- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.481
Trendyoldan mı aldın canım, anlayamadımYorgan almayı düşünüyorsan Trendyolda hem içi hem dışı pamuk bir tane Yorgan var o kadar içi dışı pamuk yorgan aradım ki bir tek orada buldum aldım yıkadım kuruttum hiçbir şey olmadı bakmanı tavsiye ederim
Yaş mama
✌
1.ve 8.de bulan ben
Gözün aydın erken bulmuşsun
Atarmısın resmini linkini merak ettim
İnşallah balım
Kaç yaşında oğlun?
Yengeç mi anlattığın şey?
Sürekli yat dınlen balım bir gün fazla kalsa kâr karnında. Su akar yolunu bulur. Zaten çok zor geçti hamileliğin en başından beri.
Ne maması kız kediye mi?
Gercekten de öyle, bugun hangimizin gözü dönmediben geçen iş yerime yakın ŞOK'u yağmalamıştım.
Sanayi bölgesi olduğu için herkes molasında sigara içme yemek yeme derdindedyi.
Ben koşa koşa ŞOK'a gitmiştim. Gün sonunda Yastık yorgan nevresim derken 700-800 TL harcamıştım.
Sohrab harbiden A!01-Bim-şok olunca gözümüz dönüyor uygun diye diye yapmadığımız toplu alışverişi yapıp çıkıyoruz
deneme yanılma yapacağız artıkbaby me'nin çamaşır tozu ve leke çıkarıcısı iyiymiş diyorlar ama deterjanı nasıl acaba
ay maşallah maşallah fındığımaEliyle ayağını tutuyor bu minik adambir maşallahınızı alırız güzel teyzeleri
Bozulmuyor ben yıkadım bi önceki gelişinde almıştım bebek kıyafetleriyle yıkadımKizlar bu hisirtili kitaplari yikayinca bozulur mu acaba
BulamadımBen unutmuşum bimi
Eşimi gönderdim bir tek mama sandalyesi oyuncağı aldı
Niye kimse ondan almamış kötü müydü kiherkesin aldığına baktım o yok
kalite ve marka farkı olbilir hışırtılı kitpta bi gelsinler belki ben kazıklanmış olurumKazıklandım
Hemde öyle bir yaramazlarki çok oynadıkları için nst doğru olmadı şimdi serum takıp bida deneyeceklerİnşallah 32yi geçersiniz. Senin oğluşlar pek yaramaz gerçieliyle falan açmaya çalışıyorlar.
Belki vardır yengeci bile saat 15te bulduk mesela, bir iki şey bile bulsan hiç yoktan iyidirben çalıştığım için akşam 6 da gıdebılıcem bime, hiç birşey kalmaz malesef neyse artık şansa
bak canım 30-40 günden aşağı gelmiyorBen daha gardırop beğenemedim ki
Maşallah canııımmm sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Oyyy ne tatlı olmuştur şimdiKızlar bugun 28+0 ama bebegım 29+0ıle uyumlu cıktı cok sukur, 1367 gr olmus
Kontroller 2 haftaya bır olacakmıs bı de bundan sonra
Mama sandalyesine yapışıyo oyalamak içinBen anlamadığımdan almadımişe yarar mı bilemedim
aynen yine de bakmadan geçmem zaten hobılerımın arasında zıncır market grubu gezmek en başlardaBelki vardır yengeci bile saat 15te bulduk mesela, bir iki şey bile bulsan hiç yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?