2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet evet sma da olmuyo. Ben de bakicam sen de bak. Mantikli bisi bulan yazsin. Bosuna en iyisi anne sutu demiyolar iste. Biz en kotu ihtimal icin bakiyoruz ztn. Gerekirrse sut gelene/artana kdr vermek icin
Elbirliği ile bulacağımıza inanıyorum bebiş doğunca gerek kalmayacak ona daha çok inanıyorum

Kızlaaar ben şok
İnstagramda video gördüm bi kız gözlerinin dövmesini yaptır diyor sevgilisine yada kocasına her kimse oda yaptırıyor
Öylesine attım videoyu kocam beye
Hemen yaptırayım yaz gelmeden dedi şok olduuum
Fotoğraf arayışına girdik şaka gibi

Gittiğin kadın doğumcu kendi sisteminden tarihî güncelleyebiliyor benim o şekilde 4 gün öne çekti

Gittiğin kadın doğumcu kendi sisteminden tarihî güncelleyebiliyor benim o şekilde 4 gün öne çekti
Yani çeksin istemem aslında geç vermesi daha çok işime gelir. Ben 1 hafta öncesine randevu almıştım zaten ona sorar öyle giderim artık raporu almaya

Kadın doğum benim özelde kendi tarihine göre veriyor ama sizin çok fark olmadığı için devlete uyabilir.
Benim fark çok fazla olduğu için ben problem çok yaşadım maalesef. Şansınız varsa sağlık ocağında değiştirin.

Yok canım ben hep Antalya’daydım. Kumsari yla karıştırdın. Kiralar fena, yabancılar fazla ama şehir tabii ki çok güzel
He o olabilir geçen gün gördüm sen yazınca sen sandım
Kiralar İstanbul’da daha fena ya 4+1 Antalya da 15 bine de var burda 50 bin düşün yanı
Antalya’nın neresindesin
Eşim Kepez de şirket açtı iş yeri orda diye ordan bakarız dedi evi

Tabi büyüklerin istediği tek kendi isimlerini koymamız ama baskıdan bunaldım artık
Kız olsaydıda kendi adı diye tutturacaktı
Bende kendi ismimden memnun olmadım benimlede çok dalga geçildi eski isim değil ama dile hoş gelmeyen bir isim
Annemle hala kavga ederim hatta neden bana bu ismi koydum diye kadın bıktı benden git değiştir sende kurtul bende diyor

Eklentiler

• IMG_1980.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 57
Antalya’da olup da temizlikçisi olan bana yazsın hahahahh bu vesileyle aklıma geldi. Burda bulmak sıkıntı yaa. Senin başka seçeneğinde varmış maşallah
iyi temiz birini bulmak çok zor, ben bunu istemediğimden başkasını arıyordum bir kadının numarasını verdiler bayağı ihtiyaç sahibi diyerek yapılacak işleri saydım henüz fiyat vermeden yalnız bunlar çok tutar paran var mı karşılayabilecek misin dedi istediği para da 3bin tl yani dedim herhalde çok fakir çıkıyor benim sesim

Canım keşke başta kabul etmeseydin, kayinpederin ismini koymayi kabul ettigin halde bununla yetinmeyip bir de tek olsun bilmem ne karisiyolar,yani gerçekten cok fazla bu.

Çocuklar çok acımasız oluyor ilkokul döneminde özellikle çağa uygun anlamı güzel isimler olmalı arkadaşımın adı birceydi ilkokuldayken hep yok iki C diye dalga geçerlerdi o kadar ağlardı ki
Valla gayet kullanılan neredeyse her sülalede olan bi ismim var ama benim adımla küçüklüğümde hep dalga geçildi dalga geçilecek bir yanıda yok ve ismimi hep sevmişimdir sadece okulda olsa neyse sülalede de dalga geçildi en nefret ettiğim şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…