- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.341
Prima olayi mesela sizin zamaninizda kullandiginiz prima suan pampers harmonie die satilio. Hem ucuz hem pahali yada hem temiz icerik hem kotu olarak ayirmis firma kendiniBalım çok zaman geçti ve çok şey değişti
Primanın içeriği bile değişmiş primadan memnunduk mesela
Sebamed öyle o da değişmiş ondan da memnunduk şampuan olsun pişik kremi olsun
Ticari kaygı ile neleri değişmişler
Benim araştırıp o zaman kullandığım ürünler ile şimdiki arasında fark var.
O zaman da KK da anne grubunda fikir alışverişi ile ne nerde kaliteli uygun fiyat araştırarak aldık hep.
O zamanda çok bilinçli bir ekibimiz vardı. Biri kitap araştırırdı. Biri bebek arabası ne bileyim.
Ama şu konuda acemiyim hastane odasında bebekle hiç vakit geçirmedim.
İnşallah bu sefer hepinizle birlikte o sevinci neşeyi telaşı bende yaşayacağım.
Aman onlarin mayasi gevsekYa bu erkekler niye böyle yaa. Bebek 2 gündür doğru dürüst haraket etmiyor aralıklarla söylüyorum bu durumu, uyuyordum uyandım. Baktım yine haraket yok. Kalktım 2 parça çikolata attım ağzıma yok yani yok. Uyandırdım çikolata yedim haraket etmiyor dedim saçma sapan ne dediği belli olmayan Bi cümle söyleyip döndü arkasını. Gerçekten bu kadar gamsız nasıl oluyorlar yani normalde böyle bir adamda değildir hamileliğimde bişeyler oldu buna yanımda uyuyor fosur fosur saçını başını yolasım var
Onlar maalesef bizim abarttigimizi düşünüyor, her kontrolde normal çıkıyor her şey ya, sadece pimpirikkiligimizden düşünüyorlar çünkü bizim kadar araştırıp bilgilenip bişi yapmıyorlar…Ya bu erkekler niye böyle yaa. Bebek 2 gündür doğru dürüst haraket etmiyor aralıklarla söylüyorum bu durumu, uyuyordum uyandım. Baktım yine haraket yok. Kalktım 2 parça çikolata attım ağzıma yok yani yok. Uyandırdım çikolata yedim haraket etmiyor dedim saçma sapan ne dediği belli olmayan Bi cümle söyleyip döndü arkasını. Gerçekten bu kadar gamsız nasıl oluyorlar yani normalde böyle bir adamda değildir hamileliğimde bişeyler oldu buna yanımda uyuyor fosur fosur saçını başını yolasım var
Erkek anneleriiiiini bu üzdüAman onlarin mayasi gevsek
Uzme canini. Gamzsiz olmasalar erkek olmazlardi
İnternetten bakınca hep en kötü ihtimal yazıyor canımKızlar ağrım geçmiyor. Hiç bu kadar uzun sürmezdi. Belimin sol tarafından diz kapağıma kadar sızı ağrı şeklinde. İnternette araştırdım biraz insan korkuyor ya
Yaa bız de oyle, zaten zar zor dönüyorum, esım yan taraftan, kedı alt taraftan, gecen kalktım oturdum, ben uyumayım beklerım sızı dedımNe zaman yatağa geçsem iki kedim de geliyor ayak ucuma kıvrılıyor. Ben zaten kendim zor sığıyorumüç yastık bir koca artı iki kedi
Canım sen de bı doktora görün, ıcın rahat etsınn, ama 2 gunudr asırı aktıfsın marketler yuzunden ben onlar yuzunden oldugunu dusunuyorummKızlar ağrım geçmiyor. Hiç bu kadar uzun sürmezdi. Belimin sol tarafından diz kapağıma kadar sızı ağrı şeklinde. İnternette araştırdım biraz insan korkuyor ya
Sanırım hareketten banyoları temizledim dün çok yoruldum eşim de kızıyor sen hamilesin niye yapıyorsun diye. Geçmedi hala bir de buz gibi göbeğim o sızlayan dizim. Geçmezse yarın gidicem doktora, bugün bulamam doktorumuCanım sen de bı doktora görün, ıcın rahat etsınn, ama 2 gunudr asırı aktıfsın marketler yuzunden ben onlar yuzunden oldugunu dusunuyorumm
Taşımadıkları için anlayamıyorlarYa bu erkekler niye böyle yaa. Bebek 2 gündür doğru dürüst haraket etmiyor aralıklarla söylüyorum bu durumu, uyuyordum uyandım. Baktım yine haraket yok. Kalktım 2 parça çikolata attım ağzıma yok yani yok. Uyandırdım çikolata yedim haraket etmiyor dedim saçma sapan ne dediği belli olmayan Bi cümle söyleyip döndü arkasını. Gerçekten bu kadar gamsız nasıl oluyorlar yani normalde böyle bir adamda değildir hamileliğimde bişeyler oldu buna yanımda uyuyor fosur fosur saçını başını yolasım var
İlk hamileliğimde bende aynı şeyleri yaşadım sinir küpüne döndüm sonra dediler gelin çok çabuk sinirleniyor dedim bekarken böyle değildim nolduysa evlenince oldu.Ya bu erkekler niye böyle yaa. Bebek 2 gündür doğru dürüst haraket etmiyor aralıklarla söylüyorum bu durumu, uyuyordum uyandım. Baktım yine haraket yok. Kalktım 2 parça çikolata attım ağzıma yok yani yok. Uyandırdım çikolata yedim haraket etmiyor dedim saçma sapan ne dediği belli olmayan Bi cümle söyleyip döndü arkasını. Gerçekten bu kadar gamsız nasıl oluyorlar yani normalde böyle bir adamda değildir hamileliğimde bişeyler oldu buna yanımda uyuyor fosur fosur saçını başını yolasım var
Yok sanki çocuk vurunca biz müdahale ediyoruz gibi cevap vermiş dur cocugum deyince duruyor oyna bakım deyince oynayan bir şey buTaşımadıkları için anlayamıyorlar
Benşm eşimde bazen huysuzluğu tutuyor
bebek çok vurdu rahatsız oluyırum diyorum
Bırak çocuğu oynasın kendine diyor
Az hareket edince de
Ne istediğin belli değil diyor
Tatlım cumartesi hangi şubesinde eğitim var medipolunmedipolde gebe okuluna gideceğiz haftaya cumartesi, kasım sonunda da bireysel emzirme danışmanlığı eğitimi alacağım emzirme danışmanı doğumdan sonra da 15 gün destek veriyor emzirme sürecinde ben her öğrendiğimi yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?