2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu arada dün gece acildeki hemşireyle de kavga ettim. Aşırı Bel ağrım var ayakta duramıyorum dedim bana normal hasta randevusu verilmiş. Geri geldim sırada 40 kişi var ben dayanacak durumda değilim hamileyim bide dedim. Kadın hamile olduğunu neden başta söylemiyorsun diye bi bağırdı bana neye uğradığımı şaşırdım. Gerizekalı karnım burnumda zaten görmüyor musun. Ayakta zor duruyorum ekstra belirtmek aklıma gelmemiş yani. Ben de sen kimsin de beni azarlıyorsun diye yükseldim baya. Hırsımı da alamadım. Sonra tamam acil randevusuna çevirdim dedi. Gittim içeri çevirmemiş… bide yalan söyledi yani bana. Sıramı bekledim beklerken de cimere şikayet ettim. Yarında avukatıma vericem . Çıkarken de uğradım yanına. Beni uzlaşmak için sakın arama dedim çıktım. Kendilerini bir şey zannediyorlar canım burnumda zaten. Nasıl bağırıyor bana görseniz. Daha erken haftalarda olsam neyse dicem

13.hafta ya girdiğimde bende birden korku endişe suçluluk ağlama ve gece uyuşma heycan nabız yüksekliği bitmeyen krizleri başladı anlam veremedim sonra anksiyete dedi doktorlar çok zor günler geçirdim bazen yine yokluyor ama eskisi gibi hergun değil 31+5 oldum hiç kilo almadim 5 kilo verdim normalde 20 kilo alan biriyim dogumdan korkmuyorum ama krizler o an gelirse diye çok korkuyorum

Benim doktorum öyle demişti hatta birine daha doktoru aynı şeyi söylemişti burada. En hareketli olduğu zamanda 10 hareket

Crp 19 Çıktı kanda. Ama idrarda çok az yassı epitel 8. Lökosit 7. Kendi doktorumda çok önemli demiş şimdi
Benim 10 falan çıkıyor crp doktor hamilelik crp değerini yükseltir vücut savunmasız olduğu için demişti ama belki sinir 15 falandır en azından önlem aldın

Halden anlamiyorlar ama sen kendini bunun için sıkma daha çok kasılırsjn

Benim 10 falan çıkıyor crp doktor hamilelik crp değerini yükseltir vücut savunmasız olduğu için demişti ama belki sinir 15 falandır en azından önlem aldın
Kuzenimde doktor o da öyle söyledi. Hamilelikte yüksek çıkabilir önemli olan wbc değeri dedi. O benim normal çıkmış . Ama insanın içi rahat etmiyor işte. Yarın tekrar test veririm bi yükseliyor mu artıyor mu

İyi dayanıyorsun yok bu kadar değil böyle olsa sinir krizi geçiririm. Ama evet ben sağlık konusunda çok hassasım. Eşim hastalıktan kırılsın kendisi kalkıp doktora gitmez bir parol aldırmak için atla karayı seçerim. Rahat yani annesi de öyle kayınvalidem en son neredeyse kanser teşhisi alma aşamasındaydı bir rahatsızlığı için doktora gittiğinde, doktor dağda mı yaşıyorsun demişti.işte tamamen aileden dediğin gibi. Ben de en ufak şeyde asla ihmal etmem en iyi doktoru bulup tedavi olmak isterim beklemem. Başlarda çok takıştık bana karışmıyor ama kendisi için aynı. Boşver tartışıp da sinirini bozma.

Delirmiş bunlar hiç çekme şikayetini ne demek bağırmak sonra da şiddet şiddet diye ortalıkta gezerler. Can tasiyoz bir de bunlar çıkıyor başımıza

Delirmiş bunlar hiç çekme şikayetini ne demek bağırmak sonra da şiddet şiddet diye ortalıkta gezerler. Can tasiyoz bir de bunlar çıkıyor başımıza
Aynen öyle. Eğer ben sesimi yükseltsem o şikayet ederdi zaten kesin. Uğraşıcam yani başkasına bağıramasın en azından. Hadi ben geç ben ona haddini bildiririm ama yaşlılara falan bağırmaları çok kötü ya . Zaten yaşlılık kaynaklı yetersizlik duygusu var bide üstüne onların azarını yiyorsun

Kızlar bu uzun kollu zıbınlardan kaç adet aldınız 0-3 ay için? En çok bunlar kullanılıyormuş sanırım 5 adet 350 liraya buldum trendyolda kalitesine çok emin olamadım ama
Bı uzun kollu zıbınları nasıl kullanıcaz üstüne zaten uzun giydirmeyecek miyiz. İki tane uzun zıbın çok rahatsız etmez mi acaba

Enfeksiyondan demek ki ağrıların. Mutlaka ilaç verirler toparlanırsın
Kendi doktorum yazdı çok yüksek değil demiş ki bencede değil. Daha önce 11 12yken de ilaç kullanmamştım . Doktorum çok ilaç taraftarı değil. Yarın tekrar bir kan vericem bakalım artış varsa Alıcam.

Kızlar n11
9-22 Ekim'de gelen ürünleriniz varsa bugün yoruma 5 ,fotolu yoruma 7 uç uç puan son günü
2 fotolu bir yorum ile 19 tl uç uç geldi.
Gün bitmeden kaçırmayın
Banada geldi 21 puan yorumla
Ama beklemede görünüyor ben onu ne zaman kullanacağım

Eklentiler

• IMG_5054.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…