- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.521
Pentide 1 alana bir bedava vardi dun magazada gordum. 100 de yuz pamuk pijamalar vardi cok guzel. Belki internet magazasinda da devam ediyordur kampanya. Ben lcw nin 1 beden buyuk gomlek yaka pijma takimini aldim onlar yuzde yuz pamukKızlar benim şimdi bebekten ziyade kendime alışveriş yapmam lazım nasipse önümüzdeki hafta herşeyi tamamlamayı düşünüyorum
En çok zorlandığım konu lohusa geceliği. mağaza mağaza dolaşamam malum , internete de pek güvenmiyorum kalite yüzünden
İnternetten alıpta memnun kalan öneren var mı ?
Tam takım da olur iki ayrı takımda
Elbise sabahlık ve pijama takımı alacağım aklımdaki bu
Yumuşak kumaş dantelli falan olmayan şeyler bakıyorum evde de rahat edebilmek rahat emzirirken rahat edeyim bebeğe batmasın vs diye düşünüyorum
Birde Polar sabahlık bulan var mı ?
Linkleri önerileri bekliyorum bacılarım
Kuzum benim doktorda günde 10 hareket hissediyorsan tamamdır dediTamam canım benim sağ ol bi de böyle takip edeyim
Aynı durumdayız canım, bir benimkiler eksik şu an. Lcw dan beyaz gecelik aldım geniş oldu, yine lcw dan pembe pijama takımı aldım en küçük bedenini sanırsın xl yine geniş oldu. İkisini de iade edicem. Hala arıyorum bulamadım. Bir gecelik, bir pijama takımına benim de ihtiyacım var. Lohusa hamile olarak değil de normal alıp m beden almak daha mantıklı görünmeye başladı. Bu ikisi dışında evde de giyerim diye trendyoldan bir pijama takımı aldım m beden onu atayım. Emzirme atletiKızlar benim şimdi bebekten ziyade kendime alışveriş yapmam lazım nasipse önümüzdeki hafta herşeyi tamamlamayı düşünüyorum
En çok zorlandığım konu lohusa geceliği. mağaza mağaza dolaşamam malum , internete de pek güvenmiyorum kalite yüzünden
Yumuşak kumaş dantelli falan olmayan şeyler bakıyorum evde de rahat edebilmek rahat emzirirken rahat edeyim bebeğe batmasın vs diye düşünüyorum
Lc den lale markasıydı sanırım penye önü düğmeli pijama takımı aldım bir tanede evden kalın pijama takımı ayarladım lc den aldığım çok güzeldi annemede aldık sonra leoparlısınıEn çok zorlandığım konu lohusa geceliği. mağaza mağaza dolaşamam malum , internete de pek güvenmiyorum kalite yüzünden
Elele Life 2in1 Vakum Bebek Banyo Oturağı ve Mama Oturağılink atar misin
Peki kullanıcı yorumları nasıl pişik geçirmesi önlemesi nasılmışBalım vitazonda incia ucuz ben şampuan ordan aldım bir alana ikinci yüzde elli indirimde idi.
Tanesi 60 a filan geldi.
Pişik kremi de hem incia hem mustela 123 aldım.
Benimki de öyle ve hıçkırıkları kasıklarımda genellikle göbek deliğimin altında. yan duruyor bebek ama muayene ederken baş aşağı diyor dr. Ayaklarını ellerini yan duruştan sebep kasıklarımda da hissediyorum. Yani baş aşağı da ama elleri kolları da göğüs altımda değil.Canım benimde hıçkırık göbek deliği altında ama pozisyonu yan . Kafası solda ayaklar sağda
Vallahi öyle ya her şeyi biz düşünüyoruz ev bi bize dağınık pis görünüyor Zihni’miz hiç rahat değilÇamaşır katlanacak bulaşık makinesi boşalacak küçük oğlanın nevresimi değişecek
Yattım valla ağrı kasılma daha önemli
O yüzden bırak sende dur şunu da yapayım oturursam kalkamam düşüncesiyle ben hep sancılandım şimdi yapmıyorum. Banada batıyor bi çok şey evde cinnet geçiriyorum ama mecbur görmezden gelmeye çalışıyorum
Mesela koltuklarımı tanıyamıyorum silmem lazım yapamıyorum salonda süpür toz al başka yapabildiğim birşey yok silemiyorum bile .. dün diyorum gerçekten evin kadını hasta bile olmasın herşey yarım herşey eksik kalıyor
Sonra diyorum sabır geçecek bu günler kimseye ihtiyacın olmayacak Allah’ın izniyle
Sende öyle telkin et kendini bırak iş yapmayı
Bugün daha bi iyi ama yine öyle kocaman tekmeler yok. Yer değiştiriyor. Yüzüyor dışardan belli oluyor yüzmesi. Bazen ben rahatsız ediyorum da oynuyor. Biraz rahatladım siz böyle diyince. Sağ olun hepinizKuzum benim doktorda günde 10 hareket hissediyorsan tamamdır dedi
Kızlar benim şimdi bebekten ziyade kendime alışveriş yapmam lazım nasipse önümüzdeki hafta herşeyi tamamlamayı düşünüyorum
Canım ev sarıyerde, ilk doğum , bütçem 20.000 falan normal düşünüyorum. Nasip artık ilk olunca ve her şey üst üste beklenmedik şekilde gelince mecbur takıyor insanAceba kabızlığa filan mı iyi geliyor neden ısrarla palm yağı bende anlamadım ucuza mı getirmek amaç
Ordan gelenin kıymetini bilelim desene
Ben toffie yi Raffaello yu çok seviyorum
Prof'unun hayırlı olsun
Balım bütçen ne hangi hastanedesin?
Evin tam olarak nerde nere sana yakın olur?
Normal sezeryan ne düşünüyorsun?
İlk doğum mu?
Eşi çalışmayan TR de milyonlarca insan var. Bu konuyu bu kadar kafana takma. Doktor hastane o kadar takıntılı olma rızkı veren Allah bebeğin nasibiyle gelecek.
Ablamın getirdiği vans lara iyi bakayımoğluma vereyim diyodum ✌
Balım vitazonda incia ucuz ben şampuan ordan aldım bir alana ikinci yüzde elli indirimde idi.
Tanesi 60 a filan geldi.
Pişik kremi de hem incia hem mustela 123 aldım.
Kızlar benim şimdi bebekten ziyade kendime alışveriş yapmam lazım nasipse önümüzdeki hafta herşeyi tamamlamayı düşünüyorum
Eşine kızmış onda patlamış gözüküyorsunBu arada dün gece acildeki hemşireyle de kavga ettim. Aşırı Bel ağrım var ayakta duramıyorum dedim bana normal hasta randevusu verilmiş. Geri geldim sırada 40 kişi var ben dayanacak durumda değilim hamileyim bide dedim. Kadın hamile olduğunu neden başta söylemiyorsun diye bi bağırdı bana neye uğradığımı şaşırdım. Gerizekalı karnım burnumda zaten görmüyor musun. Ayakta zor duruyorum ekstra belirtmek aklıma gelmemiş yani. Ben de sen kimsin de beni azarlıyorsun diye yükseldim baya. Hırsımı da alamadım. Sonra tamam acil randevusuna çevirdim dedi. Gittim içeri çevirmemiş… bide yalan söyledi yani bana. Sıramı bekledim beklerken de cimere şikayet ettim. Yarında avukatıma vericem . Çıkarken de uğradım yanına. Beni uzlaşmak için sakın arama dedim çıktım. Kendilerini bir şey zannediyorlar canım burnumda zaten. Nasıl bağırıyor bana görseniz. Daha erken haftalarda olsam neyse dicem
Balım 31 ekimden önce harca ama bekle biraz daha biriksin son günler harcarız birbirimize hatırlatalım 29-30-31 ekim de.Banada geldi 21 puan yorumla
Ama beklemede görünüyor ben onu ne zaman kullanacağım
Aynen bende o koca tavadan aldım sırf tefal ve ucuz diye soyuldu hemen.E anam sen noe banyo temizliyosun 8 aylik hsmileyken? Cok temizlensin istiyosan kocana sole o yapsin yani. İs mi seninki
Ya sole ben bu tencere olayini acaip arastirip aldim hepinize gore yeni evli oldugum icin son cikanlara hakimim. Mesela tefal alicaksan 6x alicaksin.
Acaip farketdio. Zaten parasi da farkedio
Kaplama farki var. Mesela bimden gecen sene 99tl ye 30 inc tava almistim oha coook ucuz fln diip. Meger 2. Kalite malmis. İncecik. Teflon bile degil cizildi gitti cop oldi gibi
Soleki bazi manyaklar ek gidada fln inek urunu vermiomus alerji olmasin die ve colyak oluyomus bebekler. Asiri tehlikeli biseymis inek urunu vermemek. Ama mamada bunu yaoan duymadim
Smdi avrupa testlerine baktim mesela hipp icin. Avrupada da ayni icedik organic vegetable oil (palm oil) yazio
Sonra bi tik daha derine inince hipp in kullandigi palm oil ile nutelladaki ayni segil
Oyuzden organik sertifikasi aliyor. Bak link de birakiyorum aciklamasini uzun uzun yapmislar
Ama bunu bi tik daha arastiricam. Smdi ben haftaya emzirme egitimi alicam. Yenidogan yandali var. Cocuk doktorumuzun bi de ondan dinliym muhabbeti. Burayada yazicam
Linke de bi goz at
HiPP organic palm oil – from fair and sustainable production
Kiz napiosun sen nasil oldun
Benim gunluk yemek tencerelerim granit. Yani sole soliym ne celik ne de dokum tencere okdr konforlu ve lezzetli ve kullanisli degil
Tamam en son sana soleriz
Gece 12 ye kadar vakti var.Yorum yaptım ama hiç bir şey yokbenim şansıma tüküreyim ben
Balım içerik temiz diye aldım.Peki kullanıcı yorumları nasıl pişik geçirmesi önlemesi nasılmış
Mesela seneler önce sudocrem çıktığında sebamed kullanıyordum herkes Önerince deneyeyim dedim hiç bir işe yaramamıştı
Bundan korkuyorum sebamed alamadığım zamanlarda başka markalar denedim hiç biri fayda etmemişti
Şuan bile evde iki tane var küçük oğlanda beyaz tenli hassas cildi var onada bi tek sebamed iyi geldi
Artık çok nadir tekmeler zaten, sıyırıp da geçiyorlar genelde sağ sol diye. Ayakta fazla kalınca da etmiyorlar çok, bende çok tedirgin olmuştum ama genelde 2 gün sürüyor o dinlenmeleriBugün daha bi iyi ama yine öyle kocaman tekmeler yok. Yer değiştiriyor. Yüzüyor dışardan belli oluyor yüzmesi. Bazen ben rahatsız ediyorum da oynuyor. Biraz rahatladım siz böyle diyince. Sağ olun hepiniz
Valla ben yerinde olsam koyardım canım. Çünkü eski ve ağır isimler çocuğa da kendini kötü hissettirebiliyor okul dönemine geldiğinde. En azından bir alternatifi olsun eğer bu tarz hassas bir çocuk olursa da diğer koyduğun ismi kullanır. Efe ya da Ege düşünebilirsin bence hem kısa. Onun dışında Yağız, Yiğit yine uyumlu olabilir. Yusuf olabilir yineAz önce Kv aradı
Sakın Osmanın yanına isim koyma halaların öyle diyor bak dedi
Bende herkes bir şey diyor Ali osman koy
Yok tek osman koy
Bence anne babası karar versin koysun dedim
Oda duymamazlıktan geldi
Sakın sakın yanına isim koymak yok iyi değilmiş oğlumuda arayıp söylicem dedi
Beni dinlemedi
Ben gerçekten kaynbabamn adının yanına isim koymayacaktım
ama böyle sürekli o bu şunu dedi tek koy diye baskı yaptığı için artık isim bakıyorum yanına
Osman nın yanına önerebileceğiniz isim var mı hiç bişeyde yakışmıyor Allahım
İş uzlaşmaya gider zaten orda da ücreti Karşı taraf ödüyor. Yok kadınla olan önce oldu eşime gece yükseldimEşine kızmış onda patlamış gözüküyorsun
Avukatın bunun için ne ücret talep edecek?
Zaten cimere yazmışsın
Balım 31 ekimden önce harca ama bekle biraz daha biriksin son günler harcarız birbirimize hatırlatalım 29-30-31 ekim de.
Aynen bende o koca tavadan aldım sırf tefal ve ucuz diye soyuldu hemen.
Granitlerin markası ne?
Ya ben kV den korkuyorum bebek bakmaya gelecek ya ahşap alışkanlığı fazla yok haldır huldur metal ile çizerse diye aklım gidiyor. Teflon tenceremi düşürüp yamulmuş tüm kaç senedir yamuk tenceremfırınımın cam kapagını kırdı mutfak perde mi yaktı tezcanlı eşim kızıyoe anca eve ziyan veriyon diye
Gece 12 ye kadar vakti var.
Eski alışverişe yapmıssındır onlara boşuna yapma.
9-22 ekim olması önemli.
Balım içerik temiz diye aldım.
Mustela iyiymiş ama ful temiz değil incia gibi.
Geçilmezse hametan mavi alıcaz kimyasal içerik yani mecbur kalırsak deneriz
İncia kimse denemedi sanırım şansımıza artık
Bende çocuk için düşünüyorum yaşıtlarının isimleri malum bu isimde çok ağırValla ben yerinde olsam koyardım canım. Çünkü eski ve ağır isimler çocuğa da kendini kötü hissettirebiliyor okul dönemine geldiğinde. En azından bir alternatifi olsun eğer bu tarz hassas bir çocuk olursa da diğer koyduğun ismi kullanır. Efe ya da Ege düşünebilirsin bence hem kısa. Onun dışında Yağız, Yiğit yine uyumlu olabilir. Yusuf olabilir yine
Hemen bakıyorum yavrum sağolPentide 1 alana bir bedava vardi dun magazada gordum. 100 de yuz pamuk pijamalar vardi cok guzel. Belki internet magazasinda da devam ediyordur kampanya. Ben lcw nin 1 beden buyuk gomlek yaka pijma takimini aldim onlar yuzde yuz pamuk
Normalde tuhafiye gibi iç çamaşırı satan yerlerde olurdu pijama takımları şimdi tedarik yerleri değişti nereye bakacağımı şaşırdımAynı durumdayız canım, bir benimkiler eksik şu an. Lcw dan beyaz gecelik aldım geniş oldu, yine lcw dan pembe pijama takımı aldım en küçük bedenini sanırsın xl yine geniş oldu. İkisini de iade edicem. Hala arıyorum bulamadım. Bir gecelik, bir pijama takımına benim de ihtiyacım var. Lohusa hamile olarak değil de normal alıp m beden almak daha mantıklı görünmeye başladı. Bu ikisi dışında evde de giyerim diye trendyoldan bir pijama takımı aldım m beden onu atayım. Emzirme atletiSohrab önermişti. Önerdiği markadan beyaz ve siyah aldım en küçük beden. Beyazı oldu yanları tuhaf durdu açık gibi, siyah aynı beden olmasına rağmen olmadı sıktı. Siyahında yanları yukarıya yana açık gibi duruyor. İkisini de iade ettim. Hangi markadan almalıyım ben de emzirme atleti önerisi bekliyorum
Bizim ayıbımız yok artık yapamıyoruz ne yapalımVallahi öyle ya her şeyi biz düşünüyoruz ev bi bize dağınık pis görünüyor Zihni’miz hiç rahat değil
Lohusa pijama rahatlığı normallerde olmuyor bende takımlar Şuan bile var ama tek giymek istediğim lohusa takımım yıkayıp kurutup giyiyorum yazlık olduğu için Doğumda bunu kullanamamPijamaevi Yeşil Ekose Baskılı Önden Düğmeli Uzun Kollu Kadife Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Pijamaevi Yeşil Ekose Baskılı Önden Düğmeli Uzun Kollu Kadife Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evde de giyerim diye aldığım bu canım normal bedenimin bir beden büyüğünü aldım. Yeşil seviyorum diye bunu tercih ettim, başka modelleri de var mağazaya girip bir gez istersen bu tarz bir şey de düşünüyorsan
Yani benim Osman diye arkadaşım var 28 yaşında adam ama onda bile ağır duruyor bence. O yüzden koy yanına bi tane sen bakma kimseye boşverBende çocuk için düşünüyorum yaşıtlarının isimleri malum bu isimde çok ağır
Yinede sesimi çıkarmıyordum
Bugün beni delirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?