- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.381
Ben de bunu diyecektim. Kardesimle aramizda 7 yas var. Hep kardesim olsun istemistim.Hic onu rakip olarak da gormedim, bakiminda aktiftim hepBenim ablamla aramızda 20 ay var. Ben doğduğumda ablam normalde emziği bırakmış ama ben emiyorum diye emmeye başlamış. Annem emzirmiyormuş ablamı ben emince kıskanmış bir memesinden beni bir memesininde ablamı emzirmek zorunda kalmışablam çok kıskançlık yapmış yaş farkı önemli bence. Küçük yaşlardakiler çok kıskanabiliyor sonra benim 8 sene sonra erkek kardeşim oldu ben annelik yaptım resmen ona hiç kıskanmadım zaten büyümüştüm
Al benden de o kadar 1000₺ tuttu hepsi ama değdiAy keşke alsaymışım o zaman1000 lira bıraktım geldim bimde sabah sabah neyse gidersem bir daha kaldıysa alıvereyim ben poppitty araç aldım
Bende olanların hepsini aldım zaten her birinden bi tane getirmişlerBen anlamadım öyle olmuyor mu zaten, hepsini aldım geçtim valla 4 çeşitti
Ayyy nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu sevinçten. Şükürler olsun rabbimeBu arada hastanede birminikask2020 ile de tanıstık,çok tatlı biridoktorumdan da bılgı aldım, bugun taburcu oluyor, bebek hıpotonık deılmıs, kılosu da guzel kısa zamanda toparlar dedı doktorum
Senigidi çılgın şeyKaskadenin etiketini gördüm hemen sepetteki ürünü aldım da
40 tl kupon arıyorum
Sepette kaldı ürün
Aynen bimden çıktım 6.gittiğim orda arabada hemen siparişi verdim sonra devamke
Canım erken doğum olursa bebeğin kendi başına nefes alması yaşaması için olmazsa olmaz ciğer geliştirici kar zarar dengesi ise.Günaydın gece saat başı alarm kurup uyandım kontrol ettim. Fena geçmedi kötü değildim. Bugün iğneyi vurdurucam artık. İkinci gittiğim doktor görüş almak için gittiğim açılman olsaydı ciğer geliştirici vururdum ama bu iğnenin bebekte hiperaktiviteye sebep olduğunu düşünüyoruz demişti. Takipli doktorum vuralım artık demişti nst iyi çıkınca biraz daha bekleyelim dedi o da ama. Dün geceden sonra riske atıyormuşum gibi hissediyorum. Her doktor ayrı risk alıyor arkadaşlar. Kasılma için verilen ilacı doktorum yine kullanma dedi. Bu ilaç tansiyon ilacı ve kar zarar hesabı yapılıp veriliyor kimi doktor vermiyor işte. Benim ki açılman yok kalbe etkili kullanma diyor ısrarla Doğumumu nasipse kendisi yapacak güvenmekten başka çarem yok. Sabah akşam magnezyum almaya devam ediyorum. Bugün tekrar nst ye giricem. Rabbimden dileğim isteğim 34ü görmek. Sancılı kasılmalı rahatsız tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum. Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun. Hepinizi çok iyi anlıyorum dua ediyorum dua beklerim. Hayırlı haberler inşallah
Tamam ikna oldum iyi ki aldım derim inşallahTanitim videosunda Onden aciliyor diye gormustum. Ama gozumle gormedim bilmiyorum. Cocuk oturmaya baslayinca tek basina dusun icine oturtup yikayabilmek icin istiyordum ben.
Ayrica banyo disi tezgaha filan da oturtuyorlar yemek yaparken gozunun onunde dursun diye. Mama sandalyesi gibi kullanan da var. Alti yapiskanli.
Aaa çok pahalıymışBen baby jeminkini indirimde 260 a almistim
Nevresım setı vardı, cok begenemedım, %100pamuk yazısını hıc goremedım baktım da, yorgan yastık hıc görmedım zatennYorgan yastık kılıf daha çok şey vardı ama ben almadım alsa mıydım
Park yeri hepsinde vardı benim birine sadece yakın diye yürüdüm
Kitaplar genelde kalıyor
Tekstil çabuk bitiyor
Küçük oyuncak bitiyor
Büyük oyuncak kutulu pahalı şeyler kalıyor
Yazdım canım burda, sen kacırmıssın, ayıp ediyon bak gıtmez olur muyum, hısırtılı kıtap ve oturak alamadım amaBen de hastanenın oradakı bıme gıttım, içerisi yaşlı teyze amcalarla doluydu, epey bısey aldım 784 tuttu, kızlar bütün ürünler katalogdandır de mı yahıc dusunmeden aldım, oturak ve hısırtılı kıtap ıstıyordum onları alamadım
Oturak bir tane getiriyorlarmış sanırım ben girerken biri alıp çıkıyordu, aslında hışırtılı kitaplara pek bakan yoktu nasıl bitmiş kiYazdım canım burda, sen kacırmıssın, ayıp ediyon bak gıtmez olur muyum, hısırtılı kıtap ve oturak alamadım ama
Aa video eklenmemişKızlar yengeç bu videosunu çekmiştim, alınacağını düşünmediğimden almadım o ayrı
Bunları alabıldım ben deOturak bir tane getiriyorlarmış sanırım ben girerken biri alıp çıkıyordu, aslında hışırtılı kitaplara pek bakan yoktu nasıl bitmiş ki
Yengeç bulamadım onuda birer tane getirmişlerKızlar yengeç bu videosunu çekmiştim, alınacağını düşünmediğimden almadım o ayrı
Kedini sevsinlerBunları alabıldım ben de
Albüm gördüm ama mavi ayak vardıKedini sevsinlerŞunları almadım bir de alsamıydım Ben gidip bir tane daha albüm bulursam alayım diyorum ultrason fotoları bu albümü bitirecek sen niye albüm almadın çok güzel
Eşimde hep öyle diyor herşey kendiliğinden rayına oturacak endişelerin yersiz diyor ne bileyim şimdi bile oğlumu hamile kaldığımdan beri babası yıkıyor başta şampuan kokusuna kusuyordum şimdide ağırlaştım diye.gece tuvalete uyanınca beni uyandırırdı hep şimdi babayı uyandırıyor falan diye daha şimdiden anne oğul ilişkimiz zedelendi diye bazen ağladığım oluyor gülüyorlar banaBir Doğum bir süt kızım iki üvey evladım ( üvey gibi değiliz) var..
süt kızım ve ilk oğlum birlikte büyümüştü herşey çift alındı ayrım olmadı Doğum gümlerinde bile çift hediye gelirdi herkes geçen sene bile birinin Doğum gününde hepisine alındı büyümelerine rağmen
Şuan ise büyük oğlum 10 küçük oğlum ( yanımda olan ) 4 yaşında
Geçen gün bebeğe alışverişe gittik ilk etapta büyüklere ihtiyaçlarını aldık onları doyurduk sonra bebeğe geçtik
Bebek mağazasında da sadece oyuncak bölümünde içleri gitti ufak birşey aldık gönül yaptık mutlu mesut çıktık mağazadan .. kardeşleri için heyecanlılar kardeşime bunu alalım onu aşalım bu güzel gibi katılıyorlar ama tabiki ilk önce var olan evlatların Gönüller’i yapılınca mutlu mesut ilerliyor herşey
Hiiiç sevgi ve ilgi bakımından endişe duyma korkma herşey rayına kendiliğinden oturuyor bölünmeden yetmeye başlıyor insan
Ben de anneme albümü aldırdım ya trendyolda 150 lira. Sen de kaliteli deyince güvendimKedini sevsinlerŞunları almadım bir de alsamıydım Ben gidip bir tane daha albüm bulursam alayım diyorum ultrason fotoları bu albümü bitirecek sen niye albüm almadın çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?