- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.561
Şimdin o siteye bakıyordum biliyor MusunLohusa sepeti diye bir sayfa var ordada güzel pijamalar var
Ablam kendi sütünün tadına bakmıştı. Kendi sütü daha tatlı gelmişti ama emmedi yeğenim maalesef
Nasıl bir şey istiyorsunŞimdin o siteye bakıyordum biliyor Musun
Evet güzel ve tam istediğim şeyler var ama 2 bin ve üzerinde fiyatlar ya
1600 civarına da var ama beğendiklerim hep pahalı
Bekir ismide öyle gerçekten. Bekir ismide deve demek meselaOsman isminin gerçek iki anlamı var birisi yılan ejdarha yavrusu demek biri de güzel gözlü kuş yavrusu demek biz Hz Osmandan dolayı koyuyoruz ama anlamı güzel değil Osman'ın yanına mutlaka isim ekle Asaf gibi bir de doğum anindayken kp niyetiyle değil de Hz Osman niyetiyle koyuyorum de huyu suyu Hz Osman a benzesin
Ay evet gerçekten pahalı ama güzel gerçektenŞimdin o siteye bakıyordum biliyor Musun
Evet güzel ve tam istediğim şeyler var ama 2 bin ve üzerinde fiyatlar ya
1600 civarına da var ama beğendiklerim hep pahalı
Cahiliye devri isimleri süregeliyor ya o dönem kız çocuklarına adamlar isim vermeye bile layık görmüyor 1. 2. 3. Diye isimler veriyorlar biz de çok iyi gibi kendi çocuklarımıza koyuyoruzBekir ismide öyle gerçekten. Bekir ismide deve demek mesela
Şimdi yeğenim 22 aylık hala mama içiyor tabi yemekte yiyor ama hala mama olmadan uyumaz illa içecek onu. Kokusuda tadı da güzel değil bu arada mamanınBazı mamalar çok tuhaf kokuyor acaba kokusu mu etkiledi
Hangisini kullanıyorlar ona da bakalımŞimdi yeğenim 22 aylık hala mama içiyor tabi yemekte yiyor ama hala mama olmadan uyumaz illa içecek onu. Kokusuda tadı da güzel değil bu arada mamanın
Hangisini kullanıyorlar ona da bakalım
Bende baktım tuzlu tatlı karışıktıAblam kendi sütünün tadına bakmıştı. Kendi sütü daha tatlı gelmişti ama emmedi yeğenim maalesef
Çok mamaya şartlamayın kendiniziiii süt geleceeeekkkkPalm yağının nerede üretildiğinden daha ziyade işlem gördüğü ısı çok daha önemliymiş o da hammaddeyi ürüne cevirmek için yüksek ısı gerekiyormuş ona da gerek yok ben de golden goat i daha çok beğendim ama tam ondan da emin olamadım etrafima bakacam kullanan varsa tadına da bakarım size de söylerim
Evet anlamı güzel değil eşimi ikna edemiyorum amaOsman isminin gerçek iki anlamı var birisi yılan ejdarha yavrusu demek biri de güzel gözlü kuş yavrusu demek biz Hz Osmandan dolayı koyuyoruz ama anlamı güzel değil Osman'ın yanına mutlaka isim ekle Asaf gibi bir de doğum anindayken kp niyetiyle değil de Hz Osman niyetiyle koyuyorum de huyu suyu Hz Osman a benzesin
Yumuşak şık dantelsiz( abartısız dantel olabilir) set ve sabahlığı kalın olsun istiyorum ince sabahlık işe yaramıyor hastanede yürürken yel aldın mı gaz oluyorNasıl bir şey istiyorsun
Şuan bilmiyorum ama bebekken sma çok kullandı onu biliyorumHangisini kullanıyorlar ona da bakalım
Vahide saniye gibi isimler sanırım kastettiğinCahiliye devri isimleri süregeliyor ya o dönem kız çocuklarına adamlar isim vermeye bile layık görmüyor 1. 2. 3. Diye isimler veriyorlar biz de çok iyi gibi kendi çocuklarımıza koyuyoruz
ben normalde almazdım da artık mecburen çağırıyorum doğum sonrası da çağıracağım bir süre. başka biri varmış onu deneyeyim de beğenirsem ona geçerim gerçekten kafadan kontak iyi saatte olsunlar kadına geliyorlar gidiyorlar çekemiyorum artıkBırakma bulamazsın gerçekten geçen yıldan beri sürünüyorum, benimki bir gitti sonra düzlüğe çıkamadım
Şu osman isminin yanına her erkek ismini deniyorum kulağa hangisi hoş geliyor diyeEvet anlamı güzel değil eşimi ikna edemiyorum amaasaf yeğenimin adı belki kayra olabilir yada Ali
Çağatay OsmanEvet anlamı güzel değil eşimi ikna edemiyorum amaasaf yeğenimin adı belki kayra olabilir yada Ali
İnşallah ben de inanıyorumBende baktım tuzlu tatlı karışıktı
Bebeğin ihtiyacına göre tat değişir hep aynı olmaz anne sütü tadı
Çok mamaya şartlamayın kendiniziiii süt geleceeeekkkk
İki arkadaşımın çocuğunun adı eymen. Biri Muhammet eymen koymuş hayatımda gördüğüm en tatlı çocuklardan biri öbürü eymen aras koymuş. Oda aşırı hırçın, sürekli herkese vuruyor.Çağatay Osman
Çağan osman
Çağdaş Osman
Gibi olabilir
İçine ne sinecek senin önemli olan o aslında
Bartu Osman
Uyumuda güzel
ilk isim olarak modern isim koy büyüyünce çocukta severek kullansın ismini
Birde Anlam olarak iyi düşün iki isim koymak hem sünnet hemde karakter dengesi sağlıyor Osman ismi mesela diyorum bilmiyorum karakter etkisini eğer hırçın bir insan tasviri veriyorsa ikinci ismi sakin olabilecek bir isim koymaya dikkat et
İlk oğlumun adı eymen herkes diyordu ki eymenler çok yaramaz hiper aktif oluyor
İkinci isim olarak Eray koymuştum
Öyle bir dengelemiş ki ne çok hareketli ne yaramaz oldu hala uyumludur her ortama
Bide burcu boğa düşün yani
Şimdi ise Çınar Cem koyacağım
Çınar lar da afacanlar
Araştırdım Cem ler öyle değil ve büyüyünce ticari başarıları liderlikleri yüksek
O yüzden Cem koyacağım
Ballarini kullaniorum kuzum gayet memnunumEşine kızmış onda patlamış gözüküyorsun
Avukatın bunun için ne ücret talep edecek?
Zaten cimere yazmışsın
Balım 31 ekimden önce harca ama bekle biraz daha biriksin son günler harcarız birbirimize hatırlatalım 29-30-31 ekim de.
Aynen bende o koca tavadan aldım sırf tefal ve ucuz diye soyuldu hemen.
Granitlerin markası ne?
Ya ben kV den korkuyorum bebek bakmaya gelecek ya ahşap alışkanlığı fazla yok haldır huldur metal ile çizerse diye aklım gidiyor. Teflon tenceremi düşürüp yamulmuş tüm kaç senedir yamuk tenceremfırınımın cam kapagını kırdı mutfak perde mi yaktı tezcanlı eşim kızıyoe anca eve ziyan veriyon diye
Gece 12 ye kadar vakti var.
Eski alışverişe yapmıssındır onlara boşuna yapma.
9-22 ekim olması önemli.
Balım içerik temiz diye aldım.
Mustela iyiymiş ama ful temiz değil incia gibi.
Geçilmezse hametan mavi alıcaz kimyasal içerik yani mecbur kalırsak deneriz
İncia kimse denemedi sanırım şansımıza artık
Bgn yazliktaim yrnn atarim canimm fikir olur. Ama ben baya ucuz ucuz buldum. Bir de kom un outletinde de baya patlwttimFotoğraf atar Mısın banaaalohusa takımları çok ucuz değil biliyorum da 1500 lira olarak limit koydum kendime inşallah tam takım bulurum o fiyata
takipteyim
Hep zam hep zamKom a bir ara bakmıştım fiyatlar 2 bin civarıydı baya yüksekti
Bakalim ya. Daha aramadim. Haftaya aricam da gun ayarlicam insallah iyidirBu ara yine benim derdim temizlik
İyi gene bulunmuş temizlikçi inşallah iyidir ya , heh işte bu diyene kadar ömür törpülüyorlar
Dedim sana dert etme yapsınlar temizliği diye mecbur yapacaklar yavrum senden hayr olamaz şu halde
Asiri asiri begendim bak biKızlar bana aldığınız askı linklerni atabilir misiniz? BİM’den aldığımı iade edicem. Küçük olmayabilir diye içime sinmedi
Annem be kv ye soledim. Ben ve esimde guigoz varmis. Bwzen esama bazen guigoz kullanmislar bizePalm yağının nerede üretildiğinden daha ziyade işlem gördüğü ısı çok daha önemliymiş o da hammaddeyi ürüne cevirmek için yüksek ısı gerekiyormuş ona da gerek yok ben de golden goat i daha çok beğendim ama tam ondan da emin olamadım etrafima bakacam kullanan varsa tadına da bakarım size de söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?