- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.461
Ne kadar dikkatlisinKaskadenin adını öğrendij
Bende yıkayacağım sanki kokuyor gibi geldiKizlar bu hisirtili kitaplari yikayinca bozulur mu acaba
Ben sabah bir tane kaldı diye almamıştım. Bu bana yetmez diye. Sonra aklım kaldı diye gittim aldım. İki tane daha buldum. İşine yarayacak sayıda varsa fiyatı güzel. Ben askıyı da beğendim. Tek sorun şu an gardrobumuz yapım aşamasında inşallah askı borularını kalın yapmazlar.Yaa ben askı gördüm ama almadım, almalı mıydım bilemedim akıl verin
Canım geçen hafta 27 en kısa 30 da normaliydi. Bu hafta 21 e düşmüş sanırım ara ara olan sancılar rahim uzunluğumu kısaltmışBu haftalarda kac olmasi gerekiyor acaba? Giderek kisaliyor ya
Ben daha gardırop beğenemedim kiBen sabah bir tane kaldı diye almamıştım. Bu bana yetmez diye. Sonra aklım kaldı diye gittim aldım. İki tane daha buldum. İşine yarayacak sayıda varsa fiyatı güzel. Ben askıyı da beğendim. Tek sorun şu an gardrobumuz yapım aşamasında inşallah askı borularını kalın yapmazlar.
Çok önemli mi bilmiyorum ya da sınırı ne, doktorum bana hiç bahsetmiyor rahim uzunluğumdanCanım geçen hafta 27 en kısa 30 da normaliydi. Bu hafta 21 e düşmüş sanırım ara ara olan sancılar rahim uzunluğumu kısaltmış
Ne dedi doktor? İkiz bebeklerde olabiliyor galiba. Hep evdesin ve yatıyorsun aslında. Sezaryen tarihi falan verdi mi? Şu tarihte alırız falan diyeCanım geçen hafta 27 en kısa 30 da normaliydi. Bu hafta 21 e düşmüş sanırım ara ara olan sancılar rahim uzunluğumu kısaltmış
Ben anlamadığımdan almadımBen unutmuşum bimi
Eşimi gönderdim bir tek mama sandalyesi oyuncağı aldı
Niye kimse ondan almamış kötü müydü kiherkesin aldığına baktım o yok
Valla hamilelik psikolojisi herşeyi eşit yapmaya çalışıyorum.Hahahaha bence onun nedeni erkek kıyafetleri daha sade kızınkiler çok süslü göze hoş geldiği için daha fazla almışız bende de aynısı olduOlmaz olmaz doğduklarında ihtiyaçlarını alacaz sonuçta eşit
Canım 25 altı tehlikeli artık doğum heran başlayabilir gibi bişey oluyor. Senin normaldir ondan dolayı söylememiştir canım bişeyÇok önemli mi bilmiyorum ya da sınırı ne, doktorum bana hiç bahsetmiyor rahim uzunluğumdan
Canım normalde 36 haftada alacaktı ama şuan bebekler daha 30 haftalık en azından 32 yi geçelim diye ilk hedefimiz bu yani planlı bir doğum olmayacak gibi gözüküyorNe dedi doktor? İkiz bebeklerde olabiliyor galiba. Hep evdesin ve yatıyorsun aslında. Sezaryen tarihi falan verdi mi? Şu tarihte alırız falan diye
Aynı şeyi düşündüm görür görmezKaskadenin adını öğrendij
İnşallah 32yi geçersiniz. Senin oğluşlar pek yaramaz gerçiCanım normalde 36 haftada alacaktı ama şuan bebekler daha 30 haftalık en azından 32 yi geçelim diye ilk hedefimiz bu yani planlı bir doğum olmayacak gibi gözüküyor
Ben 1600 küsur TL verdim ama büyükşehir değil yaşadığım şehir yani Ankara İstanbul gibi illerde farkedebilir fiyatMerhaba ben şubat grubundayım ama önden bilgi almak ve grubunuzu sevdiğim için yetişebildiğim kadar okuyorumkan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracak olanlar vardı onun ücreti ne kadar acaba özelde?
Ben de vardı daha önceden o yüzden almadım bence alınabilirBen unutmuşum bimi
Eşimi gönderdim bir tek mama sandalyesi oyuncağı aldı
Niye kimse ondan almamış kötü müydü kiherkesin aldığına baktım o yok
Nasıl buldu bende şaşırdım baSabah yengeci ben bir türlü gorememistim bimde diğer kadınlarla boğuşurken eşim bu mu dedi tam o sırada bir adam da ben de onu arıyordum başka da yok sanırım diyerek üzgün bir şekilde uzaklaştıeşim diyor ki saniye farkla buldum yoksa adam buldu sen bulamadın diyip dururdun o yüzden kayınvalideni tebrik et
Aramız hala limoni eşime arattırdım anana söyle bime bir bakıp yengeci bulsun diyeBarıştin mi
Nasıl buldu bende şaşırdım baSabah yengeci ben bir türlü gorememistim bimde diğer kadınlarla boğuşurken eşim bu mu dedi tam o sırada bir adam da ben de onu arıyordum başka da yok sanırım diyerek üzgün bir şekilde uzaklaştıeşim diyor ki saniye farkla buldum yoksa adam buldu sen bulamadın diyip dururdun o yüzden kayınvalideni tebrik et
Aramız hala limoni eşime arattırdım anana söyle bime bir bakıp yengeci bulsun diyeBarıştin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?