2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Pentide 1 alana bir bedava vardi dun magazada gordum. 100 de yuz pamuk pijamalar vardi cok guzel. Belki internet magazasinda da devam ediyordur kampanya. Ben lcw nin 1 beden buyuk gomlek yaka pijma takimini aldim onlar yuzde yuz pamuk

Aynı durumdayız canım, bir benimkiler eksik şu an. Lcw dan beyaz gecelik aldım geniş oldu, yine lcw dan pembe pijama takımı aldım en küçük bedenini sanırsın xl yine geniş oldu. İkisini de iade edicem. Hala arıyorum bulamadım. Bir gecelik, bir pijama takımına benim de ihtiyacım var. Lohusa hamile olarak değil de normal alıp m beden almak daha mantıklı görünmeye başladı. Bu ikisi dışında evde de giyerim diye trendyoldan bir pijama takımı aldım m beden onu atayım. Emzirme atleti Sohrab önermişti. Önerdiği markadan beyaz ve siyah aldım en küçük beden. Beyazı oldu yanları tuhaf durdu açık gibi, siyah aynı beden olmasına rağmen olmadı sıktı. Siyahında yanları yukarıya yana açık gibi duruyor. İkisini de iade ettim. Hangi markadan almalıyım ben de emzirme atleti önerisi bekliyorum

Kızlar benim şimdi bebekten ziyade kendime alışveriş yapmam lazım nasipse önümüzdeki hafta herşeyi tamamlamayı düşünüyorum
Lc den lale markasıydı sanırım penye önü düğmeli pijama takımı aldım bir tanede evden kalın pijama takımı ayarladım lc den aldığım çok güzeldi annemede aldık sonra leoparlısını

Balım vitazonda incia ucuz ben şampuan ordan aldım bir alana ikinci yüzde elli indirimde idi.
Tanesi 60 a filan geldi.

Pişik kremi de hem incia hem mustela 123 aldım.
Peki kullanıcı yorumları nasıl pişik geçirmesi önlemesi nasılmış
Mesela seneler önce sudocrem çıktığında sebamed kullanıyordum herkes Önerince deneyeyim dedim hiç bir işe yaramamıştı
Bundan korkuyorum sebamed alamadığım zamanlarda başka markalar denedim hiç biri fayda etmemişti
Şuan bile evde iki tane var küçük oğlanda beyaz tenli hassas cildi var onada bi tek sebamed iyi geldi

Canım benimde hıçkırık göbek deliği altında ama pozisyonu yan . Kafası solda ayaklar sağda
Benimki de öyle ve hıçkırıkları kasıklarımda genellikle göbek deliğimin altında. yan duruyor bebek ama muayene ederken baş aşağı diyor dr. Ayaklarını ellerini yan duruştan sebep kasıklarımda da hissediyorum. Yani baş aşağı da ama elleri kolları da göğüs altımda değil.

Vallahi öyle ya her şeyi biz düşünüyoruz ev bi bize dağınık pis görünüyor Zihni’miz hiç rahat değil

Kuzum benim doktorda günde 10 hareket hissediyorsan tamamdır dedi
Bugün daha bi iyi ama yine öyle kocaman tekmeler yok. Yer değiştiriyor. Yüzüyor dışardan belli oluyor yüzmesi. Bazen ben rahatsız ediyorum da oynuyor. Biraz rahatladım siz böyle diyince. Sağ olun hepiniz

Evde de giyerim diye aldığım bu canım normal bedenimin bir beden büyüğünü aldım. Yeşil seviyorum diye bunu tercih ettim, başka modelleri de var mağazaya girip bir gez istersen bu tarz bir şey de düşünüyorsan

Canım ev sarıyerde, ilk doğum , bütçem 20.000 falan normal düşünüyorum. Nasip artık ilk olunca ve her şey üst üste beklenmedik şekilde gelince mecbur takıyor insan

Ben bundan almayı düşünüyorum canım

Az önce Kv aradı
Sakın Osmanın yanına isim koyma halaların öyle diyor bak dedi
Bende herkes bir şey diyor Ali osman koy
Yok tek osman koy
Bence anne babası karar versin koysun dedim
Oda duymamazlıktan geldi
Sakın sakın yanına isim koymak yok iyi değilmiş oğlumuda arayıp söylicem dedi
Beni dinlemedi
Ben gerçekten kaynbabamn adının yanına isim koymayacaktım
ama böyle sürekli o bu şunu dedi tek koy diye baskı yaptığı için artık isim bakıyorum yanına
Osman nın yanına önerebileceğiniz isim var mı hiç bişeyde yakışmıyor Allahım

Eşine kızmış onda patlamış gözüküyorsun
Avukatın bunun için ne ücret talep edecek?
Zaten cimere yazmışsın
Banada geldi 21 puan yorumla
Ama beklemede görünüyor ben onu ne zaman kullanacağım
Balım 31 ekimden önce harca ama bekle biraz daha biriksin son günler harcarız birbirimize hatırlatalım 29-30-31 ekim de.
Aynen bende o koca tavadan aldım sırf tefal ve ucuz diye soyuldu hemen.
Granitlerin markası ne?

Ya ben kV den korkuyorum bebek bakmaya gelecek ya ahşap alışkanlığı fazla yok haldır huldur metal ile çizerse diye aklım gidiyor. Teflon tenceremi düşürüp yamulmuş tüm kaç senedir yamuk tencerem fırınımın cam kapagını kırdı mutfak perde mi yaktı tezcanlı eşim kızıyoe anca eve ziyan veriyon diye
Yorum yaptım ama hiç bir şey yok benim şansıma tüküreyim ben
Gece 12 ye kadar vakti var.
Eski alışverişe yapmıssındır onlara boşuna yapma.
9-22 ekim olması önemli.
Balım içerik temiz diye aldım.
Mustela iyiymiş ama ful temiz değil incia gibi.
Geçilmezse hametan mavi alıcaz kimyasal içerik yani mecbur kalırsak deneriz

İncia kimse denemedi sanırım şansımıza artık

Bugün daha bi iyi ama yine öyle kocaman tekmeler yok. Yer değiştiriyor. Yüzüyor dışardan belli oluyor yüzmesi. Bazen ben rahatsız ediyorum da oynuyor. Biraz rahatladım siz böyle diyince. Sağ olun hepiniz
Artık çok nadir tekmeler zaten, sıyırıp da geçiyorlar genelde sağ sol diye. Ayakta fazla kalınca da etmiyorlar çok, bende çok tedirgin olmuştum ama genelde 2 gün sürüyor o dinlenmeleri

Valla ben yerinde olsam koyardım canım. Çünkü eski ve ağır isimler çocuğa da kendini kötü hissettirebiliyor okul dönemine geldiğinde. En azından bir alternatifi olsun eğer bu tarz hassas bir çocuk olursa da diğer koyduğun ismi kullanır. Efe ya da Ege düşünebilirsin bence hem kısa. Onun dışında Yağız, Yiğit yine uyumlu olabilir. Yusuf olabilir yine

İş uzlaşmaya gider zaten orda da ücreti Karşı taraf ödüyor. Yok kadınla olan önce oldu eşime gece yükseldim bide patlamadım da cidden bak gece saat 12 ye geliyor gerçekten ayakta duramayacak kadar kötüyüm. Karnım burnumda zaten montumun önü kapanmamış . Kadın bana neden hamile olduğunu söylemiyorsun diye bağırıyor. Fıkra gibi

Bende çocuk için düşünüyorum yaşıtlarının isimleri malum bu isimde çok ağır
Yinede sesimi çıkarmıyordum
Bugün beni delirtti

Pentide 1 alana bir bedava vardi dun magazada gordum. 100 de yuz pamuk pijamalar vardi cok guzel. Belki internet magazasinda da devam ediyordur kampanya. Ben lcw nin 1 beden buyuk gomlek yaka pijma takimini aldim onlar yuzde yuz pamuk
Hemen bakıyorum yavrum sağol Şuan üzerimde pentinin lohusa takımı var yazlık bunun kışlığı olsa tavım
Normalde tuhafiye gibi iç çamaşırı satan yerlerde olurdu pijama takımları şimdi tedarik yerleri değişti nereye bakacağımı şaşırdım
10 sene önce aldığım takımlar nerdeler ah ah
Lcw nın ürünlerini severim ama lohusa için var mı bakmadım , senden anlaşılacağı üzere amacındayız uygun değiller
Emzirme sütyeni ben almayacağım yarım atlet yumuşak olandan alacağım dikişsizler var ya hani
Çünkü ilk zamanlar sütyenle uğraşmak eziyet oluyor tak çıkar yapana kader atleti sıyır zaten ince ve yumuşak olduğu için engel olmuyor emzirmeye
Vallahi öyle ya her şeyi biz düşünüyoruz ev bi bize dağınık pis görünüyor Zihni’miz hiç rahat değil
Bizim ayıbımız yok artık yapamıyoruz ne yapalım ( evet böyle avutuyorum kendimi )
Lohusa pijama rahatlığı normallerde olmuyor bende takımlar Şuan bile var ama tek giymek istediğim lohusa takımım yıkayıp kurutup giyiyorum yazlık olduğu için Doğumda bunu kullanamam
Doğumdan sonrada İnan bu rahatlığı arıyor insan kırk çıkana kadar hatta o pijamalarla bütünleşiyorsun İnan bana

Bende çocuk için düşünüyorum yaşıtlarının isimleri malum bu isimde çok ağır
Yinede sesimi çıkarmıyordum
Bugün beni delirtti
Yani benim Osman diye arkadaşım var 28 yaşında adam ama onda bile ağır duruyor bence. O yüzden koy yanına bi tane sen bakma kimseye boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…