2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Vahide saniye gibi isimler sanırım kastettiğin
Çocuğun ismini annesi ile babası koyar benim gözümde büyüklerin isminin konulması hiç hoşuma gitmiyor hele de baskı yapılması
Eşim babamım ya da annemin adıni koyalım deseydi ben de kendi annemin babamin adını koyardım ama ilk gunden beri biz kimseye bu şansı tanımadık eski zamanlarda değiliz ki 7 8 çocuğumuz olsun herkes birine isim koysun. Ve öbür dünyada evladın anne babaya soracağı ilk hakkı isim

Sma ya falanda baktım o bile kendi içinde ikiye ayrılmış yani hem mama bulacaksın hem de ayrimdan iyi olanı comfort daha çok probiyotikli ama besin değer içerik karşılaştırmasına girdim hem çok şeker hem de 2 türlü peynir altı suyu kullanılmış ben de anlamadım neden böyle bir saçmalığa girmiş mamalar

Kesinlikle öyle. Bide isim konusu gerçekten önemli. Benim ismimde eşimin ismide eski isimler maalesef ortaokulda ilkokulda faln isim konusunda çok zorbalığa uğradık. Benim beğendiğim bazı isimler vardı ama sürekli acaba dalgr geçerler mi diye düşündüm hep

Miss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle sever misin bilmiyorum ama bu satıcınin ürünleri hem aşırı pahalı değil hem de yorumları iyi

O ofsistimcidden çok güzel bir sabahlık almıştı dolaptan ben çok beğenmiştim.

İsmin önemi işte

Kızlar bana aldığınız askı linklerni atabilir misiniz? BİM’den aldığımı iade edicem. Küçük olmayabilir diye içime sinmedi
Ben bundan Aldım kalitesi de hoşuma gitti

Çocuklar çok acımasız oluyor ilkokul döneminde özellikle çağa uygun anlamı güzel isimler olmalı arkadaşımın adı birceydi ilkokuldayken hep yok iki C diye dalga geçerlerdi o kadar ağlardı ki

Çocuklar çok acımasız oluyor ilkokul döneminde özellikle çağa uygun anlamı güzel isimler olmalı arkadaşımın adı birceydi ilkokuldayken hep yok iki C diye dalga geçerlerdi o kadar ağlardı ki
Maalesef öyle bende hiç sevmezdim adımı dalga geçiyorlar diye babam koymuş adımı. Babamın kendi babaannesinin adı sonradan sevmeye başladım. Eğer evde dalga geçiliyorsa her hangi bir şey ile çocuklarda dalga geçmeyi öğreniyor.

Benim eşim de öyle yaptığı için çok iyi anlıyorum sen de endişe etme o kadar, her şey yolundadır, genel
Olarak dinlenince düzeliyorsa ok dir bence bir de her gün çok fazla hareket etmedikleri oluyor, benim de oluyor, bazen de ben gün içinde dikkat etmiyorsam farketmedigimde oluyo

Antalya’da olup da temizlikçisi olan bana yazsın hahahahh bu vesileyle aklıma geldi. Burda bulmak sıkıntı yaa. Senin başka seçeneğinde varmış maşallah

Ben de çok beğendim canım favoriledim

Evet evet sma da olmuyo. Ben de bakicam sen de bak. Mantikli bisi bulan yazsin. Bosuna en iyisi anne sutu demiyolar iste. Biz en kotu ihtimal icin bakiyoruz ztn. Gerekirrse sut gelene/artana kdr vermek icin

Canım sen söyleyince bende girip baktım e nabıza normalden 4 gün geriden geliyor e nabıza göre tarihim ama doktorumun kendi baktığı tarih 4 gün sonrası. O da şu şekilde oldu ilk başlarda bebek küçük geliyordu kadın doğum doktorumda adet tarihini düzeltiyorum ultrasona göre 26 mart yapıyorum dedi. Sonra o hafta beni sağlık ocağından aradılar doktorunuz sisteme girmemiş ben kan testini gördüm kayıt için aradım dedi ona söylerken bende doktorun değiştirdiği 26 martı söylemiştim kayıt için. Ama sonra bebek gününü yakaladı ve kadın doğumcumda hep asıl tarih olan 22 martı baz alarak bakıyor. Şimdi asıl soruma gelecek olursak ben çalışabilir raporunu hangi tarihe göre alacağım??

Antalya’da olup da temizlikçisi olan bana yazsın hahahahh bu vesileyle aklıma geldi. Burda bulmak sıkıntı yaa. Senin başka seçeneğinde varmış maşallah
Antalya’ya yeni taşınmıştın dimiiiii
Nerden göç ettin oraya nasıl oralar
Nasipse bi kaç aya bizde taşınacağız oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…