- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.361
Tatlım kupon mantıklı ama ben tava tencere ve mutfak ürünlerinde Karaca Emsanı çok tercih etmiyorum beklentiyi karşılamıyor gün sonunda pişman oluyor insan genelde .
Ya TR üretiminde sıkıntı var sanırım teflonlarda ya da marka modellerde.Tatlım kupon mantıklı ama ben tava tencere ve mutfak ürünlerinde Karaca Emsanı çok tercih etmiyorum beklentiyi karşılamıyor gün sonunda pişman oluyor insan genelde .
Karaca emsan jumbo ( aynı fabrikada üretiliyor )
Karaca ile emsanda malzeme kalitesi iyi olmuyor . Sadece jumboya özeniyorlar . Belki farklı bir markadan tava araştırıp baksan daha iyi olur
Bu ürünün dış yüzeyi kaplama 2 ay mühlet veriyorum max. Kaplaması soyuldığu anda işi birer
Eki Görüntüle 3321679
Keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüs belki bebeğin midesi ilk inek sütüne alışsın diye tavsiye etmiyorlardır. Hipp in palm çekirdeği yağı hariç içeriği idare eder gibi. Yurtdışındaki aynı ürünlerle bizim ülkemizdeki aynı ürünlerin içerik farkı var gibi geliyor banaHic duymadim benim bikac arkadasim enfamil kullandi. Golden goat kullanana oldu ama alerjisi vardi onin oglunun. Ztn aleri olmadan gg onerilmiomus.
Eki Görüntüle 3321651 Eki Görüntüle 3321652
Gg alerjik bebeklerde kullaniliomus. Ama hipp bak yazilara.
Karaca ve Emsan ömürlük değil de yıllık kullanılan ürünlere dönüştüTatlım kupon mantıklı ama ben tava tencere ve mutfak ürünlerinde Karaca Emsanı çok tercih etmiyorum beklentiyi karşılamıyor gün sonunda pişman oluyor insan genelde .
Karaca emsan jumbo ( aynı fabrikada üretiliyor )
Karaca ile emsanda malzeme kalitesi iyi olmuyor . Sadece jumboya özeniyorlar . Belki farklı bir markadan tava araştırıp baksan daha iyi olur
Bu ürünün dış yüzeyi kaplama 2 ay mühlet veriyorum max. Kaplaması soyuldığu anda işi birer
Eki Görüntüle 3321679
İnşallahBalım çok zaman geçti ve çok şey değişti
Primanın içeriği bile değişmiş primadan memnunduk mesela
Sebamed öyle o da değişmiş ondan da memnunduk şampuan olsun pişik kremi olsun
Ticari kaygı ile neleri değişmişler
Benim araştırıp o zaman kullandığım ürünler ile şimdiki arasında fark var.
O zaman da KK da anne grubunda fikir alışverişi ile ne nerde kaliteli uygun fiyat araştırarak aldık hep.
O zamanda çok bilinçli bir ekibimiz vardı. Biri kitap araştırırdı. Biri bebek arabası ne bileyim.
Ama şu konuda acemiyim hastane odasında bebekle hiç vakit geçirmedim.
İnşallah bu sefer hepinizle birlikte o sevinci neşeyi telaşı bende yaşayacağım.
Hareket tavsiyesi falan verdi mi dönmesi içinBana doktor dedi ki sezeryanda olsa dönerse bebegi omzundan almak risksiz hemen omzundsn tutup alirim ters olursa nefessiz vs kslmasin diye acele edip almaya cslisiyorum. Insallah hayirlisi ile dönerler. Sezeryanda 40. hafta almiyorum riskler olusabiliyor bir aksilik vs olmazsa 39. hafta aliyorum dedi devlettekiler ne der tabi bilmiyorum
Şimdi süt vermek istiyor ya o yüzden mamayı öne çıkıyor mama vermek istese sütü öne çıkarırdı benceNormalde tam tersi olur, mama veriyorsun diye ayıplayan var neredeyse. Senin kv de bir terslik var
medipol megada 28indeTatlım cumartesi hangi şubesinde eğitim var medipolun
Şimdi hareket etti miYa bu erkekler niye böyle yaa. Bebek 2 gündür doğru dürüst haraket etmiyor aralıklarla söylüyorum bu durumu, uyuyordum uyandım. Baktım yine haraket yok. Kalktım 2 parça çikolata attım ağzıma yok yani yok. Uyandırdım çikolata yedim haraket etmiyor dedim saçma sapan ne dediği belli olmayan Bi cümle söyleyip döndü arkasını. Gerçekten bu kadar gamsız nasıl oluyorlar yani normalde böyle bir adamda değildir hamileliğimde bişeyler oldu buna yanımda uyuyor fosur fosur saçını başını yolasım var
kuzum karnını doyurup tatlı da şeyler yiyip sol tarafına uzan eğer 2 saatte 10 hareket sayıyorsan bebek iyidir sayamıyorsan haklı bir evham yapıyorsun demektir. kocalar bence bebeğin bizim kadar farkında değiller doğunca dank edecek onlara.Ya bu erkekler niye böyle yaa. Bebek 2 gündür doğru dürüst haraket etmiyor aralıklarla söylüyorum bu durumu, uyuyordum uyandım. Baktım yine haraket yok. Kalktım 2 parça çikolata attım ağzıma yok yani yok. Uyandırdım çikolata yedim haraket etmiyor dedim saçma sapan ne dediği belli olmayan Bi cümle söyleyip döndü arkasını. Gerçekten bu kadar gamsız nasıl oluyorlar yani normalde böyle bir adamda değildir hamileliğimde bişeyler oldu buna yanımda uyuyor fosur fosur saçını başını yolasım var
Sanki burada biraz haklı gibi.Taşımadıkları için anlayamıyorlar
Benşm eşimde bazen huysuzluğu tutuyor
bebek çok vurdu rahatsız oluyırum diyorum
Bırak çocuğu oynasın kendine diyor
Az hareket edince de
Ne istediğin belli değil diyor
Bir erkeğin baba olduğunu anlaması ve hissetmesi doğduktan sonra 4 ay alıyormuşkuzum karnını doyurup tatlı da şeyler yiyip sol tarafına uzan eğer 2 saatte 10 hareket sayıyorsan bebek iyidir sayamıyorsan haklı bir evham yapıyorsun demektir. kocalar bence bebeğin bizim kadar farkında değiller doğunca dank edecek onlara.
Annem hala ceyizine aldığı hisarin tencerelerini kullanıyor hiçbir şey olmadı 29 sene az bile değilYa TR üretiminde sıkıntı var sanırım teflonlarda ya da marka modellerde.
2010 de belçikaya gidince Tefal tava almıştım 3 lü ikisi hala bozulmadı.
Geçen sene ya da önceki sene başka tekli büyük model aldım attı hemen o da tefal yani.
Ya ticaret mantıgı sirkülasyonu olsun diye artık dayanıklı yapmıyorlar beyaz eşya gibi. Bozulsun yenisi satılsın diye.
Bak TR den 2011 de filan pilav tenceresi aldım tefal ın yine bir modeli o da hala sağlam değişik.
Allah’ın kısmeti işte canım rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini inşallahAslinda gönlümüzden gecen kizdi allah var. Kizlarimda bende esimde buda kiz olsun diyordukerkek cocuk tadina bakmadigimiz icin kizin evdeki neşesi cok başka oluyor diye düşündük hep, epeycede zaman aldi erkek fikrini benimsememiz ama saglikla gelsin tabi hayırlı evlat olsunlar hepsi.
2 sene kadar once kayinbabami kaybettik erkek olunca da ayri sevindik onun ismini koyacagiz adiyla yaşasın inşallah .
Kocam bey Çınar kımıldarken karnıma doğru seslendi biraz sesli hatta korktu kaçtı şok olmuştuk bizdeKızlar bu uzun kollu zıbınlardan kaç adet aldınız 0-3 ay için? En çok bunlar kullanılıyormuş sanırım5 adet 350 liraya buldum trendyolda kalitesine çok emin olamadım ama
Ben de elimden kavanoz düşürmüştüm kavanozun düşmesiyle içimde ters dönmesi bir oldusesten korkuyorlar mikser sesine de aynı tepkiyi veriyor üzülüyorum öyle olunca
Maşallah maşallah sevindimCanım sancıdan şüphelendik dün gece , bugün doktora gidince detaylıca muayene etti . Bir problem görmüyorum dedi . Suyun iyi açılmam yok böbreklerin kaynaklı olabilir dedi . Devam ederse nefrolojiye görün dedi . Ben sancılarımın başladığımdan şüpheleniyorum dedim . Nts ye gir kafan rahat olsun dedi . NTS de hiç sancı çıkmadı . Magositi 2 ye çıkardı . Bebeğin sert haretlerini benim kilolu olmayışıma bebeğinde biraz yapılışı olmasına bağladı .
Bugün daha iyiyim çok nadir karın bölgemde gerginlikler yaşadım onlarda hep kısa süreliydi Allah’a şükür
Düşünme öyle kısa süreli sık olmayan kasılmalar tehlike değil canım için rahat olsun ben ilaç içmeme rağmen günde en az dört kere yaşıyorum
Ürün kalitesi cidden düştü. Artık hiçbir ürünün eski kalitesi yok teflondan çeliğine kadar .Ya TR üretiminde sıkıntı var sanırım teflonlarda ya da marka modellerde.
2010 de belçikaya gidince Tefal tava almıştım 3 lü ikisi hala bozulmadı.
Geçen sene ya da önceki sene başka tekli büyük model aldım attı hemen o da tefal yani.
Ya ticaret mantıgı sirkülasyonu olsun diye artık dayanıklı yapmıyorlar beyaz eşya gibi. Bozulsun yenisi satılsın diye.
Bak TR den 2011 de filan pilav tenceresi aldım tefal ın yine bir modeli o da hala sağlam değişik.
Çelikler ömürlük oluyorAnnem hala ceyizine aldığı hisarin tencerelerini kullanıyor hiçbir şey olmadı 29 sene az bile değil
Malesef kan şekeri düşen bebek de çok uyuyor.Göğsünü sıkınca süt gelip gelmediğini bilir ki hiç mi sikmamis hiç mi sagmadi bakmadı normalde sıkınca da fışkırır ki süt geliyorsa ona göre de emzirir. Birde doymayan bebek uyusa bile hemen uyanır ağlar sürekli. Bilemedim nasıl böyle bir durum yaşandı üzüldüm bebek adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?