- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.621
Ay yok canım hiç sağlık ocağıyla uğraşmak istemiyorum 4 gün zaten fark hangisine göre veriyorsa versin kendi kadın doğumcum değiştirebiliyorsa o yardımcı olur zaten ama sağlık ocağındaki ebeye bunu anlatmak sıkıntı hemen sıkılıp kestirip atıyor çünkü bişey sorduğumda hiç onunla muhatap olup canımı sıkmak istemiyorumKadın doğum benim özelde kendi tarihine göre veriyor ama sizin çok fark olmadığı için devlete uyabilir.
Benim fark çok fazla olduğu için ben problem çok yaşadım maalesef. Şansınız varsa sağlık ocağında değiştirin.
Elelenin sayfasında 210 tl civarıydıElele Life 2in1 Vakum Bebek Banyo Oturağı ve Mama Oturağı
Yenilerde Vefat ettiği için eşimi kırmak istemedim belki acısı hafifler diyeCanım keşke başta kabul etmeseydin, kayinpederin ismini koymayi kabul ettigin halde bununla yetinmeyip bir de tek olsun bilmem ne karisiyolar,yani gerçekten cok fazla bu.
Demekki ne koyarsak koyalım dalga mı geçilecekValla gayet kullanılan neredeyse her sülalede olan bi ismim var ama benim adımla küçüklüğümde hep dalga geçildi dalga geçilecek bir yanıda yok ve ismimi hep sevmişimdirsadece okulda olsa neyse sülalede de dalga geçildi en nefret ettiğim şey
Artış collection arkadaşımda oradan aldı lohusa gecelik takımı ürünleri çok beğenmişKom ve penti de maalesef onlineda yok lohusa takımları bir site buldum polar sabahlıklı takımı da var
İnceleyin belki hoşunuza gider
Hamile ve Lohusa Ürünleri | ByLohusa
Hamile ve Lohusa Dönemi için Rahat, Kullanışlı Ürünler. Pijama, Gecelik ve Sabahlıkların Yer Aldığı Hamile ve Lohusa Ürünlerini Şimdi İnceleyin.www.bylohusa.com
İnstagram Profili de bırakıyorum
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
çocukken diğerlerinden farklı olan herhangi bir özelliğinle dalga geçilmesinin önüne geçemeyiz ismi olabilir fiziksel özellikleri olabilir. benim gözlerim çekik olduğu için envai çeşit lakapla uğraşıyordum mesela şu an gözlerime bayılıyorum ama o zamanlar öyle hissetmiyordum tabiki. bence bu durumları engellemek mümkün değil ama çocuğa kendiyle barışmayı öğretmek kendini sevmeyiValla gayet kullanılan neredeyse her sülalede olan bi ismim var ama benim adımla küçüklüğümde hep dalga geçildi dalga geçilecek bir yanıda yok ve ismimi hep sevmişimdirsadece okulda olsa neyse sülalede de dalga geçildi en nefret ettiğim şey
ErzurumluyumAmanin allah yardımcın olsun bacım
rizelileri çok severim aslında ama zor insanlarsen nerelisin
Benim kan uyuşmazlığı iğnesi için 28. Haftada öne çekmişti raporda ona göre çıktı e nabızdan farklı okula da götürdüm direkt işledilerYani çeksin istemem aslında geç vermesi daha çok işime gelir. Ben 1 hafta öncesine randevu almıştım zaten ona sorar öyle giderim artık raporu almaya
Bu arada aklıma gelen Emir, Mete isimleri geldi nedense de kulağa hoşta geldi. Bu senin çocuğun halaları kendi çocuklarının isimlerine baksın. Tepki vermediğin süreceDemekki ne koyarsak koyalım dalga mı geçilecek
bir rizeli ve erzurumlunun evlenme süreci gerçekten zor olmuşturErzurumluyum
Şu osman isminin yanına her erkek ismini deniyorum kulağa hangisi hoş geliyor diyeosmanın yabına türkçe bir isim konuşabilir. Bide genelde 2 isimli insanlar genelde modern olan kulağa hoş gelen ismi kullanıyor. Kv o yüzden ikinci ismi koymayın demiş bence. Kullanmayacak diye
Canım keşke başta kabul etmeseydin, kayinpederin ismini koymayi kabul ettigin halde bununla yetinmeyip bir de tek olsun bilmem ne karisiyolar,yani gerçekten cok fazla bu.
Valla sana helal olsun zaten ismi koymayı kabul etmen çok büyük bir şey üstüne bide başka isim koyma demedi hoş değil. Bide sne kabul etmeyince oğlumu ararım diyo ne saçma. Ama sen inattan değil yani çocuğunu düşünerek koy bence ikinci isimYenilerde Vefat ettiği için eşimi kırmak istemedim belki acısı hafifler diye
İnat biri de değilim ama kendi elleriyle inat ettirtiyorlar
Benimde güzel bir ismim var olumlu yani. Küçükken dalga geçen olmadı ama geçmişte gönül ilişkimin olduğu birisi, insanda ne eksikse ismine tamamlasın diye onu koyuyorlar demek ki deyip çok ağır bir laf etmiştiDemekki ne koyarsak koyalım dalga mı geçilecek
Ya dalga geçenlerin hepsi aileleri tarafından aşırı pohpohlanmış kafası basmayan çocuklardı. Üni okuduğum zaman çok merak edip hepsine bakmıştım ne oldular diye bi baltaya sapta olamamışlar. O yüzden gerçekten ama gerçekten en başından beri ettiğim bi dua var Allah bana inşallah adaletli güçlü bi evlat yetiştirmek nasip etsin. Herkes ilkokul dönemine dönmeyi çok ister ben düşününce bile tüylerim diken diken oluyor en nefret ettiğim dönemimçocukken diğerlerinden farklı olan herhangi bir özelliğinle dalga geçilmesinin önüne geçemeyiz ismi olabilir fiziksel özellikleri olabilir. benim gözlerim çekik olduğu için envai çeşit lakapla uğraşıyordum mesela şu an gözlerime bayılıyorum ama o zamanlar öyle hissetmiyordum tabiki. bence bu durumları engellemek mümkün değil ama çocuğa kendiyle barışmayı öğretmek kendini sevmeyi
öğretmek mümkün
Evet gerçekten öyleBenim aklıma Bekir develi geldi şuan bunu diyince adam adı deve develi mi yani
Ay yok canım hiç sağlık ocağıyla uğraşmak istemiyorum 4 gün zaten fark hangisine göre veriyorsa versin kendi kadın doğumcum değiştirebiliyorsa o yardımcı olur zaten ama sağlık ocağındaki ebeye bunu anlatmak sıkıntı hemen sıkılıp kestirip atıyor çünkü bişey sorduğumda hiç onunla muhatap olup canımı sıkmak istemiyorum
Ay neler yaptınız? Bende yarın hastaneye gideceğim. Yarın pijamamda gelirse çantayı tamamen kapatacağım. Duru yazılı hastane çıkışı da gelsin istiyorum bir an önce.Beyimle el birliği yaparak sonunda bebek odasını tamamen bitirdik bugünhastane çantası da hazır sayılır bi iki eksik var onları atacam valize. Evdeki işleride hafiflettim haftaya tamamen hazırım galiba çok şükür ay hiç bitecek gibi değildi yaa
Muratpaşa canım Kepezde daha uygun olabilir kiralarHe o olabilir geçen gün gördüm sen yazınca sen sandım
Kiralar İstanbul’da daha fena ya 4+1 Antalya da 15 bine de var burda 50 bin düşün yanı
Antalya’nın neresindesin
Eşim Kepez de şirket açtı iş yeri orda diye ordan bakarız dedi evi
Ya tülü falan değişti odanın süsleri bitti bütün eşyaları ütülendi. Dip köşe temizledik son olarak. Hazır şuan baya baya eksik yok diyemem mutlaka çıkacaktır doğuma kadar bence görünürde bitti en azındanAy neler yaptınız? Bende yarın hastaneye gideceğim. Yarın pijamamda gelirse çantayı tamamen kapatacağım. Duru yazılı hastane çıkışı da gelsin istiyorum bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?