- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.381
Ekolojiye de zarar.Ürün kalitesi cidden düştü. Artık hiçbir ürünün eski kalitesi yok teflondan çeliğine kadar .
Ama kesinlikle doğru . Artık bir ürüne ömür boyu garanti verircesine sağlam üretmiyor . Sağlam üretirse hep dayanıklı olursa müşteri kaybı gibi düşünüyorlar . Bir ütün bizi 2-3 yıl götürse şükür modundayız
Çelikler de kararıyorÇelikler ömürlük oluyor
Teflon granit biraz farklı balım
KV de de öyle ömürlük tencereler var annemde de.
Çelik her türlü sağlam oluyor isterse markasız olsun pas mas ben hiç rastlamadım
Sabah kalktım herkes yatıyor dedim bari mesajları bitireyimGünaydınlar efeniiiim
Ya dünden beri her fırsatta girip okuyorum yok anam yetişemedim size maşallah
Nasıl ya kararınca ölüyor mu cif mif parlamıyor mu?Çelikler de kararıyorama granit ve teflon kadar deforme olmuyorlar
erkeklerin herhangi bir şeyi anlaması ortalama o kadar sürüyor zatenBir erkeğin baba olduğunu anlaması ve hissetmesi doğduktan sonra 4 ay alıyormuş
Çünkü onlarda hormon yok.Ya bu erkekler niye böyle yaa. Bebek 2 gündür doğru dürüst haraket etmiyor aralıklarla söylüyorum bu durumu, uyuyordum uyandım. Baktım yine haraket yok. Kalktım 2 parça çikolata attım ağzıma yok yani yok. Uyandırdım çikolata yedim haraket etmiyor dedim saçma sapan ne dediği belli olmayan Bi cümle söyleyip döndü arkasını. Gerçekten bu kadar gamsız nasıl oluyorlar yani normalde böyle bir adamda değildir hamileliğimde bişeyler oldu buna yanımda uyuyor fosur fosur saçını başını yolasım var
Ölmek değil de karardikca temizliyorsun ama dibi daha erken tutmaya başlıyorNasıl ya kararınca ölüyor mu cif mif parlamıyor mu?
Ben şükredeyim evdeki çeliklere o zaman
Ahahhahahahahaha bizim okulda bir çocuk vardı erkeklerle ilgili bir şey diyince baban hariç de diyordu şimdi o geldi aklımaerkeklerin herhangi bir şeyi anlaması ortalama o kadar sürüyor zaten
Çeliklere birsey olmaz tatlım mis gibi dünyanın en güzel teknolojisi diyebiliriz.Çelikler de kararıyorama granit ve teflon kadar deforme olmuyorlar
Kocalarımız dahil babalarımız hariç diyelim dhdhrhhrAhahhahahahahaha bizim okulda bir çocuk vardı erkeklerle ilgili bir şey diyince baban hariç de diyordu şimdi o geldi aklıma
Senin ikizmiydi yaayeni farkettimResmen bebekler karnımda döndü bugün şaka gibi sabah kasıklarım yerinden çıkacak gibiydi karnımda aşırı hareket ve kasılma hissettim bi ara şuan ise midemde kaburgamda çok güçlü tekmeler hissediyorum elleri olmadıkları kesin çünkü karnımın üstünde hiç bukadar güçlü hareketler hissetmemiştim korkuyorum
Benim çeyizime aldığımız çelik tencere ile anneminkiler arasında inanılmaz fark var daha çabuk kararıyor yapışıyorÇeliklere birsey olmaz tatlım mis gibi dünyanın en güzel teknolojisi diyebiliriz.
Kızı ciddi ciddi bende merak diyorum yaaEki Görüntüle 3321642
Ahanda bordo bereliler burda hazırda bekliyor.
Alıntı yapıp laf yetiştirmeye çalışıyorlar kesin.
@parla_4 iyi ki yazmamış kız yoksa kim okuyacaktı
Bunları bile zor okuyoz
Dipnot : Yüz kişinin yazmaya ikna edemediği parlayı ters psikoloji ile ikna etme çabam
Nasrettin hocanın eşekten düşmedim ben zaten inecektim şeysi gibi
Ben yetiskin dolabı aldım, resmen eşyaları sığmıyor süslü kızımınBebek dolabı olarak almıcam ama canım. Çocuk dolabı ya da yetişkin de olabilir büyük bir dolap almayı düşünüyorum
Canım agrimiyorsa idare edebilirsen et, dişçi doktorun izin vermeden bakmıyor zaten, doktorda idare etmeni istiyorKızlar dolgum düştü sakız çiğnerken, dişçiye gitsem acaba halleder mi? Kanal tedavisi yaptırmıştım daha önce oraya ne yapacağımı şaşırdım boş kaldı
Cift kişilik yatakta tek kisi yatıyorum yine de sığamiyorm sagima yatiyorken yuvarlanip soluma dönüyorum yatak bitiyorNe zaman yatağa geçsem iki kedim de geliyor ayak ucuma kıvrılıyor. Ben zaten kendim zor sığıyorumüç yastık bir koca artı iki kedi
Kendi doğurduğuna versin töbe yaa ona neymişİnşallahkv muhabbeti açmak istemem ama benimki şimdiden mama verelim dediği için doğum anını değil hep bunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?