- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.501
Aminn cümlemıze ınsallahhMaşallah canııımmm sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Oyyy ne tatlı olmuştur şimdi
Ben yıkadım daha önce aldığımı bozulmadıKizlar bu hisirtili kitaplari yikayinca bozulur mu acaba
Ay yok yok icin kalkmasin birkac gun onceki okudugum sayfalarda boylebir muhabbet vardi o yüzden yazdim oyle :)İçim kalktı okuyunca hep burdaymışsın ama hoş geldin
Artık aktif olursun herhalde hamilesin değil mi
Erkenden fark ettiniz en azından doktor ne dediKızlar muayeneden çıktım şimdi. Rahim ağzım iyice kısalmış 21 mm ye düşmüşçok üzüldüm ya nst deyim şimdi ama sancım yok en azından
Evet canımTrendyoldan mı aldın canım, anlayamadım
Kızlar bebek küveti bime 290'e gelmiş
Şuan 400'den aşağı yok.
N11'de 300 TL üstüne 60 Kuponu ve sepet indirimi ile küveti az önce 315'e aldım. Düşünenler değerlendirsin
Hışırtlı kitap 6'lı set 200 TL onuda 50TL kuponu ile 150 TL'ye aldım ( Bime 34Tl ye geldi ben 25'e almış oldum)
Eki Görüntüle 3321142
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eki Görüntüle 3321140
Valla ben acıp bakıp aldımm, onu akıl edebıldım o sıradaBiberon kurutucuyu bakmadığım için yanlışlıkla pembe almam şoku hahahah
Hastaneden hastaneye değişiyorMerhaba ben şubat grubundayım ama önden bilgi almak ve grubunuzu sevdiğim için yetişebildiğim kadar okuyorumkan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracak olanlar vardı onun ücreti ne kadar acaba özelde?
Aaa inşallah döner yaa belli olmaz ki son güne kadar. Açıklık falan baktılar mıKızlar bende doktordan yeni geldim randevu 13.40 di ama doktorum 3 gibi geldi ameliyata girmiş 2260 gram 42 cm olmuşuz boyu kilosu iyi dedi acele baktı bugün biraz bebek ters normal doğum olmaz böyle dedi özellikle ters olduğunu not aldırdı bir de nst de sancı çıktı ama ben sancı hissetmiyorumağrım olmadığı için yatış vermedi bir sonraki kontrol 6sinda acil bir şey olursa hiç beklemeden direkt gel dedi. savascii canım kendini strese sokma dikkat et kendine en azından sancı çıkmadı inşallah minikler biraz daha sabırlı olur
Ahhaha ben de şimdi gittim buldum ama gitmiyor sizinki gidiyor muNasıl buldu bende şaşırdım ba
Aramız hala limoni eşime arattırdım anana söyle bime bir bakıp yengeci bulsun diye
Yok bakmadılar suyu fazla ya sanmıyorum döneceğiniAaa inşallah döner yaa belli olmaz ki son güne kadar. Açıklık falan baktılar mı
11 mm rahım agzı 10 gün tutmustu benı sancım da coktu,21 mm cok ıyı, merak etme daha gider o, dınlenmeye gayret et, yerınden kalkma artık tuvalet harıcınde yemegını de uzanarak yeKızlar muayeneden çıktım şimdi. Rahim ağzım iyice kısalmış 21 mm ye düşmüşçok üzüldüm ya nst deyim şimdi ama sancım yok en azından
Ya ben de daha önce geldiğinde pembe almıştım oğlumun tek pembe şeysi neyse artıkBiberon kurutucuyu bakmadığım için yanlışlıkla pembe almam şoku hahahah
Sancin ne kadar çıktıKızlar bende doktordan yeni geldim randevu 13.40 di ama doktorum 3 gibi geldi ameliyata girmiş 2260 gram 42 cm olmuşuz boyu kilosu iyi dedi acele baktı bugün biraz bebek ters normal doğum olmaz böyle dedi özellikle ters olduğunu not aldırdı bir de nst de sancı çıktı ama ben sancı hissetmiyorumağrım olmadığı için yatış vermedi bir sonraki kontrol 6sinda acil bir şey olursa hiç beklemeden direkt gel dedi. savascii canım kendini strese sokma dikkat et kendine en azından sancı çıkmadı inşallah minikler biraz daha sabırlı olur
O zaman link isterimErkenden fark ettiniz en azından doktor ne dedi
Evet canım
Kuzum herkes kapış kapış bakıyordu çok gergin bir ortam vardı tuttuğum gibi aldımValla ben acıp bakıp aldımm, onu akıl edebıldım o sırada
Hahahah çok gergin bir ortam vardı valla bakmak hiç aklıma gelmedi canım olsun ne yapalımYa ben de daha önce geldiğinde pembe almıştım oğlumun tek pembe şeysi neyse artık
Ne kadar olduğunu söylemedi ama grafiğe baktığımda 100 olan yer de vardı 40 olan yerde küçük olsa söylemezdi herhalde tuhaf kısmı ben hissetmiyorum sancıyi yürümek filan ne gibi şeyler tetikler azaltmak için ne yapmam lazım yaSancin ne kadar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?