2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım daha önce iş Bankası yayınlarını tavsiye etmistin diye bu kitaplardan aldım ama yaş bilgisi yazmıyor, suan amac ogrenmesi degil zaten ama yaşını da cok geçsin istemiyorum, senin bahsettigin bu kitaplar miydi
L Lmntbrdgi

Eklentiler

• 20231020_130559.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 51
Bunlar bimde miydi? Ama sitelerde indirime girince daha uygun oluyormuş diye de duymuştum

S Seray94 tatlım doktor yorumunu müsait olunca yaz
@samozlem tatlım sende haberdar et
Kasılmalar düzenli olur bebek hareketi azalırsa hemen gel şuanki sancılar açılma yapacak türden değil ilacı günde dört tane içmeye devam dedi magnezyum iki sefer dedi iyi şekilde uğurladı beni şükürler olsun
Düzenli olması önemliymiş aslında ya ..
Yorulunca ve üzülünce sancı çok oluyor
Rahatla rahatla hiç sorun değil kullan bacım
Canım geçmiş olsun inşallah durdurabilirler serum falan yaptılar mı
Serumluk değilsin dedi şükürler olsun
Ya sen çok yaşa emi çok güldüm
İçim kalktı okuyunca hep burdaymışsın ama hoş geldin
Artık aktif olursun herhalde hamilesin değil mi
Balım daha geçmişi bitiremedim nasıl oldun?
Psikolojik olarak bugün daha rahatladım ya doktor güzel konuştu bir ay daha sıkarım dişimi gibi geliyor inşallah tek tesellim bu sancılar açılma yapacak sancılar değil dedi ama tetikteyiz tabiki bir hafta sonra yine gel dedi yatıyorum şimdi uyudum uyuyacağım

Bunlar bimde miydi? Ama sitelerde indirime girince daha uygun oluyormuş diye de duymuştum
Bimden aldıklarım evet, simdi oturdum tek tek internette ne kadar bimde ne kadar diye bakıyorum, ona göre iade edicem çünkü 1200lük oldum resmen ve almaya gittigim esas şeyleri almadım bile

Hepsi geçecek merak etme geçici bir süreç bu .. Ablam ikinci hamileliğinde ilk kızıyla hiiiç ilgilenemedi yattı kustu kimseyi yanına alamadı kızı dahil
E koptu mu bağ hayır Doğumdan iki Ay sonra değişecek herşey merak etme

Bimden aldıklarım evet, simdi oturdum tek tek internette ne kadar bimde ne kadar diye bakıyorum, ona göre iade edicem çünkü 1200lük oldum resmen ve almaya gittigim esas şeyleri almadım bile
Ben de 45 lıralık mama aldım. Hepsı 780 tuttu, şaşırdım bı bedava verecekler sandık galıba

Bende ikizler konusunda ya dengeyi sağlayamazsam diye ara ara korkularım oluyor hatta mesela ben pempeyi çok severim emzirme önlüğü yastığı zarflı alt açma vs falan büyük bi set aldım pembe kendi sabahlık pijama gecelikleri de pembe aldım kız annesi gibi eşimdi diyor şimdiden dışlıyorsun espirisine ona bile taktım Ama anneler sevgisiyle ilgisiyle o dengeyi sağlar

Kızlar bu nasıl alan ya da bilgisi olan var mı 120 40 kuponuyla alıcam. Bir de baby mom var o 114 lira kupon kullanamıyorum

Eklentiler

• 5F80D77D-8119-4499-9002-E63957EC89A2.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 47
Küçük ayıdan ben de alacağım setin tek eksiği o kitabın içindeki yazılar birbiriyle uyumlu ayda kulağa şiir şarki gibi geliyorsa tamamdır içeriği iş bankasının iyi olur

Dun biriniz Survivor başlasın demişti gerckten öyle annem erkenden gitme o teyzeler hamile fln dinlemez valla bebeklere bişi olur dedi izin vermedi 10 da gittim herşey bitmişti ufak tefek dışında
BEn demiştim
Çok iyi çıkış yapanlar olduğu gibi adaya veda edeceklerde var

Aynı şey bende de oldu kıyafetleri yıkayınca bı baktım erkek için daha az takım almışım çifte standart yapıyorsun diye eşim vicdan azabı çektirdi hemen sipariş verdim netten sanırım doğduklarında daha fazla olucak bu durum

İleri de erkek çocukların kıyafet falan umrunda olmuyor bizim yan okulda hocanın 1 kız 1 erkek ikizleri vardı diyordu ki kıza aldıkça ona da almak istiyorum istemiyor sevmiyor

En azından A101 şok gibi çıkmadı bim baya bir şey alabildik
ben geçen iş yerime yakın ŞOK'u yağmalamıştım.
Sanayi bölgesi olduğu için herkes molasında sigara içme yemek yeme derdindedyi.
Ben koşa koşa ŞOK'a gitmiştim. Gün sonunda Yastık yorgan nevresim derken 700-800 TL harcamıştım.
Sohrab harbiden A!01-Bim-şok olunca gözümüz dönüyor uygun diye diye yapmadığımız toplu alışverişi yapıp çıkıyoruz

Ben de anlamadım sadece bir poşet bir şey aldım oyuncak kitap ıvır zıvır 1000 lira tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…