudum muhabbetiniz cok güzel daim olsun inşallah biz 11 sene onceki subat anneleri grubundan hala aktif olarak görüşüyoruz heleki ilk hamileliginizde bu grubun yeri cok bambaska oluyor. Sevgiler hepinize sağlıklı günler
Psikolojik olarak bugün daha rahatladım ya doktor güzel konuştu bir ay daha sıkarım dişimi gibi geliyor inşallah tek tesellim bu sancılar açılma yapacak sancılar değil dedi ama tetikteyiz tabiki bir hafta sonra yine gel dedi yatıyorum şimdi uyudum uyuyacağımBalım daha geçmişi bitiremedim nasıl oldun?
Bimden aldıklarım evet, simdi oturdum tek tek internette ne kadar bimde ne kadar diye bakıyorum, ona göre iade edicem çünkü 1200lük oldum resmen ve almaya gittigim esas şeyleri almadım bileBunlar bimde miydi? Ama sitelerde indirime girince daha uygun oluyormuş diye de duymuştum
Bende öyle yaptım çıkışta maşrapa kalmışBugün ki savaştan kimler ganimetler ile dönecek çok merak ediyroum.
Ben çalışan bir hamiş olarak uslu uslu iş yerimde oturcam
Bana da haber ver fiyatlarıBimden aldıklarım evet, simdi oturdum tek tek internette ne kadar bimde ne kadar diye bakıyorum, ona göre iade edicem çünkü 1200lük oldum resmen ve almaya gittigim esas şeyleri almadım bile
Hepsi geçecek merak etme geçici bir süreç bu .. Ablam ikinci hamileliğinde ilk kızıyla hiiiç ilgilenemedi yattı kustu kimseyi yanına alamadı kızı dahilEşimde hep öyle diyor herşey kendiliğinden rayına oturacak endişelerin yersiz diyor ne bileyim şimdi bile oğlumu hamile kaldığımdan beri babası yıkıyor başta şampuan kokusuna kusuyordum şimdide ağırlaştım diye.gece tuvalete uyanınca beni uyandırırdı hep şimdi babayı uyandırıyor falan diye daha şimdiden anne oğul ilişkimiz zedelendi diye bazen ağladığım oluyor gülüyorlar bana
Ben de 45 lıralık mama aldım. Hepsı 780 tuttu, şaşırdım bıBimden aldıklarım evet, simdi oturdum tek tek internette ne kadar bimde ne kadar diye bakıyorum, ona göre iade edicem çünkü 1200lük oldum resmen ve almaya gittigim esas şeyleri almadım bile
Bende ikizler konusunda ya dengeyi sağlayamazsam diye ara ara korkularım oluyor hatta mesela ben pempeyi çok severim emzirme önlüğü yastığı zarflı alt açma vs falan büyük bi set aldım pembe kendi sabahlık pijama gecelikleri de pembe aldım kız annesi gibi eşimdi diyor şimdiden dışlıyorsun espirisine ona bile taktımİkinci veya üçüncü bebeği olacak olanlar bebeğe alışveriş yapınca ilk çocuğunuzun tepkileri ne oluyor ben bu konuda çok hassasım aman onu incitirim iç dünyasında farklı düşünceler olur diye çok korkuyorum bebeğe bisey aldıysak hemen onada biseyler sipariş veriyorum bilmiyorum dogru mu yapıyorum ama. Birde sona yaklaştıkça en büyük korkum dengeyi ya sağlayamazsak oğluma ya eksiklik yaparsam diye hep tedirginim.1 diş gebelik 3 düşükten sonra 4 yıl hasret sonunda gelmiş oğlum o yüzden çok üstüne düşerek büyüttük insallah bebeğin gelişi oğluma zarar vermez
Küçük ayıdan ben de alacağım setin tek eksiği o
BEn demiştimDun biriniz Survivor başlasın demişti gerckten öyleannem erkenden gitme o teyzeler hamile fln dinlemez valla bebeklere bişi olur dedi izin vermedi 10 da gittim herşey bitmişti ufak tefek dışında
Aynı şey bende de oldu kıyafetleri yıkayınca bı baktım erkek için daha az takım almışım çifte standart yapıyorsun diye eşim vicdan azabı çektirdi hemen sipariş verdim netten sanırım doğduklarında daha fazla olucak bu durumBende ikizler konusunda ya dengeyi sağlayamazsam diye ara ara korkularım oluyor hatta mesela ben pempeyi çok severim emzirme önlüğü yastığı zarflı alt açma vs falan büyük bi set aldım pembe kendi sabahlık pijama gecelikleri de pembe aldım kız annesi gibi eşimdi diyor şimdiden dışlıyorsun espirisine ona bile taktımAma anneler sevgisiyle ilgisiyle o dengeyi sağlar
En azından A101 şok gibi çıkmadı bim baya bir şey alabildikBEn demiştim
Çok iyi çıkış yapanlar olduğu gibi adaya veda edeceklerde var
İleri de erkek çocukların kıyafet falan umrunda olmuyor bizim yan okulda hocanın 1 kız 1 erkek ikizleri vardı diyordu ki kıza aldıkça ona da almak istiyorum istemiyor sevmiyorAynı şey bende de oldu kıyafetleri yıkayınca bı baktım erkek için daha az takım almışım çifte standart yapıyorsun diye eşim vicdan azabı çektirdi hemen sipariş verdim netten sanırım doğduklarında daha fazla olucak bu durum
ben geçen iş yerime yakın ŞOK'u yağmalamıştım.En azından A101 şok gibi çıkmadı bim baya bir şey alabildik
Ben de anlamadım sadece bir poşet bir şey aldım oyuncak kitap ıvır zıvır 1000 lira tuttuben geçen iş yerime yakın ŞOK'u yağmalamıştım.
Sanayi bölgesi olduğu için herkes molasında sigara içme yemek yeme derdindedyi.
Ben koşa koşa ŞOK'a gitmiştim. Gün sonunda Yastık yorgan nevresim derken 700-800 TL harcamıştım.
Sohrab harbiden A!01-Bim-şok olunca gözümüz dönüyor uygun diye diye yapmadığımız toplu alışverişi yapıp çıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?