2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yani benim linkten anladigim biz kendimi palmiyemizi kendimiz yetistiriyoruz. Oyuzdende avrupada organik mama sertifikamiz var. Ben bu sonucu cikartiyorum. Mesela doktorlar icin bu okey ama ben mrna asi da olmadim herkes cok guvenli derken
Golden goat alicaz suan ole gorunuyo
Cnku amerikanin en guvenilir en kaliteli mamasi enfamil onda da palm yagi var

Hahaha yerim seni
Suan golden goat gibi gorunuyo ama limonatabardagi ile istisarelerimiz suruyo
Temizlikciler hem astronomik paralar istiyolar hemde burunlari kaf dafinda. Benimiide beni terketmisti
Smdi tadilat isi bitince yenisini guvenlik bulmus onu cagirixam ama tabi nolcak nebiticek bilmiorum
Evide kocam temizledi valla. Cnku artik yapamiorum
Kuzu ben kom aldim. İndirim bindirim dolap su bu. Malin dokusu efsane indirimde cok aldim ama simdi fiyatlari bilmioeum
Td bitakim soledim iade ettim mesela. Begenmedim

Alınca yaz bana
Balım içerik temiz diye aldım.
Mustela iyiymiş ama ful temiz değil incia gibi.
Geçilmezse hametan mavi alıcaz kimyasal içerik yani mecbur kalırsak deneriz

İncia kimse denemedi sanırım şansımıza artık
Deneme yanılma ile bulacağız yine şansımıza olacak
Çantada sebamed var çıkarsam mı

Aynen öyle astronomik rakamlar istiyorlar rakamları geçtim bulamıyorsun da artık, bizim burda yabancılar çok tabii onlara çok yüksek rakamlara gittikleri için burunları kaf dağında.Şaka gibi bir noktaya geldik

Kuzu ben kom aldim. İndirim bindirim dolap su bu. Malin dokusu efsane indirimde cok aldim ama simdi fiyatlari bilmioeum
Td bitakim soledim iade ettim mesela. Begenmedim
Fotoğraf atar Mısın banaaa lohusa takımları çok ucuz değil biliyorum da 1500 lira olarak limit koydum kendime inşallah tam takım bulurum o fiyata
Hahaha yerim seni
Suan golden goat gibi gorunuyo ama limonatabardagi ile istisarelerimiz suruyo
takipteyim

Kom a bir ara bakmıştım fiyatlar 2 bin civarıydı baya yüksekti

Bu ara yine benim derdim temizlik
İyi gene bulunmuş temizlikçi inşallah iyidir ya , heh işte bu diyene kadar ömür törpülüyorlar
Dedim sana dert etme yapsınlar temizliği diye mecbur yapacaklar yavrum senden hayr olamaz şu halde

Tabiki ucuz çünkü sağlıksız tercih edilmiyor o yüzden ayçiçekten daha sağlıksız tadı da kötü yani güzelde değil

Kızlar bana aldığınız askı linklerni atabilir misiniz? BİM’den aldığımı iade edicem. Küçük olmayabilir diye içime sinmedi

bizim bi deli var yemin ederim başkasını bulsam asla çağırmam ama bulamadığımdan el mecbur kadın ne dese tamam diyoruz ailece hepimize geliyor ama hepimiz nefret ediyoruz resmen

bizim bi deli var yemin ederim başkasını bulsam asla çağırmam ama bulamadığımdan el mecbur kadın ne dese tamam diyoruz ailece hepimize geliyor ama hepimiz nefret ediyoruz resmen
Bırakma bulamazsın gerçekten geçen yıldan beri sürünüyorum, benimki bir gitti sonra düzlüğe çıkamadım

Kom ve penti de maalesef onlineda yok lohusa takımları bir site buldum polar sabahlıklı takımı da var
İnceleyin belki hoşunuza gider

İnstagram Profili de bırakıyorum

Son düzenleme:
Lohusa sepeti diye bir sayfa var ordada güzel pijamalar var

Ablamın doktoru sma muadili olarak evolvia kullanabilirsin demişti. Önceden daha ucuzdu evolvia nerdeyse smaya yaklaşmış
Arkadaşımda hem sma hem de evolvia var onlara gidince ikisinin de tadına bakayim içerikleriyle

Ya bu mama işini hastaneye eğitime gidenler var ya gebe okuluna onlardan öğrensek.

O ofsistimcidden hangi hastanede senin gebe okulu?
Ben 3 derstir gidiyorum gebe okuluna 3 derstir doğumla ilgili ders işledik bu son derste bebek bakımı emzirmeyle ilgili eğitim alıcaz mamayla ilgili birsey derlerse soylerim canim

Osman isminin gerçek iki anlamı var birisi yılan ejdarha yavrusu demek biri de güzel gözlü kuş yavrusu demek biz Hz Osmandan dolayı koyuyoruz ama anlamı güzel değil Osman'ın yanına mutlaka isim ekle Asaf gibi bir de doğum anindayken kp niyetiyle değil de Hz Osman niyetiyle koyuyorum de huyu suyu Hz Osman a benzesin

Palm yağının nerede üretildiğinden daha ziyade işlem gördüğü ısı çok daha önemliymiş o da hammaddeyi ürüne cevirmek için yüksek ısı gerekiyormuş ona da gerek yok ben de golden goat i daha çok beğendim ama tam ondan da emin olamadım etrafima bakacam kullanan varsa tadına da bakarım size de söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…