2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar emsan nowa wok tava kullanan var mı?
Kuponla onu mu alsam?
Yumurta pişer mi sizce?
Emsanda 150 lira
Kuponla 130 a geliyor.
Kasım indirimlerini mi beklesem
On gün önce aynı tavayı 99 a satmışlar

Pazar50 kuponu aktif yüklemek isteyen varsa.
İndirim40 bir de.

K Kaskade e ticaret danışmanımız

Ya bu erkekler niye böyle yaa. Bebek 2 gündür doğru dürüst haraket etmiyor aralıklarla söylüyorum bu durumu, uyuyordum uyandım. Baktım yine haraket yok. Kalktım 2 parça çikolata attım ağzıma yok yani yok. Uyandırdım çikolata yedim haraket etmiyor dedim saçma sapan ne dediği belli olmayan Bi cümle söyleyip döndü arkasını. Gerçekten bu kadar gamsız nasıl oluyorlar yani normalde böyle bir adamda değildir hamileliğimde bişeyler oldu buna yanımda uyuyor fosur fosur saçını başını yolasım var

Prima olayi mesela sizin zamaninizda kullandiginiz prima suan pampers harmonie die satilio. Hem ucuz hem pahali yada hem temiz icerik hem kotu olarak ayirmis firma kendini
Sebamedi bilmiorim mesela hic arastirmadim
Ama sanirimnhammade vb fiyatkari yuzunden herseyin bku cikmis
Temiz kaliteli urun bulmak cok zor
Benim temiz sandigim bi suru urun kotu cikti mesela
İnsallah hep beraber olucaz bebislerimizle
Ama sen de beraber olucaksin bu sefer. Geecekten hissedioeum bak
İnaniyorum bunu yazarken

Aman onlarin mayasi gevsek
Uzme canini. Gamzsiz olmasalar erkek olmazlardi

Onlar maalesef bizim abarttigimizi düşünüyor, her kontrolde normal çıkıyor her şey ya, sadece pimpirikkiligimizden düşünüyorlar çünkü bizim kadar araştırıp bilgilenip bişi yapmıyorlar…
Bence de herşey normaldir, büyüme ataklarında çok hareket etmiyorlar bir de büyüdükçe yer daraldıkça da etmiyorlarmış o kadar hareket

Kızlar ağrım geçmiyor. Hiç bu kadar uzun sürmezdi. Belimin sol tarafından diz kapağıma kadar sızı ağrı şeklinde. İnternette araştırdım biraz insan korkuyor ya
İnternetten bakınca hep en kötü ihtimal yazıyor canım biraz belini rahatlatacak hareketler yap YouTube’dan bakıp

Ne zaman yatağa geçsem iki kedim de geliyor ayak ucuma kıvrılıyor. Ben zaten kendim zor sığıyorum üç yastık bir koca artı iki kedi
Yaa bız de oyle, zaten zar zor dönüyorum, esım yan taraftan, kedı alt taraftan, gecen kalktım oturdum, ben uyumayım beklerım sızı dedım hadı kedı anlamıyor neyse de koca adam da sıkıstırıyor

Kızlar ağrım geçmiyor. Hiç bu kadar uzun sürmezdi. Belimin sol tarafından diz kapağıma kadar sızı ağrı şeklinde. İnternette araştırdım biraz insan korkuyor ya
Canım sen de bı doktora görün, ıcın rahat etsınn, ama 2 gunudr asırı aktıfsın marketler yuzunden ben onlar yuzunden oldugunu dusunuyorumm

Canım sen de bı doktora görün, ıcın rahat etsınn, ama 2 gunudr asırı aktıfsın marketler yuzunden ben onlar yuzunden oldugunu dusunuyorumm
Sanırım hareketten banyoları temizledim dün çok yoruldum eşim de kızıyor sen hamilesin niye yapıyorsun diye. Geçmedi hala bir de buz gibi göbeğim o sızlayan dizim. Geçmezse yarın gidicem doktora, bugün bulamam doktorumu

Günaydın kızlar dün akşam saat 10'dan sonra inanılmaz zor bir gece geçirdim sağ kasık bölgemi 10 dakikada bir sanki bıçak saplaması gibi bir ağrı girip sağ bacağım a doğru iniyordu ağrı inanılmaz derecede korktum o ağrıyla uyuyakalmışım sağ tarafıma yatıyorum geçmiyor sol tarafıma yatıyorum geçmiyor oturuyorum geçmiyor uyuyakalmasaydım kesin acile gidecektim gece yine çektim aynı ağrıyı ama şu an iyiyiz çok şükür skandal bir gece yaşadım

Taşımadıkları için anlayamıyorlar
Benşm eşimde bazen huysuzluğu tutuyor
bebek çok vurdu rahatsız oluyırum diyorum
Bırak çocuğu oynasın kendine diyor
Az hareket edince de
Ne istediğin belli değil diyor

İlk hamileliğimde bende aynı şeyleri yaşadım sinir küpüne döndüm sonra dediler gelin çok çabuk sinirleniyor dedim bekarken böyle değildim nolduysa evlenince oldu. Şimdi ikinci hamilelikte tam tersi herşey valla. Birde kimseye minnet etmeyip başım dik geziyorum hamileliğimde ilgili her bilgiyi vermiyorum sadece gelişimi iyi deyip kapatıyorum. Kimse ben ve çocuklarimdan daha değerli değil. Bu arada bir Türk kahvesi yada şekerli Nescafe iç hareket etmediginde soluna yat ve bekle inşallah hareket edecek

Yok sanki çocuk vurunca biz müdahale ediyoruz gibi cevap vermiş dur cocugum deyince duruyor oyna bakım deyince oynayan bir şey bu

Tatlım cumartesi hangi şubesinde eğitim var medipolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…