2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben de bunu diyecektim. Kardesimle aramizda 7 yas var. Hep kardesim olsun istemistim.Hic onu rakip olarak da gormedim, bakiminda aktiftim hep simdi oglum 8 yasinda o da cok istedi kardesinin olmasini, o bu kadar istemese gercekten hic ugrasmazdim. Simdilik rakip olarak gormuyor ama dogunca bi seyler degisir mi bilemiyorum.

Oglum 4 yasindayken eve kedi getirmistik. O kadar kiskanmisti koltugun deri koluna kalemle delik acmis sonra gormustuk. Buyudukce daha iyi anliyorlar bazi seyleri

Ay keşke alsaymışım o zaman 1000 lira bıraktım geldim bimde sabah sabah neyse gidersem bir daha kaldıysa alıvereyim ben poppitty araç aldım
Al benden de o kadar 1000₺ tuttu hepsi ama değdi bebeğin 3. Aydan sonra boynunu güçlendirme için tummy time yaparken çok faydalı oluyomuş. Düz zeminde gidip geliyo halıda gitmiyo ama bu aldığım denedim şimdi keşke buraya video ekleyebilsem

Bu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biri doktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Ayyy nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu sevinçten. Şükürler olsun rabbime birminikask2020

Canım erken doğum olursa bebeğin kendi başına nefes alması yaşaması için olmazsa olmaz ciğer geliştirici kar zarar dengesi ise.
Üstelik oğlumda vuruldum oğlum aşırı sakin di.
Tamam ikna oldum iyi ki aldım derim inşallah
Ben baby jeminkini indirimde 260 a almistim
Aaa çok pahalıymış

Nevresım setı vardı, cok begenemedım, %100pamuk yazısını hıc goremedım baktım da, yorgan yastık hıc görmedım zatenn

Yazdım canım burda, sen kacırmıssın, ayıp ediyon bak gıtmez olur muyum, hısırtılı kıtap ve oturak alamadım ama

Yazdım canım burda, sen kacırmıssın, ayıp ediyon bak gıtmez olur muyum, hısırtılı kıtap ve oturak alamadım ama
Oturak bir tane getiriyorlarmış sanırım ben girerken biri alıp çıkıyordu, aslında hışırtılı kitaplara pek bakan yoktu nasıl bitmiş ki

Bunları alabıldım ben de
Kedini sevsinler Şunları almadım bir de alsamıydım Ben gidip bir tane daha albüm bulursam alayım diyorum ultrason fotoları bu albümü bitirecek sen niye albüm almadın çok güzel

Eklentiler

• 5274F043-6945-4A56-91A2-D9A748724A7A.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 65
Kedini sevsinler Şunları almadım bir de alsamıydım Ben gidip bir tane daha albüm bulursam alayım diyorum ultrason fotoları bu albümü bitirecek sen niye albüm almadın çok güzel
Albüm gördüm ama mavi ayak vardı elime gecenler, daha dogrusu kalanlar bunlardı, esım aksam iş cıkısı baska bıme bakarım dedı bakalım bulacak mı

Eşimde hep öyle diyor herşey kendiliğinden rayına oturacak endişelerin yersiz diyor ne bileyim şimdi bile oğlumu hamile kaldığımdan beri babası yıkıyor başta şampuan kokusuna kusuyordum şimdide ağırlaştım diye.gece tuvalete uyanınca beni uyandırırdı hep şimdi babayı uyandırıyor falan diye daha şimdiden anne oğul ilişkimiz zedelendi diye bazen ağladığım oluyor gülüyorlar bana

Ben de anneme albümü aldırdım ya trendyolda 150 lira. Sen de kaliteli deyince güvendim okul çıkışı bakarım bi kaldıysa evin oradakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…