2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kapıya gelirse kızlar sakın açmayın. Benim kuzenime de aynısını yaptılar 2 kadın kapısına gelmiş su istemiş getirmek için arkasını döner dönmez kızı bayıltıp tüm altınlarını çalmışlardi kız daha yeni nisanliydi bu gibi şeyler olabilir sizde kapıyı sakın acmayjn

Kaynananı napcakmış zaten öyle oluyor. Bende hastaneye gidince hastanede hep bekleyen bi teyze var karnımı görünce hemen o tarz dua etmeye başlıyor

2024de eşimin 4. Senesi olacak hem meslekte hemde konyada. Bi 4 sene daha durma hakkımız olacak galiba. Yani bebişi burda büyütür ikincisini doğururum
tek olmak kötü yaa onun dışında nerede olursan ol sıkıntı değilde

Ben çocuklardan başka kimseye açmıyorum kapıyı. Açmam gerekirse de üstten kilidi kapatıp yarım açıyorum nolur nolmaz içeri dalmasınlar. Davulcu falan geliyo anladığım an bütün kapıları kitliyorum. Nolur nolmaz zaman eskisi gibi de değil

tek olmak kötü yaa onun dışında nerede olursan ol sıkıntı değilde
Orası öylede alıştım artık. Bide çevremdeki herkes benim gibi asker çevresi olunca herkes bir birini anlıyor şükür. Bu meslek böyle bişey büyük ihtimalle burdan sonrada doğuya gideriz yada kıbrısa

İçinde ne yazıyor kumaş cinsi bakar mısın?.
Yüzde 90 polyester yüzde 10 elasten mi?
Dıştan yumuşak içten daha soğuk gibi mi?
Canım ev sarıyerde, ilk doğum , bütçem 20.000 falan normal düşünüyorum. Nasip artık ilk olunca ve her şey üst üste beklenmedik şekilde gelince mecbur takıyor insan
Haznedar da meltem hastanesi var. Telefonda fiyat bilgisi veriyorlar. Fiyatları uygun oluyor. Pazarlık da yaparsın. Normal doğum daha ucuz tabi. Evine yakın medipol varsa medipol de en son maksimum 20 idi senin ilk ameliyat daja uygun olur. Bahçelievler uzak olur sana doktor öneririm ama ters baya.
Mete, Taha, Ege,
Ayy bende Ege dedim
Arabulucu avukatı mı tutuyorsun?
Avukat işleri ilgimi çekiyor bu ara.
CİMER sonrası avukat tutmak zorunda mı taraflar illa?

Alışınca da kalabalığı istemiyo insan yalnızlığın verdiği bir rahatlık var mükemmel bişi

Alışınca da kalabalığı istemiyo insan yalnızlığın verdiği bir rahatlık var mükemmel bişi
Evet orası öyle gerçekten. Benim ailem istanbulda eşimin ailesi afyonda. Şuan karışanımız görüşenimiz yok rahat oluyor. Bu rahatlığa çok alıştım

%70 kadife, %10 polyester %20 likra

Balım dolaptan mı aldın?
Alınca yaz bana

Deneme yanılma ile bulacağız yine şansımıza olacak
Çantada sebamed var çıkarsam mı
Tarihi varsa hala kenarda dursunbelki hiç lazım olmayacak
benim de oğlumdan kalma öyle kalmış evde geçen çöpe attım dedim kaç senedir bu hala niye duruyor
Arkadaşımda hem sma hem de evolvia var onlara gidince ikisinin de tadına bakayim içerikleriyle

Ben 3 derstir gidiyorum gebe okuluna 3 derstir doğumla ilgili ders işledik bu son derste bebek bakımı emzirmeyle ilgili eğitim alıcaz mamayla ilgili birsey derlerse soylerim canim

Ablam kendi sütünün tadına bakmıştı. Kendi sütü daha tatlı gelmişti ama emmedi yeğenim maalesef
Yediklerimizle de alakalı diye biliyorum tadını.

Canım benim iki kuzenimde avukat ikisinde de vekâletim var zaten. Mesela tüketici hakem heyeti olaylarını da ben direkt avukata veriyorum. Trendyol iademi yatırmadı bir kere 1500 liraydı. Avukata verdiğim için 1500 bana 1500 avukata yatırdılar sonrasında. Bu mevzularda da sen avukata versen de direkt mahkeme olmuyor ilk arabulucuya gidiyor. Özellikle sağlık çalışanları hastaları çok şikayet ediyor avukata veriyor bundan da ciddi bir gelir elde edenler var. Cimerle avukata verip şikayetçi olma farklı şeyler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…