- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.541
Yani benim linkten anladigim biz kendimi palmiyemizi kendimiz yetistiriyoruz. Oyuzdende avrupada organik mama sertifikamiz var. Ben bu sonucu cikartiyorum. Mesela doktorlar icin bu okey ama ben mrna asi da olmadim herkes cok guvenli derkenBakalım emzirme eğitmenleri ne diyecekçocuk doktorlarınin birçoğu bence güncel içerik vb takip etmiyorlar o yüzden onlara da hiç güvenemiyorum ben de eczacı arkadaşıma sorayım onun da çok hakim olduğunu düşünüyorum linki de okuyacağım teşekkür ederim
Hahaha yerim seniKocam bey sabah gittiüstün körü ev topladım üstten üstten süpürdüm toz aldım yavaş yavaş kahve içtim uzandım kalan işleri de gözüm alırsa yapacağım
Yormuyorum yoramıyorum zaten kendimi hemen kasılmaya başlıyor karnım
Şuan azar azar batma var hatta kasıklarımda
Koca gitti neşe gitti bende
Merakla bekliyorum bilgilere etiket yap beni de
Sabah kocam diyor sende araştır dedim içerik onlar daha iyi anlıyor takipteyim nasıl heyecanlandıysam heyecanını yerim dedi bana
Temizlikciler hem astronomik paralar istiyolar hemde burunlari kaf dafinda. Benimiide beni terketmistiKocam çok yoğun çalışıyor kıyamıyorum ona, düzenli temizlikçi de bulamadım. En son biriyle konuştum 1 Aydan önce gelemem dedi umarım ekmez o da. Temizliğe yardımcı bulmak harbiden sorun burdaBenim de tahammülüm yok pisliğe biraz titizim
Kuzu ben kom aldim. İndirim bindirim dolap su bu. Malin dokusu efsane indirimde cok aldim ama simdi fiyatlari bilmioeumKızlar benim şimdi bebekten ziyade kendime alışveriş yapmam lazım nasipse önümüzdeki hafta herşeyi tamamlamayı düşünüyorum
En çok zorlandığım konu lohusa geceliği. mağaza mağaza dolaşamam malum , internete de pek güvenmiyorum kalite yüzünden
İnternetten alıpta memnun kalan öneren var mı ?
Tam takım da olur iki ayrı takımda
Elbise sabahlık ve pijama takımı alacağım aklımdaki bu
Yumuşak kumaş dantelli falan olmayan şeyler bakıyorum evde de rahat edebilmek rahat emzirirken rahat edeyim bebeğe batmasın vs diye düşünüyorum
Birde Polar sabahlık bulan var mı ?
Linkleri önerileri bekliyorum bacılarım
Alınca yaz banaBen bundan almayı düşünüyorum canımPijamaevi Mavi Düz Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Pijamaevi Mavi Düz Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Deneme yanılma ile bulacağız yine şansımıza olacakBalım içerik temiz diye aldım.
Mustela iyiymiş ama ful temiz değil incia gibi.
Geçilmezse hametan mavi alıcaz kimyasal içerik yani mecbur kalırsak deneriz
İncia kimse denemedi sanırım şansımıza artık
Aynen öyle astronomik rakamlar istiyorlar rakamları geçtim bulamıyorsun da artık, bizim burda yabancılar çok tabii onlara çok yüksek rakamlara gittikleri için burunları kaf dağında.Şaka gibi bir noktaya geldikYani benim linkten anladigim biz kendimi palmiyemizi kendimiz yetistiriyoruz. Oyuzdende avrupada organik mama sertifikamiz var. Ben bu sonucu cikartiyorum. Mesela doktorlar icin bu okey ama ben mrna asi da olmadim herkes cok guvenli derken
Golden goat alicaz suan ole gorunuyo
Cnku amerikanin en guvenilir en kaliteli mamasi enfamil onda da palm yagi var
Eki Görüntüle 3321723
Hahaha yerim seni
Suan golden goat gibi gorunuyo ama limonatabardagi ile istisarelerimiz suruyo
Temizlikciler hem astronomik paralar istiyolar hemde burunlari kaf dafinda. Benimiide beni terketmisti
Smdi tadilat isi bitince yenisini guvenlik bulmus onu cagirixam ama tabi nolcak nebiticek bilmiorum
Evide kocam temizledi valla. Cnku artik yapamiorum
Kuzu ben kom aldim. İndirim bindirim dolap su bu. Malin dokusu efsane indirimde cok aldim ama simdi fiyatlari bilmioeum
Td bitakim soledim iade ettim mesela. Begenmedim
Fotoğraf atar Mısın banaaaKuzu ben kom aldim. İndirim bindirim dolap su bu. Malin dokusu efsane indirimde cok aldim ama simdi fiyatlari bilmioeum
takipteyimHahaha yerim seni
Kom a bir ara bakmıştım fiyatlar 2 bin civarıydı baya yüksektiYani benim linkten anladigim biz kendimi palmiyemizi kendimiz yetistiriyoruz. Oyuzdende avrupada organik mama sertifikamiz var. Ben bu sonucu cikartiyorum. Mesela doktorlar icin bu okey ama ben mrna asi da olmadim herkes cok guvenli derken
Eki Görüntüle 3321723
Hahaha yerim seni
Temizlikciler hem astronomik paralar istiyolar hemde burunlari kaf dafinda. Benimiide beni terketmisti
Smdi tadilat isi bitince yenisini guvenlik bulmus onu cagirixam ama tabi nolcak nebiticek bilmiorum
Kuzu ben kom aldim. İndirim bindirim dolap su bu. Malin dokusu efsane indirimde cok aldim ama simdi fiyatlari bilmioeum
Bu ara yine benim derdim temizlikTemizlikciler hem astronomik paralar istiyolar hemde burunlari kaf dafinda. Benimiide beni terketmisti
Hmmm senin orda hastaneler pahalı sorun orda Beşiktaş’a gitsen orası da çok farklı değil. Eyüp Esenler Güngören Gop taraflarında biraz daha uyguna var. Bağcılar medipole bak fiyatı yine daha uygundur ordanSarıyer tarafında oturuyorum.
Tabiki ucuz çünkü sağlıksız tercih edilmiyor o yüzden ayçiçekten daha sağlıksız tadı da kötü yani güzelde değilAceba kabızlığa filan mı iyi geliyor neden ısrarla palm yağı bende anlamadım ucuza mı getirmek amaç
Ordan gelenin kıymetini bilelim desene
Ben toffie yi Raffaello yu çok seviyorum
Prof'unun hayırlı olsun
Balım bütçen ne hangi hastanedesin?
Evin tam olarak nerde nere sana yakın olur?
Normal sezeryan ne düşünüyorsun?
İlk doğum mu?
Eşi çalışmayan TR de milyonlarca insan var. Bu konuyu bu kadar kafana takma. Doktor hastane o kadar takıntılı olma rızkı veren Allah bebeğin nasibiyle gelecek.
Ablamın getirdiği vans lara iyi bakayımoğluma vereyim diyodum ✌
Balım vitazonda incia ucuz ben şampuan ordan aldım bir alana ikinci yüzde elli indirimde idi.
Tanesi 60 a filan geldi.
Pişik kremi de hem incia hem mustela 123 aldım.
bizim bi deli var yemin ederim başkasını bulsam asla çağırmam ama bulamadığımdan el mecbur kadın ne dese tamam diyoruz ailece hepimize geliyor ama hepimiz nefret ediyoruz resmenAynen öyle astronomik rakamlar istiyorlar rakamları geçtim bulamıyorsun da artık, bizim burda yabancılar çok tabii onlara çok yüksek rakamlara gittikleri için burunları kaf dağında.Şaka gibi bir noktaya geldik
Bırakma bulamazsın gerçekten geçen yıldan beri sürünüyorum, benimki bir gitti sonra düzlüğe çıkamadımbizim bi deli var yemin ederim başkasını bulsam asla çağırmam ama bulamadığımdan el mecbur kadın ne dese tamam diyoruz ailece hepimize geliyor ama hepimiz nefret ediyoruz resmen
Lohusa sepeti diye bir sayfa var ordada güzel pijamalar varKom ve penti de maalesef onlineda yok lohusa takımları bir site buldum polar sabahlıklı takımı da var
İnceleyin belki hoşunuza gider
Hamile ve Lohusa Ürünleri | ByLohusa
Hamile ve Lohusa Dönemi için Rahat, Kullanışlı Ürünler. Pijama, Gecelik ve Sabahlıkların Yer Aldığı Hamile ve Lohusa Ürünlerini Şimdi İnceleyin.www.bylohusa.com
İnstagram Profili de bırakıyorum
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Mama konusunda ben de seni takip ediyorum sen ne alırsan ondan alcambenim influencerım sensin
Arkadaşımda hem sma hem de evolvia varAblamın doktoru sma muadili olarak evolvia kullanabilirsin demişti. Önceden daha ucuzdu evolvia nerdeyse smaya yaklaşmış
Ben 3 derstir gidiyorum gebe okuluna 3 derstir doğumla ilgili ders işledik bu son derste bebek bakımı emzirmeyle ilgili eğitim alıcaz mamayla ilgili birsey derlerse soylerim canimYa bu mama işini hastaneye eğitime gidenler var ya gebe okuluna onlardan öğrensek.
O ofsistimcidden hangi hastanede senin gebe okulu?
Osman isminin gerçek iki anlamı var birisi yılan ejdarha yavrusu demek biri de güzel gözlü kuş yavrusu demek biz Hz Osmandan dolayı koyuyoruz ama anlamı güzel değil Osman'ın yanına mutlaka isim ekle Asaf gibi bir de doğum anindayken kp niyetiyle değil de Hz Osman niyetiyle koyuyorum de huyu suyu Hz Osman a benzesinAz önce Kv aradı
Sakın Osmanın yanına isim koyma halaların öyle diyor bak dedi
Bende herkes bir şey diyor Ali osman koy
Yok tek osman koy
Bence anne babası karar versin koysun dedim
Oda duymamazlıktan geldi
Sakın sakın yanına isim koymak yok iyi değilmiş oğlumuda arayıp söylicem dedi
Beni dinlemedi
Ben gerçekten kaynbabamn adının yanına isim koymayacaktım
ama böyle sürekli o bu şunu dedi tek koy diye baskı yaptığı için artık isim bakıyorum yanına
Osman nın yanına önerebileceğiniz isim var mı hiç bişeyde yakışmıyor Allahım
Ablam kendi sütünün tadına bakmıştı. Kendi sütü daha tatlı gelmişti ama emmedi yeğenim maalesefArkadaşımda hem sma hem de evolvia varonlara gidince ikisinin de tadına bakayim içerikleriyle
Palm yağının nerede üretildiğinden daha ziyade işlem gördüğü ısı çok daha önemliymiş o da hammaddeyi ürüne cevirmek için yüksek ısı gerekiyormuş ona da gerek yok ben de golden goat i daha çok beğendim ama tam ondan da emin olamadım etrafima bakacam kullanan varsa tadına da bakarım size de söylerimYani benim linkten anladigim biz kendimi palmiyemizi kendimiz yetistiriyoruz. Oyuzdende avrupada organik mama sertifikamiz var. Ben bu sonucu cikartiyorum. Mesela doktorlar icin bu okey ama ben mrna asi da olmadim herkes cok guvenli derken
Eki Görüntüle 3321723
Hahaha yerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?