2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hayır ben ona bebeğe birsey alınca almıyorum. Ona farklı bir zaman da birseyler alıyorum. Bazen ona bazen ona alınacağını bilsin diye. Hep bir beklentisi olmasın diye.
Kızım 7 yaşında.
Ona sürekli kardeşin doğunca onunla daha çok ilgilenecekmişiz gibi olacak ama o yardıma muhtaç olacak diyorum.
Anlatıyorum aşamaları.
Ama ikinizi de çok seveceğiz diyorum.
Kardeşini çok seviyor heyecanla bekliyor onu. Kız çocuğu ya içinde anaçlık var bizimkinin oyuncak gibi bakar artık
Doğunca da insallah süreç aynı devam eder.

Merhabalar. Bende basta yazip aktif olamayan sessiz okuyucularinizdanim ama kimsenin eltisi gorumcesi fln degilimevdeki +2 cocugumla su sayfalarida bitiriyim yazayim derken hep konu ilerlemis oluyor damdan dusercesine olmasin diye sessizce takibe devam ediyorum. İlk minik gelmis annesine ailesine goz aydinligi diliyorum umarim tez vakitte kavusursunuz kizinla. Diger sancisi olan arkadaslara da inşallah vakti zamanini bekler bebekleriniz.. simdiye kadar yazilan sayfalarin yarisindan çoğunu okudum muhabbetiniz cok güzel daim olsun inşallah biz 11 sene onceki subat anneleri grubundan hala aktif olarak görüşüyoruz heleki ilk hamileliginizde bu grubun yeri cok bambaska oluyor. Sevgiler hepinize sağlıklı günler

Ya

Bu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biri doktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Harika haber çok şükür bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim
inşallah sıkıntısız ilerleyecek evrene pozitif enerji gönderelim hepimiz

Iki kiz gebesi ben donemiyorum yattigim yerde
Oglumda minik cam kavanozlar kullanmistim. Disari cikarken sicak sicak hazirliyordum mamayi vakumlanmis oluyordu. Ama bu tarz mama kaplarindan gecen gun buyuk ogluma aldim, beslenmesine kuruyemis koymak rahat oluyor
Bende bardak wick kavanozlardan var 200ml. Cok kullanmiyorum onlari kullanirim diye dusundum buyuk mu olur?

aramızda 3 yaş var kardeşimle, kardeşim doğduğunda kıskançlıktan hasta olmuşum vücudum yara dökmüş bizimkiler her gelenin eline bir şey tutuşturuyormuş bana vermeleri için öyle biraz iyileşmişim. kimse benim yanımda çocuğu övemiyormuş halam anlatır bir gün kardeşime ciğerim demiş o ciğerde ben bağırsak mıyım diye ağlamaya başlamışım annem çözümü bana abla oldun tebrikler hediyeleri vermekle, onu emzirirken beni kucağına yatırmakla, sürekli doğum günü pastası üfletmekle bulmuş belki işe yarar sizde de

Balım daha geçmişi bitiremedim nasıl oldun?

Iki kiz gebesi ben donemiyorum yattigim yerde

Bende bardak wick kavanozlardan var 200ml. Cok kullanmiyorum onlari kullanirim diye dusundum buyuk mu olur?
Niye buyuk olsun canim. Yarisini doldurursun olmadi ki buyudukce daha buyuk kaplara ihtiyac oluyor

Ya bende de annemden kalma aliskanlik, bir cocugun dogumgunune hediye götürüyorsam murlaka kardesine ablasina abisine de ufak bir sey alirim. Kesin 2 cocugum olsa ben de zorlanirim, allahtan simdi dogumgunu vs herseyleri bir olcak

Benim ablamla aramızda 20 ay var. Ben doğduğumda ablam normalde emziği bırakmış ama ben emiyorum diye emmeye başlamış. Annem emzirmiyormuş ablamı ben emince kıskanmış bir memesinden beni bir memesininde ablamı emzirmek zorunda kalmış ablam çok kıskançlık yapmış yaş farkı önemli bence. Küçük yaşlardakiler çok kıskanabiliyor sonra benim 8 sene sonra erkek kardeşim oldu ben annelik yaptım resmen ona hiç kıskanmadım zaten büyümüştüm

Bir Doğum bir süt kızım iki üvey evladım ( üvey gibi değiliz) var..
süt kızım ve ilk oğlum birlikte büyümüştü herşey çift alındı ayrım olmadı Doğum gümlerinde bile çift hediye gelirdi herkes geçen sene bile birinin Doğum gününde hepisine alındı büyümelerine rağmen
Şuan ise büyük oğlum 10 küçük oğlum ( yanımda olan ) 4 yaşında
Geçen gün bebeğe alışverişe gittik ilk etapta büyüklere ihtiyaçlarını aldık onları doyurduk sonra bebeğe geçtik
Bebek mağazasında da sadece oyuncak bölümünde içleri gitti ufak birşey aldık gönül yaptık mutlu mesut çıktık mağazadan .. kardeşleri için heyecanlılar kardeşime bunu alalım onu aşalım bu güzel gibi katılıyorlar ama tabiki ilk önce var olan evlatların Gönüller’i yapılınca mutlu mesut ilerliyor herşey
Hiiiç sevgi ve ilgi bakımından endişe duyma korkma herşey rayına kendiliğinden oturuyor bölünmeden yetmeye başlıyor insan

Yaş farkı değilde çocuktan çocuğa ve yaklaşımına göre de değişiyor bence, bir arkadaşımın 6 yaşında kızı var kardeşi doğdu çocuğu kucağımıza alamıyorduk başlıyordu karnım ağrıyor demeye çocuğa durmadan calpol veriyorlardı halbuki ağrısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…