2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Magnezyum ve d vitamini alıyor musun?

Eski mantık annemde bebekten bahsetmek hareketlerinden bahsetmek ayıp geliyo ona bende bahsediyorum alışsın normal şeyler bunlar. Kendileride çocuk yapmış gayet

Kendini kasarak uyuyor olabilirsin

Gop Avrasya hastanesine gidiyorum ben normal doğum 15 zorunlu sezeryan 17 isteğe bağlı sezeryanda 27. Temiz hastane ebeleride çok iyi doğum sistemi falanda iyi. Doğuma eşlerde girebiliyor

Eski mantık annemde bebekten bahsetmek hareketlerinden bahsetmek ayıp geliyo ona bende bahsediyorum alışsın normal şeyler bunlar. Kendileride çocuk yapmış gayet
Bu Karadenizlilerin olaylara bu şekilde dümdüz bakmasına bayılıyorum eşimde öyle durup dururken hiç aklıma gelmeyecek dümdüz bir şey söylüyor

Üşütmüş olabilir misin acaba

Bi ara mühendisin oğlu yurt dışına çıkmıştı orda mama içeriklerine falan bakıyordu. Aynı marka daha doğal içerikliydi. Palm yağı olan birşeyi bence bu benim fikrim direk elememiz gerektiğini düşünüyorum. Daha bebek ya onlar minnacık bebeğin mamasına saçma sapan ilaveler yapıyorlar delirtiyo bu beni

Arkadaşımin babası Fransa'da çalışıyordu bir tane çikolata getirmişti yedik eşim dedi ki bunun tadı bizim ulkedekinden çok daha güzel sonra içerik karşılaştırdık süt ve kakao oranı çok daha fazlaydı

Benim çeyizime aldığımız çelik tencere ile anneminkiler arasında inanılmaz fark var daha çabuk kararıyor yapışıyor
Bebeğim o biraz alaşım oranlarının farklılığından kaynaklı. Her çatal bıçak tencereyi aynı oranda çelikten üretmiyorlar. Bazıları o yüzden daha ucuz bazıları o yüzden daha pahalı. Bide bu konunun içi çok farklı sonrası işlemleri var bilmem ne falan filan yani işin bi kimya boyutu var

Yok aslında üşütmeye dair herhangi başka bi belirti de yok ama bilemiyorum o an dedim ya bu sanciysa ya erken geliyorsa bintane senaryo kurdum kafamda
Ya havalar çok dengesiz bellide olmuyo ama zaten son haftalardayız. O yüzden bu sancılarım olması da normal. Baktın ters giden bişiler var ihmal etme mutlaka doktora git

Benim kardeşim de yurt dışında Milkanin çikolatası almış hem çok daha kalın hem de tadı çok farklı dedi. Orada üretildiği gibi üretilmiyor bazi ürünler ülkemizde bence de

Alıyorum

Ben herkeste böyledir sanıyordum demek ki yaşadığım stresli günlerle alakalı, rüyalarım kabus sürekli
Ağrılı uyanma iki gündür bende de var dayak yemiş gibiym. Ama kalkıp hareket edince hafifliyor. Hamilelikle alakalı diye düşündüm ben de ve havalardan da olabilir. Ciddilesirse doktoruna danış istersen

Kilo almaya bağlı diye düşünüyorum bende de oluyo da çünkü kendimi tartamıyorum artık

Benim kardeşim de yurt dışında Milkanin çikolatası almış hem çok daha kalın hem de tadı çok farklı dedi. Orada üretildiği gibi üretilmiyor bazi ürünler ülkemizde bence de
Ayakkabılar dondurmalar hepsi arasında fark oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…