2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sarıyer tarafında oturuyorum.

Mama konusunda ben de seni takip ediyorum sen ne alırsan ondan alcam benim influencerım sensin

Bılmıyorum orasını ama agrım da vardı, crp istemisti, sınırda dıyıp antıbıyotık yazmıstı
Wbc önemliymiş işte. O da vücudun direnci anlamına geliyor sanırım kendim okudum da vücut antibiyotiksiz atabiliyormuş eğer wbc iyiyse

Zaten güçlendiklerini farkediyorum ama tekmelerin yeri değişti sanki hatta eşim bile şaşırdı artık kasıklarımda değilde göğsümün alt kısımlarında hissediyorum hemde çok şiddetli
Kontrolün ne zaman ?
Son gittiğinde bebişin gelişi nasıldı ?

Tekmeleri yukarı da hissediyorsan eğer başları aşağıdadır. Bu da normal bir durum aslında
Yok canım öyle olmuyor ben de öyle sanıyordum. Benim hep göğüslerimin altındaydı sert vuruşları . Kontrole gittim bebek makat gelişli imiş poposu aşağıda kafası yukarıda ayak parmağının biri ağzında, diğeri de kafasının yanında idi :))

Biraz hafifledi sol tarafım ama hala sızlıyor, sağ bacağımda da sızı başladı

Kiz napiosun sen nasil oldun
Kocam bey sabah gitti üstün körü ev topladım üstten üstten süpürdüm toz aldım yavaş yavaş kahve içtim uzandım kalan işleri de gözüm alırsa yapacağım
Yormuyorum yoramıyorum zaten kendimi hemen kasılmaya başlıyor karnım
Şuan azar azar batma var hatta kasıklarımda
Koca gitti neşe gitti bende
Tamam en son sana soleriz
Merakla bekliyorum bilgilere etiket yap beni de
Sabah kocam diyor sende araştır dedim içerik onlar daha iyi anlıyor takipteyim nasıl heyecanlandıysam heyecanını yerim dedi bana

Kızlar n11
9-22 Ekim'de gelen ürünleriniz varsa bugün yoruma 5 ,fotolu yoruma 7 uç uç puan son günü
2 fotolu bir yorum ile 19 tl uç uç geldi.
Gün bitmeden kaçırmayın
Yorum yaptım ama hiç bir şey yok benim şansıma tüküreyim ben

Biraz hafifledi sol tarafım ama hala sızlıyor, sağ bacağımda da sızı başladı
Bende de var Şuan hafif batma sızı gibi gelip giriyor yoruldum yattım , fazla ayakta kalınca özellikle oluyor dikkat et yat sende

Kocam çok yoğun çalışıyor kıyamıyorum ona, düzenli temizlikçi de bulamadım. En son biriyle konuştum 1 Aydan önce gelemem dedi umarım ekmez o da. Temizliğe yardımcı bulmak harbiden sorun burda Benim de tahammülüm yok pisliğe biraz titizim

Bende de var Şuan hafif batma sızı gibi gelip giriyor yoruldum yattım , fazla ayakta kalınca özellikle oluyor dikkat et yat sende
Bugün dinlenicem zaten diyorum ama aklımda çalışma odası var akşamüstüne doğru iyi hissedersem çalışma odası düzenlenecek

Kızlar benim şimdi bebekten ziyade kendime alışveriş yapmam lazım nasipse önümüzdeki hafta herşeyi tamamlamayı düşünüyorum
En çok zorlandığım konu lohusa geceliği. mağaza mağaza dolaşamam malum , internete de pek güvenmiyorum kalite yüzünden
İnternetten alıpta memnun kalan öneren var mı ?
Tam takım da olur iki ayrı takımda
Elbise sabahlık ve pijama takımı alacağım aklımdaki bu
Yumuşak kumaş dantelli falan olmayan şeyler bakıyorum evde de rahat edebilmek rahat emzirirken rahat edeyim bebeğe batmasın vs diye düşünüyorum
Birde Polar sabahlık bulan var mı ?
Linkleri önerileri bekliyorum bacılarım

Aceba kabızlığa filan mı iyi geliyor neden ısrarla palm yağı bende anlamadım ucuza mı getirmek amaç
Ordan gelenin kıymetini bilelim desene
Ben toffie yi Raffaello yu çok seviyorum
Alıyorum

Ben herkeste böyledir sanıyordum demek ki yaşadığım stresli günlerle alakalı, rüyalarım kabus sürekli
Prof'unun hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım.
Balım bütçen ne hangi hastanedesin?
Evin tam olarak nerde nere sana yakın olur?
Normal sezeryan ne düşünüyorsun?
İlk doğum mu?
Eşi çalışmayan TR de milyonlarca insan var. Bu konuyu bu kadar kafana takma. Doktor hastane o kadar takıntılı olma rızkı veren Allah bebeğin nasibiyle gelecek.
Ayakkabılar dondurmalar hepsi arasında fark oluyor
Ablamın getirdiği vans lara iyi bakayım oğluma vereyim diyodum ✌
Balım vitazonda incia ucuz ben şampuan ordan aldım bir alana ikinci yüzde elli indirimde idi.
Tanesi 60 a filan geldi.

Pişik kremi de hem incia hem mustela 123 aldım.

Kızlar bu arada dün attığım elele oturağı çok uyguna aldım hb dan. Geçen aydan eşim de 42 lira gibi bir miktar birikmiş Link gelirle. Bir de yapıkrediye özel 200 tl ye 75 tl indirim verdi eşimin hesabına özel. Ben premiumum ama bana vermiyor bu indirimi düşünün. Yaklaşık 159 tl ye almış oldum. Almak istiyorsanız eşinize atarak bir deneyin derim.

link atar misin

Bugün dinlenicem zaten diyorum ama aklımda çalışma odası var akşamüstüne doğru iyi hissedersem çalışma odası düzenlenecek
Çamaşır katlanacak bulaşık makinesi boşalacak küçük oğlanın nevresimi değişecek
Yattım valla ağrı kasılma daha önemli
O yüzden bırak sende dur şunu da yapayım oturursam kalkamam düşüncesiyle ben hep sancılandım şimdi yapmıyorum. Banada batıyor bi çok şey evde cinnet geçiriyorum ama mecbur görmezden gelmeye çalışıyorum
Mesela koltuklarımı tanıyamıyorum silmem lazım yapamıyorum salonda süpür toz al başka yapabildiğim birşey yok silemiyorum bile .. dün diyorum gerçekten evin kadını hasta bile olmasın herşey yarım herşey eksik kalıyor
Sonra diyorum sabır geçecek bu günler kimseye ihtiyacın olmayacak Allah’ın izniyle
Sende öyle telkin et kendini bırak iş yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…