2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bı uzun kollu zıbınları nasıl kullanıcaz üstüne zaten uzun giydirmeyecek miyiz. İki tane uzun zıbın çok rahatsız etmez mi acaba
Ev normal isidayken giydirip üzerine yelek giydiriyorlar ama ben de zıbın= atlet mantığındayim o yüzden sadece 2 tane uzun kollu zıbın aldım gerisi hep kısa kol

cuma gunu basi 30 derece aci kalmisti sanki / bu sekilde idi hickirik gobek alti gibi .
Bana doktorum bas geliş makat geliş demedi ama nts çeken ebe nts çekerken hickiriyordu göbek deligimin sol altındaydı hickirigi dönmüş bu dedi

Bana doktorum bas geliş makat geliş demedi ama nts çeken ebe nts çekerken hickiriyordu göbek deligimin sol altındaydı hickirigi dönmüş bu dedi
Canım benimde hıçkırık göbek deliği altında ama pozisyonu yan . Kafası solda ayaklar sağda

Ev normal isidayken giydirip üzerine yelek giydiriyorlar ama ben de zıbın= atlet mantığındayim o yüzden sadece 2 tane uzun kollu zıbın aldım gerisi hep kısa kol
Kisa kollu zibinin uzerine tisort niyetine kullaniyordum ben uzun kollulari, hem beli acilmiyor kisa kollu zibin benim icin de atlet

Canım benimde hıçkırık göbek deliği altında ama pozisyonu yan . Kafası solda ayaklar sağda
Ben de böyle hissediyorum yan gibi belki dönerken öyle bir pozisyonla yavaş yavas dönüyordur cumartesi kontrol var bu sefer sorayım

Benim orada normal 40.000 o kadar artmaz yüksek ihtimal. Aslında hastahanemden ve doktorumdan çok memnunum ama şartlar
Yani evet o kadar artmaz muhtemelen. Hangi semtte oturuyorsun? Yakın ilçede olmak sorun değil ama Beylikdüzü falan sa atabi kendine yakın olanı seç. Bide artık kontroller 2haftaya düştü. Bu hafta hallet bu işi derim. Yani iyi bi doktor olması tabiki önemli ama şu aşamada işin maddi kısmı da çok önemli. Zaten herşeye para veriyoruz

sevgdmr ben sana cevap vermemişim
0-3 ay uzun kollu zıbın 4 tane aldım 50 cm olandan hastane çıkışı hariç 4 tane de 62 cm’lik 3 ay aldım ilk 15 gün idare etsin büyümesine göre alırım diye düşündüm

Ben de böyle hissediyorum yan gibi belki dönerken öyle bir pozisyonla yavaş yavas dönüyordur cumartesi kontrol var bu sefer sorayım
Benim Salı günü makattı mesela. Cuma gittiğimde transvers dedi dünde öyle dedi işte sabah hıçkırıkları göbek deliğimin 3parmak altındaydı

E anam sen noe banyo temizliyosun 8 aylik hsmileyken? Cok temizlensin istiyosan kocana sole o yapsin yani. İs mi seninki
Ya sole ben bu tencere olayini acaip arastirip aldim hepinize gore yeni evli oldugum icin son cikanlara hakimim. Mesela tefal alicaksan 6x alicaksin.
Acaip farketdio. Zaten parasi da farkedio
Kaplama farki var. Mesela bimden gecen sene 99tl ye 30 inc tava almistim oha coook ucuz fln diip. Meger 2. Kalite malmis. İncecik. Teflon bile degil cizildi gitti cop oldi gibi
Soleki bazi manyaklar ek gidada fln inek urunu vermiomus alerji olmasin die ve colyak oluyomus bebekler. Asiri tehlikeli biseymis inek urunu vermemek. Ama mamada bunu yaoan duymadim
Smdi avrupa testlerine baktim mesela hipp icin. Avrupada da ayni icedik organic vegetable oil (palm oil) yazio
Sonra bi tik daha derine inince hipp in kullandigi palm oil ile nutelladaki ayni segil
Oyuzden organik sertifikasi aliyor. Bak link de birakiyorum aciklamasini uzun uzun yapmislar
Ama bunu bi tik daha arastiricam. Smdi ben haftaya emzirme egitimi alicam. Yenidogan yandali var. Cocuk doktorumuzun bi de ondan dinliym muhabbeti. Burayada yazicam
Linke de bi goz at
HiPP organic palm oil – from fair and sustainable production
Günaydınlar efeniiiim
Ya dünden beri her fırsatta girip okuyorum yok anam yetişemedim size maşallah
Kiz napiosun sen nasil oldun
Çelikler ömürlük oluyor
Teflon granit biraz farklı balım
KV de de öyle ömürlük tencereler var annemde de.
Çelik her türlü sağlam oluyor isterse markasız olsun pas mas ben hiç rastlamadım
Benim gunluk yemek tencerelerim granit. Yani sole soliym ne celik ne de dokum tencere okdr konforlu ve lezzetli ve kullanisli degil
Tamam en son sana soleriz

Nasılsa sezeryan olcam ya hiç dönsün istemiyorum ben o yüzden yan yan yatsın. Baş geliş daha zor bence ben ayakları kaburgaya gelir hem aşağı baskı olur
Ilk dogumda normal dogumdan cok korkuyordum. Hic istemiyordum. Cunku bu hamileligimdeki gibi nerdeyse hep yatarak gecirmistim hamileligi. Bebek 36 da dogum pozisyonu almisken, 37 de makat dondu. Beni hic uzmedi cocugum

Benim 10 falan çıkıyor crp doktor hamilelik crp değerini yükseltir vücut savunmasız olduğu için demişti ama belki sinir 15 falandır en azından önlem aldın
Crp sınırı 5 canım, benım de bı kere 6 cıkmıstı ureaplasma enfeksıyonu oldugumda,sınırda dıyıp hemen azıtro yszmıstı bana da..

Kızlar karın sivriliği erkek bebek , yayvanlığı kız bebek uyuyor mu size? 33 haftalığım erkek dedi doktor ama karnım yayvan acaba mı diyorum
Benim sivri . Ama doğumun son zamanı erkeğe gebe bi arkadaşımın da yuvarlanmıştı

Aynen zaten karşılarına bir dişli kişi çıkmazsa kesinlikle fazla baskın davranıyorlar hiç bir hastaya bu şekilde davranılmalı ki zaten kimse hasta olmadan oraya adım atmıyor

Bakalım emzirme eğitmenleri ne diyecek çocuk doktorlarınin birçoğu bence güncel içerik vb takip etmiyorlar o yüzden onlara da hiç güvenemiyorum ben de eczacı arkadaşıma sorayım onun da çok hakim olduğunu düşünüyorum linki de okuyacağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…