- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.501
Sarıyer tarafında oturuyorum.Yani evet o kadar artmaz muhtemelen. Hangi semtte oturuyorsun? Yakın ilçede olmak sorun değil ama Beylikdüzü falan sa atabi kendine yakın olanı seç. Bide artık kontroller 2haftaya düştü. Bu hafta hallet bu işi derim. Yani iyi bi doktor olması tabiki önemli ama şu aşamada işin maddi kısmı da çok önemli. Zaten herşeye para veriyoruz
Bılmıyorum orasını ama agrım da vardı, crp istemisti, sınırda dıyıp antıbıyotık yazmıstıO zaman doktordan doktora değişiyor ya da crp dışında başka bir etken mi var
Mama konusunda ben de seni takip ediyorum sen ne alırsan ondan alcamBakalım emzirme eğitmenleri ne diyecekçocuk doktorlarınin birçoğu bence güncel içerik vb takip etmiyorlar o yüzden onlara da hiç güvenemiyorum ben de eczacı arkadaşıma sorayım onun da çok hakim olduğunu düşünüyorum linki de okuyacağım teşekkür ederim
Wbc önemliymiş işte. O da vücudun direnci anlamına geliyor sanırım kendim okudum daBılmıyorum orasını ama agrım da vardı, crp istemisti, sınırda dıyıp antıbıyotık yazmıstı
Ablamın doktoru sma muadili olarak evolvia kullanabilirsin demişti. Önceden daha ucuzdu evolvia nerdeyse smaya yaklaşmışEvolvia nasıl acaba
Kontrolün ne zaman ?Zaten güçlendiklerini farkediyorum ama tekmelerin yeri değişti sanki hatta eşim bile şaşırdı artık kasıklarımda değilde göğsümün alt kısımlarında hissediyorum hemde çok şiddetli
Yok canım öyle olmuyor ben de öyle sanıyordum. Benim hep göğüslerimin altındaydı sert vuruşları . Kontrole gittim bebek makat gelişli imiş poposu aşağıda kafası yukarıda ayak parmağının biri ağzında, diğeri de kafasının yanında idi :))Tekmeleri yukarı da hissediyorsan eğer başları aşağıdadır. Bu da normal bir durum aslında
Biraz hafifledi sol tarafım ama hala sızlıyor, sağ bacağımda da sızı başladıSis araştırın ben alayımhiç anlamıyorum şu içerik olayından ama aptamile seneler önce de hep uzaktım ticari olarak satılan bence tek ürün bi dönem toplatıldı hatta satışı durdu içerikleri yüzünden.
Seneler önce bebelac kullandım ben ama ek gıda sürecinde kullandım yeni doğan tecrübem hiç yok.. kocam bey in var oda diyor ki mama seçemezsin bebek bünyesine göre değişiyor kimine iyi gelen kimine gaz yapıyormuş üç marka saydı oda diyor en iyisi hip gaz yapmıyor aptamil çok gaz yaparmış
Seba med kullanacaktım bende 10 sene önce tek iyi olan oydu üzüldüm şimdi ben krem ne kullanacağımsenin beğenip seçtiğin birşey var mıııı
Şimdi nasılsın
Kocam bey sabah gittiKiz napiosun sen nasil oldun
Merakla bekliyorum bilgilere etiket yap beni deTamam en son sana soleriz
Canım bir tık daha iyiyim ama hala sızlıyor, sağda da başladı şimdi, duş aldım belki iyi gelir bakıcam bakalım yarına kadar geçmezse doktora giderimsheilata csnım geçmiş olsun sen nasıl oldun
Yorum yaptım ama hiç bir şey yokKızlar n11
9-22 Ekim'de gelen ürünleriniz varsa bugün yoruma 5 ,fotolu yoruma 7 uç uç puan son günü
2 fotolu bir yorum ile 19 tl uç uç geldi.
Gün bitmeden kaçırmayın
Bende de var Şuan hafif batma sızı gibi gelip giriyor yoruldum yattım , fazla ayakta kalınca özellikle oluyor dikkat et yat sendeBiraz hafifledi sol tarafım ama hala sızlıyor, sağ bacağımda da sızı başladı
Kocam çok yoğun çalışıyor kıyamıyorum ona, düzenli temizlikçi de bulamadım. En son biriyle konuştum 1 Aydan önce gelemem dedi umarım ekmez o da. Temizliğe yardımcı bulmak harbiden sorun burdaE anam sen noe banyo temizliyosun 8 aylik hsmileyken? Cok temizlensin istiyosan kocana sole o yapsin yani. İs mi seninki
Ya sole ben bu tencere olayini acaip arastirip aldim hepinize gore yeni evli oldugum icin son cikanlara hakimim. Mesela tefal alicaksan 6x alicaksin.
Acaip farketdio. Zaten parasi da farkedio
Kaplama farki var. Mesela bimden gecen sene 99tl ye 30 inc tava almistim oha coook ucuz fln diip. Meger 2. Kalite malmis. İncecik. Teflon bile degil cizildi gitti cop oldi gibi
Soleki bazi manyaklar ek gidada fln inek urunu vermiomus alerji olmasin die ve colyak oluyomus bebekler. Asiri tehlikeli biseymis inek urunu vermemek. Ama mamada bunu yaoan duymadim
Smdi avrupa testlerine baktim mesela hipp icin. Avrupada da ayni icedik organic vegetable oil (palm oil) yazio
Sonra bi tik daha derine inince hipp in kullandigi palm oil ile nutelladaki ayni segil
Oyuzden organik sertifikasi aliyor. Bak link de birakiyorum aciklamasini uzun uzun yapmislar
Ama bunu bi tik daha arastiricam. Smdi ben haftaya emzirme egitimi alicam. Yenidogan yandali var. Cocuk doktorumuzun bi de ondan dinliym muhabbeti. Burayada yazicam
Linke de bi goz at
HiPP organic palm oil – from fair and sustainable production
Kiz napiosun sen nasil oldun
Benim gunluk yemek tencerelerim granit. Yani sole soliym ne celik ne de dokum tencere okdr konforlu ve lezzetli ve kullanisli degil
Tamam en son sana soleriz
Bugün dinlenicem zaten diyorum ama aklımda çalışma odası var akşamüstüne doğru iyi hissedersem çalışma odası düzenlenecekBende de var Şuan hafif batma sızı gibi gelip giriyor yoruldum yattım , fazla ayakta kalınca özellikle oluyor dikkat et yat sende
Aceba kabızlığa filan mı iyi geliyor neden ısrarla palm yağı bende anlamadım ucuza mı getirmek amaçBi ara mühendisin oğlu yurt dışına çıkmıştı orda mama içeriklerine falan bakıyordu. Aynı marka daha doğal içerikliydi. Palm yağı olan birşeyi bence bu benim fikrim direk elememiz gerektiğini düşünüyorum. Daha bebek ya onlar minnacık bebeğin mamasına saçma sapan ilaveler yapıyorlar delirtiyo bu beni
Ordan gelenin kıymetini bilelim deseneArkadaşımin babası Fransa'da çalışıyordu bir tane çikolata getirmişti yedik eşim dedi ki bunun tadı bizim ulkedekinden çok daha güzel sonra içerik karşılaştırdık süt ve kakao oranı çok daha fazlaydı
Prof'unun hayırlı olsunAlıyorum
Ben herkeste böyledir sanıyordum demek ki yaşadığım stresli günlerle alakalı, rüyalarım kabus sürekli
Balım bütçen ne hangi hastanedesin?Teşekkür ederim canım.
Ablamın getirdiği vans lara iyi bakayımAyakkabılar dondurmalar hepsi arasında fark oluyor
Balım vitazonda incia ucuz ben şampuan ordan aldım bir alana ikinci yüzde elli indirimde idi.Sis araştırın ben alayımhiç anlamıyorum şu içerik olayından ama aptamile seneler önce de hep uzaktım ticari olarak satılan bence tek ürün bi dönem toplatıldı hatta satışı durdu içerikleri yüzünden.
Seneler önce bebelac kullandım ben ama ek gıda sürecinde kullandım yeni doğan tecrübem hiç yok.. kocam bey in var oda diyor ki mama seçemezsin bebek bünyesine göre değişiyor kimine iyi gelen kimine gaz yapıyormuş üç marka saydı oda diyor en iyisi hip gaz yapmıyor aptamil çok gaz yaparmış
Seba med kullanacaktım bende 10 sene önce tek iyi olan oydu üzüldüm şimdi ben krem ne kullanacağımsenin beğenip seçtiğin birşey var mıııı
Şimdi nasılsın
iste bana cuma oyle dedi. dönmeye baslsmis ondsn dolayi yorulmus da olabilir dedi. tama dedigim gibi dik acida ddgil suanBen de böyle hissediyorum yan gibi belki dönerken öyle bir pozisyonla yavaş yavas dönüyordurcumartesi kontrol var bu sefer sorayım
link atar misinKızlar bu arada dün attığım elele oturağı çok uyguna aldım hb dan. Geçen aydan eşim de 42 lira gibi bir miktar birikmiş Link gelirle. Bir de yapıkrediye özel 200 tl ye 75 tl indirim verdi eşimin hesabına özel. Ben premiumum ama bana vermiyor bu indirimi düşünün. Yaklaşık 159 tl ye almış oldum. Almak istiyorsanız eşinize atarak bir deneyin derim.
Çamaşır katlanacak bulaşık makinesi boşalacak küçük oğlanın nevresimi değişecekBugün dinlenicem zaten diyorum ama aklımda çalışma odası var akşamüstüne doğru iyi hissedersem çalışma odası düzenlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?