- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.601
Elbirliği ile bulacağımıza inanıyorumEvet evet sma da olmuyo. Ben de bakicam sen de bak. Mantikli bisi bulan yazsin. Bosuna en iyisi anne sutu demiyolar iste. Biz en kotu ihtimal icin bakiyoruz ztn. Gerekirrse sut gelene/artana kdr vermek icin
Gittiğin kadın doğumcu kendi sisteminden tarihî güncelleyebiliyor benim o şekilde 4 gün öne çektiCanım sen söyleyince bende girip baktım e nabıza normalden 4 gün geriden geliyor e nabıza göre tarihim ama doktorumun kendi baktığı tarih 4 gün sonrası. O da şu şekilde oldu ilk başlarda bebek küçük geliyordu kadın doğum doktorumda adet tarihini düzeltiyorum ultrasona göre 26 mart yapıyorum dedi. Sonra o hafta beni sağlık ocağından aradılar doktorunuz sisteme girmemiş ben kan testini gördüm kayıt için aradım dedi ona söylerken bende doktorun değiştirdiği 26 martı söylemiştim kayıt için. Ama sonra bebek gününü yakaladı ve kadın doğumcumda hep asıl tarih olan 22 martı baz alarak bakıyor. Şimdi asıl soruma gelecek olursak ben çalışabilir raporunu hangi tarihe göre alacağım??
Ben değil de eşim RizeliAaa Rizeli misiniz?
Kızım altta yatay gibi duruyor du erkek ise ayaklar aşağıda baş yukarıda idi kız için yukarı çıkma eğiliminde demişti birdahaki kontrolüm altı kasım çokda varKontrolün ne zaman ?
Son gittiğinde bebişin gelişi nasıldı ?
Amanin allah yardımcın olsun bacımBen değil de eşim Rizeli
Yok canım ben hep Antalya’daydım.Antalya’ya yeni taşınmıştın dimiiiii
Nerden göç ettin oraya nasıl oralar
Nasipse bi kaç aya bizde taşınacağız oraya
Yani çeksin istemem aslında geç vermesi daha çok işime gelir. Ben 1 hafta öncesine randevu almıştım zaten ona sorar öyle giderim artık raporu almayaGittiğin kadın doğumcu kendi sisteminden tarihî güncelleyebiliyor benim o şekilde 4 gün öne çekti
Kadın doğum benim özelde kendi tarihine göre veriyor ama sizin çok fark olmadığı için devlete uyabilir.Canım sen söyleyince bende girip baktım e nabıza normalden 4 gün geriden geliyor e nabıza göre tarihim ama doktorumun kendi baktığı tarih 4 gün sonrası. O da şu şekilde oldu ilk başlarda bebek küçük geliyordu kadın doğum doktorumda adet tarihini düzeltiyorum ultrasona göre 26 mart yapıyorum dedi. Sonra o hafta beni sağlık ocağından aradılar doktorunuz sisteme girmemiş ben kan testini gördüm kayıt için aradım dedi ona söylerken bende doktorun değiştirdiği 26 martı söylemiştim kayıt için. Ama sonra bebek gününü yakaladı ve kadın doğumcumda hep asıl tarih olan 22 martı baz alarak bakıyor. Şimdi asıl soruma gelecek olursak ben çalışabilir raporunu hangi tarihe göre alacağım??
He o olabilir geçen gün gördüm sen yazınca sen sandımYok canım ben hep Antalya’daydım.Kumsari yla karıştırdın. Kiralar fena, yabancılar fazla ama şehir tabii ki çok güzel
Tabi büyüklerin istediği tek kendi isimlerini koymamız ama baskıdan bunaldım artıkŞu osman isminin yanına her erkek ismini deniyorum kulağa hangisi hoş geliyor diyeosmanın yabına türkçe bir isim konuşabilir. Bide genelde 2 isimli insanlar genelde modern olan kulağa hoş gelen ismi kullanıyor. Kv o yüzden ikinci ismi koymayın demiş bence. Kullanmayacak diye
Bende aslen Rizeliyim de o nedenle sordumBen değil de eşim Rizeli
teşekkürler bende çok beğendimmO ofsistimcidden çok güzel bir sabahlık almıştı dolaptan ben çok beğenmiştim.
Benim aklıma Bekir develi geldi şuan bunu diyince adam adı deve develi mi yaniBekir ismide öyle gerçekten. Bekir ismide deve demek mesela
Bilmeden koyulmuştur muhtemelen yaBenim aklıma Bekir develi geldi şuan bunu diyince adam adı deve develi mi yani
iyi temiz birini bulmak çok zor, ben bunu istemediğimden başkasını arıyordum bir kadının numarasını verdiler bayağı ihtiyaç sahibi diyerek yapılacak işleri saydım henüz fiyat vermeden yalnız bunlar çok tutar paran var mı karşılayabilecek misin dediAntalya’da olup da temizlikçisi olan bana yazsınhahahahh bu vesileyle aklıma geldi. Burda bulmak sıkıntı yaa. Senin başka seçeneğinde varmış maşallah
Canım keşke başta kabul etmeseydin, kayinpederin ismini koymayi kabul ettigin halde bununla yetinmeyip bir de tek olsun bilmem ne karisiyolar,yani gerçekten cok fazla bu.Tabi büyüklerin istediği tek kendi isimlerini koymamız ama baskıdan bunaldım artık
Kız olsaydıda kendi adı diye tutturacaktı
Bende kendi ismimden memnun olmadım benimlede çok dalga geçildi eski isim değil ama dile hoş gelmeyen bir isim
Annemle hala kavga ederim hatta neden bana bu ismi koydum diye kadın bıktı benden git değiştir sende kurtul bende diyor
Valla gayet kullanılan neredeyse her sülalede olan bi ismim var ama benim adımla küçüklüğümde hep dalga geçildi dalga geçilecek bir yanıda yok ve ismimi hep sevmişimdirÇocuklar çok acımasız oluyor ilkokul döneminde özellikle çağa uygun anlamı güzel isimler olmalı arkadaşımın adı birceydi ilkokuldayken hep yok iki C diye dalga geçerlerdi o kadar ağlardı ki
Canım 1-2 gün sonra yükleniyor uçuç ekranınaYorum yaptım ama hiç bir şey yokbenim şansıma tüküreyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?