2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nevresım setı vardı, cok begenemedım, %100pamuk yazısını hıc goremedım baktım da, yorgan yastık hıc görmedım zatenn
Yorgan almayı düşünüyorsan Trendyolda hem içi hem dışı pamuk bir tane Yorgan var o kadar içi dışı pamuk yorgan aradım ki bir tek orada buldum aldım yıkadım kuruttum hiçbir şey olmadı bakmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
sarılamayızki en fazla elele sıkışabiliriz yağ satarım bal satarım gibi

Banyo oturagina emin olamadigim için almamistim sabah şimdi bim geziyorum bulamıyorum keşke önce sizinle konuşsaydm alaym mi diye
1.ve 8.de bulan ben
Evet 3.bimde buldum şimdi herkes kapış kapış aldı diyor personeller
Gözün aydın erken bulmuşsun
yok kuzu ben dişlikli olanlardan almıştım kuponla baya fark var aralarında
Atarmısın resmini linkini merak ettim
İnşallah balım
Kaç yaşında oğlun?
Yengeç mi anlattığın şey?
Sürekli yat dınlen balım bir gün fazla kalsa kâr karnında. Su akar yolunu bulur. Zaten çok zor geçti hamileliğin en başından beri.
Ben de 45 lıralık mama aldım. Hepsı 780 tuttu, şaşırdım bı bedava verecekler sandık galıba
Ne maması kız kediye mi?

Hahahaha bence onun nedeni erkek kıyafetleri daha sade kızınkiler çok süslü göze hoş geldiği için daha fazla almışız bende de aynısı oldu Olmaz olmaz doğduklarında ihtiyaçlarını alacaz sonuçta eşit

Geçmiş bitti bende bittim 12 den beri sayfayı okuyorum öldüm yav ✌

29.50ye almışım ama baya fazla çeşit vardı ben çok riske atmamak için 4 tane aldım

Eklentiler

• 20231020_130559.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 57
6 yaşında

Kızlar kv yengeci buldu, altın bulmuş gibi sevindim ya
Sabah yengeci ben bir türlü gorememistim bimde diğer kadınlarla boğuşurken eşim bu mu dedi tam o sırada bir adam da ben de onu arıyordum başka da yok sanırım diyerek üzgün bir şekilde uzaklaştı eşim diyor ki saniye farkla buldum yoksa adam buldu sen bulamadın diyip dururdun o yüzden kayınvalideni tebrik et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…