2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İade edicem askıları muhtemelen olmayacak. Nerden aldın canım dolabı?

Ülkr ürünlerinde ciddi anlamda Palm yağı çıkmış adamlar başta inkar etmişler sonra kabul etmişler arada davalar falan olmuş. Bide mesela bu firma tek burda değil başka devletlerede satış yapıyo hatta ciddi bir tüketicisi var. Bazı şeyler şaka gibi başkasından beklersin ama kendi insanının yapması bambaşka

Kesinlikle öyle ve ulker zaten dünyanın parasını kazanıyor hilleye hurdaya bile gerek yok Torku güven veriyor biraz ama artık ondan bile emin olamıyoruz

Kesinlikle öyle ve ulker zaten dünyanın parasını kazanıyor hilleye hurdaya bile gerek yok Torku güven veriyor biraz ama artık ondan bile emin olamıyoruz
Onlar muhtemelen iyi çünkü ürünlerin tadı tuzu yok ama işte fiyat olarak biraz fazla diğerlerinden diye alıcısı az kız ben aşermede Allahım boyuna şalgam içiyodum yolda giderken bile durup marketten alıyodum. Ama onda bile katkı maddesi varmış ki bakmadım bebek gelişimden tehlikesi olan bi antioksidan koymuşlar daha da içemedim. Doğal içeriklerde bi kötü tadı

O kadar sinirliyim ki beyin sinapslarına tüküreyim!

Hayır ya gün içinde belki 10 kere o da sıyırma şeklinde tekme yok. Cuma günü nst ye girip ultrasonla bakıldı bilmiyorum napcam

Hayır ya belli belirsiz günde 10 defa belki anca cuma günü doktora gitmemiş olsam koşarak gidicem hastaneye. Çok canım sıkılıyor
Canım ben bebeklerin hareketini eskisi gibi hissetmiyorum ama geçen gün tam 3 saatte nst çekebildik üstteki bebek asla yerinde durmayıp kaçtığı için sürekli. Mesela ben bunu karnımda asla hissetmiyordum. Nst ye girmesem hareketleri azaldı felan diyordum. Artık bebekler büyük eskisi gibi tekmeler atmıyolar içerde balık gibi yüzüyolar kendini korkutma lütfen

Bazen gerçekten zor tahammül ediyorum. İnşallah haraket eder inşallah. Sabah uyanmış nasıl egoş diyor Bana, aynı dedim dur sana çikolata getireyim diyor ben gece yedim sana da bunu gece söyledim dedim hatırlamıyorum diyor. Sonra gergin gergin beni suçluyorsun suçlanarak uyanıyorum diyor. Ben ne derdindeyim adam ne derdinde gerçekten olmayan hormonlarına da tüküreyim beyin kıvrımlarını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…