- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.421
Ay çok güzelmiş kaldıysa bende alayımKumsari bu şekilde kafiyeli ben bunu dil terapisindeki hocamdan öğrenmiştim ne kadar uyak varsa bebeğin çocuğun konuşması duyması o kadar gelişir demişti
Yorgan almayı düşünüyorsan Trendyolda hem içi hem dışı pamuk bir tane Yorgan var o kadar içi dışı pamuk yorgan aradım ki bir tek orada buldum aldım yıkadım kuruttum hiçbir şey olmadı bakmanı tavsiye ederimNevresım setı vardı, cok begenemedım, %100pamuk yazısını hıc goremedım baktım da, yorgan yastık hıc görmedım zatenn
Ben de çok seviyorum bu seriyi evde şarkı gibi bazen söylüyorumAy çok güzelmiş kaldıysa bende alayım
Cam plastikten daha sağlıklı tabi. Ben bimde buldumda aldım plastikKalmış bile olabilir A101 e gittiğimde bakayım, A101 deki daha mı iyi?
Küçük ayıdan ben de alacağım setin tek eksiği okitabın içindeki yazılar birbiriyle uyumlu ayda kulağa şiir şarki gibi geliyorsa tamamdır içeriği iş bankasının iyi olur
Bu bime mi gelmişti bugünKumsari bu şekilde kafiyeli ben bunu dil terapisindeki hocamdan öğrenmiştim ne kadar uyak varsa bebeğin çocuğun konuşması duyması o kadar gelişir demişti
Evet canımBu bime mi gelmişti bugün
sarılamayızki en fazla elele sıkışabilirizToplaşıp sarılmamız lazımyanlız değilmişim
Haa doğru ben bulantı falan yaşamadım hiç şanslıydım o yüzden bana öyle geldi demekki
Ben 58 ile hamile kaldım 73 oldum vallaAmaann her halimiz bebek gibi güzel
Olsun be bizim içimizde çocuk var
1.ve 8.de bulan benBanyo oturagina emin olamadigim için almamistim sabah şimdi bim geziyorum bulamıyorum keşke önce sizinle konuşsaydm alaym mi diye
Gözün aydın erken bulmuşsunEvet 3.bimde buldum şimdi herkes kapış kapış aldı diyor personeller
Atarmısın resmini linkini merak ettimyok kuzu ben dişlikli olanlardan almıştım kuponla baya fark var aralarında
İnşallah balımKızlaaar doktorun yorumu şu
Şuanki sancılar açılma yapacak cinsten değil günde dört ilaçla devam ediyoruz
Bebeğin kımıldaması 10 dan az olursa
Sancılar 15 dk bir tekrar ederse hemen geliyorsun dedi kendileri
Bu sefer nedense daha bi rahat çıktım doktordan içim ferah allah dualarınızı kabul mü etti ferah oldum allah razı olsun
Hedefim bir ay daha içimde tutmak Çınar ı
Kaç yaşında oğlun?İkinci veya üçüncü bebeği olacak olanlar bebeğe alışveriş yapınca ilk çocuğunuzun tepkileri ne oluyor ben bu konuda çok hassasım aman onu incitirim iç dünyasında farklı düşünceler olur diye çok korkuyorum bebeğe bisey aldıysak hemen onada biseyler sipariş veriyorum bilmiyorum dogru mu yapıyorum ama. Birde sona yaklaştıkça en büyük korkum dengeyi ya sağlayamazsak oğluma ya eksiklik yaparsam diye hep tedirginim.1 diş gebelik 3 düşükten sonra 4 yıl hasret sonunda gelmiş oğlum o yüzden çok üstüne düşerek büyüttük insallah bebeğin gelişi oğluma zarar vermez
Yengeç mi anlattığın şey?Al benden de o kadar 1000₺ tuttu hepsi ama değdibebeğin 3. Aydan sonra boynunu güçlendirme için tummy time yaparken çok faydalı oluyomuş. Düz zeminde gidip geliyo halıda gitmiyo ama bu aldığım denedim şimdi keşke buraya video ekleyebilsem
Sürekli yat dınlen balım bir gün fazla kalsa kâr karnında. Su akar yolunu bulur. Zaten çok zor geçti hamileliğin en başından beri.Kasılmalar düzenli olur bebek hareketi azalırsa hemen gel şuanki sancılar açılma yapacak türden değil ilacı günde dört tane içmeye devam dedi magnezyum iki sefer dedi iyi şekilde uğurladı beni şükürler olsun
Düzenli olması önemliymiş aslında ya ..
Yorulunca ve üzülünce sancı çok oluyor
Rahatla rahatlahiç sorun değil kullan bacım
Serumluk değilsin dedi şükürler olsun
Ya sen çok yaşa emi çok güldüm
İçim kalktı okuyunca hep burdaymışsın ama hoş geldin
Artık aktif olursun herhalde hamilesin değil mi
Psikolojik olarak bugün daha rahatladım ya doktor güzel konuştu bir ay daha sıkarım dişimi gibi geliyor inşallah tek tesellim bu sancılar açılma yapacak sancılar değil dedi ama tetikteyiz tabiki bir hafta sonra yine gel dedi yatıyorum şimdi uyudum uyuyacağım
Ne maması kız kediye mi?Ben de 45 lıralık mama aldım. Hepsı 780 tuttu, şaşırdım bıbedava verecekler sandık galıba
Hahahaha bence onun nedeni erkek kıyafetleri daha sade kızınkiler çok süslü göze hoş geldiği için daha fazla almışız bende de aynısı olduAynı şey bende de oldu kıyafetleri yıkayınca bı baktım erkek için daha az takım almışım çifte standart yapıyorsun diye eşim vicdan azabı çektirdi hemen sipariş verdim netten sanırım doğduklarında daha fazla olucak bu durum
Yaa hangisi 27.50 TL olan miEvet canım
Eşim diyor ki Allahtan araba sanayide bugün yoksa gezdirirdin bize bütün şehri, olan ayaklarımıza oldu amasudem34 şehrin öbür ucundaki sakin bir mahalledeki bime gidince 3.de buldum yaktığımiz benzin hakkında konuşmak istemiyorum ararken
6 yaşında
✌
1.ve 8.de bulan ben
Gözün aydın erken bulmuşsun
Atarmısın resmini linkini merak ettim
İnşallah balım
Kaç yaşında oğlun?
Yengeç mi anlattığın şey?
Sürekli yat dınlen balım bir gün fazla kalsa kâr karnında. Su akar yolunu bulur. Zaten çok zor geçti hamileliğin en başından beri.
Ne maması kız kediye mi?
Sabah yengeci ben bir türlü gorememistim bimde diğer kadınlarla boğuşurken eşim bu mu dedi tam o sırada bir adam da ben de onu arıyordum başka da yok sanırım diyerek üzgün bir şekilde uzaklaştıKızlar kv yengeci buldu, altın bulmuş gibi sevindim ya
Hepsiburada da 2. Kitap 5 TL kampanyası ile almıştım ama baya oldu
hb 'de var şuan hevese geldim bende alayımm.
REvize : baktım ama onlar değilmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?