- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.361
Kalmış bile olabilir A101 e gittiğimde bakayım, A101 deki daha mı iyi?Yani dışarı çıkarken lazım oluyo bana a101 e geldiği zaman kesin al çok lazım demişlerdi bulamadım bulursam alırım
Hayır ben ona bebeğe birsey alınca almıyorum. Ona farklı bir zaman da birseyler alıyorum. Bazen ona bazen ona alınacağını bilsin diye. Hep bir beklentisi olmasın diye.İkinci veya üçüncü bebeği olacak olanlar bebeğe alışveriş yapınca ilk çocuğunuzun tepkileri ne oluyor ben bu konuda çok hassasım aman onu incitirim iç dünyasında farklı düşünceler olur diye çok korkuyorum bebeğe bisey aldıysak hemen onada biseyler sipariş veriyorum bilmiyorum dogru mu yapıyorum ama. Birde sona yaklaştıkça en büyük korkum dengeyi ya sağlayamazsak oğluma ya eksiklik yaparsam diye hep tedirginim.1 diş gebelik 3 düşükten sonra 4 yıl hasret sonunda gelmiş oğlum o yüzden çok üstüne düşerek büyüttük insallah bebeğin gelişi oğluma zarar vermez
Evde kolilerce oyuncak var depoda. Odadaki cekmeceli oyuncak dolabimiz da dolu. Ama oyuncak konusunda kendimi durduramiyorumYaaa bu grup beni çok fena gaza getiriyor oğlumda yeminliydim oyuncak almıycam diye yeminimi bozdurdunuz
YaEvet öyle yapıyoruz mor rengi çok sever geçen ebebekte mor bi zıbın almış geldi bunu kardeşime alalım diye aldık akşam anneannesini görüntülü aramıştık nasıl mutlu gösteriyor ben aldım bunu kardeşime diye
Harika haber çok şükür bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindimBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
inşallah sıkıntısız ilerleyecek evrene pozitif enerji gönderelim hepimizKızlaaar doktorun yorumu şu
Şuanki sancılar açılma yapacak cinsten değil günde dört ilaçla devam ediyoruz
Bebeğin kımıldaması 10 dan az olursa
Sancılar 15 dk bir tekrar ederse hemen geliyorsun dedi kendileri
Bu sefer nedense daha bi rahat çıktım doktordan içim ferah allah dualarınızı kabul mü etti ferah oldum allah razı olsun
Hedefim bir ay daha içimde tutmak Çınar ı
Iki kiz gebesi ben donemiyorum yattigim yerdebenim drum başta erkek dedi, annem dr erkek demesine rağmen kız bu diyordu ben de cahil cahil konuşma diyordum mavi ip alacaktım aldırmamıştı ve gerçekten kız çıktıbana hamileliğiyle aynı geçiriyormuşum kız yükü tuz yükü çok ağır kız hamileliği diyor
Bende bardak wick kavanozlardan var 200ml. Cok kullanmiyorum onlari kullanirim diye dusundum buyuk mu olur?Oglumda minik cam kavanozlar kullanmistim. Disari cikarken sicak sicak hazirliyordum mamayi vakumlanmis oluyordu. Ama bu tarz mama kaplarindan gecen gun buyuk ogluma aldim, beslenmesine kuruyemis koymak rahat oluyor
aramızda 3 yaş var kardeşimle, kardeşim doğduğunda kıskançlıktan hasta olmuşum vücudum yara dökmüş bizimkiler her gelenin eline bir şey tutuşturuyormuş bana vermeleri için öyle biraz iyileşmişim. kimse benim yanımda çocuğu övemiyormuş halam anlatır bir gün kardeşime ciğerim demiş o ciğerde ben bağırsak mıyım diye ağlamaya başlamışımHayır ben ona bebeğe birsey alınca almıyorum. Ona farklı bir zaman da birseyler alıyorum. Bazen ona bazen ona alınacağını bilsin diye. Hep bir beklentisi olmasın diye.
Kızım 7 yaşında.
Ona sürekli kardeşin doğunca onunla daha çok ilgilenecekmişiz gibi olacak ama o yardıma muhtaç olacak diyorum.
Anlatıyorum aşamaları.
Ama ikinizi de çok seveceğiz diyorum.
Kardeşini çok seviyor heyecanla bekliyor onu. Kız çocuğu ya içinde anaçlık var bizimkinin oyuncak gibi bakar artık
Doğunca da insallah süreç aynı devam eder.
Balım daha geçmişi bitiremedim nasıl oldun?Günaydın kızlar
Sancılanan sancılanana ..
Rabbim yardımcımız olsun
Benimde dün ilaçlara rağmen yine kasılmalarım oldu gece 10 buçukta doktoruma yazdım döndü hemen ilaçlara rağmen böyleyse 34 ü sor göreceğiz gibi dedi
6 saatten 4 saatte bire çıkardı ilaçları
Gece en son 3 te içtim ilaç sonra uykudan uyandım kasılmam yine vardı uyku arasında hissettiğim bir tane ama başka olduysa bilmiyorum
Birazdan hazırlanacağım nst içim erken çağırdı
Haberdar ederim sizleri
Niye buyuk olsun canim. Yarisini doldurursun olmadiIki kiz gebesi ben donemiyorum yattigim yerde
Bende bardak wick kavanozlardan var 200ml. Cok kullanmiyorum onlari kullanirim diye dusundum buyuk mu olur?
Açılmıyor canımBime gelen açılmıyor mu
Ya bende de annemden kalma aliskanlik, bir cocugun dogumgunune hediye götürüyorsam murlaka kardesine ablasina abisine de ufak bir sey alirim. Kesin 2 cocugum olsa ben de zorlanirim, allahtan simdi dogumgunu vs herseyleri bir olcakaramızda 3 yaş var kardeşimle, kardeşim doğduğunda kıskançlıktan hasta olmuşum vücudum yara dökmüş bizimkiler her gelenin eline bir şey tutuşturuyormuş bana vermeleri için öyle biraz iyileşmişim. kimse benim yanımda çocuğu övemiyormuş halam anlatır bir gün kardeşime ciğerim demiş o ciğerde ben bağırsak mıyım diye ağlamaya başlamışımannem çözümü bana abla oldun tebrikler hediyeleri vermekle, onu emzirirken beni kucağına yatırmakla, sürekli doğum günü pastası üfletmekle bulmuş belki işe yarar sizde de
Benim ablamla aramızda 20 ay var. Ben doğduğumda ablam normalde emziği bırakmış ama ben emiyorum diye emmeye başlamış. Annem emzirmiyormuş ablamı ben emince kıskanmış bir memesinden beni bir memesininde ablamı emzirmek zorunda kalmışaramızda 3 yaş var kardeşimle, kardeşim doğduğunda kıskançlıktan hasta olmuşum vücudum yara dökmüş bizimkiler her gelenin eline bir şey tutuşturuyormuş bana vermeleri için öyle biraz iyileşmişim. kimse benim yanımda çocuğu övemiyormuş halam anlatır bir gün kardeşime ciğerim demiş o ciğerde ben bağırsak mıyım diye ağlamaya başlamışımannem çözümü bana abla oldun tebrikler hediyeleri vermekle, onu emzirirken beni kucağına yatırmakla, sürekli doğum günü pastası üfletmekle bulmuş belki işe yarar sizde de
Ben kurtuldum ya dağıttım hepsiniEvde kolilerce oyuncak var depoda. Odadaki cekmeceli oyuncak dolabimiz da dolu. Ama oyuncak konusunda kendimi durduramiyorum
Bir Doğum bir süt kızım iki üvey evladım ( üvey gibi değiliz) var..İkinci veya üçüncü bebeği olacak olanlar bebeğe alışveriş yapınca ilk çocuğunuzun tepkileri ne oluyor ben bu konuda çok hassasım aman onu incitirim iç dünyasında farklı düşünceler olur diye çok korkuyorum bebeğe bisey aldıysak hemen onada biseyler sipariş veriyorum bilmiyorum dogru mu yapıyorum ama. Birde sona yaklaştıkça en büyük korkum dengeyi ya sağlayamazsak oğluma ya eksiklik yaparsam diye hep tedirginim.1 diş gebelik 3 düşükten sonra 4 yıl hasret sonunda gelmiş oğlum o yüzden çok üstüne düşerek büyüttük insallah bebeğin gelişi oğluma zarar vermez
Yaş farkı değilde çocuktan çocuğa ve yaklaşımına göre de değişiyor bence, bir arkadaşımın 6 yaşında kızı var kardeşi doğdu çocuğu kucağımıza alamıyorduk başlıyordu karnım ağrıyor demeye çocuğa durmadan calpol veriyorlardı halbuki ağrısı yokBenim ablamla aramızda 20 ay var. Ben doğduğumda ablam normalde emziği bırakmış ama ben emiyorum diye emmeye başlamış. Annem emzirmiyormuş ablamı ben emince kıskanmış bir memesinden beni bir memesininde ablamı emzirmek zorunda kalmışablam çok kıskançlık yapmış yaş farkı önemli bence. Küçük yaşlardakiler çok kıskanabiliyor sonra benim 8 sene sonra erkek kardeşim oldu ben annelik yaptım resmen ona hiç kıskanmadım zaten büyümüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?