- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.681
2024de eşimin 4. Senesi olacak hem meslekte hemde konyada. Bi 4 sene daha durma hakkımız olacak galiba. Yani bebişi burda büyütür ikincisini doğururumSizin ne kadar daha zamanınız var orda tayin ne zaman çıkar?
Kapıya gelirse kızlar sakın açmayın. Benim kuzenime de aynısını yaptılar 2 kadın kapısına gelmiş su istemiş getirmek için arkasını döner dönmez kızı bayıltıp tüm altınlarını çalmışlardi kız daha yeni nisanliydi bu gibi şeyler olabilir sizde kapıyı sakın acmayjnKapıya mı geliyorlar. Bende yabancıyım kimsem yok burda. Alt kattaki kapıyı açık bırakıyorlar bazen dilenci geliyor. O kadar tedirgin oluyorum ki gelmelerine. Hele ramazanda o kadar çok oluyor ki resmen dini sömürüyorlar
Kaynananı napcakmışkapıyı açmamak lazım sanırım ne olacağı belli olmaz
Ya birde Allah evladını sana bağışlasın dediler mi ipler kopuyor bende
Dünkilere para vermeyince kaynananı çağır dediler bende kaynanam yok dedimmanyak mı ne
Sizdede mi 3+1 kuralı var2024de eşimin 4. Senesi olacak hem meslekte hemde konyada. Bi 4 sene daha durma hakkımız olacak galiba. Yani bebişi burda büyütür ikincisini doğururum
tek olmak kötü yaa onun dışında nerede olursan ol sıkıntı değilde2024de eşimin 4. Senesi olacak hem meslekte hemde konyada. Bi 4 sene daha durma hakkımız olacak galiba. Yani bebişi burda büyütür ikincisini doğururum
Ben çocuklardan başka kimseye açmıyorum kapıyı. Açmam gerekirse de üstten kilidi kapatıp yarım açıyorum nolur nolmaz içeri dalmasınlar. Davulcu falan geliyo anladığım an bütün kapıları kitliyorum. Nolur nolmaz zaman eskisi gibi de değilkapıyı açmamak lazım sanırım ne olacağı belli olmaz
Ya birde Allah evladını sana bağışlasın dediler mi ipler kopuyor bende
Dünkilere para vermeyince kaynananı çağır dediler bende kaynanam yok dedimmanyak mı ne
Orası öylede alıştım artık. Bide çevremdeki herkes benim gibi asker çevresi olunca herkes bir birini anlıyor şükür. Bu meslek böyle bişey büyük ihtimalle burdan sonrada doğuya gideriz yada kıbrısatek olmak kötü yaa onun dışında nerede olursan ol sıkıntı değilde
Bildiğim bişey değil canım ama konyada 8 sene kalıyor genelde buraya gelenler. 4. Senede gitmek istemiyorum diye tercih yapıyoruz 8e kadar çıkarılıyorSizdede mi 3+1 kuralı var
İçinde ne yazıyor kumaş cinsi bakar mısın?.Pijamaevi Yeşil Ekose Baskılı Önden Düğmeli Uzun Kollu Kadife Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Pijamaevi Yeşil Ekose Baskılı Önden Düğmeli Uzun Kollu Kadife Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evde de giyerim diye aldığım bu canım normal bedenimin bir beden büyüğünü aldım. Yeşil seviyorum diye bunu tercih ettim, başka modelleri de var mağazaya girip bir gez istersen bu tarz bir şey de düşünüyorsan
Haznedar da meltem hastanesi var. Telefonda fiyat bilgisi veriyorlar. Fiyatları uygun oluyor. Pazarlık da yaparsın. Normal doğum daha ucuz tabi. Evine yakın medipol varsa medipol de en son maksimum 20 idi senin ilk ameliyat daja uygun olur. Bahçelievler uzak olur sana doktor öneririm ama ters baya.Canım ev sarıyerde, ilk doğum , bütçem 20.000 falan normal düşünüyorum. Nasip artık ilk olunca ve her şey üst üste beklenmedik şekilde gelince mecbur takıyor insan
Mete, Taha, Ege,Az önce Kv aradı
Sakın Osmanın yanına isim koyma halaların öyle diyor bak dedi
Bende herkes bir şey diyor Ali osman koy
Yok tek osman koy
Bence anne babası karar versin koysun dedim
Oda duymamazlıktan geldi
Sakın sakın yanına isim koymak yok iyi değilmiş oğlumuda arayıp söylicem dedi
Beni dinlemedi
Ben gerçekten kaynbabamn adının yanına isim koymayacaktım
ama böyle sürekli o bu şunu dedi tek koy diye baskı yaptığı için artık isim bakıyorum yanına
Osman nın yanına önerebileceğiniz isim var mı hiç bişeyde yakışmıyor Allahım
Ayy bende Ege dedimValla ben yerinde olsam koyardım canım. Çünkü eski ve ağır isimler çocuğa da kendini kötü hissettirebiliyor okul dönemine geldiğinde. En azından bir alternatifi olsun eğer bu tarz hassas bir çocuk olursa da diğer koyduğun ismi kullanır. Efe ya da Ege düşünebilirsin bence hem kısa. Onun dışında Yağız, Yiğit yine uyumlu olabilir. Yusuf olabilir yine
Arabulucu avukatı mı tutuyorsun?İş uzlaşmaya gider zaten orda da ücreti Karşı taraf ödüyor. Yok kadınla olan önce oldu eşime gece yükseldimbide patlamadım da cidden bak gece saat 12 ye geliyor gerçekten ayakta duramayacak kadar kötüyüm. Karnım burnumda zaten montumun önü kapanmamış . Kadın bana neden hamile olduğunu söylemiyorsun diye bağırıyor. Fıkra gibi
Alışınca da kalabalığı istemiyo insanOrası öylede alıştım artık. Bide çevremdeki herkes benim gibi asker çevresi olunca herkes bir birini anlıyor şükür. Bu meslek böyle bişey büyük ihtimalle burdan sonrada doğuya gideriz yada kıbrısa
İki dk giremicem de sayfaları bitiremicem diye ödüm kopuyo8 sayfa var nasıl okuycam
Evet orası öyle gerçekten. Benim ailem istanbulda eşimin ailesi afyonda. Şuan karışanımız görüşenimiz yok rahat oluyor. Bu rahatlığa çok alıştımAlışınca da kalabalığı istemiyo insanyalnızlığın verdiği bir rahatlık var mükemmel bişi
Ben sabahlık ile lohusa pijama takımı ayrı ayrı aldım daha hesaplı ya geldi birde böyle araştırın belki hesabınıza daha iyi gelir.Takibe aldım yavrum bakacağım sağol
%70 kadife, %10 polyester %20 likraİçinde ne yazıyor kumaş cinsi bakar mısın?.
Yüzde 90 polyester yüzde 10 elasten mi?
Dıştan yumuşak içten daha soğuk gibi mi?
Haznedar da meltem hastanesi var. Telefonda fiyat bilgisi veriyorlar. Fiyatları uygun oluyor. Pazarlık da yaparsın. Normal doğum daha ucuz tabi. Evine yakın medipol varsa medipol de en son maksimum 20 idi senin ilk ameliyat daja uygun olur. Bahçelievler uzak olur sana doktor öneririm ama ters baya.
Mete, Taha, Ege,
Ayy bende Ege dedim
Arabulucu avukatı mı tutuyorsun?
Avukat işleri ilgimi çekiyor bu ara.
CİMER sonrası avukat tutmak zorunda mı taraflar illa?
Bende kendi sütümün tadına baktım tatlıydıAblam kendi sütünün tadına bakmıştı. Kendi sütü daha tatlı gelmişti ama emmedi yeğenim maalesef
Balım dolaptan mı aldın?Yani benim linkten anladigim biz kendimi palmiyemizi kendimiz yetistiriyoruz. Oyuzdende avrupada organik mama sertifikamiz var. Ben bu sonucu cikartiyorum. Mesela doktorlar icin bu okey ama ben mrna asi da olmadim herkes cok guvenli derken
Golden goat alicaz suan ole gorunuyo
Cnku amerikanin en guvenilir en kaliteli mamasi enfamil onda da palm yagi var
Eki Görüntüle 3321723
Hahaha yerim seni
Suan golden goat gibi gorunuyo ama limonatabardagi ile istisarelerimiz suruyo
Temizlikciler hem astronomik paralar istiyolar hemde burunlari kaf dafinda. Benimiide beni terketmisti
Smdi tadilat isi bitince yenisini guvenlik bulmus onu cagirixam ama tabi nolcak nebiticek bilmiorum
Evide kocam temizledi valla. Cnku artik yapamiorum
Kuzu ben kom aldim. İndirim bindirim dolap su bu. Malin dokusu efsane indirimde cok aldim ama simdi fiyatlari bilmioeum
Td bitakim soledim iade ettim mesela. Begenmedim
Tarihi varsa hala kenarda dursunAlınca yaz bana
Deneme yanılma ile bulacağız yine şansımıza olacak
Çantada sebamed var çıkarsam mı
Arkadaşımda hem sma hem de evolvia varonlara gidince ikisinin de tadına bakayim içerikleriyle
Ben 3 derstir gidiyorum gebe okuluna 3 derstir doğumla ilgili ders işledik bu son derste bebek bakımı emzirmeyle ilgili eğitim alıcaz mamayla ilgili birsey derlerse soylerim canim
Yediklerimizle de alakalı diye biliyorum tadını.Ablam kendi sütünün tadına bakmıştı. Kendi sütü daha tatlı gelmişti ama emmedi yeğenim maalesef
İyiymiş sıcak da tutar%70 kadife, %10 polyester %20 likra
Canım benim iki kuzenimde avukat ikisinde de vekâletim var zaten. Mesela tüketici hakem heyeti olaylarını da ben direkt avukata veriyorum. Trendyol iademi yatırmadı bir kere 1500 liraydı. Avukata verdiğim için 1500 bana 1500 avukata yatırdılar sonrasında. Bu mevzularda da sen avukata versen de direkt mahkeme olmuyor ilk arabulucuya gidiyor. Özellikle sağlık çalışanları hastaları çok şikayet ediyor avukata veriyor bundan da ciddi bir gelir elde edenler var. Cimerle avukata verip şikayetçi olma farklı şeyler amaİçinde ne yazıyor kumaş cinsi bakar mısın?.
Yüzde 90 polyester yüzde 10 elasten mi?
Dıştan yumuşak içten daha soğuk gibi mi?
Haznedar da meltem hastanesi var. Telefonda fiyat bilgisi veriyorlar. Fiyatları uygun oluyor. Pazarlık da yaparsın. Normal doğum daha ucuz tabi. Evine yakın medipol varsa medipol de en son maksimum 20 idi senin ilk ameliyat daja uygun olur. Bahçelievler uzak olur sana doktor öneririm ama ters baya.
Mete, Taha, Ege,
Ayy bende Ege dedim
Arabulucu avukatı mı tutuyorsun?
Avukat işleri ilgimi çekiyor bu ara.
CİMER sonrası avukat tutmak zorunda mı taraflar illa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?