2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tatlım kupon mantıklı ama ben tava tencere ve mutfak ürünlerinde Karaca Emsanı çok tercih etmiyorum beklentiyi karşılamıyor gün sonunda pişman oluyor insan genelde .

Karaca emsan jumbo ( aynı fabrikada üretiliyor )
Karaca ile emsanda malzeme kalitesi iyi olmuyor . Sadece jumboya özeniyorlar . Belki farklı bir markadan tava araştırıp baksan daha iyi olur

Bu ürünün dış yüzeyi kaplama 2 ay mühlet veriyorum max. Kaplaması soyuldığu anda işi birer

Ya TR üretiminde sıkıntı var sanırım teflonlarda ya da marka modellerde.
2010 de belçikaya gidince Tefal tava almıştım 3 lü ikisi hala bozulmadı.
Geçen sene ya da önceki sene başka tekli büyük model aldım attı hemen o da tefal yani.
Ya ticaret mantıgı sirkülasyonu olsun diye artık dayanıklı yapmıyorlar beyaz eşya gibi. Bozulsun yenisi satılsın diye.
Bak TR den 2011 de filan pilav tenceresi aldım tefal ın yine bir modeli o da hala sağlam değişik.

Keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüs belki bebeğin midesi ilk inek sütüne alışsın diye tavsiye etmiyorlardır. Hipp in palm çekirdeği yağı hariç içeriği idare eder gibi. Yurtdışındaki aynı ürünlerle bizim ülkemizdeki aynı ürünlerin içerik farkı var gibi geliyor bana

Karaca ve Emsan ömürlük değil de yıllık kullanılan ürünlere dönüştü

İnşallah

Hareket tavsiyesi falan verdi mi dönmesi için

Şimdi hareket etti mi

kuzum karnını doyurup tatlı da şeyler yiyip sol tarafına uzan eğer 2 saatte 10 hareket sayıyorsan bebek iyidir sayamıyorsan haklı bir evham yapıyorsun demektir. kocalar bence bebeğin bizim kadar farkında değiller doğunca dank edecek onlara.

Sanki burada biraz haklı gibi.

Bir erkeğin baba olduğunu anlaması ve hissetmesi doğduktan sonra 4 ay alıyormuş

Annem hala ceyizine aldığı hisarin tencerelerini kullanıyor hiçbir şey olmadı 29 sene az bile değil

Allah’ın kısmeti işte canım rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini inşallah
Kızlar bu uzun kollu zıbınlardan kaç adet aldınız 0-3 ay için? En çok bunlar kullanılıyormuş sanırım 5 adet 350 liraya buldum trendyolda kalitesine çok emin olamadım ama
Kocam bey Çınar kımıldarken karnıma doğru seslendi biraz sesli hatta korktu kaçtı şok olmuştuk bizde
Ben de elimden kavanoz düşürmüştüm kavanozun düşmesiyle içimde ters dönmesi bir oldu sesten korkuyorlar mikser sesine de aynı tepkiyi veriyor üzülüyorum öyle olunca

Maşallah maşallah sevindim
Dünden beri yok dedim nazar ettim kendime yazdıktan sonra iki kere oldu kasılma S Seray94 daha önceleri olmamıştı normal mi acaba ?
Düşünme öyle kısa süreli sık olmayan kasılmalar tehlike değil canım için rahat olsun ben ilaç içmeme rağmen günde en az dört kere yaşıyorum Allah’ın izniyle zamanı dolduracaklar inanıyorum ben

Ürün kalitesi cidden düştü. Artık hiçbir ürünün eski kalitesi yok teflondan çeliğine kadar .

Ama kesinlikle doğru . Artık bir ürüne ömür boyu garanti verircesine sağlam üretmiyor . Sağlam üretirse hep dayanıklı olursa müşteri kaybı gibi düşünüyorlar . Bir ütün bizi 2-3 yıl götürse şükür modundayız

Annem hala ceyizine aldığı hisarin tencerelerini kullanıyor hiçbir şey olmadı 29 sene az bile değil
Çelikler ömürlük oluyor
Teflon granit biraz farklı balım
KV de de öyle ömürlük tencereler var annemde de.
Çelik her türlü sağlam oluyor isterse markasız olsun pas mas ben hiç rastlamadım

Malesef kan şekeri düşen bebek de çok uyuyor.
Tecrübesizlik bebeğim mama yemesin biberona alışmasın gibi düşünceler insanları bu sürece itiyor.
Ben kesinlikle mama vermeyi düşünüyorum. Önce emzirme sonra mama.
Aramızda bir yöntem bulacaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…