- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.481
Ev normal isidayken giydirip üzerine yelek giydiriyorlar ama ben de zıbın= atlet mantığındayim o yüzden sadece 2 tane uzun kollu zıbın aldım gerisi hep kısa kolBı uzun kollu zıbınları nasıl kullanıcaz üstüne zaten uzun giydirmeyecek miyiz. İki tane uzun zıbın çok rahatsız etmez mi acaba
cuma gunu basi 30 derece aci kalmisti sanki / bu sekilde idi hickirik gobek alti gibi .Hareketlere bile gerek kalmadan kendi döner belki hıçkırıgini nerenden hissediyorsun
Bana doktorum bas geliş makat geliş demedi ama nts çeken ebe nts çekerken hickiriyordu göbek deligimin sol altındaydı hickirigi dönmüş bu dedicuma gunu basi 30 derece aci kalmisti sanki / bu sekilde idi hickirik gobek alti gibi .
Canım benimde hıçkırık göbek deliği altında ama pozisyonu yan . Kafası solda ayaklar sağdaBana doktorum bas geliş makat geliş demedi ama nts çeken ebe nts çekerken hickiriyordu göbek deligimin sol altındaydı hickirigi dönmüş bu dedi
Kisa kollu zibinin uzerine tisort niyetine kullaniyordum ben uzun kollulari, hem beli acilmiyorEv normal isidayken giydirip üzerine yelek giydiriyorlar ama ben de zıbın= atlet mantığındayim o yüzden sadece 2 tane uzun kollu zıbın aldım gerisi hep kısa kol
Puan hareketlerine Tıkla canım ne zaman yükleneceği yazıyorBanada geldi 21 puan yorumla
Ama beklemede görünüyor ben onu ne zaman kullanacağım
Benim de oyle. Sol kasigim cok agriyor bugun baski yapiyor oraya.Canım benimde hıçkırık göbek deliği altında ama pozisyonu yan . Kafası solda ayaklar sağda
Ben de böyle hissediyorum yan gibi belki dönerken öyle bir pozisyonla yavaş yavas dönüyordurCanım benimde hıçkırık göbek deliği altında ama pozisyonu yan . Kafası solda ayaklar sağda
Kisa kollu zibinin uzerine tisort niyetine kullaniyordum ben uzun kollulari, hem beli acilmiyorkisa kollu zibin benim icin de atlet
Yani evet o kadar artmaz muhtemelen. Hangi semtte oturuyorsun? Yakın ilçede olmak sorun değil ama Beylikdüzü falan sa atabi kendine yakın olanı seç. Bide artık kontroller 2haftaya düştü. Bu hafta hallet bu işi derim. Yani iyi bi doktor olması tabiki önemli ama şu aşamada işin maddi kısmı da çok önemli. Zaten herşeye para veriyoruzBenim orada normal 40.000 o kadar artmaz yüksek ihtimal. Aslında hastahanemden ve doktorumdan çok memnunum ama şartlar
Nasılsa sezeryan olcam ya hiç dönsün istemiyorum ben o yüzdenBenim de oyle. Sol kasigim cok agriyor bugun baski yapiyor oraya.
Benim Salı günü makattı mesela. Cuma gittiğimde transvers dedi dünde öyle dedi işte sabah hıçkırıkları göbek deliğimin 3parmak altındaydıBen de böyle hissediyorum yan gibi belki dönerken öyle bir pozisyonla yavaş yavas dönüyordurcumartesi kontrol var bu sefer sorayım
E anam sen noe banyo temizliyosun 8 aylik hsmileyken? Cok temizlensin istiyosan kocana sole o yapsin yani. İs mi seninkiSanırım hareketten banyoları temizledim dün çok yoruldum eşim de kızıyor sen hamilesin niye yapıyorsun diye. Geçmedi hala bir de buz gibi göbeğim o sızlayan dizim. Geçmezse yarın gidicem doktora, bugün bulamam doktorumu
Ya sole ben bu tencere olayini acaip arastirip aldim hepinize gore yeni evli oldugum icin son cikanlara hakimim. Mesela tefal alicaksan 6x alicaksin.Ya TR üretiminde sıkıntı var sanırım teflonlarda ya da marka modellerde.
2010 de belçikaya gidince Tefal tava almıştım 3 lü ikisi hala bozulmadı.
Geçen sene ya da önceki sene başka tekli büyük model aldım attı hemen o da tefal yani.
Ya ticaret mantıgı sirkülasyonu olsun diye artık dayanıklı yapmıyorlar beyaz eşya gibi. Bozulsun yenisi satılsın diye.
Bak TR den 2011 de filan pilav tenceresi aldım tefal ın yine bir modeli o da hala sağlam değişik.
Soleki bazi manyaklar ek gidada fln inek urunu vermiomus alerji olmasin die ve colyak oluyomus bebekler. Asiri tehlikeli biseymis inek urunu vermemek. Ama mamada bunu yaoan duymadimKeçi sütü anne sütüne en yakın sütmüs belki bebeğin midesi ilk inek sütüne alışsın diye tavsiye etmiyorlardır. Hipp in palm çekirdeği yağı hariç içeriği idare eder gibi. Yurtdışındaki aynı ürünlerle bizim ülkemizdeki aynı ürünlerin içerik farkı var gibi geliyor bana
Kiz napiosun sen nasil oldunGünaydınlar efeniiiim
Ya dünden beri her fırsatta girip okuyorum yok anam yetişemedim size maşallah
Benim gunluk yemek tencerelerim granit. Yani sole soliym ne celik ne de dokum tencere okdr konforlu ve lezzetli ve kullanisli degilÇelikler ömürlük oluyor
Teflon granit biraz farklı balım
KV de de öyle ömürlük tencereler var annemde de.
Çelik her türlü sağlam oluyor isterse markasız olsun pas mas ben hiç rastlamadım
Tamam en son sana solerizSis araştırın ben alayımhiç anlamıyorum şu içerik olayından ama aptamile seneler önce de hep uzaktım ticari olarak satılan bence tek ürün bi dönem toplatıldı hatta satışı durdu içerikleri yüzünden.
Seneler önce bebelac kullandım ben ama ek gıda sürecinde kullandım yeni doğan tecrübem hiç yok.. kocam bey in var oda diyor ki mama seçemezsin bebek bünyesine göre değişiyor kimine iyi gelen kimine gaz yapıyormuş üç marka saydı oda diyor en iyisi hip gaz yapmıyor aptamil çok gaz yaparmış
Seba med kullanacaktım bende 10 sene önce tek iyi olan oydu üzüldüm şimdi ben krem ne kullanacağımsenin beğenip seçtiğin birşey var mıııı
Şimdi nasılsın
Ilk dogumda normal dogumdan cok korkuyordum. Hic istemiyordum. Cunku bu hamileligimdeki gibi nerdeyse hep yatarak gecirmistim hamileligi. Bebek 36 da dogum pozisyonu almisken, 37 de makat dondu. Beni hic uzmedi cocugumNasılsa sezeryan olcam ya hiç dönsün istemiyorum ben o yüzdenyan yan yatsın. Baş geliş daha zor bence ben ayakları kaburgaya gelir hem aşağı baskı olur
Crp sınırı 5 canım, benım de bı kere 6 cıkmıstı ureaplasma enfeksıyonu oldugumda,sınırda dıyıp hemen azıtro yszmıstı bana da..Benim 10 falan çıkıyor crp doktor hamilelik crp değerini yükseltir vücut savunmasız olduğu için demişti ama belki sinir 15 falandır en azından önlem aldın
O zaman doktordan doktora değişiyor ya da crp dışında başka bir etken mi varCrp sınırı 5 canım, benım de bı kere 6 cıkmıstı ureaplasma enfeksıyonu oldugumda,sınırda dıyıp hemen azıtro yszmıstı bana da..
Benim sivri . Ama doğumun son zamanı erkeğe gebe bi arkadaşımın da yuvarlanmıştıKızlar karın sivriliği erkek bebek , yayvanlığı kız bebek uyuyor mu size? 33 haftalığım erkek dedi doktor ama karnım yayvan acaba mı diyorum
Aynen zaten karşılarına bir dişli kişi çıkmazsa kesinlikle fazla baskın davranıyorlar hiç bir hastaya bu şekilde davranılmalı ki zaten kimse hasta olmadan oraya adım atmıyorAynen öyle. Eğer ben sesimi yükseltsem o şikayet ederdi zaten kesin. Uğraşıcam yani başkasına bağıramasın en azından. Hadi ben geç ben ona haddini bildiririm ama yaşlılara falan bağırmaları çok kötü ya . Zaten yaşlılık kaynaklı yetersizlik duygusu var bide üstüne onların azarını yiyorsun
Bakalım emzirme eğitmenleri ne diyecekE anam sen noe banyo temizliyosun 8 aylik hsmileyken? Cok temizlensin istiyosan kocana sole o yapsin yani. İs mi seninki
Ya sole ben bu tencere olayini acaip arastirip aldim hepinize gore yeni evli oldugum icin son cikanlara hakimim. Mesela tefal alicaksan 6x alicaksin.
Acaip farketdio. Zaten parasi da farkedio
Kaplama farki var. Mesela bimden gecen sene 99tl ye 30 inc tava almistim oha coook ucuz fln diip. Meger 2. Kalite malmis. İncecik. Teflon bile degil cizildi gitti cop oldi gibi
Soleki bazi manyaklar ek gidada fln inek urunu vermiomus alerji olmasin die ve colyak oluyomus bebekler. Asiri tehlikeli biseymis inek urunu vermemek. Ama mamada bunu yaoan duymadim
Smdi avrupa testlerine baktim mesela hipp icin. Avrupada da ayni icedik organic vegetable oil (palm oil) yazio
Sonra bi tik daha derine inince hipp in kullandigi palm oil ile nutelladaki ayni segil
Oyuzden organik sertifikasi aliyor. Bak link de birakiyorum aciklamasini uzun uzun yapmislar
Ama bunu bi tik daha arastiricam. Smdi ben haftaya emzirme egitimi alicam. Yenidogan yandali var. Cocuk doktorumuzun bi de ondan dinliym muhabbeti. Burayada yazicam
Linke de bi goz at
HiPP organic palm oil – from fair and sustainable production
Kiz napiosun sen nasil oldun
Benim gunluk yemek tencerelerim granit. Yani sole soliym ne celik ne de dokum tencere okdr konforlu ve lezzetli ve kullanisli degil
Tamam en son sana soleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?