2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nasıl yani bir kerelik temizliğe mi 3 bin istedi

Off dolap sorunsalı ben daha beğenemedim bile
Ben bebek cocuk dolabi yapmiorum. Normal dolap yaptiriyorum. 7sene sonra da kullansin 10sene sonrada. Yatwgi degisir sdce fln die
Elbirliği ile bulacağımıza inanıyorum bebiş doğunca gerek kalmayacak ona daha çok inanıyorum
Bisi daha buldum. Esime de okuttum. Palm yaginin kullanilma sebebi anne sutundeki yaga en yakin icerik palm da varmis sdce bak bunu da oku
Esimde dediki anne sutunun yerini tutamazsin dunyanin en iyi mamalarinda kullanilma sebebi de bu
Al dua et sutun gelsin gelicek ztn die

Physiological Impact of Palm Olein or Palm Oil in Infant Formulas: A Review of Clinical Evidence

Ben de öyle istiyorum bebek dolapları küçük oluyor

Bende halıları verdim m2si 35 tl olmuş halı yıkamanın. Başka odaya mı koyacaksın beşiği yoksa kendi odanıza mı

amiiin hepimiz inşallah. hayatında en çok para harcadığı şey terapi olan biri olarak çocukluğumla zor barıştım geçmiş geçmişte kaldı boşver aldığımız derslerle çocuklarımıza ışık oluruz umarım

Bende halıları verdim m2si 35 tl olmuş halı yıkamanın. Başka odaya mı koyacaksın beşiği yoksa kendi odanıza mı
Önce anne yanında duracak ya benim odamda olur bence diye düşünüyorum sonra beşiğe geçer kendi odasına alırım artık. Anne yanı kolay taşınıyo odasında yatakda var arada orda da takılabiliriz. Duruma göre değişir yani. İlkten yanımızda olsun yaa nolur nolmaz

Aynen öyle güya terapi bende aldım ama aslında bizim değil sebep olanların terapi alması lazım daha çok. Sayelerinde panik atak depresyon ne varsa geçirdim. İnşallah evlatlarımız imanlı hayırlı evlat olsunlar

Evet gerçekten öyle hz ebubekir’in gerçek adı değil aslında lakap gibi bişey olması lazım. Develerin babası gibi bişeydi anlamı öyle hatırlıyorum.
Gerçek ismi Sıddık Ebubekir Sıddık diye sürekli videolar vardı ya bir ara

Palm yağı çok düşük ısı ile işlem görürse sıkıntısız oluyormuş eczacı arkadaşım da hiçbir mama tüm kriterlere uygun değil kar zarar dengesi kurulması lazım dedi

Evet ya bencede ilk zamanlar yanımızda olmalı zaten çok sık uyanıyorlar

Baya ihtiyaç sahibiymiş yalnız konuşmalara bak tok satıcı gibi geldi bana
kocası felç geçirmiş çalışamıyormuş, 3 çocuğa bakıyormuş tek başına kirada yaşarken. aman ne bileyim ya beni çok kandırıyorlar zaten. az önce markete girdim mantının fiyatını sordu bir teyze söyledim tüh param çıkışmıyor kızımda engelli canı çekmişti dedi alayım ben sana dedim tamam 2 paket al dedi sonra değişik detaylar vermeye başladı yalan söylüyordu çok belliydi 100 lira beni zenginde etmez batırmazda niyetim belli deyip aldım yine de.
Bir de anne tarafım Antepli her şey birbirine girmişti
ay bi gün anlat lütfen
amin inşallah. buna yüzde yüz katılıyorum asıl ihtiyacı olanlar asla gitmiyor hatta kendilerinde hata bile bulmuyorlar

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…