2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Burada bir geniş gelmiş sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah. Ben sizden bir kaç hafta öndeyim yani Aralık annesi değilim o nedenle gruba sadece edindiğim bilgileri ara ara paylaşmak için giriyorum. Bir ekran görüntüsü iletiyorum yurt dışında ki hemşire evde bulundur diye bunları önerdi bir çoğunu zaten hepimiz almış oluyoruz ama fikir olsun sizede kızlar. Ayrıca nefes egzersizleri yoga vs yapmayan varsa en azından yürüyüşlere başlayın mutlaka çünkü ben çok hareketsiz kaldım ve 34.-35. Haftada ciddi ağırlaştı vücudum kg olarak değil ama hareket olarak kasıklar karın içleri bacak arası ve kalçada ağrılar olabiliyor. Aman ben yandım siz yanmayın dikkat ederek az az yürüyün esneme yapın

Eklentiler

• IMG_8972.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 55
Yaa ben askı gördüm ama almadım, almalı mıydım bilemedim akıl verin
Ben sabah bir tane kaldı diye almamıştım. Bu bana yetmez diye. Sonra aklım kaldı diye gittim aldım. İki tane daha buldum. İşine yarayacak sayıda varsa fiyatı güzel. Ben askıyı da beğendim. Tek sorun şu an gardrobumuz yapım aşamasında inşallah askı borularını kalın yapmazlar.

Ben daha gardırop beğenemedim ki

Canım geçen hafta 27 en kısa 30 da normaliydi. Bu hafta 21 e düşmüş sanırım ara ara olan sancılar rahim uzunluğumu kısaltmış
Çok önemli mi bilmiyorum ya da sınırı ne, doktorum bana hiç bahsetmiyor rahim uzunluğumdan

Canım geçen hafta 27 en kısa 30 da normaliydi. Bu hafta 21 e düşmüş sanırım ara ara olan sancılar rahim uzunluğumu kısaltmış
Ne dedi doktor? İkiz bebeklerde olabiliyor galiba. Hep evdesin ve yatıyorsun aslında. Sezaryen tarihi falan verdi mi? Şu tarihte alırız falan diye

Merhaba ben şubat grubundayım ama önden bilgi almak ve grubunuzu sevdiğim için yetişebildiğim kadar okuyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracak olanlar vardı onun ücreti ne kadar acaba özelde?

Birde son haftalarda göğüsleri uyarmadan yağ veya krem kullanmaya başlayın dediler. Elinizde yoksa katkısız zeytin yağı bile olur dediler. Yine son haftalarda karın bölgesini yağlayın dediler çatlamalar için iyice büyüyor insan ister istemez Tam kan Tam idrar testi alıyorlar doktorlarınıza danışabilirsiniz annede mikrop varmı vs diye doğum öncesi görmek için sanıyorum

Valla hamilelik psikolojisi herşeyi eşit yapmaya çalışıyorum.

Çok önemli mi bilmiyorum ya da sınırı ne, doktorum bana hiç bahsetmiyor rahim uzunluğumdan
Canım 25 altı tehlikeli artık doğum heran başlayabilir gibi bişey oluyor. Senin normaldir ondan dolayı söylememiştir canım bişey
Ne dedi doktor? İkiz bebeklerde olabiliyor galiba. Hep evdesin ve yatıyorsun aslında. Sezaryen tarihi falan verdi mi? Şu tarihte alırız falan diye
Canım normalde 36 haftada alacaktı ama şuan bebekler daha 30 haftalık en azından 32 yi geçelim diye ilk hedefimiz bu yani planlı bir doğum olmayacak gibi gözüküyor

Canım normalde 36 haftada alacaktı ama şuan bebekler daha 30 haftalık en azından 32 yi geçelim diye ilk hedefimiz bu yani planlı bir doğum olmayacak gibi gözüküyor
İnşallah 32yi geçersiniz. Senin oğluşlar pek yaramaz gerçi eliyle falan açmaya çalışıyorlar.

Merhaba ben şubat grubundayım ama önden bilgi almak ve grubunuzu sevdiğim için yetişebildiğim kadar okuyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracak olanlar vardı onun ücreti ne kadar acaba özelde?
Ben 1600 küsur TL verdim ama büyükşehir değil yaşadığım şehir yani Ankara İstanbul gibi illerde farkedebilir fiyat

Nasıl buldu bende şaşırdım ba
Aramız hala limoni eşime arattırdım anana söyle bime bir bakıp yengeci bulsun diye

Nasıl buldu bende şaşırdım ba
Aramız hala limoni eşime arattırdım anana söyle bime bir bakıp yengeci bulsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…