- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.521
Aynen bebeğin üzerinde duracak bir parça değil sonuçta (battaniye kıyafet vb ) öyle avutmustum kendimiHahahah çok gergin bir ortam vardı valla bakmak hiç aklıma gelmedi canım olsun ne yapalım
umarım güzel çıkar kitaplarSen cansın, balsın, bitanesinbugun alamadım diye şeyettiydim
Ben bugun yaptırdım, 14lira 85kurusMerhaba ben şubat grubundayım ama önden bilgi almak ve grubunuzu sevdiğim için yetişebildiğim kadar okuyorumkan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracak olanlar vardı onun ücreti ne kadar acaba özelde?
100 olan yerden bebeğin kalp atışı ne kadardıNe kadar olduğunu söylemedi ama grafiğe baktığımda 100 olan yer de vardı 40 olan yerde küçük olsa söylemezdi herhalde tuhaf kısmı ben hissetmiyorum sancıyi yürümek filan ne gibi şeyler tetikler azaltmak için ne yapmam lazım ya
130-137 arası100 olan yerden bebeğin kalp atışı ne kadardı
Aman ne olacak sankıKuzum herkes kapış kapış bakıyordu çok gergin bir ortam vardı tuttuğum gibi aldımneyse artık
Cıkar cıkarumarım güzel çıkar kitaplar
Ne ise yariyomus o? Ben hic kullanan duymadim ole biswy?Ya ben kararsız kaldım
Önden açılmıyor
Çocugu nasıl oturtacaksın
Sürekli üstten indir bindir
Ya da nasıl çıkaracaksın
Bir de ne ile yarıyor tam olarak banyoda niye oturuyor çocuk ben bu aleti anlamadım hiç
Bizim ilcedekinde de duruyirduAyy kızlar istediğim her şeyi buldu annem bu saatte tummy time biberon fırçası kukla yengeç hışırtılı kitap bakın mutlaka geç oldu demeyin
Noldu kuzum senin de mi sancin cikti ya?130-137 arası
Evet sancım çıktı ama sancım yokNoldu kuzum senin de mi sancin cikti ya?
Çok zorlayacak gibi değilmiş kendini korkutma hiç haftalık nst çektir ama130-137 arası
Evet seninki gitmiyor mu yoksaSizin yengeç kurar kurmaz gitti mi
Gitmiyor hahahahEvet seninki gitmiyor mu yoksa
insallah en azindan gunune yakin gelir dua ile canimKızlar muayeneden çıktım şimdi. Rahim ağzım iyice kısalmış 21 mm ye düşmüşçok üzüldüm ya nst deyim şimdi ama sancım yok en azından
Ayın 6sina çağırdı acil bir şey olursa gel dedi devlete gidiyorum ya her hafta çekmezler sanırımÇok zorlayacak gibi değilmiş kendini korkutma hiç haftalık nst çektir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?