- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.661
Çok param yok deseydin belki de ona göre ucuzlatacakti.tadilat sonrası detaylı temizliğe dolap içleri vs dahil temizliğe 3bin istedi. parasında da değilim söylediği şey aşırı ayıp
Hemde hiçkocası felç geçirmiş çalışamıyormuş, 3 çocuğa bakıyormuş tek başına kirada yaşarken. aman ne bileyim ya beni çok kandırıyorlar zaten. az önce markete girdim mantının fiyatını sordu bir teyze söyledim tüh param çıkışmıyor kızımda engelli canı çekmişti dedi alayım ben sana dedim tamam 2 paket al dedi sonra değişik detaylar vermeye başladı yalan söylüyordu çok belliydi100 lira beni zenginde etmez batırmazda niyetim belli deyip aldım yine de.
ay bi gün anlat lütfen
amin inşallah. buna yüzde yüz katılıyorum asıl ihtiyacı olanlar asla gitmiyor hatta kendilerinde hata bile bulmuyorlar
Ay beni de çok kandırıyorlar ya. Antalyada geziyorduk bi adam çöpün yanında ekmeğinden bişeyler ayıklıyordu ben çok üzüldüm ve öğrenciydik. Çıkardık parayı verdik sonra öğrendim ki ekmeğine kuruçay döküp onları ayıklayıp kendisini acındırıyormuş.kocası felç geçirmiş çalışamıyormuş, 3 çocuğa bakıyormuş tek başına kirada yaşarken. aman ne bileyim ya beni çok kandırıyorlar zaten. az önce markete girdim mantının fiyatını sordu bir teyze söyledim tüh param çıkışmıyor kızımda engelli canı çekmişti dedi alayım ben sana dedim tamam 2 paket al dedi sonra değişik detaylar vermeye başladı yalan söylüyordu çok belliydi100 lira beni zenginde etmez batırmazda niyetim belli deyip aldım yine de.
Evet yaAy şak maka uykusuz geceler geliyo bizeanaaamm
KeisnlikleBen de öyle istiyorum bebek dolapları küçük oluyor
İste aynen. Ztn hipp in sayfasinda dusuk isida yapildigi yaziyor ustune basa basa. Kar zarar yapicaksam piyasada en iyisi hipp oluyor. Dierlerinde soya fln ve seker cart curt varPalm yağı çok düşük ısı ile işlem görürse sıkıntısız oluyormuşeczacı arkadaşım da hiçbir mama tüm kriterlere uygun değil kar zarar dengesi kurulması lazım dedi
Link atar mısın canımİnternetten aldım ben
Bir de 2 paket al demiş şaka gibi kızzz azıcık uyanık olkocası felç geçirmiş çalışamıyormuş, 3 çocuğa bakıyormuş tek başına kirada yaşarken. aman ne bileyim ya beni çok kandırıyorlar zaten. az önce markete girdim mantının fiyatını sordu bir teyze söyledim tüh param çıkışmıyor kızımda engelli canı çekmişti dedi alayım ben sana dedim tamam 2 paket al dedi sonra değişik detaylar vermeye başladı yalan söylüyordu çok belliydi100 lira beni zenginde etmez batırmazda niyetim belli deyip aldım yine de.
ay bi gün anlat lütfen
amin inşallah. buna yüzde yüz katılıyorum asıl ihtiyacı olanlar asla gitmiyor hatta kendilerinde hata bile bulmuyorlar
Minar Kale 5 Kapaklı Zincir Dolap - Gardrop - Beyaz 210CM 210 cmLink atar mısın canım
Nasıl oldu foto yok muYa tülü falan değişti odanın süsleri bitti bütün eşyaları ütülendi. Dip köşe temizledik son olarak. Hazır şuan baya baya eksik yok diyemem mutlaka çıkacaktır doğuma kadar bence görünürde bitti en azındanevinde mutfağı dip köşe olacak halılar yıkamaya verilecek o kadar o da bitti sayılır artık yani
Zaten gecelerimiz uykusuz geçiyorAy şak maka uykusuz geceler geliyo bizeanaaamm
İnsanlar şey moduna girmişti bi ara para istemesin nereye gittiği belli olmuyor ama ihtiyacı varsa karşılayalım gibi. Ondan artık dilencilik bile değişti. Biz pazara gidiyoruz bir şey alıyoruz bir tane teyze var her seferinde geliyor diyor ki kızım şurdan 3 kilo bişey alsana falan. Her seferinde alıyorduk. En sonunda esnaf almayın dedi. Ondan sonra almaz olduk. Geçen başka pazara gittik başka bir teyze diyor ki 10 tl eksik kaldı versene diyor. Milletin yüzü kızarmıyorBir de 2 paket al demiş şaka gibi kızzz azıcık uyanık olihtiyacı olanlara gitsin paran. Millet iyice dolandırıcı oldu. Dün yolda gencecik çocuk abla bana yumurta yağ lor mısın diyor, cvp bile vermedim. Dilencilikte level atladılar. Genceciksin git çalış ayıp ya gerçekten iş haline getirdiler dilenciliği iyice
Murat Paşa’ya da baktım hemen hemen aynılar Eve göre işteMuratpaşa canım Kepezde daha uygun olabilir kiralar
Muratpaşa kendi içinde ayrılıyor canım semtine göre fiyatlar çok değişebiliyorMurat Paşa’ya da baktım hemen hemen aynılar Eve göre işte
Murat paşayı daha çok sevdim muhit olarak Kepez bana biraz yabani geldi
İnsan kime ne vereceğini şaşırıyorİnsanlar şey moduna girmişti bi ara para istemesin nereye gittiği belli olmuyor ama ihtiyacı varsa karşılayalım gibi. Ondan artık dilencilik bile değişti. Biz pazara gidiyoruz bir şey alıyoruz bir tane teyze var her seferinde geliyor diyor ki kızım şurdan 3 kilo bişey alsana falan. Her seferinde alıyorduk. En sonunda esnaf almayın dedi. Ondan sonra almaz olduk. Geçen başka pazara gittik başka bir teyze diyor ki 10 tl eksik kaldı versene diyor. Milletin yüzü kızarmıyor
Ay yoruldum da yattım şimdi çekmedim de foto çekince atarım. Ya bilmiyorum ki şuanda pek rahat değiliz özellikle kafa olarak bebekler geldiğinde en azında fiziki olarak daha iyi olacaz en azından inşallah çok sağlıklı güzel süreçlerimiz olur aminNasıl oldu foto yok mu
Zaten gecelerimiz uykusuz geçiyorbugünleri aramayız inşallah
Biryandan bana sanki şuan daha rahatız gibi geliyor ama hadi hayırlısı
Kapıya mı geliyorlar. Bende yabancıyım kimsem yok burda. Alt kattaki kapıyı açık bırakıyorlar bazen dilenci geliyor. O kadar tedirgin oluyorum ki gelmelerine. Hele ramazanda o kadar çok oluyor ki resmen dini sömürüyorlarİnsan kime ne vereceğini şaşırıyor
İki gündür de ben dilencilerle uğraşıyorum
buranın cevizi meşhur gelip ceviz istiyorlar biz yabancıyız ağacımız yok diyorum para ver diyor bu sefer
Eşimde sakın verme diyor
Gerçekten böyle isteyince de insanın veresi kalmıyor
gerçek ihtiyaç sahibi aileler tanıyorum bir kuruş devletten dahi alamıyorlar utandıklarından
Ben trendyoldan artış markasından fistolu beyaz sabahlık ve zara homedan da fistolu beyaz gecelik alıp takım yaptım geceliği baya beğendim ama ikisi de ince, bi de chakradan da iç dış bir takım almıştım oralara da bakabilirsin ordaki sabahlık penye ve daha kalınYumuşak şık dantelsiz( abartısız dantel olabilir) set ve sabahlığı kalın olsun istiyorum ince sabahlık işe yaramıyor hastanede yürürken yel aldın mı gaz oluyor
Evde de öyle bi süre onlara yapışık oluğun için kalın değecek birşey olsun istiyorum
Daha önce kullandığım sabahlıkta polardı çok rahat etmiştim
kapıyı açmamak lazım sanırım ne olacağı belli olmazKapıya mı geliyorlar. Bende yabancıyım kimsem yok burda. Alt kattaki kapıyı açık bırakıyorlar bazen dilenci geliyor. O kadar tedirgin oluyorum ki gelmelerine. Hele ramazanda o kadar çok oluyor ki resmen dini sömürüyorlar
Sizin ne kadar daha zamanınız var orda tayin ne zaman çıkar?Kapıya mı geliyorlar. Bende yabancıyım kimsem yok burda. Alt kattaki kapıyı açık bırakıyorlar bazen dilenci geliyor. O kadar tedirgin oluyorum ki gelmelerine. Hele ramazanda o kadar çok oluyor ki resmen dini sömürüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?