2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ekolojiye de zarar.
Dünya zaten kirleniyor.
Nasıl bir para hırsı her şeyin önüne geçiyor.

Kız babam Almanya'dan miele çamaşır makinesi getirmiş maşallah taş gibi 40 senelik nerdeyse. Öyle güzel yıkıyor ki yengemde arçelik var getirip mielede yıkar.

Çelikler ömürlük oluyor
Teflon granit biraz farklı balım
KV de de öyle ömürlük tencereler var annemde de.
Çelik her türlü sağlam oluyor isterse markasız olsun pas mas ben hiç rastlamadım
Çelikler de kararıyor ama granit ve teflon kadar deforme olmuyorlar

Çünkü onlarda hormon yok.
Yani endişe mekanızmaları bizim kadar değil.
Herseye kedidir o kedi tepkileri var mesela.
Onların endişe duyması için doktorların çok ciddi bir konuşma yapması gerekiyor ki ancak.
Doktorlarımız yolunda hersey deyince buda onlarda rahatlık oluşturuyor.
Mesela erkekler de şey var birsey anlatıyoruz normal çünkü hamilesin diyorlar.
Hamilelerin başına herşey gelebilir çünkü.
Ama korkma bebeğin iyidir.
Dinleniyordur.
Bugün hareket eder

erkeklerin herhangi bir şeyi anlaması ortalama o kadar sürüyor zaten
Ahahhahahahahaha bizim okulda bir çocuk vardı erkeklerle ilgili bir şey diyince baban hariç de diyordu şimdi o geldi aklıma

Senin ikizmiydi yaayeni farkettim

Çeliklere birsey olmaz tatlım mis gibi dünyanın en güzel teknolojisi diyebiliriz.
Benim çeyizime aldığımız çelik tencere ile anneminkiler arasında inanılmaz fark var daha çabuk kararıyor yapışıyor

Kızı ciddi ciddi bende merak diyorum yaa

Bebek dolabı olarak almıcam ama canım. Çocuk dolabı ya da yetişkin de olabilir büyük bir dolap almayı düşünüyorum
Ben yetiskin dolabı aldım, resmen eşyaları sığmıyor süslü kızımın
Kızlar dolgum düştü sakız çiğnerken, dişçiye gitsem acaba halleder mi? Kanal tedavisi yaptırmıştım daha önce oraya ne yapacağımı şaşırdım boş kaldı
Canım agrimiyorsa idare edebilirsen et, dişçi doktorun izin vermeden bakmıyor zaten, doktorda idare etmeni istiyor
Ne zaman yatağa geçsem iki kedim de geliyor ayak ucuma kıvrılıyor. Ben zaten kendim zor sığıyorum üç yastık bir koca artı iki kedi
Cift kişilik yatakta tek kisi yatıyorum yine de sığamiyorm sagima yatiyorken yuvarlanip soluma dönüyorum yatak bitiyor

Kızlar n11
9-22 Ekim'de gelen ürünleriniz varsa bugün yoruma 5 ,fotolu yoruma 7 uç uç puan son günü
2 fotolu bir yorum ile 19 tl uç uç geldi.
Gün bitmeden kaçırmayın

Mama konusunda palm yağı içermeyen ürünleri kullanılması gerekiyormuş bir doktora sormuslardi Instagram da ısrarla marka isteyince sma yı önermişti ama ben içeriğine bakmadım hiç. Ama bir tane edinmek lazim hangisinden alacaksak dediğiniz doğru hastanede lazm olabilir

Günaydın kızlar, çift kişilik yatakta tek kişi yatıyorum,hamile yastığım var, baska yastıklarım var ama her gün ağrılı kalkıyorum, kollarım omzum belim bacaklarim çürümüş gibi, halbuki sürekli bi sağa bi sola da dönüyorum normal mi bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…