2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bekir ismide öyle gerçekten. Bekir ismide deve demek mesela

Şimdin o siteye bakıyordum biliyor Musun
Evet güzel ve tam istediğim şeyler var ama 2 bin ve üzerinde fiyatlar ya
1600 civarına da var ama beğendiklerim hep pahalı
Ay evet gerçekten pahalı ama güzel gerçekten

Bekir ismide öyle gerçekten. Bekir ismide deve demek mesela
Cahiliye devri isimleri süregeliyor ya o dönem kız çocuklarına adamlar isim vermeye bile layık görmüyor 1. 2. 3. Diye isimler veriyorlar biz de çok iyi gibi kendi çocuklarımıza koyuyoruz

Bazı mamalar çok tuhaf kokuyor acaba kokusu mu etkiledi
Şimdi yeğenim 22 aylık hala mama içiyor tabi yemekte yiyor ama hala mama olmadan uyumaz illa içecek onu. Kokusuda tadı da güzel değil bu arada mamanın

Şimdi yeğenim 22 aylık hala mama içiyor tabi yemekte yiyor ama hala mama olmadan uyumaz illa içecek onu. Kokusuda tadı da güzel değil bu arada mamanın
Hangisini kullanıyorlar ona da bakalım

Ablam kendi sütünün tadına bakmıştı. Kendi sütü daha tatlı gelmişti ama emmedi yeğenim maalesef
Bende baktım tuzlu tatlı karışıktı
Bebeğin ihtiyacına göre tat değişir hep aynı olmaz anne sütü tadı
Çok mamaya şartlamayın kendiniziiii süt geleceeeekkkk

Evet anlamı güzel değil eşimi ikna edemiyorum ama asaf yeğenimin adı belki kayra olabilir yada Ali

Nasıl bir şey istiyorsun
Yumuşak şık dantelsiz( abartısız dantel olabilir) set ve sabahlığı kalın olsun istiyorum ince sabahlık işe yaramıyor hastanede yürürken yel aldın mı gaz oluyor
Evde de öyle bi süre onlara yapışık oluğun için kalın değecek birşey olsun istiyorum
Daha önce kullandığım sabahlıkta polardı çok rahat etmiştim

Cahiliye devri isimleri süregeliyor ya o dönem kız çocuklarına adamlar isim vermeye bile layık görmüyor 1. 2. 3. Diye isimler veriyorlar biz de çok iyi gibi kendi çocuklarımıza koyuyoruz
Vahide saniye gibi isimler sanırım kastettiğin
Çocuğun ismini annesi ile babası koyar benim gözümde büyüklerin isminin konulması hiç hoşuma gitmiyor hele de baskı yapılması

Bırakma bulamazsın gerçekten geçen yıldan beri sürünüyorum, benimki bir gitti sonra düzlüğe çıkamadım
ben normalde almazdım da artık mecburen çağırıyorum doğum sonrası da çağıracağım bir süre. başka biri varmış onu deneyeyim de beğenirsem ona geçerim gerçekten kafadan kontak iyi saatte olsunlar kadına geliyorlar gidiyorlar çekemiyorum artık

Evet anlamı güzel değil eşimi ikna edemiyorum ama asaf yeğenimin adı belki kayra olabilir yada Ali
Şu osman isminin yanına her erkek ismini deniyorum kulağa hangisi hoş geliyor diye osmanın yabına türkçe bir isim konuşabilir. Bide genelde 2 isimli insanlar genelde modern olan kulağa hoş gelen ismi kullanıyor. Kv o yüzden ikinci ismi koymayın demiş bence. Kullanmayacak diye

Çağatay Osman
Çağan osman
Çağdaş Osman
Gibi olabilir
İçine ne sinecek senin önemli olan o aslında
Bartu Osman
Uyumuda güzel

ilk isim olarak modern isim koy büyüyünce çocukta severek kullansın ismini
Birde Anlam olarak iyi düşün iki isim koymak hem sünnet hemde karakter dengesi sağlıyor Osman ismi mesela diyorum bilmiyorum karakter etkisini eğer hırçın bir insan tasviri veriyorsa ikinci ismi sakin olabilecek bir isim koymaya dikkat et
İlk oğlumun adı eymen herkes diyordu ki eymenler çok yaramaz hiper aktif oluyor
İkinci isim olarak Eray koymuştum
Öyle bir dengelemiş ki ne çok hareketli ne yaramaz oldu hala uyumludur her ortama
Bide burcu boğa düşün yani
Şimdi ise Çınar Cem koyacağım
Çınar lar da afacanlar
Araştırdım Cem ler öyle değil ve büyüyünce ticari başarıları liderlikleri yüksek
O yüzden Cem koyacağım

Bende baktım tuzlu tatlı karışıktı
Bebeğin ihtiyacına göre tat değişir hep aynı olmaz anne sütü tadı

Çok mamaya şartlamayın kendiniziiii süt geleceeeekkkk
İnşallah ben de inanıyorum

İki arkadaşımın çocuğunun adı eymen. Biri Muhammet eymen koymuş hayatımda gördüğüm en tatlı çocuklardan biri öbürü eymen aras koymuş. Oda aşırı hırçın, sürekli herkese vuruyor.

Ballarini kullaniorum kuzum gayet memnunum
Fotoğraf atar Mısın banaaa lohusa takımları çok ucuz değil biliyorum da 1500 lira olarak limit koydum kendime inşallah tam takım bulurum o fiyata

takipteyim
Bgn yazliktaim yrnn atarim canimm fikir olur. Ama ben baya ucuz ucuz buldum. Bir de kom un outletinde de baya patlwttim
Kom a bir ara bakmıştım fiyatlar 2 bin civarıydı baya yüksekti
Hep zam hep zam
Bakalim ya. Daha aramadim. Haftaya aricam da gun ayarlicam insallah iyidir
Kızlar bana aldığınız askı linklerni atabilir misiniz? BİM’den aldığımı iade edicem. Küçük olmayabilir diye içime sinmedi
Asiri asiri begendim bak bi

UNDERGROUND TRADE 24

Annem be kv ye soledim. Ben ve esimde guigoz varmis. Bwzen esama bazen guigoz kullanmislar bize
Arkadas suan hala en temiz mamalardan ve ilk defa duydum ama galiba turkiyede yok
Sok icindeim
Napicaz bacim bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…