- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.401
Magnezyum ve d vitamini alıyor musun?Günaydın kızlar, çift kişilik yatakta tek kişi yatıyorum,hamile yastığım var, baska yastıklarım var ama her gün ağrılı kalkıyorum, kollarım omzum belim bacaklarim çürümüş gibi, halbuki sürekli bi sağa bi sola da dönüyorum normal mi bu kadar
Eski mantık annemde bebekten bahsetmek hareketlerinden bahsetmek ayıp geliyo ona bende bahsediyorum alışsın normal şeyler bunlar. Kendileride çocuk yapmış gayetçok kırıcı ya özellikle çok istenen bir bebekten sonra böyle söylemesi
olur olur hiç ağrısız kasılmasız hamilelik olmaz zaten vücudunda bir canlı büyütüyorsun kemiklerin birbirinden uzaklaşıyor çok normal değil mi ağrılar sancılar
ya canım benim teşekkür ederim ne güzel güldürdüysem seniinşallah bir gün denk gelir sohbet edebiliriz burdaki çok kişiyi tanımak istiyorum ya arkadaşımmış gibi hissediyorum çoğunuzu kahveye davet edesim geliyo
Kendini kasarak uyuyor olabilirsinGünaydın kızlar, çift kişilik yatakta tek kişi yatıyorum,hamile yastığım var, baska yastıklarım var ama her gün ağrılı kalkıyorum, kollarım omzum belim bacaklarim çürümüş gibi, halbuki sürekli bi sağa bi sola da dönüyorum normal mi bu kadar
Gop Avrasya hastanesine gidiyorum ben normal doğum 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryanda 27. Temiz hastane ebeleride çok iyi doğum sistemi falanda iyi. Doğuma eşlerde girebiliyorKızlar Avrupa yakasında doğum için gittiğiniz hastahane ve fiyatı ne kadar. Bana buradan veya özelden bilgi verebilir misiniz? Eşim hala işsiz benim hastahaneden indirim talep ettik ama çıkmazsa mecbur değiştirmek zorunda kalacağım şimdiden bakayım.
Bu Karadenizlilerin olaylara bu şekilde dümdüz bakmasına bayılıyorumEski mantık annemde bebekten bahsetmek hareketlerinden bahsetmek ayıp geliyo ona bende bahsediyorum alışsın normal şeyler bunlar. Kendileride çocuk yapmış gayet
Üşütmüş olabilir misin acabaGünaydın kızlar dün akşam saat 10'dan sonra inanılmaz zor bir gece geçirdim sağ kasık bölgemi 10 dakikada bir sanki bıçak saplaması gibi bir ağrı girip sağ bacağım a doğru iniyordu ağrı inanılmaz derecede korktum o ağrıyla uyuyakalmışım sağ tarafıma yatıyorum geçmiyor sol tarafıma yatıyorum geçmiyor oturuyorum geçmiyor uyuyakalmasaydım kesin acile gidecektim gece yine çektim aynı ağrıyı ama şu an iyiyiz çok şükür skandal bir gece yaşadım
Bi ara mühendisin oğlu yurt dışına çıkmıştı orda mama içeriklerine falan bakıyordu. Aynı marka daha doğal içerikliydi. Palm yağı olan birşeyi bence bu benim fikrim direk elememiz gerektiğini düşünüyorum. Daha bebek ya onlar minnacık bebeğin mamasına saçma sapan ilaveler yapıyorlar delirtiyo bu beniKeçi sütü anne sütüne en yakın sütmüs belki bebeğin midesi ilk inek sütüne alışsın diye tavsiye etmiyorlardır. Hipp in palm çekirdeği yağı hariç içeriği idare eder gibi. Yurtdışındaki aynı ürünlerle bizim ülkemizdeki aynı ürünlerin içerik farkı var gibi geliyor bana
Yok aslında üşütmeye dair herhangi başka bi belirti de yok ama bilemiyorum o an dedim ya bu sanciysa ya erken geliyorsa bintane senaryo kurdum kafamdaÜşütmüş olabilir misin acaba
Arkadaşımin babası Fransa'da çalışıyordu bir tane çikolata getirmişti yedik eşim dedi ki bunun tadı bizim ulkedekinden çok daha güzel sonra içerik karşılaştırdık süt ve kakao oranı çok daha fazlaydıBi ara mühendisin oğlu yurt dışına çıkmıştı orda mama içeriklerine falan bakıyordu. Aynı marka daha doğal içerikliydi. Palm yağı olan birşeyi bence bu benim fikrim direk elememiz gerektiğini düşünüyorum. Daha bebek ya onlar minnacık bebeğin mamasına saçma sapan ilaveler yapıyorlar delirtiyo bu beni
Bebeğim o biraz alaşım oranlarının farklılığından kaynaklı. Her çatal bıçak tencereyi aynı oranda çelikten üretmiyorlar. Bazıları o yüzden daha ucuz bazıları o yüzden daha pahalı. Bide bu konunun içi çok farklı sonrası işlemleri var bilmem ne falan filan yani işin bi kimya boyutu varBenim çeyizime aldığımız çelik tencere ile anneminkiler arasında inanılmaz fark var daha çabuk kararıyor yapışıyor
AlıyorumMagnezyum ve d vitamini alıyor musun?
Ben herkeste böyledir sanıyordum demek ki yaşadığım stresli günlerle alakalı, rüyalarım kabus sürekliKendini kasarak uyuyor olabilirsin
Ya havalar çok dengesiz bellide olmuyo ama zaten son haftalardayız. O yüzden bu sancılarım olması da normal. Baktın ters giden bişiler var ihmal etme mutlaka doktora gitYok aslında üşütmeye dair herhangi başka bi belirti de yok ama bilemiyorum o an dedim ya bu sanciysa ya erken geliyorsa bintane senaryo kurdum kafamda
Benim kardeşim de yurt dışında Milkanin çikolatası almış hem çok daha kalın hem de tadı çok farklı dedi. Orada üretildiği gibi üretilmiyor bazi ürünler ülkemizde bence deArkadaşımin babası Fransa'da çalışıyordu bir tane çikolata getirmişti yedik eşim dedi ki bunun tadı bizim ulkedekinden çok daha güzel sonra içerik karşılaştırdık süt ve kakao oranı çok daha fazlaydı
Ağrılı uyanma iki gündür bende de var dayak yemiş gibiym. Ama kalkıp hareket edince hafifliyor. Hamilelikle alakalı diye düşündüm ben de ve havalardan da olabilir. Ciddilesirse doktoruna danış istersenAlıyorum
Ben herkeste böyledir sanıyordum demek ki yaşadığım stresli günlerle alakalı, rüyalarım kabus sürekli
Yok yok en son ihmal edeceğim şey canımYa havalar çok dengesiz bellide olmuyo ama zaten son haftalardayız. O yüzden bu sancılarım olması da normal. Baktın ters giden bişiler var ihmal etme mutlaka doktora git
Kilo almaya bağlı diye düşünüyorum bende de oluyo da çünkü kendimi tartamıyorum artıkGünaydın kızlar, çift kişilik yatakta tek kişi yatıyorum,hamile yastığım var, baska yastıklarım var ama her gün ağrılı kalkıyorum, kollarım omzum belim bacaklarim çürümüş gibi, halbuki sürekli bi sağa bi sola da dönüyorum normal mi bu kadar
Teşekkür ederim canım.Gop Avrasya hastanesine gidiyorum ben normal doğum 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryanda 27. Temiz hastane ebeleride çok iyi doğum sistemi falanda iyi. Doğuma eşlerde girebiliyor
Kız bıktım bunların mantığındanBu Karadenizlilerin olaylara bu şekilde dümdüz bakmasına bayılıyorumeşimde öyle durup dururken hiç aklıma gelmeyecek dümdüz bir şey söylüyor
Ayakkabılar dondurmalar hepsi arasında fark oluyorBenim kardeşim de yurt dışında Milkanin çikolatası almış hem çok daha kalın hem de tadı çok farklı dedi. Orada üretildiği gibi üretilmiyor bazi ürünler ülkemizde bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?