2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bende doktordan yeni geldim randevu 13.40 di ama doktorum 3 gibi geldi ameliyata girmiş 2260 gram 42 cm olmuşuz boyu kilosu iyi dedi acele baktı bugün biraz bebek ters normal doğum olmaz böyle dedi özellikle ters olduğunu not aldırdı bir de nst de sancı çıktı ama ben sancı hissetmiyorum ağrım olmadığı için yatış vermedi bir sonraki kontrol 6sinda acil bir şey olursa hiç beklemeden direkt gel dedi. savascii canım kendini strese sokma dikkat et kendine en azından sancı çıkmadı inşallah minikler biraz daha sabırlı olur

İçim kalktı okuyunca hep burdaymışsın ama hoş geldin
Artık aktif olursun herhalde hamilesin değil mi
Ay yok yok icin kalkmasin birkac gun onceki okudugum sayfalarda boylebir muhabbet vardi o yüzden yazdim oyle :)
İnşallah aktif olayim ya ben okuyup yazana kadar cok sayfa geciyor o yuzden aslinda dahil olamiyordum yazismalara. Evet hamileyim suan 31+4 yada 5 olmasi lazim ama yaklasik iki aydir 2 hafta onden gidiyor bebegim.
10 ve 7 yasinda iki kızım daha var. Konyada yaşıyorum 31 yasindayim yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

Sen cansın, balsın, bitanesin bugun alamadım diye şeyettiydim

Eklentiler

• Screenshot_20231020_165712.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba ben şubat grubundayım ama önden bilgi almak ve grubunuzu sevdiğim için yetişebildiğim kadar okuyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracak olanlar vardı onun ücreti ne kadar acaba özelde?
Hastaneden hastaneye değişiyor

Aaa inşallah döner yaa belli olmaz ki son güne kadar. Açıklık falan baktılar mı

Kızlar muayeneden çıktım şimdi. Rahim ağzım iyice kısalmış 21 mm ye düşmüş çok üzüldüm ya nst deyim şimdi ama sancım yok en azından
11 mm rahım agzı 10 gün tutmustu benı sancım da coktu,21 mm cok ıyı, merak etme daha gider o, dınlenmeye gayret et, yerınden kalkma artık tuvalet harıcınde yemegını de uzanarak ye

Sancin ne kadar çıktı

Sancin ne kadar çıktı
Ne kadar olduğunu söylemedi ama grafiğe baktığımda 100 olan yer de vardı 40 olan yerde küçük olsa söylemezdi herhalde tuhaf kısmı ben hissetmiyorum sancıyi yürümek filan ne gibi şeyler tetikler azaltmak için ne yapmam lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…