- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.581
Eşim babamım ya da annemin adıni koyalım deseydi ben de kendi annemin babamin adını koyardım ama ilk gunden beri biz kimseye bu şansı tanımadık eski zamanlarda değiliz ki 7 8 çocuğumuz olsun herkes birine isim koysun. Ve öbür dünyada evladın anne babaya soracağı ilk hakkı isimVahide saniye gibi isimler sanırım kastettiğin
Çocuğun ismini annesi ile babası koyar benim gözümde büyüklerin isminin konulması hiç hoşuma gitmiyor hele de baskı yapılması
Sma ya falanda baktım o bile kendi içinde ikiye ayrılmış yani hem mama bulacaksın hem de ayrimdan iyi olanı comfort daha çok probiyotikli ama besin değer içerik karşılaştırmasına girdim hem çok şeker hem de 2 türlü peynir altı suyu kullanılmış ben de anlamadım neden böyle bir saçmalığa girmiş mamalarBallarini kullaniorum kuzum gayet memnunum
Bgn yazliktaim yrnn atarim canimm fikir olur. Ama ben baya ucuz ucuz buldum. Bir de kom un outletinde de baya patlwttim
Hep zam hep zam
Bakalim ya. Daha aramadim. Haftaya aricam da gun ayarlicam insallah iyidir
Asiri asiri begendim bak bi
UNDERGROUND TRADE 24
Annem be kv ye soledim. Ben ve esimde guigoz varmis. Bwzen esama bazen guigoz kullanmislar bize
Arkadas suan hala en temiz mamalardan ve ilk defa duydum ama galiba turkiyede yok
Sok icindeim
Napicaz bacim bu isi
Kesinlikle öyle. Bide isim konusu gerçekten önemli. Benim ismimde eşimin ismide eski isimler maalesef ortaokulda ilkokulda faln isim konusunda çok zorbalığa uğradık. Benim beğendiğim bazı isimler vardı ama sürekli acaba dalgr geçerler mi diye düşündüm hepEşim babamım ya da annemin adıni koyalım deseydi ben de kendi annemin babamin adını koyardım ama ilk gunden beri biz kimseye bu şansı tanımadık eski zamanlarda değiliz ki 7 8 çocuğumuz olsun herkes birine isim koysun. Ve öbür dünyada evladın anne babaya soracağı ilk hakkı isim
Miss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle sever misin bilmiyorum ama bu satıcınin ürünleri hem aşırı pahalı değil hem de yorumları iyiYumuşak şık dantelsiz( abartısız dantel olabilir) set ve sabahlığı kalın olsun istiyorum ince sabahlık işe yaramıyor hastanede yürürken yel aldın mı gaz oluyor
Evde de öyle bi süre onlara yapışık oluğun için kalın değecek birşey olsun istiyorum
Daha önce kullandığım sabahlıkta polardı çok rahat etmiştim
O ofsistimcidden çok güzel bir sabahlık almıştı dolaptan ben çok beğenmiştim.Yumuşak şık dantelsiz( abartısız dantel olabilir) set ve sabahlığı kalın olsun istiyorum ince sabahlık işe yaramıyor hastanede yürürken yel aldın mı gaz oluyor
Evde de öyle bi süre onlara yapışık oluğun için kalın değecek birşey olsun istiyorum
Daha önce kullandığım sabahlıkta polardı çok rahat etmiştim
İsmin önemi işteİki arkadaşımın çocuğunun adı eymen. Biri Muhammet eymen koymuş hayatımda gördüğüm en tatlı çocuklardan biri öbürü eymen aras koymuş. Oda aşırı hırçın, sürekli herkese vuruyor.
Takibe aldım yavrum bakacağım sağolMiss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle sever misin bilmiyorum ama bu satıcınin ürünleri hem aşırı pahalı değil hem de yorumları iyi
Kızlar bana aldığınız askı linklerni atabilir misiniz? BİM’den aldığımı iade edicem. Küçük olmayabilir diye içime sinmedi
Çocuklar çok acımasız oluyor ilkokul döneminde özellikle çağa uygun anlamı güzel isimler olmalı arkadaşımın adı birceydi ilkokuldayken hep yok iki C diye dalga geçerlerdi o kadar ağlardı kiKesinlikle öyle. Bide isim konusu gerçekten önemli. Benim ismimde eşimin ismide eski isimler maalesef ortaokulda ilkokulda faln isim konusunda çok zorbalığa uğradık. Benim beğendiğim bazı isimler vardı ama sürekli acaba dalgr geçerler mi diye düşündüm hep
Maalesef öyle bende hiç sevmezdim adımı dalga geçiyorlar diye babam koymuş adımı. Babamın kendi babaannesinin adıÇocuklar çok acımasız oluyor ilkokul döneminde özellikle çağa uygun anlamı güzel isimler olmalı arkadaşımın adı birceydi ilkokuldayken hep yok iki C diye dalga geçerlerdi o kadar ağlardı ki
Benim eşim de öyle yaptığı için çok iyi anlıyorumTam olarak böyle biliyor musun her doktordab çıktığımız da bak ben sana demiştim önemli bişey yokmuş boşuna endişe etmişsin yüz ifadesi var. Bişey demiyor suratıma derse kıyamet kopacağını biliyor. Ama ben anlıyorum tabi. Onlar ne kadar rahatsa biz o kadar tam tersiyiz.
Aaa Rizeli misiniz?Bizimkilein davası çayluk ilk evlendigimiz zaman çok şaşırıyordum şimdi alıştım
Antalya’da olup da temizlikçisi olan bana yazsınben normalde almazdım da artık mecburen çağırıyorum doğum sonrası da çağıracağım bir süre. başka biri varmış onu deneyeyim de beğenirsem ona geçerim gerçekten kafadan kontak iyi saatte olsunlar kadına geliyorlar gidiyorlar çekemiyorum artık
Ben de çok beğendim canım favoriledimBallarini kullaniorum kuzum gayet memnunum
Bgn yazliktaim yrnn atarim canimm fikir olur. Ama ben baya ucuz ucuz buldum. Bir de kom un outletinde de baya patlwttim
Hep zam hep zam
Bakalim ya. Daha aramadim. Haftaya aricam da gun ayarlicam insallah iyidir
Asiri asiri begendim bak bi
UNDERGROUND TRADE 24
Annem be kv ye soledim. Ben ve esimde guigoz varmis. Bwzen esama bazen guigoz kullanmislar bize
Arkadas suan hala en temiz mamalardan ve ilk defa duydum ama galiba turkiyede yok
Sok icindeim
Napicaz bacim bu isi
Evet evet sma da olmuyo. Ben de bakicam sen de bak. Mantikli bisi bulan yazsin. Bosuna en iyisi anne sutu demiyolar iste. Biz en kotu ihtimal icin bakiyoruz ztn. Gerekirrse sut gelene/artana kdr vermek icinSma ya falanda baktım o bile kendi içinde ikiye ayrılmış yani hem mama bulacaksın hem de ayrimdan iyi olanı comfort daha çok probiyotikli ama besin değer içerik karşılaştırmasına girdim hem çok şeker hem de 2 türlü peynir altı suyu kullanılmış ben de anlamadım neden böyle bir saçmalığa girmiş mamalar
Benim dolabim daha gelmedigi icin asip fito gostereniyorum ama actim baktim. Vallahi okdr guzelki cok sasirdimBen de çok beğendim canım favoriledim
Off dolap sorunsalı ben daha beğenemedim bileBenim dolabim daha gelmedigi icin asip fito gostereniyorum ama actim baktim. Vallahi okdr guzelki cok sasirdim
Canım sen söyleyince bende girip baktım e nabıza normalden 4 gün geriden geliyor e nabıza göre tarihim ama doktorumun kendi baktığı tarih 4 gün sonrası. O da şu şekilde oldu ilk başlarda bebek küçük geliyordu kadın doğum doktorumda adet tarihini düzeltiyorum ultrasona göre 26 mart yapıyorum dedi. Sonra o hafta beni sağlık ocağından aradılar doktorunuz sisteme girmemiş ben kan testini gördüm kayıt için aradım dedi ona söylerken bende doktorun değiştirdiği 26 martı söylemiştim kayıt için. Ama sonra bebek gününü yakaladı ve kadın doğumcumda hep asıl tarih olan 22 martı baz alarak bakıyor. Şimdi asıl soruma gelecek olursak ben çalışabilir raporunu hangi tarihe göre alacağım??Benim geç döllenme olduğu için e nabız 1.5 hafta önde gidiyordu.
Kadın doğum uzmanı kendi tarihine göre çalışabilir raporu vereceğini sağlık ocağının düzeltmesi gerektiğini söyledi.
Hamileliğin ilk zamanlari duzelttirmistim ama e nabız aynıydı. (Akıllı asistan )
Sağlık ocağı doktoruna gidip durumu anlattım.. ''ben düzelttim ilk aylarda şuan ilerlediği için değiştiremiyorum sizin söylediğiniz tarih benim sistemimde.gozukuyor dedi ''.
e nabız müşteri hizmetlerini aradım ve şunu dediler akıllı asistanda görünen çok önemli değil
Sizin doktorlarıniz düzelttiyse sistemlerinde önemli olan şeklinde söylediler. Ben baya doktorlar arasında mekik dokudum bu yüzden maalesef.
Antalya’ya yeni taşınmıştın dimiiiiiAntalya’da olup da temizlikçisi olan bana yazsınhahahahh bu vesileyle aklıma geldi. Burda bulmak sıkıntı yaa. Senin başka seçeneğinde varmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?