- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.421
Alıyorum
Ben herkeste böyledir sanıyordum demek ki yaşadığım stresli günlerle alakalı, rüyalarım kabus sürekli
Kız bıktım bunların mantığındanher a bi lafları var arkadaş
İade edicem askıları muhtemelen olmayacak. Nerden aldın canım dolabı?Ben yetiskin dolabı aldım, resmen eşyaları sığmıyor süslü kızımın
Canım agrimiyorsa idare edebilirsen et, dişçi doktorun izin vermeden bakmıyor zaten, doktorda idare etmeni istiyor
Cift kişilik yatakta tek kisi yatıyorum yine de sığamiyorm sagima yatiyorken yuvarlanip soluma dönüyorum yatak bitiyor
Ülkr ürünlerinde ciddi anlamda Palm yağı çıkmış adamlar başta inkar etmişler sonra kabul etmişler arada davalar falan olmuş. Bide mesela bu firma tek burda değil başka devletlerede satış yapıyo hatta ciddi bir tüketicisi var. Bazı şeyler şaka gibi başkasından beklersin ama kendi insanının yapması bambaşkaArkadaşımin babası Fransa'da çalışıyordu bir tane çikolata getirmişti yedik eşim dedi ki bunun tadı bizim ulkedekinden çok daha güzel sonra içerik karşılaştırdık süt ve kakao oranı çok daha fazlaydı
Her daim bi haftadır yine miras konusu işliyoruz sülalede kafam şiştiBol aksiyon
Ama fiyatlar bizim doğum zamanına artabilir. Maalesef zamanlar yılbaşında değil aralıkta geliyoTeşekkür ederim canım.
Kesinlikle öyle ve ulker zaten dünyanın parasını kazanıyor hilleye hurdaya bile gerek yok Torku güven veriyor biraz ama artık ondan bile emin olamıyoruzÜlkr ürünlerinde ciddi anlamda Palm yağı çıkmış adamlar başta inkar etmişler sonra kabul etmişler arada davalar falan olmuş. Bide mesela bu firma tek burda değil başka devletlerede satış yapıyo hatta ciddi bir tüketicisi var. Bazı şeyler şaka gibi başkasından beklersin ama kendi insanının yapması bambaşka
Her daim bi haftadır yine miras konusu işliyoruz sülalede kafam şişti
Onlar muhtemelen iyi çünkü ürünlerin tadı tuzu yokKesinlikle öyle ve ulker zaten dünyanın parasını kazanıyor hilleye hurdaya bile gerek yok Torku güven veriyor biraz ama artık ondan bile emin olamıyoruz
O kadar sinirliyim ki beyin sinapslarına tüküreyim!Taşımadıkları için anlayamıyorlar
Benşm eşimde bazen huysuzluğu tutuyor
bebek çok vurdu rahatsız oluyırum diyorum
Bırak çocuğu oynasın kendine diyor
Az hareket edince de
Ne istediğin belli değil diyor
Hayır ya belli belirsiz günde 10 defa belki anca cuma günü doktora gitmemiş olsam koşarak gidicem hastaneye. Çok canım sıkılıyorŞimdi hareket etti mi
Desteğe her zaman gelebilecek grup arkadaşların olduğunu unutmaO kadar sinirliyim ki beyin sinapslarına tüküreyim!
Hayır ya gün içinde belki 10 kere o da sıyırma şeklinde tekme yok. Cuma günü nst ye girip ultrasonla bakıldı bilmiyorum napcamkuzum karnını doyurup tatlı da şeyler yiyip sol tarafına uzan eğer 2 saatte 10 hareket sayıyorsan bebek iyidir sayamıyorsan haklı bir evham yapıyorsun demektir. kocalar bence bebeğin bizim kadar farkında değiller doğunca dank edecek onlara.
Canım ben bebeklerin hareketini eskisi gibi hissetmiyorum ama geçen gün tam 3 saatte nst çekebildik üstteki bebek asla yerinde durmayıp kaçtığı için sürekli. Mesela ben bunu karnımda asla hissetmiyordum. Nst ye girmesem hareketleri azaldı felan diyordum. Artık bebekler büyük eskisi gibi tekmeler atmıyolar içerde balık gibi yüzüyolarHayır ya belli belirsiz günde 10 defa belki anca cuma günü doktora gitmemiş olsam koşarak gidicem hastaneye. Çok canım sıkılıyor
Benim orada normal 40.000 o kadar artmaz yüksek ihtimal. Aslında hastahanemden ve doktorumdan çok memnunum ama şartlarAma fiyatlar bizim doğum zamanına artabilir. Maalesef zamanlar yılbaşında değil aralıkta geliyo
Bazen gerçekten zor tahammül ediyorum. İnşallah haraket eder inşallah. Sabah uyanmış nasıl egoş diyor Bana, aynı dedim dur sana çikolata getireyim diyor ben gece yedim sana da bunu gece söyledim dedim hatırlamıyorum diyor. Sonra gergin gergin beni suçluyorsun suçlanarak uyanıyorum diyor. Ben ne derdindeyim adam ne derdinde gerçekten olmayan hormonlarına da tüküreyim beyin kıvrımlarını da.Çünkü onlarda hormon yok.
Yani endişe mekanızmaları bizim kadar değil.
Herseye kedidir o keditepkileri var mesela.
Onların endişe duyması için doktorların çok ciddi bir konuşma yapması gerekiyor ki ancak.
Doktorlarımız yolunda hersey deyince buda onlarda rahatlık oluşturuyor.
Mesela erkekler de şey var birsey anlatıyoruz normal çünkü hamilesin diyorlar.
Hamilelerin başına herşey gelebilir çünkü.
Ama korkma bebeğin iyidir.
Dinleniyordur.
Bugün hareket eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?